بازار املاک / گلایه مردم شهر مشکان شهرستان نی ریز

گلایه مردم شهر مشکان شهرستان نی ریز

گلایه مردم شهر مشکان شهرستان نی ریز

نهضت ملی مسکن طرحی برای خانه‌دار شدن یا بدهکار شدن؟ طرح ملی مسکن در شهر مشکان شهرستان نی ریز اینگونه شده است که بنیاد مسکن قراردادی را به متقاضیان زمین این طرح ارسال کرده که بر اساس آن سالانه هر شخص می‌بایست بسته به متراژ زمینی که تحویل گرفته است مبالغ زیادی اجاره پرداخت نماید.، یکی از وعده های مهم دولت آیت الله رئیسی به مردم قشر ضعیف خصوصا جوانان، خانه دار کردن آنان است.

در ریاست جمهوری آیت الله رئیسی قرار است چهار میلیون مسکن ساخته شود.


 یعنی سالی یک میلیون مسکن، هر چند دسترسی به این ایده آل مطرح شده با روند بروکراسی اداری و تخصیص زمین 
برای اجرای این طرح و حرکت ضعیف برخی مدیران دستگاه‌های اجرایی بعید به نظر میرسد اما به هر حال این امید در دل مردم زنده است.


 که بالاخره یک قواره زمین حال چه برای ساخت منزل ویلایی یا بنا به شرایط محل ساخت خانه به صورت آپارتمانی به آن‌ها تعلق میگیرد.
این موضوع برای مردمی که به شدت از لحاظ مالی درفشار هستند به نقطه امیدی تبدیل شده تا بتوانند بالاخره روزی از دست هزینه های گزاف اجاره بها رهایی یابند.


موضوع طرح ملی مسکن البته در شهر مشکان بخش پشتکوه شهرستان نی ریز اینگونه نیست 


ومردم با اقدام اخیر بنیاد مسکن در جهت اخذ اجاره بها سنگین زمین تحویلی
 علاوه بر مبلغ پیش پرداخت 40 میلیون تومانی یک شبه همه امیدهایشان به نا امیدی تبدیل شده است.


ماجرا از این قرار است که به تازگی بنیاد مسکن قراردادی را به متقاضیان زمین طرح نهضت ملی ارسال کرده 
که بر اساس آن سالانه هر شخص میبایست بسته به متراژ زمینی که تحویل گرفته مبالغ زیادی اجاره پرداخت نماید.


 حال تصور کنید فردی که برای خانه دار شدن وسیله نقلیه و یا جواهرات همسرش را فروخته تا بتواند چهل میلیون تومان برای پیش پرداخت
این طرح آماده سازد حالا با شرایط جدیدی روبرو شده و مثلا می بایست 15 میلیون تومان اجاره بها زمین تحویلی که مشخص هم نیست در موعد مقررساخته و آماده تحویل گردد پرداخت نماید.

آنقدر این اقدام ناپخته هست که حتی برآورد نشده که مگر اجاره بهای یک خانه کامل در روستا یا مرکز یک بخش چه میزان است 
که فرد بخواهد برای زمینی صاف و بدون احداث بنا مثلا ماهانه نزدیک به یک و نیم میلیون تومان اجاره بها پرداخت کند.

جالب‌تر اینکه بنیاد مسکن طی این قرارداد عنوان نموده همه اجاره بها به‌صورت یکجا برای طول مدت قرارداد میباست واریز گردد.

در همین رابطه متقاضیان مسکن بخش پشتکوه شهرستان نی ریز طی نامه ای گلایه شدید خود را به فرمانداری شهرستان اعلام نموده اند و منتظرند تا نتیجه درخواست خود را دریافت نمایند
در قسمتی از این نامه خطاب به فرماندار شهرستان نی ریز آمده " چنین شرایطی به هیچ وجه نه در وسع و توان مالی ماست و
 نه در شان دولت آیت الله رئیسی و با این شرایط فقط و فقط افراد وضع مالی آن‌ها عالی است میتوانند از پس پرداخت تسهیلات بر بیایند.


 از ریاست بنیاد مسکن شهرستان نی ریز علت ماجرا را جویا شدیم، اکبر مبین در این خصوص به خبرنگار فارس گفت: 


در خصوص موضوع مطرح شده مربوط به اخذ اجاره بهای اراضی طرح نهضت ملی مسکن شهر مشکان به استحضار میرساند 
در شهرهایی که اداره راه و شهرسازی فاقد زمین مناسب جهت اجرای طرح میباشد مطابق با دستورالعمل تخصیص زمین‌های بنیاد مسکن به طرح اقدام ملی مسکن
بنیاد مسکن در صورت دارا بودن زمین مناسب اراضی خود را به یکی از روش‌های فروش اقساطی و یا اجاره ۵۰ ساله جهت طرح فوق اختصاص خواهد داد. 

