بازار املاک / مالکیت خانه در کدام کشورها بیشتر است؟

 مالکیت خانه در کدام کشورها بیشتر است؟

مالکیت خانه در کدام کشورها بیشتر است؟

بر اساس نتایج تحقیق جدید دانشکده مدیریت رادی دانشگاه کالیفرنیا سن‌دیگو آمریکا کسانی که دوره‌های تورم بالا را تجربه می‌کنند، تمایل بیشتری به خرید خانه دارند. این تحقیق از منابع مختلف داده استفاده می‌کند که نشان می‌دهد خانوارهایی که در معرض تورم بالا بوده‌اند، احتمال بیشتری برای سرمایه‌گذاری در املاک و مستغلات دارند. این تحقیق نشان می‌دهد که بسیاری از صاحبان خانه‌ها به این دلیل که انگیزه دارند از خود در برابر افزایش قیمت‌های احتمالی در آینده محافظت کنند، خانه خریداری می‌کنند.

تجربه شخصی با تورم، محرک مالکیت خانه است.

 

الکس استینی ولزجو، یکی از محققان این تحقیق و استادیار اقتصاد و راهبرد در دانشکده مدیریت رادی، می‌گوید: 


ما فکر می‌کنیم یکی از دلایلی که مردم به‌جای اجاره، خرید خانه را انتخاب می‌کنند، نگرانی از تورم آینده است که شاید هم قیمت اجاره و هم قیمت مسکن را افزایش دهد. 
کسانی که در گذشته با تورم بالا زندگی کرده‌اند، ممکن است در آینده انتظار تورم بالاتری داشته باشند که باعث می‌شود آرزو کنند «ای کاش صاحبخانه بودند». 

این امر به‌ ویژه در صورتی صادق است که بتوانند با وام مسکن با نرخ ثابت، تامین مالی و از آنان در برابر تورم آینده محافظت کنند.
 ولزجو افزود که پیامدهای تورم بالایی که مردم در حال حاضر در سرتاسر جهان تجربه می‌کنند، تأثیری پایدار بر بازار مسکن خواهد داشت.

 گروه‌هایی که در دوره تورمی فعلی زندگی می‌کنند


برای سال‌های آینده تقاضای بیشتری برای مسکن خواهند داشت.
در یک قرار ملاقات مشترک در دانشکده بازرگانی هاس و بخش اقتصاد در دانشگاه کالیفرنیا برکلی، برای اینکه بفهمند مردم چگونه تصمیم‌گیری در مورد مالکیت خانه می‌کنند،

 نظرسنجی جدیدی از ۷۰۰ مالک خانه در ۶ کشور اروپایی (اتریش، آلمان، ایرلند، ایتالیا، پرتغال و اسپانیا) انجام دادند.
 از پاسخ‌دهندگان در این نظرسنجی پرسیده شد «دلایل خوب برای خرید خانه چیست

 آیا آنان به‌طور شخصی تورم بالا را تجربه کرده‌اند، آیا نگران تورم آینده هستند و آیا تورم بر تصمیم آنان برای خرید خانه تأثیر گذاشته است یا خیر».
 از میان افراد مورد بررسی، ۵۰ درصد اظهار کردند که در صورت وجود تورم، سرمایه‌گذاری در املاک و مستغلات خوب است. 

افرادی که با تورم بالا زندگی کرده‌اند


 ۲۱ درصد بیشتر نگران تورم در آینده هستند و ۷۴ درصد بیشتر احتمال دارد که بگویند تورم بر تصمیم آنان برای خرید خانه تأثیر می‌گذارد.
محققان همچنین از داده‌های نظرسنجی مالی و مصرف خانوار بانک مرکزی اروپا از ۲۲۰ هزار خانوار در ۲۲ کشور اروپایی استفاده کردند که نشان داد اثرات تورم تجربه شده زیاد است.
 به‌عنوان مثال، برای خانوارهای معمولی، افزایش تجربه تورم از ۲ درصد به ۵.۴ درصد، احتمال مالکیت آنان را از ۶۵ درصد به ۷۵ درصد افزایش می‌دهد.
 
