بازار املاک / املاک لاکشری پایتخت

 املاک لاکشری پایتخت

املاک لاکشری پایتخت

در تلاطم بازار مسکن و وضعیت اقتصادی نابسامان که بسیاری از خانوارها حتی برای اجاره یک واحد ۵۰ متری در جنوب شهر با چالش روبه‌رو هستند، هنوز خانه‌های لوکس با قیمت‌های نجومی در آگهی‌های اینترنتی به چشم می‌خورد که هوش از سر آدم می‌برد.

بازار مسکن و وضعیت اقتصادی نابسامان که بسیاری از خانوارها حتی برای اجاره یک واحد ۵۰ متری در جنوب شهر با چالش روبه‌رو هستند.
 هنوز خانه‌های لوکس با قیمت‌های نجومی در آگهی‌های اینترنتی به چشم می‌خورد که هوش از سر آدم می‌برد. 
خانه‌هایی که بیشتر شبیه قصرهایی هستند که پادشاهان در آنها زندگی می‌کردند.

 قیمت این املاک و ویلاهای لاکچری به حدی زیاد است که برای رهن و اجاره این واحدها باید پول پیش چند میلیاردی و اجاره چندصد میلیونی پرداخت کرد.

با رشد افسار گسیخته تورم مسکن در سال‌های اخیر که بلای‌جان مردم شده و بیش از ۵۰ درصد تهرانی‌ها را به اجاره‌نشینی کشانده، این سوال در ذهن می‌آید که صاحب این خانه‌ها چه کسانی هستند و چه افرادی برای خرید این خانه‌ها پیش قدم می‌شوند؟

 پایگاه خبری موسسه فرهنگی و مطبوعاتی صمت برای بررسی میدانی این گزارش به چند بنگاه معاملات ملکی در شمال تهران سر زده است.  بیشتر صاحبان این خانه‌ها دارای مشاغل آزاد و پر سودی هستند که از این راه درآمدهای هنگفتی را به جیب می‌زنند و عجله‌ای برای فروش واحدهای خود ندارند، زیرا هر روزی که بیشتر صبر کنند، چندصد میلیون به ارزش خانه‌هایشان اضافه می‌شود.

 البته بیشتر این خانه‌های لوکس که گاهی قیمت آنها تا ۵۰۰ میلیارد یا حتی بیشتر است در قالب رهن و اجاره در اختیار افراد قرار می‌گیرد، زیرا حتی اگر فردی پول خرید همچنین خانه‌ای را هم داشته باشد، ترجیح می‌دهد سرمایه خود را در کار و تجارت سرمایه‌گذاری کند. 
در ادامه به بررسی نرخ تعدادی از خانه‌های لوکس در تهران پرداخته‌ایم:

قیمت ویلای ۱۹۰۰ متری که در یک سایت اینترنتی منتشر شده، ۵۰۰ میلیارد تومان است که نرخ هر متر این خانه ۲۶۳ میلیون تومان است.
 این ویلای مجلل در ۲ طبقه دوبلکس در لواسان واقع شده که در هر طبقه آن ۴ اتاق خواب قرار گرفته است. 
همچنین دارای ۲ استخر، ۸ پارکینگ سندی، ۳ بالکن مجلل و ویوی ابدی است.

قیمت یک خانه مجلل ۲۹۴ متری، ۵۰۰ میلیارد تومان است؛ یعنی متری ۲۹۴ میلیون تومان.
 زیربنای این واحد نوساز و لاکچری، ۱۷۰۰ متر است، در منطقه نیاوران واقع شده و دارای ۴ پارکینگ و استخر، سونا و جکوزی است. 
از دیگر ویژگی‌های این واحد لوکس می‌توان به خنک‌کننده و گرمایش مرکزی، خروج اضطراری، اتاق لباسشویی، روف گاردن و سالن ورزشی اختصاصی اشاره کرد.

یک قصر مجلل ۱۴۴۴ متری در شهرک غرب که در سال ۱۴۰۰ ساخته شده، پیشنهاد صاحب خانه برای فروش آن ۴۷۰ میلیارد تومان است. 
قیمت هر متر این ویلا ۳۲۵ میلیون است. امکانات این خانه لاکچری آن‌قدر زیاد است که مشاور کارگزاری این خانه درخواست کرده که برای کسب اطلاعات بیشتر درباره امکانات این ملک تماس گرفته شود!

در بهترین لوکیشن منطقه، دو ویلای تمام فول و دوبلکس، استخر زمستانی و تابستانی، روف‌گاردن و متریال درجه یک فقط گوشه‌ای از ویژگی‌های این خانه گران‌قیمت است. این خانه ۸۰۰ متر بنا دارد و دارای ۱۴۰۰ متر زمین است. 


