بازار املاک / تامین مالی ۶ هزار واحد مسکن ملی در خوزستان

تامین مالی ۶ هزار واحد مسکن ملی در خوزستان

تامین مالی ۶ هزار واحد مسکن ملی در خوزستان

مدیر شعب بانک مسکن خوزستان از تامین مالی ۶ هزار واحد مسکونی در قالب طرح ملی نهضت مسکن در استان خبر داد. بانک مسکن یک بانک ۱۰۰ درصد دولتی و به عنوان بانک تخصصی در حوزه مسکن فعالیت دارد. در استان خوزستان ۶۴ شعبه فعال داریم که خوشبختانه بیشترین میزان تسهیلات شبکه بانکی را به نسبت منابع موجود، پرداخت کردیم.

طبق یکی از نسبت‌های مالی که کل منابع بانک را نسبت به مصارف بررسی می‌کنند، استاندارد پرداخت تسهیلات باید ۸۰ درصد باشد تا عملکرد مطلوب باشد، ولی اگر بیشتر باشد یعنی منابع را از دیگر استان‌ها جذب و در خوزستان هزینه کردیم؛ این نسبت در بانک مسکن استان ۱۶۴ درصد است.

مدیر شعب بانک مسکن استان خوزستان با اشاره به اینکه بانک مسکن خوزستان در زمینه مسکن مهر این استان برای بیش از ۱۲۰ هزار واحد مسکونی، تأمین مالی داشته است، ادامه داد:
 در حال حاضر نیز به عنوان مجری دولت نسبت به پرداخت تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن اقدام می‌کنیم؛ یکی از اولویت‌های اصلی و شعار مهم دولت، همین نهضت ملی مسکن است.


عسکری همچنین گفت: تسهیلات بافت فرسوده شهری، ودیعه مسکن، فرزندآوری، قرض‌الحسنه ازدواج و اشتغالزایی کمیته امداد و بهزیستی از جمله تسهیلات پرداختی بانک مسکن هستند.
برای نهضت ملی مسکن تاکنون در قالب این طرح ۱۲ هزار و ۹۵۳ واحد مسکونی به بانک مسکن معرفی شده‌اند.
ز این مجموعه عقد قرارداد برای ۶ هزار واحد (برای بیش از ۶۰ درصد معرفی‌شدگان) صورت گرفته و مبلغ آن حدود ۱۶ هزار میلیارد ریال بوده است.

مدیر شعب بانک مسکن استان خوزستان ادامه داد: در زمینه تسهیلات بانک مسکن کشور که در قالب خرید و ساخت مسکن است.
بالغ بر ۲۰ هزار میلیارد ریال پرداختی طی پنج ماهه اول سال جاری داشته ایم که ۵۰ درصد آن برای طرح نهضت ملی مسکن بود.
بانک مسکن خوزستان نیز سال گذشته بیش از ۳۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات در قالب‌های مختلف از جمله مشارکت، خرید و قرض‌الحسنه پرداخت کرده است.

عسکری با اشاره به اینکه تمام تلاش مجموعه پرسنل بانک مسکن خوزستان برای ارائه کارنامه درخشان در حوزه پرداخت مسکن و اشتغالزایی به کار گرفته شده است،.
 تسهیلات مسکن منجر به تولید یک واحد مسکونی می‌شود و حدود ۱۲۰ بخش بزرگ اقتصادی متصل به بخش مسکن هستند؛ از بخش مسکن به عنوان موتور محرکه اقتصاد یاد می‌شود.


در نهضت ملی مسکن برای خوزستان طی چهار سال باید تأمین تسهیلات را برای حدود ۲۴۰ هزار واحد مسکن انجام دهیم.
 از مردم درخواست داریم که اگر زمین دارند، در قالب خودمالک و یا تعاونی‌های مسکن از این تسهیلات استفاده کنند.

عسکری با اشاره به اجرای پروژه‌های ساخت مسکن در مناطق اکباتان، سپیدار و مهدیس و فرهنگ شهر اهواز یادآور شد.
تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن ۲۰ ساله تعیین شده و سه سال برای تسهیلات تنفس و پرداخت اقساط آن ۱۷ ساله است.

