بازار املاک / خسارات زلزله ی خوی

خسارات زلزله ی خوی

خسارات زلزله ی خوی

مصدومیت یک هزار و ۱۲۶ نفر در اثر زلزله خوی بازسازی منازل زلزله‌زده تا قبل از شروع فصل سرما زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۴ حوالی خوی در آذربایجان غربی را لرزاند در این زلزله یک هزار و ۱۲۶ نفر دچار مصدومیت شدند و همچنین بین ۲۰ تا ۱۰۰ درصد به یک هزار و ۴۶۱ واحد مسکونی این منطقه خسارت وارد کرد.

 زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۴ درجه در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت ۱۷ و ۲۲ دقیقه چهارشنبه حوالی خوی در شمال آذربایجان غربی را لرزاند.
 این زلزله در عمق ۱۲ کیلومتری زمین به وقوع پیوست و کانون این زلزله در موقعیت ۳۸.۵۱ عرض شمالی و ۴۵.۰۷ طول شرقی ثبت شده است. 
کانون این زمین لرزه در ۱۱ کیلومتری خوی، ۲۶ کیلومتری ائواوغلی و ۳۳ کیلومتری تسوج (از شهر‌های آذربایجان‌شرقی) بود.


دستور وزیر کشور برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان


 وزیر کشور در تماس تلفنی با استاندار آذربایجان غربی، آخرین وضعیت زلزله زدگان شهرستان خوی را جویا شد و بر به کارگیری همه ظرفیت‌ها در امدادرسانی به مردم آسیب دیده تاکید کرد.
در پی وقوع زلزله ۵.۴ ریشتری در شهرستان خوی و وارد آمدن خسارت به ۱۲ روستا در تماس با محمد صادق معتمدیان بر هماهنگی و استفاده از همه ظرفیت‌های استانی برای امداد رسانی فوری به زلزله دیدگان تاکید کرد.
وزیر کشور همچنین درباره نیاز‌های اولیه برای اسکان اضطراری هموطنانی که منازل آن‌ها در این زمین لرزه دچار تخریب شده است، تبادل نظر کرد.


محمدصادق معتمدیان استاندار آذربایجان غربی هم روز چهارشنبه در حاشیه عیادت از مصدومان زمین لرزه خوی
۱۲ روستای این شهرستان به طور جدی درگیر بحران زلزله هستند و بر اثر اعزام ارزیاب‌ها، بیش از ۵۰۰ واحد مسکونی دچار خسارت شده‌اند.

 
این تعداد، حدود ۴۵۰ واحد خسارت بین ۲۰ تا ۵۰ درصد داشته است، اظهار کرد: همچنین خسارت به زیرساخت‌های برق و آب در این شهرستان وارد شده
 ولی مشکل خاصی نداریم و آب و برق هم در همه مناطق شهر و روستایی وصل است.
اورژانس، هلال احمر، پلیس، بنیاد مسکن و دهیاران پای کار بوده و اکیپ‌های هلال احمر و بنیاد مسکن در حال ارزیابی در خوی و شهر‌ها و روستا‌های اطراف هستند.


بخشی از این هزینه‌های تحمیل شده به مردم باید توسط بیمه‌ها تامین شود


به منظور بررسی وضعیت امدادرسانی به زلزله زدگان شهرستان خوی به این منطقه سفر کرده، با حضور در بیمارستان خوی در جریان روند خدمات رسانی به مصدومان زلزله قرار گرفت.
وی همچنین با حضور در محل کمپ اسکان موقت زلزله زدگان، به گفتگو با حاضران در این کمپ پرداخت و امدادرسانی و نیز ارائه خدمات دستگاه‌های خدماتی به مردم را بررسی کرد.


زمین لرزه خوی با شدتی که رخ داده، نباید این میزان خسارت به بار می‌آورد. باید دلیل این حجم از خسارت در مناطق مختلف شهرستان استخراج و بیان شود.
 ضمن تاکید بر همراهی بیمه‌ها در پرداخت خسارات مردم زلزله‌زده افزود: ساخت منازل آسیب دیده با بنیاد مسکن است و باید در این زمینه با قدرت وارد شوند. بخشی از این هزینه‌های تحمیل شده به مردم باید توسط بیمه‌ها تامین شود. مردم نگران منازل خود هستند و این موضوع باید با ورود فوری نظام مهندسی در خصوص میزان پایداری سازه‌ها رفع شود.

