بازار املاک / قلعه‌نویی: با ۲۰ میلیارد نمی‌توان خانه خرید

قلعه‌نویی: با ۲۰ میلیارد نمی‌توان خانه خرید

قلعه‌نویی: با ۲۰ میلیارد نمی‌توان خانه خرید

سرمربی تیم فوتبال گل‌گهرسیرجان گفت: یک بازیکن ۲۰ میلیارد دستمزد می‌گیرد اما نمی‌تواند خانه بخرد. امیر قلعه‌نویی در حاشیه تمرین گل‌گهرسیرجان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سه چهار بازیکن‌مان را در نقل‌وانتقالات از دست دادیم اما ۹۰ درصد بازیکنان‌مان را حفظ کردیم. شاکله اصلی تیم را حفظ کردیم. دو سه بازیکن خیلی خوب به ما اضافه شدند، بازیکن برزیلی بیاید خیلی از مشکلات ما حل می‌شود.

برنامه تمرینی مان را مثل هر سال زود شروع کردیم. 

از باشگاه هم تشکر می‌کنم تا جایی که توان داشتند از نظر ستادی کمک کردند و دو بازی دوستانه در اردو خواهیم داشت و ۱۶ یا ۱۷ مرداد برمی‌گردیم.

سرمربی گل‌گهر افزود: شرایط تیمی خوبی داریم. امیدواریم بازیکنانی که آمدند و جایگزین شدند بتوانند جای بازیکنانی که رفته‌اند را پر کنند. برای آنها هم که جدا شدند آرزوی موفقیت می‌کنیم.
 الان خوشحالیم که در هر پست دو بازیکن آماده داریم. اختلاف فنی آنها هم زیاد نیست.

 می‌توانیم در هر بازی ۱۱ بازیکن را به میدان بفرستیم. 
با توجه به اینکه فاصله‌ بازی‌های لیگ برتر برخی ۵ روز و برخی ۴ روز است از این بابت ما نگرانی نداریم و ۲۰ بازیکن آماده داریم که شرایط خوبی دارند و راحت جایگزین می‌شوند 
تا در فاصله زمانی کم به ما فشار نیاید.

وی در مورد قرعه‌کشی لیگ و اینکه تیمش باید در بازی اول به مصاف تراکتور برود، عنوان کرد: 

باید ۳۰ بازی انجام بدهیم. تراکتور هم امسال شرایط بهتری نسبت به پارسال دارد و بازیکنان خوبی گرفته است. 
مربی به نسبت خوبی آورده است. شرایطش هم نسبت به فصل گذشته بهتر است. ما باید با همه تیم‌ها بازی کنیم و باید تمام این ۳۰ بازی انجام شود

قلعه‌نویی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی براینکه گل‌گهر در این فصل انتقالات آرام کار کرد و هیچ سروصدایی در بازار نقل و انتقالات نداشت، گفت:

 فصل گذشته‌ در چارچوب مشخصی یارگیری کردیم. اما دشمنان قلعه‌نویی هرکاری که بکنیم دشمنی‌شان را انجام می‌دهند. 
یعنی تیمی که برای سومین سال متوالی در لیگ برتر بود با تیم پاری سن‌ژرمن مقایسه کردند. 
آنها روی دشمنی با قلعه‌نویی چنین کاری کردند. چرا آنهایی که پارسال علیه ما مطلب می‌زدند اکنون سکوت کرده‌اند؟

وی ادامه داد: این ارقام را که می‌بینید؛ من از تریبون شما استفاده می‌کنم و می‌گویم حاضریم رقم قراردادها را علنی کنیم از خودم شروع می‌کنیم.
 منوط به اینکه همه باشگاه‌ها این کار را بکنند و باید مردم متوجه شوند که پارسال هم یک دروغ به ما چسباندند و سال‌های گذشته هم همین بوده است. اشکالی ندارد. 
خوشحالم که دشمنان ما از قِبل ما دو مصاحبه می‌کنند و دیده می‌شوند و می‌روند به خانواده‌شان می‌گویند بعد خانواده‌شان به آنها می‌گویند.
 شما در کجای این مصاحبه بودید همش که در مورد فرد دیگری صحبت کردید؟ اشکالی ندارد بگذارید بگویند.