مدیر شعب بانک مسکن خوزستان با اعلام این خبر که مبلغ تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن برای شهر اهواز ۴۰۰ میلیون تومان و برای سایر شهر‌های استان نیز ۳۰۰ میلیون تومان است.
افرادی که قبلاً از تسهیلات یارانه‌ای استفاده نکرده، سابقه دریافت تسهیلات مسکن نداشته، اراضی دولتی نگرفته و سرپرست خانوار باشند امکان استفاده از این تسهیلات را دارند.
یک سری محدودیت‌ها تعیین شده تا کسانی که در احتیاج به مسکن دادند در اولویت قرار گیرند.

  • چهار تهدید جدی برای مستاجران

    چهار تهدید جدی برای مستاجران

    سیاستگذاران به کاهش نسبی تورم اجاره دلخوش هستند؛ اما نتایج یک مطالعه درباره زیرپوست بازار اجاره‌نشین‌ها از «ناتوانی دهک‌های پایین و قدرت شکننده دهک‌های میانی در پرداخت ارقام فعلی اجاره‌خانه» حکایت دارد.

  • پیش‌بینی حیاتی از قیمت مسکن تا پایان سال

    پیش‌بینی حیاتی از قیمت مسکن تا پایان...

    متوسط هزینه ساخت هر مترمربع مسکن در تهران به حدود ۳۰ میلیون تومان رسیده و این رقم با توجه به تورم موجود در قیمت مصالح هر ۱۵ روز به‌روزرسانی می‌شود.

  • مسکن همچنان روی موج گرانی

    مسکن همچنان روی موج گرانی

    بازار مسکن ایران در فشار بی‌سابقه؛ کارشناسان هشدار می‌دهند که کمبود عرضه و توقف ارائه زمین به متقاضیان، روند افزایش قیمت‌ها را تشدید کرده و بسیاری از خانوارها را در معرض بحران تأمین مسکن قرار داده است.

  • بازار مسکونی دبی به دلیل فروش پیش‌فروش

    بازار مسکونی دبی به دلیل فروش پیش‌فروش

    در سه‌ماهه سوم سال ۲۰۲۵، بازار املاک مسکونی در دبی روند صعودی خود را حفظ کرد و فروش پیش‌فروش به عنوان محرک اصلی رشد ظاهر شد. جدیدترین تحلیل بازار کاوندیش مکسول بیان می‌کند که تقاضا ناشی از اعتماد سرمایه‌گذاران و گسترش جمعیت بوده است که منجر به افزایش ۱۷.۱ درصدی کل معاملات مسکونی نسبت به سال گذشته به ۵۵۳۰۰ قرارداد شده است.

  • طرح نجات بخش دولت برای مستاجران

    طرح نجات بخش دولت برای مستاجران

    دولت قصد دارد تا پایان سال با اجرای ساخت ۱۰ هزار واحد مسکن استیجاری در کلان شهر‌ها به کمک بازار اجاره آید.

  • خریداران از بازار مسکن فرار کردند

    خریداران از بازار مسکن فرار کردند

    در حال حاضر نه تنها حباب بازار مسکن تخلیه شده بلکه واحدها بر روی دست سازندگان مانده و فروش نمی‌رود. به طوریکه دیگر ساخت و تولید دوباره مسکن برای همان سازندگان به صرفه نیست.

  • اقتصاد مسکن در آستانه فروپاشی

    اقتصاد مسکن در آستانه فروپاشی

    رکود بی‌سابقه در بخش ساختمان؛ محیط کسب‌وکار در بدترین شرایط 7 سال اخیر

  • تأثیر بحران بی‌آبی بر قیمت‌های بازار مسکن

    تأثیر بحران بی‌آبی بر قیمت‌های بازار...

    در هفته‌های گذشته، زنگ خطرهای مربوط به بحران کم‌آبی بیش از پیش در کانون توجه قرار گرفته است. اعلامیه مسعود پزشکیان درباره کاهش بارش‌های پاییزی خبر از آینده‌ای چالش‌برانگیز می‌دهد. وی هشدار داد اگر تا پایان آبان‌ماه بارندگی مطلوبی رخ ندهد، ممکن است جیره‌بندی آب در شهرهای بزرگ اجرایی شود.

  • افزایش قیمت مسکن قطعی شد

    افزایش قیمت مسکن قطعی شد

    بازار مسکن ایران همواره در تقابل با تحولات بین‌المللی قرار داشته و ابزارهایی مانند تحریم‌های سازمان ملل یا مکانیسم ماشه اثرات عمیقی بر آن گذاشته‌اند.