 ساخت اماکن نگهداری حیوانات در روستا‌ها با مدیریت بسیج سازندگی و استقرار نیازمندی‌های بهداشتی نظیر سرویس بهداشتی و حمام در روستا‌هایی که دارای منازل تخریبی هستند، جزو الزاماتی است که باید در خصوص آن اقدام جدی انجام شود.
 با اشاره به در پیش رو بودن فصل سرما، گفت: باید اقدامات مربوط به آواربرداری سریعا به پایان برسد و ساخت و ساز‌ها سریعا آغاز شود تا مردم دچار مشکل نشوند.
وزیر کشور در این بازدید، خطاب به مسئولان حاضر و دستگاه‌های خدمات رسان به خانواده‌های آسیب دیده از زلزله، گفت: تمامی امکانات باید برای آواربرداری، ساخت و ساز و ارائه خدمات مناسب به مردم زلزله زده در روستا‌ها و مناطق آسیب دیده به کار گرفته شود.


ارزیابی خسارات وارده به منازل به منظور برآورد میزان اعتبار لازم در راستای ساخت این منازل باید به سرعت انجام شود و عملیات برآورد خسارات، آواربرداری و ساخت و ساز منازل آسیب دیده از زلزله باید قبل از آغاز فصل سرما انجام شود تا مردم بیش از این دچار خسارت و زحمت نشوند.

 

یک هزار و ۱۲۶ نفر دچار مصدومیت شدند


در ادامه جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان خوی که با حضور وزیر کشور، رئیس سازمان مدیریت بحران و جمعی از مدیران کشوری و استانی برگزار شد، محمدصادق معتمدیان، استاندار آذربایجان‌غربی اظهار داشت: بیشترین خسارت زمین لرزه خوی به ۱۲ روستا بوده که اقدامات مربوط به بررسی و برآورد میزان خسارات در این مناطق انجام شده است.

در این زلزله، یک هزار و ۱۲۶ نفر دچار مصدومیت شدند که بر اثر ترس و فرار از زمین لرزه مجروح شده‌اند. هم اکنون ۸۶ نفر از افراد بستری و تحت مراقبت پزشکی قرار دارند و مابقی به صورت سرپایی یا پس از انجام مداوا ترخیص شده‌اند.
استاندار آذربایجان‌غربی، به آغاز عملیات آواربرداری و ساخت و ساز منازل خسارت دیده در زلزله اشاره کرد و گفت: این عملیات با نظارت نهاد‌های متولی و به صورت ایمن و مطمئن انجام خواهد شد.

اقدامات مناسب و درخور شان مردم این منطقه ارائه شده، از توزیع ۲ هزار تخته چادر اسکان موقت، ۵ هزار پرس غذای گرم، ۶ هزار و ۵۰۰ بسته غذایی ۷۲ ساعته، ۲۰ تن میوه و ۲۰ هزار آبمیوه در میان زلزله زدگان تنها بخشی از اقدامات مربوط به دستگاه‌های خدمات رسان بوده است.
 دولت و دستگاه‌های امدادی در کنار مردم هستند و از همان ساعات اولیه وقوع زمین لرزه نیز به ارائه خدمات مختلف مشغول بوده‌اند.

  • وعده جدید برای متقاضیان مسکن ملی

    وعده جدید برای متقاضیان مسکن ملی

    تورم و افزایش قیمت مصالح ساختمانی فشار را به مبلغ آورده اولیه متقاضیانی که باید به تدریج مبلغ خرید مسکن از نهضت ملی را پرداخت کنند، به شدت افزایش داده است.