در شهر مشکان با توجه به پایین بودن قیمت روز زمین نسبت به یک سوم هزینه ساخت
 اراضی اختصاص داده شده بصورت اجاره ۵۰ ساله با مبلغ اجاره سال اول ۸ درصد قیمت زمین واگذار مینماید.
شایان ذکر است مساحت به نسبت بالای قطعات و همچنین اجرای طرح بصورت یک طبقه یک واحدی در مبلغ اجاره سالیانه تاثیر گذار بوده است .

در همین خصوص با میرزایی معاون عمرانی فرمانداری نی ریز نیز گفتگو کردیم. 


میرزایی می‌گوید مشکلات مردم شهر مشکان بخش پشتکوه شهرستان به گوش ما رسیده 
و با دستور فرماندار به جد دنبال حل فصل موضوع به نفع مردم هستیم و مکاتبات لازم را در این خصوص انجام داده ایم.

بدون شک سیاست دولت آیت الله رئیسی کمک به اقشار کم درامد و تسهیل در امر خانه دار شدن انان است 
و ما نیز در همین راستا تلاش می‌کنیم موانعی که بر سر راه دستیابی به این هدف در شهرستان وجود دارد را برداریم. 

به هر حال با اقدام بنیاد مسکن استان در اخذ اجاره بها سنگین برای زمین های طرح مسکن ملی علاوه بر پرداخت مبلغ 40 میلیون تومان توسط مردم جهت ساخت منازل
 به نظر میرسد طرح نهضت ملی مسکن در شهر مشکان شهرستان نی ریز نه تنها برای اقشار کم درامد ارایه نگردیده 
بلکه بیشتر بنظر میرسد برای افراد با تمکن مالی و توانمند اقتصادی طراحی گردیده است. مسئله ای که میبایست برای حل آن هر چه سریعتر دستگاههای مسئول چاره اندیشی نمایند.

اکبر نجیبی از متقاضیان نهضت مسکن ملی شهر مشکان می‌گوید


اقدام بنیاد مسکن در خصوص اجاره بها زمین همه ما را در شوک فرو برد
پس اینهمه مانور بر روی ساخت مسکن ارزان قیمت که در رسانه ها منتشر میگردد و دولتمردان پزش را میدهند معنایش چیست؟
 ما اگر پولی هم داشته باشیم باید برای تکمیل منزل طرح نهضت ملی پرداخت کنیم نه برای اجاره زمین.
 آیا واقعا تدبیری در این خصوص می‌شود؟ تا کی باید این بی تدبیری ها ادامه داشته باشد؟

محسن توده از متقاضیان مسکن ملی بخش پشتکوه در همین رابطه می‌گوید مگر دولت همه دستگاهای اجرایی رامکلف ننموده زمین‌های خود را در اختیار اداره راه و شهرسازی قرار دهند
 تا به این طرح مهم اختصاص یابد، پس چرا بنیاد مسکن که خود باید پیشرو در اجرای این فرمان باشد اکنون بابت زمین اجاره بها درخواست می‌دهد. 
او که از جوانان بخش پشتکوه می باشد ادامه می‌دهد پرداخت اجاره بها آن هم به صورت یکجا و نقد و با این‌مبالغ بالا اصلا توجیه ندارد و اگر ما توان‌پرداخت اجاره داشتیم که دیگر نیاز با مسکن ملی نبود.

  • خبر خوش صندوق بازنشستگی از مسکن

    خبر خوش صندوق بازنشستگی از مسکن

    بازنشستگانی که برای مسکن ملی ثبت‌نام کرده‌اند، به ادارات صندوق بازنشستگی در هر استان مراجعه کنند و اطلاعات خود را ارائه کنند تا در الویت واگذاری مسکن قرار بگیرند. مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از تامین مسکن برای بازنشستگان این صندوق خبر داد.

  •  اجاره ۹ میلیون تومانی در تجریش

    اجاره ۹ میلیون تومانی در تجریش

    اجاره روزانه ملک رونق گرفت اجاره بهای روزانه خانه در محله تجریش از ۸ هزار تومان آغاز تا ۹ میلیون تومان است. تهران شهری است که مأموریت‌ها و مسافران زیادی می آیند . ساکنان در منطقه یک پایتخت خانه‌هایشان را روزانه اجاره داده می‌شود . برای اجاره روزانه باید حداکثر ۹ میلیون تومان پرداخت شود.