سرمربی تیم فوتبال گل‌گهر خاطرنشان کرد: من هر کاری بکنم دشمنان خاص خودم را دارم. بگذارید دشمنان ما هم یکی دو مصاحبه بکنند و تلویزیون بروند و دیده شوند. 
در همه سال‌هایی که در لیگ برتر بودم وضعیت یاری‌گیرمان همین بوده است. سال دومی که در سپاهان بودیم را می‌توانید از رضا فتاحی بپرسید. با ۴۸ میلیارد تومان تیم را بستیم. 
سال دوم که دلار کمی افزایش پیدا کرد رسید به ۷۰ میلیارد تومان؛ در استقلال نهم و سیزدهم که اصلاً پول نداشتند، تراکتور یازدهم که ما گرفتیم پولی نداشت و امکانات خوبی هم نداشتیم.

قلعه‌نویی گفت: هر نتیجه‌ای که بگیرید یکسری دشمنان هستند که به آخرت اعتقاد ندارند و خدا را نمی‌شناسند. 
مطالب‌شان را می‌زنند هدف‌شان هم زدن امیر قلعه‌نویی است. اگر پارسال من مربی گل‌گهر نبودم آن ۲۵ امیتاز از ما کم نمی‌شد. 
۸ امتیاز به رقبای‌مان دادند. نزدیک ۱۰ امتیاز هم پرتی داشتیم. در واقع ۲۵ امتیاز پرت داشتیم. ما کار قانونی کرده بودیم و کارت صادر شده بود. 
هر چه بوده ایراد از جای دیگر بوده است اما دیدند که گل‌گهر سیرجان است و امیر قلعه‌نویی هم سرمربی آن است گفتند بهترین فرصت است که یکسری تسویه‌ حساب‌های‌مان را بکنیم.

وی در مورد اینکه به نظر می‌رسد فصل آینده لیگ پرقدرت‌تری خواهیم داشت، عنوان کرد: 

یقیناً اینگونه است. خیلی از لژیونرهای ما برگشته‌اند. یکسری مربیان سطح بالاتری به فوتبال ما آمده‌اند.
 یقناً یکسری از تیم‌ها هم تا توانسته‌اند هزینه کرده‌اند. لیگ ما امسال فقط و فقط و فقط به خاطر جام جهانی کیفیتش بالا برود. یعنی خود جام جهانی انگیزه زیادی به لیگ ما می‌دهد چون خیلی نزدیکیم و امیدوارم مربیان تیم ملی همه را ببینند و رنگی فکر نکنند و همه آنهایی که لیاقت دارند دعوت شوند و حق‌شان را به آنها بدهند.

سرمربی تیم فوتبال گل‌گهر در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی براینکه گرشاسبی سقف قرارداد بازیکنان را ۱۲ میلیارد تومان اعلام کرد و به نظر شما این سقف اعلامی از سوی مدیرعامل فولاد در لیگ برتر ما عملی است یا نه، اظهار داشت: من یک چیز را بگویم در قدیم هم من ایراد گرفتم وقتی شما سقف قرارداد تعیین می‌کنید اگر ۲۰ بازیکن را ضربدر ۱۶ کنید می‌شود ۳۲۰ بازیکن، اگر اشتباه نکنم و ریاضی‌ام خوب باشد ۳۲۰ تا ۱۰ میلیارد تومان باعث می‌شود متر بازیکن ۳ میلیارد تومانی هم ۱۰ میلیارد تومان شود. 

یعنی این هم طرح کارشناسی نیست. مخصوصاً اینکه ایراد کار اینجا بوده که همه تیم‌ها قراردادها را بسته‌اند و اینها آمده‌اند و یک قانونی گذاشته‌اند. من برای قانون سقف قرارداد سری قبل هم خیلی جنگیدم و دیدید که برداشته شد. در بارسلونا یا رئال مادرید یک بازیکن بازی می‌کند ۱۰۰ میلیون یورو دستمزدش است و ممکن است بازیکن بغل دست او ۲ میلیون یورو بگیرد.

این مسائل در همه جای دنیا هست و طبیعی است اما بحث من اینجا است اگر آن بازیکن ۱۰۰ میلیون یورو می‌گیرد یک کارمند هم با ۵ هزار یورو زندگی‌اش را می‌کند و جامعه متوسط اقتصادی یک جامعه پویایی است. ولی الان در ایران جامعه متوسط نیست. شما قبلاً در فوتبال یک میلیارد تومان دستمزد می‌گرفتید می‌رفتید با آن در خیابان ولنجک یک خانه ۲۰۰ متری می‌گرفتید این مال ۱۰ -۱۲ سال پیش است. اما اکنون بازیکن ۲۰ میلیارد دستمزد می‌گیرد اما آن خانه را نمی‌تواند بخرد و ایراد کار اینجا است که کارمندان و قشر متوسط جامعه آسیب‌پذیرند. اگر در خارج ۱۰۰ میلیون یورو دستمزد می‌دهند کارمند هم با ۵ هزار یورو زندگی‌اش می‌چرخد.