مواجهه خانوارها با دوره‌های گذشته تورم بالاتر یا پایین‌تر می‌تواند به توضیح تفاوت در ترکیب مالکیت خانه در داخل و بین کشورها کمک کند.
 به‌ عنوان مثال در آلمان و اتریش، کمتر از نیمی از خانواده‌ها صاحبخانه هستند اما در لیتوانی، اسلواکی و کرواسی ۸۵ درصد یا بیشتر مالکیت دارند.

کشورهایی که سابقه تورم بالایی دارند. به‌طور مشابه، تنها ۵۷ درصد خانواده‌ها در فرانسه صاحبخانه هستند که ثبات قیمت بیشتری داشته است
 اما ۸۲ درصد در کشور همسایه آن اسپانیا، کشوری با سابقه طولانی تورم، صاحبخانه هستند.
 
 این خانوارها با جمعیت‌شناسی مشابه و در موقعیت‌های مالی مشابه، به‌طور منظم تصمیمات متفاوتی برای مالکیت می‌گیرند. 
در حالی که موسسات مالی نقش مهمی مانند قیمت مسکن، عرضه مسکن و جمعیت‌شناسی را ایفا می‌کنند.
ما نشان می‌دهیم که سوابق اقتصادی تجربه شده توسط صاحبان خانه‌ها و به‌ویژه تجربیات تورم، سرمایه‌گذاری در مسکن را به‌شدت پیش‌بینی می‌کند.
 

 تأثیر تجربیات شخصی به اندازه کافی قدرتمند و طولانی مدت باشد .


تا حتی بر تصمیمات مالکیت خانه مهاجرانی تأثیر بگذارد که به بازار مسکن جدید نقل مکان می‌کنند و همچنان به تورمی که در کشورهای خود تجربه کرده‌اند، پاسخ می‌دهند.
با استفاده از داده‌های نظرسنجی جامعه آمریکایی، سرپرستان خانواده‌ای را که به ایالات‌متحده  از خارج از کشور مهاجرت کرده‌اند شناسایی کردند.

 آنان توانستند تجربه‌های تورم در طول عمر خانوار طی مدت اقامتشان در کشور خود و در ایالات‌متحده 
 چگونگی تأثیر  این امر بر تصمیمات خرید آنان پس از مهاجرت را محاسبه کنند. 
محققان بار دیگر دریافتند که سرپرستان خانوارهایی که در طول عمر خود تورم بالاتری را تجربه کرده‌اند، بیشتر صاحبخانه هستند.
 
محققان ابراز کردند: ما نشان دادیم که رابطه بین تورم قبلی و انتخاب‌های خرید مسکن 
با شرایط بازار مسکن همچنین با شاخص‌های شرایط اقتصادی فعلی یا سایر تجربیات اقتصادی توضیح داده نمی‌شود.
 تجربه تورم بالا، اثر طولانی مدتی بر مالکیت خانه دارد.
 

نتایج این تحقیق قرار است در مجله The Journal of Finance منتشر شود.

  • بی‌توجهی به مسکن اجاره‌ای یکی از اشکالات قانون «جهش تولید مسکن» است

    بی‌توجهی به مسکن اجاره‌ای یکی از...

    معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اشکالات موجود در قانون جهش تولید مسکن گفت: از جمله ایرادات موجود در قانون، عدم توجه به مسکن اجاره‌ای برای بخشی از جامعه هدف است درحالی که طبق سرشماری سال ٩٥، ٢.٥ میلیون واحد منازل خالی در کشور داریم که از موضوعات حائز اهمیت است.

  • رونمایی معاون اول رئیس جمهور از ۳ سیاست اقتصادی دولت

    رونمایی معاون اول رئیس جمهور از ۳ سیاست...