  • بازار مسکن از خواب بیدار شد؟

    بازار مسکن از خواب بیدار شد؟

    نوسانات قیمت ارز و طلا در هفته‌های اخیر تاثیری بر قیمت مسکن در مناطق شمالی نداشته و نرخ‌ها ثابت است؛ دلیل آن هم به رکود کاری برمی‌گردد.

  • موج جدید حاشیه‌نشینی در راه است

    موج جدید حاشیه‌نشینی در راه است

    با وجود خروج گسترده متقاضیان واقعی، قیمت‌ها در مهرماه باز هم ۳ درصد جهش ماهانه را تجربه کرد؛ پدیده‌ای که شکاف میان «انتظار گران فروختن» و «توان صفر خریدار» را به مرز انفجار رسانده است

  •  گرفتن وام مسکن بدون دردسر

    گرفتن وام مسکن بدون دردسر

    در حالی قیمت هر برگه گواهی حق تقدم تسهیلات در معاملات فرابورس به ۱۳۷ هزار تومان رسیده که زوجین تهرانی برای دریافت وام ۱.۲ میلیارد تومانی باید ۳۵۷ میلیون تومان هزینه کنند.

  • بازار مسکن در انتظار تصمیم فروشندگان

    بازار مسکن در انتظار تصمیم فروشندگان

    یک کارشناس بازار مسکن گفته است که مراجعه متقاضیان خرید و فروش مسکن به دفاتر مشاوران املاک اندکی افزایش یافته اما فروشندگان نیز همچنان مردد هستند و اقدامی جدی برای فروش ملک خود نکرده‌اند. او معتقد است که تعداد فایل‌های موثر، مناسب و قابل اعتماد ملکی در مناطق مختلف، اندک است.

  • هفت استعلام حیاتی قبل از معامله ملک

    هفت استعلام حیاتی قبل از معامله ملک

    برای جلوگیری از ضرر و زیان، با چند استعلام ساده پیش از پرداخت وجه بیعانه، در مراحل اولیه معامله ملک، استعلامات ضروری را انجام دهید

  •  تلاقی رکود و تورم

    تلاقی رکود و تورم

    این سکوت بازار، آرامشی پیش از طوفان نیست، بلکه نقطه‌ای است که در آن قیمت‌ها در سطح بالا تثبیت شده‌اند.

  • تفاوت اجاره به شرط تملیک با رهن و اجاره معمولی

    تفاوت اجاره به شرط تملیک با رهن و اجاره...

    وقتی قیمت مسکن بالا می‌رود، کارشناسان تلاش می‌کنند طرح تازه‌ای پیش بکشند تا شاید زهر بازار را بگیرند. ایده اجاره به شرط تملیک فقط یکی از این موارد است.

  • متوسط قیمت دلاری مسکن مشخص شد

    متوسط قیمت دلاری مسکن مشخص شد

    با ثبات ارز و طلا، تقاضای سرمایه‌ای به مسکن رفته اما به‌دلیل ضعف قدرت خرید و رشد دوبرابر قیمت نسبت حقوق، رکود بازار ادامه‌دار است.

  • جهش شدید قیمت مسکن در راه است؟

    جهش شدید قیمت مسکن در راه است؟

    برخی کارشناسان و فعالان بازار ملک انتظار دارند این فاصله جبران شود. اما بعید است در کوتاه مدت و دست کم تا پنج ماه آینده جهش قابل توجهی در بازار ملک رخ دهد.

  • انقلاب بزرگ در بازار مسکن ایران

    انقلاب بزرگ در بازار مسکن ایران

    ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی به تقریبا ۲۰ میلیارد دلار منابع مالی نیاز دارد. با توجه به وضعیت کنونی نظام بانکی، تورم بالا، نرخ بهره سنگین و محدودیت درآمدی خانوارها که امکان پرداخت اقساط کلان را ندارند، تأمین این حجم سرمایه تقریباً غیرممکن به نظر می‌رسد.

  • راهکار دولت برای تحرک بازار مسکن

    راهکار دولت برای تحرک بازار مسکن

    دولت طرحی با عنوان «مسکن توکنی» را به‌عنوان یک نظام جدید تامین مالی برای تحرک بازار مسکن مطرح کرده است.

  • وام مسکن ۲ برابر شد

    وام مسکن ۲ برابر شد

    بانک مسکن در اقدامی مهم و حمایتی، سقف تسهیلات خرید و تعمیر مسکن را در سال ۱۴۰۴ به‌طور رسمی افزایش داد.