قلعه‌نویی در مورد اینکه اعلام شد که کمک داوری ویدیویی به لیگ فصل آینده نخواهد رسید ولی میرشاد ماجدی گفته تلاش می‌کند تا کمک داور ویدویی به نیم‌فصل دوم برسد، عنوان کرد: این یک چیز معمولی است برای من جای تعجب دارد که این کارها را انجام نمی‌دهیم. قطر میزبان جام جهانی است و جام جهانی برگزار می‌کند. 

استادیوم‌هایش را هم ببینید برای ما بد است که نمی‌توانیم یک VAR بیاوریم. این برای ما خیلی بد است. ۲-۳ روز پیش یک برنامه دیدم که در آن اعلام شد تیم گل‌گهر سیرجان از نظر داوری تیم دوم جدول بوده که از ناحیه داوری متضرر شده است. البته این مسئله ۱۰-۱۲ سال است که وجود دارد. فصل گذشته که هیچ، فصل ماقبل آن از ۱۳ پنالتی ۱۱‌تای آن که به ضرر ما بوده اشتباه بوده است. به نظر من VAR را نمی‌آورند که یکسری معادلات به هم نخورد.

  • بازار مسکن زیر فشار تاریخی

    بازار مسکن زیر فشار تاریخی

    در ماه‌های اخیر، در حالی که بازار ارز و طلا با جهش‌های پی‌درپی در کانون توجه سرمایه‌گذاران قرار گرفته‌اند، بخش مسکن همچنان در سایه رکودی عمیق و طولانی‌مدت باقی مانده است.

  • پیش‌بینی  از قیمت مسکن در دی و بهمن

    پیش‌بینی از قیمت مسکن در دی و بهمن

    به دلیل نوسانات افزایشی قیمت ارز و طلا، برخی کسانی که امروز متقاضی بالقوه بازار مسکن هستند ترجیح می‌دهند مستاجر بمانند ولی طلا و ارز خریداری کنند؛

  • نحوه ثبت نام وام مسکن 1404

    نحوه ثبت نام وام مسکن 1404

    وام مسکن مددجویان بهزیستی تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان و با نرخ سود ۴ درصد به مددجویان بهزیستی برای خرید، احداث و تأمین ودیعه مسکن در سال 1404 اعطا میشود.

  • تورم اجاره مسکن کاهش یافت

    تورم اجاره مسکن کاهش یافت

    گزارش جدید مرکز آمار ایران حاکی است، در یکسال منتهی به آذر ۱۴۰۴ تورم مسکن، ‌آب، برق و گاز نسبت به یکسال منتهی به آبان امسال ۲ دهم درصد کاهش یافته است.

  • اجاره‌بها از تورم سبقت گرفت

    اجاره‌بها از تورم سبقت گرفت

    بازار اجاره مسکن تهران در آذر ۱۴۰۴ وارد فاز تازه‌ای از بحران شده است؛ داده‌های میدانی نشان می‌دهد میانگین اجاره‌بهای هر متر مربع در پایتخت به بازه بی‌سابقه ۴۵۰ تا ۵۰۰ هزار تومان رسیده؛

  • تغییرات در بازار مسکن ورق بازگشت و تحولات آغاز شد

    تغییرات در بازار مسکن ورق بازگشت و...

    نسبت «قیمت به اجاره مسکن» به‌عنوان یک دماسنج اصلی بازار معاملات آپارتمان‌های تهران، در آخرین به‌روزرسانی این دستگاه سنجش اوضاع، در فاصله بسیار پایین از «نقطه اوج تاریخی» قرار گرفته و حتی از «سطح میانگین تاریخی» هم پایین‌تر آمده‌است؛

  • جزئیات وام ۴۰۰ میلیون تومانی مستأجران

    جزئیات وام ۴۰۰ میلیون تومانی مستأجران

    شرط اصلی بهره‌مندی از این وام، نداشتن سابقه مالکیت مسکن و معرفی توسط نهادهای ذی‌ربط است.