    دلار ۴۲۰۰ تومانی مفید نیست . معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه ما سه سیاست را دنبال می‌کنیم؛ اول اینکه اجازه ندهیم فراوانی جنس دچار اخلال شود، دوم ثبات قیمت‌ها و سومی ارزانی اقلام، گفت: ارز ترجیحی را مفید حال کشور نمی‌دانم و جزو ابزارهایی بوده که فنر قیمت‌ها را متراکم کرده است. در نتیجه ما با مشکلات متفاوتی مواجه بودیم؛ البته تدابیر خوبی شکل گرفته اما قطعا زمان‌بر است.

  • از "ازدواج سفید" تا "شوگرها"؛ دلایل کاهش ازدواج چیست

    از "ازدواج سفید" تا "شوگرها"؛ دلایل...

    حسن خدمتگزار با اشاره به کاهش ازدواج در یک دهه گذشته اظهار کرد: دلایل کاهش ازدواج بر اساس ترتیب و اولویت نیستند اما می‌توان به مواردی اشاره کرد. یکی از اصلی‌ترین دلایل کاهش ازدواج، مسائل و مشکلات اقتصادی است.

  • تاکید مخبر برای رفع مشکلات «خیابان جهرم» اراک

    تاکید مخبر برای رفع مشکلات «خیابان...

    مخلص الائمه: موضوع در شورای تامین استان مطرح شد استاندار مرکزی گفت: به دستور معاون اول رئیس جمهوری پرونده منازل مسکونی محله جهرم اراک با رعایت حقوق شهروندان در دست بررسی است

  • سندروم خرید ملک در ترکیه_لاکچری‌بازی یا سردرگمی

    سندروم خرید ملک در ترکیه_لاکچری‌بازی یا...

    با وجود آنکه این روزها از اقتصاد ترکیه اخبار خوبی به گوش نمی‌رسد، لیر هر روز ارزش خود را از دست می‌دهد، بیکاری در این کشور روزافززون شده، گردشگری ۶۵ درصد کاهش یافته، ۳۵ درصد قیمت خانه در ترکیه مشمول مالیات بر ارزش افزوده می‌شود و خریداران تا سه سال حق فروش ملک را ندارند، ایرانی‌ها باز هم به دلایل نامعلوم در ماه گذشته با خرید ۱۲۶۵ خانه بزرگترین گروه خریداران ملک در ترکیه لقب گرفتند.

  • گرانی 700 درصدی نرخ ارز در دولت یازدهم و دوازدهم/ افزایش ۶۴۷ درصدی قیمت مسکن طی ۸ سال گذشته

    گرانی 700 درصدی نرخ ارز در دولت یازدهم...

    نماینده طوالش در مجلس گفت: میانگین قیمت هر مترمربع مسکن در سال ۹۲ حدود ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان بوده که طی سال‌های اخیر با جهش ۶۴۷ درصدی مواجه شده است. حسن محمدیاری نماینده طوالش در مجلس شورای اسلامی امروز (چهارشنبه 26 آبان) در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد وضعیت شاخص‌های اقتصادی در دولت های یازدهم و دوازدهم اظهار داشت: براساس گزارش کمیسیون اقتصادی مسلم است که در دولت‌های یازدهم و دوازدهم شاخص‌های اقتصادی دچار کمی و کاستی‌هایی بوده است.

  • رهن، اجاره و خرید آپارتمان در اصفهان

    رهن، اجاره و خرید آپارتمان در اصفهان

    خرید آپارتمان در اصفهان در شرایطی که بازار مسکن هر روز رو به افزایش می‌رود، یک راه مطمئن برای جلوگیری از کاهش ارزش پول خود است. در این گزارش سایت ملکی دلتا به شما کمک می‌کند تا هر چه سریع‌تر و راحت‌تر صاحب خانه شوید.

  • پادزهر تورم ملکی در ملتهب‌ ترین بازار املاک جهان به کار افتاد

    پادزهر تورم ملکی در ملتهب‌ ترین بازار...

    دولت چین طی یک دهه گذشته بدون توجه به «جنس تقاضای مسکن» در مناطق بیرون از شهرها، «خانه‌سازی دولتی با تیراژ نجومی» راه انداخت به خیال اینکه «عرضه زیاد به دست دولت در حومه» مشکل خانه‌دار شدن مردم را حل می‌کند.