  • کمک قطر به زلزله زدگان ترکیه و سوریه

    کمک قطر به زلزله زدگان ترکیه و سوریه

    کشور قطر که پارسال میزبان جام جهانی فوتبال بود، ۱۰هزار واحد کانکس متحرک استفاده شده در این رویداد را به مردم زلزله‌زده ترکیه و سوریه اهدا کرد. زلزله ششم فوریه که با قدرت ۷.۸ ریشتر جنوب شرقی ترکیه و بخش‌های از کشور همسایه یعنی سوریه را لرزاند، به ویران شدن بسیاری از ساختمان‌های مسکونی منجر شده است. در جریان این زلزله مرگبار که تاکنون بیش از ۴۱هزار کشته برجای گذشته، بالغ بر یک میلیون نفر در ترکیه بی‌خانمان شده‌اند و گفته می‌شود این رقم در سوریه بالاتر است.

  • حیات فولادی‌ها در خطر

    حیات فولادی‌ها در خطر

    کاهش ۶۰ درصدی تولید فولاد با قطعی گاز مدیرعامل کارخانه کنسانتره و گندله‌سازی صبا نور ایرانیان با بیان اینکه افزایش قیمت مقاطع و قطعی گاز بر صادرات اثر منفی داشته است، ابراز کرد: عوامل مختلفی در کاهش تولیدات محصولات زنجیره فولاد نقش داشته و با توجه به رقابتی بودن این حوزه، صادرات از پیامد آن مصون نمانده است.

  • خانه‌های ۴ میلیاردی در میدان ولیعصر

    خانه‌های ۴ میلیاردی در میدان ولیعصر

    طبق بررسی های صورت گرفته برای خرید یک خانه ۱۰۰ متری در محدوده میدان ولیعصر باید ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان پرداخت کرد. خرید خانه در محدوده ولیعصر تهران حداکثر متری ۱۱۴ میلیون تومان و برای خرید خانه ۱۰۰ متری در کمترین میزان پرداختی باید حدود ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان پرداخت کرد.

  • 32 هزار واحد مسکونی از زلزله درامان ماند

    32 هزار واحد مسکونی از زلزله درامان...

    زلزله مهیب به 32 هزار واحد مسکونی که در چارچوب پروژه های مسکن توسط دولت ترکیه در شهرهای زلزله زده جنوب این کشور ساخته شده اند، آسیب نزده است. بر اساس اطلاعاتی که دولت ترکیه امروز دوشنبه منتشر کرده آمده است که زلزله مهیب به 32 هزار واحد مسکونی که در چارچوب پروژه های مسکن توسط دولت ترکیه در شهرهای زلزله زده جنوب این کشور ساخته شده اند، آسیب نزده است.این در حالی است که شمار جان باختگان زلزله در ده استان ترکیه به 31 هزار و 643 نفر افزایش یافت.

  • نشست ویژه بذرپاش با انبوه‌سازان

    نشست ویژه بذرپاش با انبوه‌سازان

    ماه‌ها بود که خواهان جلسه با مسئولان وزارت راه و شهرسازی بودیم که محقق نمی‌شد اما با آمدن بذرپاش این نشست برگزار شد و به نظر می‌رسد تعامل وزارتخانه با بخش خصوصی افزایش یافته است؛ پیشنهاداتی برای تعدیل نرخ واحدهای مسکونی و تامین منابع مالی پروژه نهضت ملی مسکن ارایه شد که وزیر پذیرفت.

  •  رکوردزنی تورم مسکن

    رکوردزنی تورم مسکن

    تورم مسکن در دی‌ماه امسال به رکورد دو ساله رسیده است. برخی تحلیلگران عمده رشد قیمت مسکن را از ناحیه افزایش هزینه‌های ساخت و ساز می‌دانند اما برخی دیگر معتقدند رکوردزنی معاملات در این مقطع نشان از خیز جدی تقاضا در بازار مسکن تهران دارد و در ادامه موجب خیز جدی تورم مسکن در ابتدای زمستان شده است.