این ویلای ۲۱ ساله در منطقه ازگل واقع شده و از ویژگی‌های این بنا می‌توان به ۴ اتاق خواب مستر، مشاعات و امکانات لوکس و ۲ طبقه دوبلکس اشاره کرد.
 برای خرید این قصر مجلل باید حدود ۳۵۰ میلیارد تومان بودجه داشته باشید.

 نکته جالب درباره این آگهی این است که خریداران باید جهت بازدید از آن پرینت مالی ارائه کنند تا فروشنده مطمئن شود بازدیدکنندگان قصد خرید داشته و برای سرگرمی ملک را بازدید نمی‌کنند. اگر متوسط حقوق ماهانه یک کارمند را ۶ میلیون تومان در نظر بگیریم برای خرید این خانه ۵۰۰۰ سال باید صبر کند.

خانه‌های لوکس خریدار ندارند!

رشد معاملات مسکن در خرداد امسال جان تازه‌ای گرفت و معامله‌گران به این بازار پر تلاطم امیدوار شدند اما طبق آخرین آمارهای منتشرشده روند رکود بازار دوباره در تیر تکرار شد و به نظر می‌رسد معاملات مسکن فقط یک رشد هیجانی را در خرداد تجربه کرده و کاهش معاملات مسکن حتی در خانه‌های با متراژ پایین و مناطق خوش نرخ نیز به‌روشنی دیده می‌شود.

حال با توجه به این موضوع که خانه در منطقه بورلی‌هیلز امریکا که یکی از گران‌ترین محله‌های جهان است، قیمت‌هایی به‌مراتب پایین‌تر از  خانه‌های فوق دارد، به نظر می‌رسد درج چنین آگهی‌هایی که شاید هیچ‌وقت مشتری برایشان پیدا نشود، فقط جنبه تبلیغات و اعتباربخشی به بنگاه‌های املاک را داشته باشد و لاغیر، زیرا به نظر نمی‌رسد با این قیمت‌های نجومی کسی حاضر باشد برای این املاک پای میز معامله بنشیند.

  • قیمت مسکن همچنان در مدار صعودی

    قیمت مسکن همچنان در مدار صعودی

    متوسط قیمت خرید و فروش یک متر مربع زیربنای واحد مسکونی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی شهر تهران در آبان ماه سال جاری ۳۲۰.۱ میلیون ریال بود که نسبت به ماه قبل ۱.۲ درصد افزایش نشان می‌دهد.

  • ۶۰ درصد درآمد خانوار را مسکن میبلعد

    ۶۰ درصد درآمد خانوار را مسکن میبلعد

    بررسی‌ها نشان می‌دهد خانوار‌های شهری به‌طور میانگین باید ۶۰ تا ۷۰ درصد درآمد ماهانه خود را برای تامین هزینه‌های مسکن خرج کنند. روزنامه همشهری نوشت: طبق آمار‌هایی که وزیر راه و شهرسازی و یک عضو کمیسیون عمران مجلس به آن استناد کرده‌اند، سهم هزینه مسکن در سبد خانوار‌های شهری به ۶۰ تا ۷۰ درصد رسیده است. میانگین این شاخص در جهان ۱۸ درصد برآورد می‌شود.

  • خرید خانه ۴۰ متری در تهران چقدر آب می‌خورد

    خرید خانه ۴۰ متری در تهران چقدر آب...

    قیمت مسکن در شهر تهران طی سال‌های قبل بسیار بالا رفته است. اما خرید یک خانه ۴۰ متری در شهر تهران چقدر هزینه برای خریداران دارد؟ داشتن یک سرپناه ساده برای زندگی حالا شاید برای برخی به یک رویا تبدیل شده باشد. افزایش قیمت مسکن در سال‌های اخیر باعث شده که بسیاری از زوج‌های جوان و افرادی که قصد خرید خانه دارند، از خیر آن بگذرند و به اجاره‌نشینی اکتفا کنند.

  • فروش خانه‌های لوکس ۲۰ تا ۹۹ میلیارد تومانی در پایتخت

    فروش خانه‌های لوکس ۲۰ تا ۹۹ میلیارد...

    فاصله طبقاتی آنچنان در کشور زیاد شده که از آن به عنوان گسل بین اقشار مختلف جامعه می‌توان نام برد؛ در حالی که ۶۰ تا ۷۰ درصد جامعه حتی توان خرید خانه‌های زیر ۱۰۰ و تا ۳ میلیارد تومان را ندارند، هستند کسانی که چند ده میلیارد تومان برای خرید خانه در تهران هزینه می‌کنند.