  • یخبندان پاییزی شرق گلستان را فرامی‌گیرد

    یخبندان پاییزی شرق گلستان را فرامی‌گیرد

    مدیر کل هواشناسی گلستان با اشاره به عبور سامانه ناپایدار جوی تا ساعات آینده از استان گفت: اهالی نیمه شرقی گلستان شامگاه امشب چهارشنبه دمای زیر صفر درجه را تجربه خواهند کرد.

  • تداوم امدادرسانی‌ شبانه سپاه ‌به زلزله‌زدگان‌

    تداوم امدادرسانی‌ شبانه سپاه ‌به...

    خدمت‌رسانی بی‌وقفه به مردم ‌در تمام روستاهای هرمزگان گروه استان‌ها ـ پس از وقوع زمین لرزه مهیب در استان هرمزگان که موجب بروز خسارت به منازل مسکونی و برخی زیرساخت‌ها شد، تمامی ارکان خدمت رسان در منطقه حاضر شده و به خدمات رسانی مشغول هستند.

  •  ثبت نام مسکن دولتی برای مجرد‌ها

    ثبت نام مسکن دولتی برای مجرد‌ها

    معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی گفت: اعضای شورای عالی مسکن با کلیات طرحی که منجر به ثبت‌نام مشروط افراد مجرد بالای ۱۸ سال در نهضت ملی مسکن می‌شود، موافقت کردند .محمود محمودزاده گفت: کلیات ثبت‌نام مجردها در طرح نهضت ملی مسکن به شرط تاهل در زمان تحویل واحد مسکونی، در جلسه شب گذشته شورای عالی مسکن مورد تایید قرار گرفت.

  • خرید سیمان از بورس کالا با یک کلیک

    خرید سیمان از بورس کالا با یک کلیک

    دنیای معدن: معاملات گواهی سپرده سیمان امروز نیز همچون روز گذشته با استقبال چشمگیر خریداران خرد مواجه شد به طوریکه در مجموع ۳ میلیون و ۴۹۴ هزار گواهی سپرده معادل ۳۴۹۴ تن سیمان متعلق به انبار کارخانه های سیمان فارس نو، خاش، فارس، صوفیان، خزر، ماهان کرمان، ارومیه، ساوه، غرب، بجنورد و تهران مورد معامله قرار گرفت.

  • امسال تنها ۳۰ هزار پروانه ساخت مسکونی در تهران صادر شد

    امسال تنها ۳۰ هزار پروانه ساخت مسکونی...

    یک فوریت «نحوه اخذ مطالبات حوزه شهرسازی شهرداری تهران» در حالی به تصویب رسید که معاون شهردار تهران از کاهش رغبت ساخت و ساز در تهران به دلیل موانع موجود خبر داد. بررسی لایحه اصلاحیه «نحوه اخذ مطالبات حوزه شهرسازی شهرداری تهران» در جلسه امروز شورای شهر تهران که قرار بود به صورت دو فوریت بررسی شود به دلیل عدم حضور شهردار تهران به یک فوریت تبدیل شد و حمیدرضا صارمی سرپرست معاونت معماری و شهرسازی تهران

  • جلسه شورای عالی مسکن با حضور رئیس‌ جمهور برگزار شد

    جلسه شورای عالی مسکن با حضور رئیس‌...

    جلسه شورای عالی مسکن از ساعت ۱۵ امروز (سه‌شنبه) با حضور رئیس جمهور در محل ساختمان ریاست جمهوری برگزار شد.

  • کاهش قیمت مسکن و اجاره در ۱۰۰ روز اول دولت رئیسی اتفاق نیفتاد

    کاهش قیمت مسکن و اجاره در ۱۰۰ روز اول...