  • کاهش ۳۰ درصدی جابجایی مستاجران

    کاهش ۳۰ درصدی جابجایی مستاجران

    کارشناس بازار مسکن گفت: مستاجران و حتی صاحبخانه‌ها به دلیل نبود ثبات در وضعیت سیاسی کشور ترجیح داده‌اند که جابجایی محل سکونت را به تعویق بیندازند و تا حد امکان انجام ندهند و طوری که وضعیت بازار نشان می‌دهد حدود ۳۰ درصد نسبت به سال گذشته جابجایی مردم در شهر تهران کاهش داشته است.

  • منتظر سقوط شدید قیمت مسکن باشید

    منتظر سقوط شدید قیمت مسکن باشید

    بازار مسکن پس از تخلیه کامل حباب قیمتی، در مسیر ثبات قرار گرفته و پیش‌بینی می‌شود تا دو سال آینده خبری از افزایش قیمت‌ها نباشد؛ این در حالی است که به گفته رئیس کانون انبوه‌سازان، در برخی مناطق حتی کاهش نرخ نیز مشاهده شده است.

  • سقوط تاریخی بازار اجاره

    سقوط تاریخی بازار اجاره

    در سال ۱۴۰۲، بحران مسکن در ایران وارد مرحله‌ای بی‌سابقه و نگران‌کننده شد؛ مرحله‌ای که نه‌تنها امید بسیاری از خانوارهای مستأجر برای ورود به بازار خرید یا بهره‌مندی از طرح‌های ملی مسکن را به یأس بدل کرد، بلکه شمار زیادی از آنان را به دلیل فشار طاقت‌فرسای اجاره‌بها و هزینه‌های جانبی تأمین سرپناه، به مرز فروپاشی اقتصادی کشاند.

  • ناترازی بانک‌ها سد راه پرداخت وام نهضت ملی مسکن

    ناترازی بانک‌ها سد راه پرداخت وام نهضت...

    علیرضا نوین، عضو کمیسیون عمران مجلس، با انتقاد از عملکرد بانک‌ها و وزارت راه در اجرای نهضت ملی مسکن، ناترازی مالی، اختلاف آماری، احتکار زمین و اختلال سامانه ثبت‌نام را از مهم‌ترین موانع ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی دانست و خواستار هماهنگی جدی میان دستگاه‌ها شد.

  • مسکن ایران در کما

    مسکن ایران در کما

    بازار مسکن ایران وارد بحرانی شده که بسیاری از کارشناسان آن را «کم‌سابقه» و برخی «بی‌سابقه در ۵۰ سال گذشته» توصیف می‌کنند. رکودی که … آرمان امروز: بازار مسکن ایران وارد بحرانی شده که بسیاری از کارشناسان آن را «کم‌سابقه» و برخی «بی‌سابقه در ۵۰ سال گذشته» توصیف می‌کنند.

  • پیش‌بینی عجیب درباره قیمت مسکن در سال‌های آینده

    پیش‌بینی عجیب درباره قیمت مسکن در...

    مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های عمرانی تهران با اشاره به رکود شدید در بازار مسکن اعلام کرد: رکود خرید و فروش مسکن در بهار امسال نسبت به سال گذشته ۱۰۰ درصد افزایش داشته و قیمت‌های فعلی به دلیل عوامل روانی و اجتماعی واقعی نیستند.

  • سکه شدن وضع مستاجران و مشاوران املاک

    سکه شدن وضع مستاجران و مشاوران املاک

    سامانه‌های الکترونیک ثبت قراردادهای اجاره و خرید و فروش مسکن، نقش مهمی در شفاف‌سازی و ساماندهی بازار مسکن ایفا می‌کنند.

  • کاهش تولید مسکن و افزایش قیمت تمام شده

    کاهش تولید مسکن و افزایش قیمت تمام شده

    در شرایطی که آمارها از کاهش صدور پروانه ساخت و ساز در کشور حکایت دارد، فعالان صنعت ساختمان از افزایش قیمت تمام شده ساخت سخن می گویند؛ موضوعی که آینده بازار مسکن را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

  • کاهش قیمت مسکن در شمال تهران

    کاهش قیمت مسکن در شمال تهران

    در شمال تهران قیمت‌های پیشنهادی مسکن از حدود 250 میلیون تومان به حدود 200 تا 220 میلیون تومان به ازای هر متر مربع کاهش یافته، با این حال بازار مسکن در بخش خرید و فروش کاملا راکد است.