  • تبصره فرم ج دردسر متقاضیان وام مسکن شد

    تبصره فرم ج دردسر متقاضیان وام مسکن شد

    جهت ثبت نام مسکن و همینطور وام مسکن دولت تبصره فرم ج یا طرح جهش تولید مسکن قرار داد تا فرد متقاضی و افراد تحت تکفل وی در ۵ سال گذشته زمین یا ملکی به نامشان نبوده و وام خرید یا ساخت ملک دریافت نکرده باشد تا وام مسکن به ایشان تعلق بگیرد.افرادی که قبل از اجرای فرم ج اقدام به ساخت ملک کرده اند و با توجه به شرایط فرم ج شرایط دریافت وام را پیدا نکرده اند خبر داد و از مسئولان درخواست رسیدگی کرد.

  • خانه ۱ میلیاردی در تهران

    خانه ۱ میلیاردی در تهران

    روز شنبه ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۱ نرخ آپارتمانهای ۷۰ متری را در نقاط مختلف تهران مورد بررسی قرار داده‌ایم. قیمت‌ها بر اساس منطقه، موقعیت و امکانات، متفاوت است. به گزارش زنهار، روز شنبه ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۱ نرخ آپارتمانهای ۷۰ متری را در نقاط مختلف تهران مورد بررسی قرار داده‌ایم. قیمت‌ها بر اساس منطقه، موقعیت و امکانات، متفاوت است. نرخ‌های درج شده در آگهی‌های ملکی نشان می‌دهد که محدوده قیمت آپارتمان‌های ۷۰ متری دو خوابه در جنوب تهران بین ۱.۲ تا ۱.۵ میلیارد تومان است.

  • آواربرداری خانه های  تخریب شده در خوی

    آواربرداری خانه های تخریب شده در خوی

    مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان غربی از آواربرداری ۷۴ واحد مسکونی تخریبی در مناطق زلزله زده خوی خبر داد. جعفر برزگر در خصوص عملیات آواربرداری مناطق خسارت دیده شهرستان خوی در زلزله ۲۸ دی ماه عملیات آواربرداری این مناطق با حضور ۳۱ دستگاه ماشین آلات سنگین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با سرعت ادامه دارد.

  • ساخت و عرضه مسکن بر دوش  راه و شهرسازیست

    ساخت و عرضه مسکن بر دوش راه و...

    با وجود نیاز کشور به ساخت مسکن برای مردم در طی سال‌های گذشته به این امر بی توجهی شد، و در این میان بخش مهم و عمده ساخت و عرضه مسکن بر دوش اداره کل راه و شهرسازی استان است. در مقطعی باید واحد مسکونی برای مردم ساخته می‌شد ولی محقق نشده است. بار زیاد ساخت و عرضه مسکن بر دوش اداره کل راه و شهرسازی استان است و باید شرکتهای خدمات رسان با این اداره کل همکاری کنند.

  • زیر فشار  مسکن و تورم

    زیر فشار مسکن و تورم

    آمارهای اخیر مرکز آمار ایران از تورم دی‌ماه نشان می‌دهد فشار ناشی از تورم مسکن همچنان بر دوش دهک‌های پایین اقتصادی قرار دارد و تامین مسکن سهم بزرگی از سبد هزینه خانوارها را تشکیل می‌دهد. این مساله قشر بزرگی از جامعه را با چالش جدی مواجه کرده است.بررسی‌ها نشان می‌دهد در چند سال اخیر تورم تاثیر بیشتری نسبت به باقی شاخص‌ها بر بازار مسکن داشته است.

  • فاصله قیمت مسکن در شمال و جنوب تهران

    فاصله قیمت مسکن در شمال و جنوب تهران

    بررسی بازار مسکن تهران حاکی از آن است که قیمت واحد ۲۳۰ متری در آجودانیه ۲۸ میلیارد و آپارتمان ۶۳ متری در ابن بابویه ۸۳۰ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است. بازار مسکن همچنان بر مدار رکود تورمی با شیب ملایم حرکت می‌کند. روند رشد قیمت در تمام مناطق کشور از جمله کلانشهر تهران همپای تورم ادامه دارد. آخرین گزارش بانک مرکزی از تحولات بازار مسکن (آذرماه 1401) متوسط قیمت خرید و فروش یک متر مربع زیربنای واحد مسکونی معامله شده

  • مجوز مشاوران املاک در صورت تخلف باطل می‌شود

    مجوز مشاوران املاک در صورت تخلف باطل...

    رئیس اتاق اصناف استان زنجان با اشاره به ابطال حدود ۳۰ جواز مشاوران املاک گفت: جواز مشاوران املاک متخلف در خرید و فروش غیرقانونی طرح مسکن ملی باطل می‌شود. 10 دی ماه امسال بود بهروز عباسی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زنجان در نامه‌ای به محمد بازرگان رئیس اتاق اصناف استان خواستار برخورد با مشاوران املاک متخلف در زمینه خرید و فروش غیرقانونی طرح نهضت ملی مسکن شد.

