بازار املاک / خبر داغ درباره وام ودیعه مسکن

خبر داغ درباره وام ودیعه مسکن

خبر داغ درباره وام ودیعه مسکن

وام ودیعه مسکن در سال ۱۴۰۲ به تأخیر افتاد و در قالب یک بخشنامه توسط بانک مرکزی به بانک‌های مختلف ابلاغ شد. از امروز به بعد، متقاضیان این تسهیلات می‌توانند بسته به محل سکونت خود، درخواست و ثبت نام برای وام ودیعه مسکن را انجام دهند. جامعه هدف وام مسکن طبق روال سال‌های گذشته مستاجران متاهل هستند، اما آقایان مستاجر بالای ۴۵ سال و خانم‌های مستاجر بالای ۳۵ سال هم در زمره متقاضیان وام قرار می‌گیرند.

نحوه دریافت وام ودیعه مسکن

نحوه دریافت وام ودیعه مسکن از مسیر سامانه جامع طرح‌های حمایتی مسکن که زیرنظر وزارت راه وشهرسازی فعالیت می‌کند، می‌گذرد و در قدم اول احتیاجی به مراجعه حضوری و رفتن به بانک نیست. اقساط وام ودیعه مسکن نیز طبق مصوبه شورای پول و اعتبار با سود ۲۳ درصد محاسبه می‌شود و بسته به محل سکونت مستاجر بین ماهی یک میلیون و ۱۲۷ هزار تومان تا پنج میلیون و ۶۳۸ هزار تومان تغییر می‌کند.


معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی خوزستان از ابلاغ و تخصیص تسهیلات وام کمک ودیعه مسکن تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان برای مراکز استان‌ها خبر داد.


میثم آذرسا از ابلاغ و تخصیص تسهیلات وام کمک ودیعه مسکن تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان برای مراکز استان‌ها از جمله شهر اهواز خبر داد و گفت: اعطای این تسهیلات برای کمک به مستاجران و تامین ودیعه مسکن آن‌ها است که مرحله جدید ثبت‌نام این وام به ‌تازگی به استان‌ها ابلاغ شده است.


وی افزود: متقاضیان دریافت این تسهیلات باید در سامانه saman.mrud.ir بخش تسهیلات ودیعه نام‌نویسی و مراحل و روند نام‌نویسی را ادامه داده و مدارک موردنیاز را بارگذاری کنند.


آذرسا ادامه داد: متقاضی باید دارای اجاره‌نامه رسمی یا اجاره‌نامه ثبت شده در سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات و دارای رمز رهگیری باشد و تاریخ آن حداکثر ۶ ماه قبل از ثبت درخواست متقاضی در سامانه باشد.


وی عنوان کرد: متقاضی و همسرش باید در زمان نام‌نویسی، فاقد مسکن و یا زمین مسکونی ملکی باشند و چنانچه، هر زمان سابقه مالکیت آن‌ها محرز شود از فرایند پرداخت تسهیلات حذف خواهند شد.



  • بازار مسکن‌های کوچک رونق گرفت

    بازار مسکن‌های کوچک رونق گرفت

    عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: بازار مسکن در ماه‌های اخیر شاهد افزایش معاملات واحد‌های با متراژ کم شده است.

  • پرداخت وام در بانک مسکن مسدود شد

    پرداخت وام در بانک مسکن مسدود شد

    پرداخت انواع تسهیلات مسکن از سوی بانک مسکن به دلیل «ناتراز معرفی شدن» این بانک دولتی از سوی بانک مرکزی، متوقف شد.

  • الان وقت خرید خانه است؟

    الان وقت خرید خانه است؟

    بازار مسکن در آستانه ورود به سال جدید با جهش نرخ ارز و رشد 75 درصدی قیمت دلار نسبت به زمستان گذشته روبروست.

  • سقف وام ارزان‌قیمت مسکن مشخص شد

    سقف وام ارزان‌قیمت مسکن مشخص شد

    سقف تسهیلات ارزان‌قیمت ودیعه و خرید مسکن مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی با مصوبه مجلس تعیین شد.

  • پیش‌ بینی شوکه‌ کننده از قیمت مسکن در ۱۴۰۵

    پیش‌ بینی شوکه‌ کننده از قیمت مسکن در...

    ازار مسکن نسبت به سایر بازارهای موازی عقب مانده است، در صورت تحقق ثبات سیاسی به تدریج خود را با سطح این بازارها هماهنگ خواهد کرد.