  • سود مسکن از سود بانکی هم کم‌تر شد

    سود مسکن از سود بانکی هم کم‌تر شد

    ثبات بازار ارز، نرسیدن قیمت طلا به سطح پیش‌بینی‌شده و اضافه شدن ریسک‌های ناشی از جنگ، عوامل اصلی رکود فعلی هستند.

  •  بازار اجاره در وضعیت نیمه‌تعلیق

    بازار اجاره در وضعیت نیمه‌تعلیق

    در شرایطی که بازار اجاره مسکن از رکود نسبی و کاهش تقاضا در برخی مناطق کم‌برخوردار خبر می‌دهد، نبود نظارت کافی و بلاتکلیفی اقتصادی باعث شده این آرامش موقت، به فرصتی برای سودجویی برخی مشاوران املاک و مالکان تبدیل شود.

  • خانه‌ای برای فروش نیست؛ سرمایه‌ها به طلا و دلار پناه بردند

    خانه‌ای برای فروش نیست؛ سرمایه‌ها به...

    رکود بازار مسکن وارد دوران بی‌سابقه‌ای شده است. از سویی قدرت خرید افرادی که به دنبال خرید مسکن هستند، به شدت کاهش پیدا کرده و از سویی دیگر افزایش هزینه‌های ساخت‌وساز و رکود ناشی از شوک جنگ باعث عدم تمایل سازندگان و صاحبان ملک به فروش واحدهای مسکونی شده است.

  • کلید قفل بازار مسکن

    کلید قفل بازار مسکن

    در شرایطی که ریسک کشور افزایش می‌یابد، هر دو گروه اصلی متقاضیان مسکن، یعنی مصرف‌کنندگان نهایی و سرمایه‌گذاران ملکی، از بازار خارج می‌شوند.

  • پرداخت وام جدید اجاره به ۶۶ هزار متقاضی

    پرداخت وام جدید اجاره به ۶۶ هزار متقاضی

    آن‌طور که معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی اعلام کرده نظام بانکی از اردیبهشت امسال تا کنون ۶۶ هزار فقره تسهیلات جدید ودیعه مسکن به متقاضیان پرداخت کرده است.

  • رکورد بی سابقه بازار مسکن

    رکورد بی سابقه بازار مسکن

    تقریباً هیچ خریدار اولی در بازار وجود ندارد و تقاضای مصرفی به مرز صفر رسیده است.

  • ریزش شدید قیمت مسکن در بالاشهر تهران

    ریزش شدید قیمت مسکن در بالاشهر تهران

    قیمت برخی فایل‌های ملکی بخصوص در مناطق شمالی تهران به شکل محسوسی کاهش یافته است و قیمت مسکن در این مناطق کاهش ۱۵ تا ۳۰ درصدی را ثبت کرده است.

  • بازار مسکن یک نفس راحت می‌کشد

    بازار مسکن یک نفس راحت می‌کشد

    کارشناسان صنفی می گویند خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی باعث کاهش نسبی فشاربر بازارمسکن اجاره ای شده وعرضه مسکن دربرخی نقاط را افزایش داده است.

  • مسکن قفل شد، قیمت ریخت

    مسکن قفل شد، قیمت ریخت

    بازار مسکن طی دو سال اخیر با رکود سنگینی مواجه شده است و شاهد آن بودیم که معاملات بازار مسکن هر روز کاهش قابل توجهی را تجربه می‌کند.

  • بازار اجاره مسکن برای مستاجران آرام می‌شود؟

    بازار اجاره مسکن برای مستاجران آرام...

    با رسیدن فصل اجاره مسکن شاهد آن هستیم نرخ ها در برخی از مناطق کاهشی و در برخی از مناطق با رشد قیمت رو‌به‌رو شده است.

  • بازار مسکن پس از خروج گسترده اتباع به کدام سمت می‌رود؟

    بازار مسکن پس از خروج گسترده اتباع به...

    خروج گسترده اتباع غیرمجاز از کشور، زمینه‌ساز کاهش قیمت مسکن و اجاره‌بها و ورود بازار به دوره‌ای از ثبات شده است.