بازار املاک / بهره‌برداری از سه‌هزار واحد طرح مسکن‌مهر در یزد

بهره‌برداری از سه‌هزار واحد طرح مسکن‌مهر در یزد

بهره‌برداری از سه‌هزار واحد طرح مسکن‌مهر در یزد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی یزد: سه هزار واحد طرح ملی مسکن تا پایان امسال قابل بهره‌برداری است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی یزد گفت:
 در سال جاری باید حداقل سه هزار واحد مسکونی در قالب اجرای طرح نهضت ملی مسکن در استان تکمیل و بهره‌برداری شود.

بهره‌برداری از سه‌هزار واحد طرح مسکن‌مهر در یزد

به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی یزد:

مجید دهقانی‌زاده در نشست بررسی طرح‌های مسکن ملی یزد با تشریح برنامه عملیاتی استان برای تحقق مولفه‌ رشد تولید اظهارداشت: 
این برنامه مبتنی بر برنامه تحولی یزد نوین و در چارچوب اسناد ملی و سند تحول دولت مردمی تهیه و تدوین شده‌است.

وی تجهیز منابع و سرمایه‌گذاری، گسترش بازار، ارتقاء بهره‌وری، تکمیل زیرساخت‌های تولید و مدیریت منابع انسانی را از محورهای این برنامه عملیاتی در حوزه رشد تولید معرفی کرد.

دهقانی‌زاده در محور تجهیز منابع و سرمایه‌گذاری در خصوص اجرای ۱۵۱ طرح و پروژه در حوزه فعالیت‌های پیشرو و مزیت‌دار استان یادآور شد: 

تامین منابع مالی فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری، احصاء و پیاده‌سازی شیوه‌های تامین مالی غیربانکی، تسهیل در سرمایه‌گذاری از طریق صدور و عملیاتی‌کردن مجوزهای بی‌نام سرمایه‌گذاری، بهره‌برداری از حداقل ۲۰ معدن با ذخیره قطعی ۱۵۰ میلیون تن و توسعه فعالیت‌های اکتشافی حداقل ۱۴۰ معدن با ذخیره ۲۰۰ میلیون تن، اجرای برنامه عملیاتی تحقق درآمدهای مالیاتی استان و استفاده حداکثری از ظرفیت سواحل مکران برای هدایت سرمایه‌گذاران یزدی در فعالیت‌های دارای محدودیت استقرار دراستان از جمله فولاد، پتروشیمی، کاشی و سرامیک از اقداماتی است که برای رشد تولید در استان پیش بینی شده‌است.

وی بر شکل‌گیری و تقویت تعاونی‌های فراگیر و توسعه و عمران با هدف مردمی کردن اقتصاد و جذب سرمایه های خرد شهروندان تاکید کرد.
همچنین بهره‌مندی از توانمندی سرمایه گذاران یزدی خارج از استان و کشور با استفاده از تشکل‌های نخبگان مقیم مرکز را مورد تاکید قرار داد.

 وی افزود: 
باید از ظرفیت منابع حاصل از مسئولیت اجتماعی و مشارکت واحدها، خیرین و نهادهای عمومی غیردولتی در راستای تجهیز منابع و سرمایه گذاری برای تحقق رشد تولید به صورت حداکثری استفاده شود.

این مسئول گسترش بازار را از محورهای اساسی برنامه‌ عملیاتی استان در حوزه رشد تولید دانست و گفت: 

از برنامه‌های جدی استان در سال ۱۴۰۲ پیگیری ایجاد ۲ پایانه صادراتی محصولات کشاورزی با تاکید بر تولیدات گلخانه‌ای است.

دهقانی‌زاده در خصوص برنامه استان در حوزه سرمایه انسانی در تحقق رشد تولید نیز اظهارداشت: 

افزایش بورسیه شغلی دانشجویان در بخش تولید، برگزاری رویدادهای توانمندسازی سرمایه انسانی در بخش دولتی و خصوصی، ارتقای مهارت‌های نرم کارکنان دولت، دانش‌آموزان، کارکنان بخش خصوصی و ایجاد نهادهای مکمل آموزش‌های رسمی از جمله مدرسه اشتغال، هنرستان‌های مهارتی و نهادهای دانشی جوار صنعتی از جمله برنامه‌های پیش‌بینی‌شده استان در این محور است.