  • آخرین خبر از وضعیت قیمت مسکن

    آخرین خبر از وضعیت قیمت مسکن

    هنوز مسکن نسبت به تورم و بخصوص بازارهای ارز و طلا عقب است و این عقب ماندگی باید جبران شود

  • زمانِ طلایی خرید مسکن

    زمانِ طلایی خرید مسکن

    بازار مسکن در ماه‌های اخیر با ترکیبی از رکود طولانی و شیب ملایم افزایش قیمت مواجه بوده است؛

  • سونامی قیمت در بازار مسکن در راه است

    سونامی قیمت در بازار مسکن در راه است

    افزایش رفت‌وآمد به بنگاه‌های املاک در ماه‌های پایانی سال، بیش از آنکه نشانه رونق بازار مسکن باشد، حاصل اشباع و بی‌اعتمادی در بازارهای موازی طلا و ارز است.

  • فرار خریداران از بازار مسکن

    فرار خریداران از بازار مسکن

    رییس انجمن انبوه‌سازان تهران با اشاره به افزایش شدید هزینه‌های ساخت گفت: امروز هزینه ساخت با دلار 130 هزار تومانی محاسبه می‌شود، اما فروش آپارتمان با قیمت‌هایی انجام می‌شود که تناسبی با این هزینه‌ها ندارد.

  • پیش بینی قیمت مسکن در بازار راکد ساخت و ساز

    پیش بینی قیمت مسکن در بازار راکد ساخت و...

    بسیاری از سازندگان در این بازار راکد، علاقه‌ای به شروع کار جدید ندارند.

  • قفل بازار مسکن باز شد

    قفل بازار مسکن باز شد

    بازار ملک و مسکن در کشور، همچنان در باتلاقی از رکود تورمی گرفتار شده است؛

  • خبر خوش برای متقاضیان وام مسکن

    خبر خوش برای متقاضیان وام مسکن

    قیمت اوراق تسهیلات مسکن در معاملات امروز فرابورس به محدوده ۱۲۸ هزار تومان کاهش یافت؛

  • بازار مسکن در کما، مردم به طلا پناه بردند!

    بازار مسکن در کما، مردم به طلا پناه...

    بحران و رکود مسکن، قدرت خرید را در بازار به شدت کاهیده است

  • یخ بازار مسکن در حال آب شدن است؟

    یخ بازار مسکن در حال آب شدن است؟

    دبیر انجمن انبوه‌سازان گفت: به نظر می‌رسد رکود حاکم بر خریدوفروش مسکن تغییر سیکل داده و قهر خریداران با بازار مسکن نسبت به فصل گذشته و ابتدای سال کاهش یافته است.

  •  اجاره‌بها در ۱۴۰۵ چگونه تعیین می‌شود؟

    اجاره‌بها در ۱۴۰۵ چگونه تعیین می‌شود؟

    جهت‌های متفاوت دو متغیر کلیدی بازار اجاره مسکن در سال جاری، «تورم اجاره ۱۴۰۵» را سوال‌برانگیز کرده است.

  •  رقم جدید میزان پرداخت وام ودیعه مسکن

    رقم جدید میزان پرداخت وام ودیعه مسکن

    آمار میزان پرداخت وام ودیعه مسکن منتشر شد.گزارشی تازه از میزان پرداخت وام ودیعه مسکن منتشر شد.

  • کاهش قیمت اجاره بها به دلیل نبود متقاضی

    کاهش قیمت اجاره بها به دلیل نبود متقاضی

    مشاوران املاک می‌گویند، اجاره‌بها بیش از یک ماه است که دستخوش افزایش قیمت شده، اما چون متقاضی در بازار نیست این افزایش قیمت در قرارداد نهایی تعدیل می‌شود.

  • پیش‌بینی بازار مسکن تا پایان سال

    پیش‌بینی بازار مسکن تا پایان سال

    در ماه‌های بهمن و اسفند محتمل‌ترین سناریو برای بازار مسکن، رکود تورمی خواهد بود؛ چراکه متقاضیان واقعی توان خرید ندارند و فروشندگان هم پس از ناآرامی‌های اخیر در فروش احتیاط می‌کنند.

  • معاملات بازار مسکن یخ زد

    معاملات بازار مسکن یخ زد

    در بررسی تحولات بازار ارز و اثرگذاری آن بر بازار مسکن، با دو پیامد اصلی مواجه هستیم که یکی مربوط به کوتاه مدت و دیگری مربوط به بلندمدت است.

  • حل معمای بازار مسکن

    حل معمای بازار مسکن

    بازار مسکن ، در هفته ناآرامی‌ها شکل متفاوتی از نوسانات را پشت‌سر گذاشت؛ از رسیدن تعداد فایل‌های روزانه عرضه‌شده به ۴۰۰‌واحد تا سطح قیمت پیشنهادی ۱۲۱‌میلیون‌تومانی به ازای هر متر‌مربع.

  • ترمز بازار مسکن کشیده شد

    ترمز بازار مسکن کشیده شد

    در چند روز گذشته به دلیل فضای ناآرامی ها که حاکم شد، منجر به قطع اینترنت سراسری شد.