  • واگذاری مسکن اجاره ای دولت به مستاجران

    واگذاری مسکن اجاره ای دولت به مستاجران

    فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، نیمه ماه جاری جزئیات طرح «استیجار عمومی» را اعلام کرد.

  • پیش بینی بازار مسکن در زمستان 1404 و سال آینده

    پیش بینی بازار مسکن در زمستان 1404 و...

    احتمالاً میزان افزایش اجاره‌بها نسبت به رشد قیمت مسکن بیشتر خواهد بود.

  • رشد ۶ درصدی قیمت مسکن

    رشد ۶ درصدی قیمت مسکن

    نوروز امسال عامل تعیین‌کننده در بازار مسکن نخواهد بود؛

  • مسکن در یک ماه گذشته ۶ درصد رشد قیمت داشته است

    مسکن در یک ماه گذشته ۶ درصد رشد قیمت...

    جاماندگان بازار ارز به مسکن پناه بردند رکود ادامه دارد.

  • پایان رکود مسکن نزدیک است

    پایان رکود مسکن نزدیک است

    بازار مسکن پس از ماه‌ها رکود، نشانه‌های جدی از تحرک و افزایش تقاضا نشان می‌دهد.

  • نسل Z صاحبخانه می‌شود؟

    نسل Z صاحبخانه می‌شود؟

    بازار مسکن آن‌قدر دور از دسترس نسل زد شده که بسیاری از جوانان دیگر حتی برای خانه‌دار شدن تلاش نمی‌کنند

  • پیش بینی بازار مسکن در سال ۱۴۰۵

    پیش بینی بازار مسکن در سال ۱۴۰۵

    احتمالاً میزان افزایش اجاره‌بها نسبت به رشد قیمت مسکن بیشتر خواهد بود.

  • زمان خرید مسکن رسید

    زمان خرید مسکن رسید

    بازار مسکن ایران در ماه‌های اخیر بیش از هر چیز با دو نشانه متناقض شناخته می‌شود: رکود عمیق در معاملات و تداوم فشار قیمتی.

  • تحلیل اقتصاددان از آینده بازار مسکن در ایران

    تحلیل اقتصاددان از آینده بازار مسکن در...

    قیمت مسکن طی سه هفته گذشته، براساس سطح میانگین، کمتر از یک‌درصد، نسبت به متوسط قیمت آبان، افزایش پیدا کرده، اما معاملات به شکل محسوسی بیشتر شده است.

  • کارمندان صاحب‌خانه می‌شوند؟

    کارمندان صاحب‌خانه می‌شوند؟

    توجه دولت به نیازهای اساسی کارمندان، به‌ویژه در حوزه مسکن، به یکی از مهم‌ترین موضوعات رفاهی و اجتماعی تبدیل شده است؛ اقدامی که می‌تواند نه‌تنها کیفیت زندگی کارکنان را ارتقا دهد، بلکه اعتماد عمومی به سیاست‌های حمایتی دولت را نیز تقویت کند.

  • نقش بی‌اثر وام مسکن در خانه‌دار شدن

    نقش بی‌اثر وام مسکن در خانه‌دار شدن

    اقساط سنگین و بی‌تعهدی بانک‌ها در حوزه مسکن، دوره انتظار خانه‌دار شدن مردم را به حدود ۱۰۰ سال رسانده است.

  • وجود ۲.۶ میلیون واحد مسکونی فرسوده در کشور

    وجود ۲.۶ میلیون واحد مسکونی فرسوده در...

    نوسازی و مقاوم‌سازی این واحد‌ها انتخاب نیست، بلکه یک الزام است، چرا که حدود ۷ میلیون نفر در این بافت‌ها زندگی می‌کنند و در برابر زلزله‌های پنج و شش ریشتری آسیب‌پذیر هستند.

  • زمان ثبت‌نام مسکن استیجاری اعلام شد

    زمان ثبت‌نام مسکن استیجاری اعلام شد

    معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که منابع خرید 10 هزار مسکن استیجاری از طریق فروش یا تهاتر املاک لوکس وزارت راه و شهرسازی تامین می‌شود،

  • وام خرید مسکن توهمی بزرگ

    وام خرید مسکن توهمی بزرگ

    رکود در بازار مسکن با قیمت بالا، تورم و وام‌های ناکافی، ساخت و ساز را متوقف کرده است.