  •  خانه‌های ویلایی در خراسان‌شمالی

    خانه‌های ویلایی در خراسان‌شمالی

    مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان خراسان‌شمالی گفت: خانه‌های ویلایی در شهرهای زیر ۲۵هزار نفر خراسان‌شمالی ساخته می‌‌شود. جواد زارعی در بجنورد با اشاره به فرایند ساخت واحدهای مسکونی نهضت ملی مسکن در استان خراسان شمالی اظهار داشت: راه و شهرسازی استان برای ساخت دو هزار و 16 واحد مسکن شهری، زمین تأمین کرده است که ساخت یک‌هزار و 938 واحد از آن‌ها آغاز شده است.

  • کشف شهر مسکونی ۱۸۰۰ ساله در مصر

    کشف شهر مسکونی ۱۸۰۰ ساله در مصر

    یک شهر کامل یک هزار و ۸۰۰ ساله متعلق به دوران رومی را در قلب شهر «اقصر» واقع در کشور مصر کشف کردند. باستان‌شناسان مصری اعلام کردند که یک شهر مسکونی کامل دوره رومی را در شهر «اقصر» کشف کرده‌اند. به گفته «مصطفی وزیری»، دبیر شورای عالی آثار باستانی مصر، قدمت این شهر که اخیرا کشف شده است به قرن دوم و سوم میلادی بازمی‌گردد و قدیمی‌ترین و مهم‌ترین شهری است که تاکنون در کرانه شرقی «اقصر» کشف شده است.

  • فروش عمارت 12میلیون دلاری بریتنی اسپیرز!

    فروش عمارت 12میلیون دلاری بریتنی...

    بریتنی اسپیرز عمارتی که تنها پس از 6 ماه از خرید عمارت 12میلیون دلاری خود، آن را برای فروش گذاشته است! او تصمیم دارد تا عمارت خود به ارزش 12 میلیون دلار را بفروشد، با این حال این ملک برای فروش عمومی در بازار قرار نگرفته است. وی به شدت مراقب حریم خصوصی خود است. این خواننده مشهور تنها 6 ماه پس از خرید عمارتی به ارزش 6 میلیون دلار قصد فروش آن را دارد.

  • مالیات خانه ها در سال جدید

    مالیات خانه ها در سال جدید

    یکی از مواردی که در لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ دستخوش تغییراتی شده شرایط پرداخت مالیات خانه ها است. افزایش صد درصدی قیمت مسکن موجب شد که ارزش خانه‌های مشمول مالیات هم افزایشی ۱۰۰ درصدی را تجربه کنند. برای دسترسی سریع‌تر به اخبار داغ مالیات، اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید. لایحه بودجه ۱۴۰۲ در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده و حالا می‌توان صورت‌بندی مالی سال ۱۴۰۲ را کم و بیش ترسیم کرد.

  • مسکن سازی وین الگویی برای کل شهرهای دنیا

    مسکن سازی وین الگویی برای کل شهرهای...

    در حالی که وضعیت مسکن در کل دنیا به معضلی اساسی تبدیل شده است، برخی از کشورهای توسعه یافته مانند اتریش به سراغ طرح های خاصی رفته اند که دسترسی شهروندان خود به مسکن های باکیفیت را افزایش بدهند. در حال حاضر بیش از ۶۰ درصد اتریشی ها در خانه های مناسب و مطلوب زندگی می کنند. پایتخت این کشور یعنی وین، از سوی اکونومیست زیست پذیرترین شهر جهان لقب گرفته است. اما چه امتیازات و امکاناتی باعث شده است که این شهر، بهترین محل سکونت در کل دنیا باشد.

  • کم کاری در اجرای پروژه مسکن ملی

    کم کاری در اجرای پروژه مسکن ملی

    بیرجند_ استاندار خراسان جنوبی بر حساس و کلیدی بودن اجرای طرح نهضت ملی مسکن برای دولت سیزدهم تاکید کرد و گفت: کم کاری مدیران استان در اجرای این پروژه پذیرفتنی نیست. جواد قناعت امشب در شورای مسکن خراسان جنوبی با تبریک حلول ماه رجب و میلاد امام محمد باقر (ع) و دهه مبارک مبارک فجر گفت: تاکنون هر دولتی علاوه برنامه‌های اصلی خود شعارهای محوری داشته که یکی از شعارهای محوری دولت سیزدهم تأمین مسکن برای افراد متوسط جامعه است