  • چینی ها برای ساخت مسکن به ایران می آیند

    چینی ها برای ساخت مسکن به ایران می آیند

    عضو کمیسیون عمران مجلس ضمن مخالفت با مذاکره وزارت راه با چینی‌ها برای ساخت انبوه‌ مسکن در ایران، گفت:‌انبوه‌سازان ایرانی توان ساخت یک میلیون مسکن را دارند.

  •  ۱۱۰ هزار معلول «خانه» ندارند/درخواستی از دولت برای واگذاری مسکن رایگان به معلولان

    ۱۱۰ هزار معلول «خانه» ندارند/درخواستی...

    مدیرعامل انجمن حمایت از حقوق معلولان ایران اعلام کرد که بیش از ۱۱۰ هزار معلول در کشور فاقد مسکن هستند.

  • روایت اکونومیست از تله تنظیم بازار مسکن

    روایت اکونومیست از تله تنظیم بازار مسکن

    بازار جهانی مسکن برای عبور از تورم با یک تله روبه‌رو است که آسیب‌پذیرترین خریداران مصرفی را تهدید می‌کند. «اکونومیست» با بررسی تصمیمات احتمالی سیاستگذاران پولی در کشورهایی که دچار رشد تند قیمت مسکن شده‌اند، هشدار داد.

  • 85 خانواده زلزله‌زده کوهرنگی در چادرهای هلال‌احمر مستقر شدند

    85 خانواده زلزله‌زده کوهرنگی در چادرهای...

    فرماندار شهرستان کوهرنگ از اسکان موقت 85 خانواده در چادرهای هلال‌احمر در پی زلزله و پس‌لرزه‌های اخیر در این شهرستان خبر داد.

  • ثبت بیشترین افزایش قیمت مسکن انگلیس در ۱۴ سال اخیر

    ثبت بیشترین افزایش قیمت مسکن انگلیس در...

    متوسط قیمت خانه در انگلیس به بالای ۲۴۲ هزار پوند رسیده است.

  • تهیه مسکن کارگری از اولویت‌های جامعه کارفرمایان استان یزد است

    تهیه مسکن کارگری از اولویت‌های جامعه...

    یزد سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد با بیان این که بخش قابل توجهی از حقوق و دستمزد کارگران برای اجاره بها صرف می‌شود، تهیه مسکن کارگری را از اولویت های جامعه کارفرمایان استان خواند.

  • خرید و فروش امتیاز واحدهای مسکن ملی غیر قانونی است

    خرید و فروش امتیاز واحدهای مسکن ملی غیر...

    معاون مسکن و بازآفرینی شهری راه و شهرسازی کردستان گفت: فروش امتیاز واحدهای مسکن ملی غیر قانونی است و مشکلات حقوقی بسیاری را برای خریدار و فروشنده ایجاد خواهد کرد.

  • ابلاغ مصوبه پرداخت تسهیلات بانکی به استان کهگیلویه و بویراحمد

    ابلاغ مصوبه پرداخت تسهیلات بانکی به...

    از سوی معاون اول رئیس‌جمهور؛ ابلاغ مصوبه پرداخت تسهیلات بانکی به استان کهگیلویه و بویراحمد

  • جذب ۳برایر اعتبارات استانی از محل اعتبارات ملی

    جذب ۳برایر اعتبارات استانی از محل...

    ساخت ۵۴۴ واحد مسکونی برای روستاییان سمنان سمنان مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان سمنان از جذب سه برایر اعتبارات استانی از محل اعتبارات ملی از سوی این نهاد خبر داد.

  • افزایش ۴۷ درصدی تورم قراردادهای تمدیدی اجاره‌بهای مسکن

    افزایش ۴۷ درصدی تورم قراردادهای تمدیدی...

    افزایش 47 درصدی تورم قراردادهای تمدیدی اجاره‌بهای مسکنمرکز آمار ایران از افزایش ۴۷ درصدی تورم قراردادهای تمدیدی اجاره‌بهای مسکن در تابستان امسال نسبت به فصل مشابه سال گذشته خبر داد.

  • تخریب ۸۰ درصدی واحدهای مسکونی در ۲۵ روستای زلزله‌زده اندیکا

    تخریب ۸۰ درصدی واحدهای مسکونی در ۲۵...

    مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان گفت: ارزیابی‌های انجام شده در ۲۵ روستا نشان می‌دهد حدود ۸۰ درصد واحدهای مسکونی در زلزله اخیر به‌طور کامل تخریب‌شده که احداثی تشخیص داده شده است.اتمام ارزیابی‌ها طی دو روز آینده

  • جزئیات زلزله خوزستان_ تخریب ۱۰۰ درصدی ۴۰۰ روستا

    جزئیات زلزله خوزستان_ تخریب ۱۰۰ درصدی...

    بامداد امروز (۱۷ مهر) زلزله‌ای به بزرگی ۵ ریشتر استان خوزستان، حوالی قلعه خواجه، را لرزاند و ساعت ۹:۳۵ نیز پس‌لرزه‌ای به قدرت ۴.۶ ریشتر رخ داد. این زلزله باعث تخریب برخی منازل مسکونی و مصدومیت ۳ نفر تاکنون شده است.

  •  معرفی تولید کنندگان برتر میلگرد ایران

    معرفی تولید کنندگان برتر میلگرد ایران

    لیست تولید کنندگان میلگرد ایران را قرار داده شده است تا شناخت مناسبی نسبت به آن ها پیدا کنید. همچنین در انتها یک روش مطمئن برای خرید میلگرد از کارخانه های فولادی مشهور ایران معرفی خواهد شد.

  • مسکن در نیمه اول ۱۴۰۰ چطور گران شد؟

    مسکن در نیمه اول ۱۴۰۰ چطور گران شد؟

    برآیند تغییرات قیمتی نشان می‌دهد که در نیمه اول سال ۱۴۰۰، رشد ۴.۷ درصدی قیمت مسکن اتفاق افتاده است.

  • افزایش قیمت اوراق مسکن

    افزایش قیمت اوراق مسکن

    قیمت این اوراق در تیر و مرداد و شهریور سال جاری نیز به ترتیب ۷۳ هزار و ۱۰۰، ۷۳ هزار و ۴۰۰ و ۷۴ هزار و ۳۰۰تومان است و این گزارش بر اساس قیمت شهریور ماه نوشته شده است.

  • خسارت 60 درصدی به واحد های مسکونی کوهرنگ

    خسارت 60 درصدی به واحد های مسکونی...

    زلزله 30 تا 60 درصد به واحد های مسکونی،مراکز خدماتی و تاسیسات در شهرستان کوهرنگ خسارت وارد کرد.

  • کدام دسته از خبرنگاران و اصحاب هنر مشمول مسکن دولتی خواهند شد؟

    کدام دسته از خبرنگاران و اصحاب هنر...

    معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: اگر خبرنگار و هنرمندی قبل‌تر از امکانات دولتی برای خانه‌دار شدن استفاده کرده باشد و یا مالک خصوصی باشد نمی‌تواند مشمول تفاهمنامه ساخت مسکن بین وزارت راه و وزارت ارشاد شود.

  • زلزله به ۲۰۰ منزل مسکونی در ایذه خسارت زد

    زلزله به ۲۰۰ منزل مسکونی در ایذه خسارت...

    سرپرست فرمانداری ایذه گفت: زلزله ۵.۷ ریشتری صبح روز دوشنبه، به ۲۰۰ واحد مسکونی در شهرستان ایذه خسارت وارد کرد.

  • بهره‌برداری از 147 واحد مسکونی روستایی در خراسان جنوبی همزمان با روز روستا

    بهره‌برداری از 147 واحد مسکونی روستایی...

    مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی گفت: به مناسبت روز روستا 147 واحد مسکونی در روستاهای استان آماده بهره برداری است.

  • فعلا منتظر کاهش تورم در دولت رئیسی نباشید

    فعلا منتظر کاهش تورم در دولت رئیسی...

    افزایش تورم و گرانی فزاینده قیمتها منتشر می شود نوشت:تورم مانند تب، نشانه بیماری و پیامد آن است و نه خود بیماری.

  • سقف جدید تسهیلات خرید و ساخت خانه به شعب بانک مسکن ابلاغ شد

    سقف جدید تسهیلات خرید و ساخت خانه به...

    بانک عامل بخش مسکن از ابلاغ مصوبه شورای پول و اعتبار درباره افزایش سقف تسهیلات خرید و ساخت مسکن از محل اوراق به تمامی شعب بانک در سراسر کشور خبر داد.