  •  فرونشست زمین

    فرونشست زمین

    قربانی فرونشست زمین؛ این خانه در ورامین نصف شد

  • ۵۰ هزار واحد مسکونی در طرح جهش تولید مسکن

    ۵۰ هزار واحد مسکونی در طرح جهش تولید...

    ۵۰ هزار واحد مسکونی در طرح جهش تولید مسکن در استان بوشهر ساخته می‌شود گروه استان‌ها - مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر با اشاره به ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی در طرح جهش تولید مسکن در استان بوشهر گفت: تاکنون برای ساخت ۱۲ هزار و ۶۰۰ واحد مسکونی زمین آماده شده است. فرزاد رستمی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر به طرح جهش تولید مسکن پرداخت و با اشاره به ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی در استان‌ها اظهار داشت: در مدت 4 سال 4 میلیون واحد مسکونی در کشور ساخته می‌شود که سهم استان بوشهر 50 هزار واحد است

  • ماجرای ارزان شدن مسکن

    ماجرای ارزان شدن مسکن

    رییس اتحادیه مشاوران املاک گفت: قیمت مسکن ۱۰ تا ۱۲درصد پایین آمده است.

  • خبر خوب: مسکن ارزان شد

    خبر خوب: مسکن ارزان شد

    تامین مسکن مورد نیاز افراد جامعه یکی از مهم ترین سیاست های هر دولتی است. در کشور ما پیش از این طرح هایی مختلفی مانند مسکن مهر و ملی برای خانه دار شدن مردم انجام گرفته که توانسته بخشی از نیاز جامعه را نیز پاسخ دهد. در جدید ترین این اقدامات دولت سیزدهم برای تامین این نیاز جامعه طرح نهضت ملی مسکن را کلید زد.

  • رئیس اداره تعزیرات حکومتی کاشان ارسال ۱۱۱۸پرونده به تعزیرات حکومتی کاشان/گران‌فروشی بیشترین تخلف

    رئیس اداره تعزیرات حکومتی کاشان ارسال...

    رئیس اداره تعزیرات حکومتی کاشان گفت: از ابتدای سال یک هزار و ۱۱۸ پرونده تخلف به تعزیرات حکومتی کاشان ارسال شده است.

  • بر اثر انفجار گاز خسارت به ۳۱ واحد مسکونی و تجاری در شاهیندژ

    بر اثر انفجار گاز خسارت به ۳۱ واحد...

    انفجار گاز به ۳۱ واحد مسکونی و تجاری در شاهیندژ خسارت وارد کرد.

  • هزینه مسکن با تولید بیشتر کاهش می‌یابد؟

    هزینه مسکن با تولید بیشتر کاهش می‌یابد؟

    سیاست تازه دولت در ساخت واحدهای مسکونی این پرسش را مطرح می‌کند که آیا سیاست افزایش تولید واحدهای مسکونی می‌تواند قدری از فشار هزینه‌ مسکن کم کند؟

  • الگوی عرضه‌‌ و تقاضای مسکن همخوانی ندارد

    الگوی عرضه‌‌ و تقاضای مسکن همخوانی...

    الگوی عرضه مسکن با تقاضای مسکن همخوانی ندارد زیرا به دلیل کاهش قدرت خرید مردم، مشکلات سالیان اخیر کشور و کاهش ارزش پول ملی مردم به دنبال واحدهای مسکونی با متراژ پایین تر و مطابق با بودجه خود هستند.

  • مشکلات مالکیتی منازل محله جهرم اراک

    مشکلات مالکیتی منازل محله جهرم اراک

    منازل مسکونی بیش از ۵۰۰ خانوار ساکن در خیابان جهرم اراک که اکثرا با قولنامه در حدود ۴۰ الی ۵۰ سال پیش خریداری نموده‌اند و بعضی افراد نیز قولنامه از شخص صاحب سند را دارند و با ادعای وراث صاحب سند و گرفتن حکم تخلیه باعث بی خانمانی ساکنین این محله که به حق صاحب اصلی خانه‌ها هستند و مبلغ را پرداخته‌اند، شده اند.

  • بازار مسکن کشور مسئله‌ای مانند بازار خودرو کشور دارد و وضعیت بهتری نسبت به آن ندارد.

    بازار مسکن کشور مسئله‌ای مانند بازار...

    برای انبوه‌سازی خصوصی برنامه‌ریزی کنیم مجتبی بیگدلی-رئیس انجمن انبوه‌سازان مسکن قیمت‌های رهن و اجاره در این بازار نیز به صورت لحظه‌ای در حال تغییر و افزایش است و وخیم بودن بازار مسکن را به‌راحتی می‌توان از این موضوع دریافت.