    رئیس‌جمهور وعده‌اش را فراموش کرده؟عملکرد ۱۰۰ روزه نشان می‌دهد میانگین قیمت مسکن در شهر تهران ۵٫۴ درصد و میانگین اجاره‌بهای مسکن پایتخت ۲۱ درصد افزایش یافت. کارنامه ۱۰۰ روز اول فعالیت دولت سیزدهم ۵ رخداد مهم در حوزه بازار مسکن را در خود جای داده است. بررسی‌ها درباره آن‌چه طی نیمه مرداد ماه (زمان آغاز به کار رسمی دولت سیزدهم) تا روز بیست‌ودوم آبان، ۱۰۰ روز اول فعالیت دولت رئیسی، در بازار مسکن به وقوع پیوسته نشان می‌دهد

  • ساخت پروژه نهضت ملی مسکن در بافت‌های ناکارآمد شهری

    ساخت پروژه نهضت ملی مسکن در بافت‌های...

    طرح نهضت ملی مسکن، بنا دارد بخشی از واحدهای مسکونی را در بافت های ناکارآمد شهری تولید کند تا ضمن افزایش تولید در مناطق کمتر برخوردار، قیمت تمام شده را برای اقشار کم درآمد تا حد قابل توجهی کاهش دهد.

  •  رئیس ستاد بحران کشور: ۳ هزار واحد مسکونی در زلزله آسیب دید

    رئیس ستاد بحران کشور: ۳ هزار واحد...

    رئیس ستاد بحران کشور: 3 هزار واحد مسکونی در زلزله آسیب دید/ بازسازی منطقه به زودی آغاز می‌شود گروه استان‌ها ـ رئیس ستاد بحران کشور با بیان اینکه زلزله به ۳ هزار واحد مسکونی در هرمزگان آسیب زده است، گفت: مراحل ساخت و ساز بافت‌های آسیب دیده با موافقت معاون اول رئیس جمهور به زودی آغاز می‌شود.

  • اجاره خانه در شهرهای بزرگ جهان چقدر است

    اجاره خانه در شهرهای بزرگ جهان چقدر است

    مشکل اجاره مسکن در جهان افزایش یافته و قیمت اجاره خانه در شهرهای شرق اسیا از شهرهای گران اروپایی و آمریکایی نیز بیشتر شده است. همزمان با شیوع کرونا و افزایش تقاضا برای سرمایه گذاری در بازار مسکن به عنوان مقصدی امن، قیمت خانه در بسیاری از کشورها از جمله کانادا، انگلیس، هنگ کنگ و آمریکا به رکوردهای تاریخی جدیدی رسید که در نتیجه این اتفاق بازار اجاره بها نیز در کشورهای مختلف تحت تاثیر قرار گرفته و میانگین اجاره نیز به میزان محسوسی افزایش یافته است.

  • آشنایی با انواع وام‌ های بانک ملی

    آشنایی با انواع وام‌ های بانک ملی

    وام های بانک ملی در قالب طرح‌های مختلف به مشتریان ارائه می‌شود. این بانک با عقد قراردادهای متنوع در قالب تعمیر و خرید مسکن، خرید کالا، ازدواج، خرید محل کار و … به هر گروهی تسهیلات اختصاصی اعطا می‌کند. برای دسترسی سریع‌تر به اخبار داغ بانکی اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید.

  • هدف ورود طرح نهضت ملی مسکن به بافت فرسوده؛ کاهش قیمت تمام شده و افزایش تولید

    هدف ورود طرح نهضت ملی مسکن به بافت...

    طرح نهضت ملی مسکن، بنا دارد بخشی از واحدهای مسکونی را در بافت های ناکارآمد شهری تولید کند تا ضمن افزایش تولید در مناطق کمتر برخوردار، قیمت تمام شده را برای اقشار کم درآمد تا حد قابل توجهی کاهش دهد.

  • خدمات رسانی امدادگران به ۲۰۸ نفر در بارش های اخیر گیلان

    خدمات رسانی امدادگران به ۲۰۸ نفر در...

    رشت- مدیر عامل جمعیت هلال احمر گیلان با اشاره به ارائه خدمت امدادگران این جمعیت به ۲۰۸ نفر از شهروندان گیلانی در بارش های اخیر، گفت: آبگرفتگی ۵۷ منزل مسکونی تخلیه شد.