  • بی‌توجهی به مسکن اجاره‌ای یکی از اشکالات قانون «جهش تولید مسکن» است

    بی‌توجهی به مسکن اجاره‌ای یکی از...

    معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اشکالات موجود در قانون جهش تولید مسکن گفت: از جمله ایرادات موجود در قانون، عدم توجه به مسکن اجاره‌ای برای بخشی از جامعه هدف است درحالی که طبق سرشماری سال ٩٥، ٢.٥ میلیون واحد منازل خالی در کشور داریم که از موضوعات حائز اهمیت است.

  • رونمایی معاون اول رئیس جمهور از ۳ سیاست اقتصادی دولت

    رونمایی معاون اول رئیس جمهور از ۳ سیاست...

    دلار ۴۲۰۰ تومانی مفید نیست . معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه ما سه سیاست را دنبال می‌کنیم؛ اول اینکه اجازه ندهیم فراوانی جنس دچار اخلال شود، دوم ثبات قیمت‌ها و سومی ارزانی اقلام، گفت: ارز ترجیحی را مفید حال کشور نمی‌دانم و جزو ابزارهایی بوده که فنر قیمت‌ها را متراکم کرده است. در نتیجه ما با مشکلات متفاوتی مواجه بودیم؛ البته تدابیر خوبی شکل گرفته اما قطعا زمان‌بر است.

  • از "ازدواج سفید" تا "شوگرها"؛ دلایل کاهش ازدواج چیست

    از "ازدواج سفید" تا "شوگرها"؛ دلایل...

    حسن خدمتگزار با اشاره به کاهش ازدواج در یک دهه گذشته اظهار کرد: دلایل کاهش ازدواج بر اساس ترتیب و اولویت نیستند اما می‌توان به مواردی اشاره کرد. یکی از اصلی‌ترین دلایل کاهش ازدواج، مسائل و مشکلات اقتصادی است.

  • تاکید مخبر برای رفع مشکلات «خیابان جهرم» اراک

    تاکید مخبر برای رفع مشکلات «خیابان...

    مخلص الائمه: موضوع در شورای تامین استان مطرح شد استاندار مرکزی گفت: به دستور معاون اول رئیس جمهوری پرونده منازل مسکونی محله جهرم اراک با رعایت حقوق شهروندان در دست بررسی است

  • سندروم خرید ملک در ترکیه_لاکچری‌بازی یا سردرگمی

    سندروم خرید ملک در ترکیه_لاکچری‌بازی یا...

    با وجود آنکه این روزها از اقتصاد ترکیه اخبار خوبی به گوش نمی‌رسد، لیر هر روز ارزش خود را از دست می‌دهد، بیکاری در این کشور روزافززون شده، گردشگری ۶۵ درصد کاهش یافته، ۳۵ درصد قیمت خانه در ترکیه مشمول مالیات بر ارزش افزوده می‌شود و خریداران تا سه سال حق فروش ملک را ندارند، ایرانی‌ها باز هم به دلایل نامعلوم در ماه گذشته با خرید ۱۲۶۵ خانه بزرگترین گروه خریداران ملک در ترکیه لقب گرفتند.

  • گرانی 700 درصدی نرخ ارز در دولت یازدهم و دوازدهم/ افزایش ۶۴۷ درصدی قیمت مسکن طی ۸ سال گذشته

    گرانی 700 درصدی نرخ ارز در دولت یازدهم...

    نماینده طوالش در مجلس گفت: میانگین قیمت هر مترمربع مسکن در سال ۹۲ حدود ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان بوده که طی سال‌های اخیر با جهش ۶۴۷ درصدی مواجه شده است. حسن محمدیاری نماینده طوالش در مجلس شورای اسلامی امروز (چهارشنبه 26 آبان) در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد وضعیت شاخص‌های اقتصادی در دولت های یازدهم و دوازدهم اظهار داشت: براساس گزارش کمیسیون اقتصادی مسلم است که در دولت‌های یازدهم و دوازدهم شاخص‌های اقتصادی دچار کمی و کاستی‌هایی بوده است.

  • رهن، اجاره و خرید آپارتمان در اصفهان

    رهن، اجاره و خرید آپارتمان در اصفهان

    خرید آپارتمان در اصفهان در شرایطی که بازار مسکن هر روز رو به افزایش می‌رود، یک راه مطمئن برای جلوگیری از کاهش ارزش پول خود است. در این گزارش سایت ملکی دلتا به شما کمک می‌کند تا هر چه سریع‌تر و راحت‌تر صاحب خانه شوید.