بازار املاک / با پول کم صاحب خانه شوید

با پول کم صاحب خانه شوید

با پول کم صاحب خانه شوید

رییس هیات عامل صندوق ملی مسکن گفت: در شرایط تورمی کشور مردم می‌توانند با هر سرمایه‌ای یونیتی از نهضت ملی مسکن خریداری کنند.

امکان خرید سهم واحد‌های نهضت ملی مسکن

اسماعیلی در مراسم رونمایی از نرم افزار جامع مدیریت مالی دارایی‌ها و املاک صندوق ملی مسکن از امکان خرید سهم واحد‌های نهضت ملی مسکن با سرمایه‌های خرد خبر داد و گفت: در شرایط تورمی کشور مردم می‌توانند با هر سرمایه‌ای یونیتی از نهضت ملی مسکن خریداری کنند.


وی ادامه داد: امروز شاهد آن هستیم که به دلیل شرایط تورمی کشور در بازار خودرو مدل ٩٨ با کارکرد صفر معامله می‌شود در حالی که در کشورهای دیگر خودرو با عمر ۵ ساله را اسقاط می‌کنند و این نشان گرفته از شرایط تورمی است، از این رو ایران مملو از موجودی منابع است چراکه مردم می‌خواهند سرمایه خود را در برابر تورم حفظ کنند از این رو فروش یونیتی نهضت ملی مسکن را راه‌اندازی می‌کنیم.


رییس هیات عامل صندوق ملی مسکن تاکید کرد: از طریق فروش یونیتی مسکن مردم می‌توانند هر قدر از سرمایه خود را در بخش مسکن کشور پس انداز کنند بدون آنکه نگران اثرگذاری تورم باشند. با راه‌اندازی این فرصت سرمایه گذاری دیگر منابع سمت کالاهای سرمایه‌ای غیر مولد هدایت نمی‌شود و شاهد این نخواهیم بود که مردم خودرو مدل ٩٨ را در پارکینگ انبار کنند.


اسماعیلی با بیان اینکه صندوق ملی مسکن ظرفیت بالایی برای خانه دار کردن مردم دارد، اظهار داشت: نفت، معدن و زمین از سه دارایی بسیار قوی ایران هستند و از طریق صندوق ملی مسکن می‌توان این دارایی و حقوق مردم را بین آنها توزیع کرد و با وجود این دارایی‌ها باید به جایی برسیم در ایران خانواده‌ای وجود نداشته باشد که استیصال مسکن و هزینه های آن را داشته باشد.


دو سبک ارایه وام قرض‌الحسنه 

اسماعیلی با اشاره به دو سبک ارایه وام قرض‌الحسنه گفت: به طریق دو سبک وام قرض‌الحسنه از طریق صندوق پرداخت می‌شود، سبک اول پرداخت وام به سازندگان مسکن است تا قیمت نهایی واحد برای مصرف کننده نهایی کاهش پیدا کند و سبک دیگر پرداخت وام به پروژه‌ها با پیشرفت فیزیکی بالای ٧٠ درصد تا با این روش شاهد زمانبر شدن تحویل پروژها با پیشرفت فیزیکی بالای نباشیم.


ارسلان مالکی، مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در نشست خبری امروز درباره اقدامات انجام شده برای تامین اراضی مورد نیاز ساخت مسکن در پروژه نهضت ملی اظهار داشت: در دولت‌های گذشته تامین زمین با کُندی صورت گرفته یا به طور کلی توقف شده بود به همین دلیل از سه سال گذشته وقتی کار نهضت ملی مسکن شروع شد در بخش تامین اراضی آماده سازی شده با تاخیر مواجه بودیم و کسری شدیدی وجود داشت.


وی ادامه داد: در جریان این اقدامات ١۵٣ هزار هکتار زمین تهسیل شد که نسبت به متوسط ١٠ سال گذشته ٣٠٠ درصد رشد داشت از این ١۵٣ راررهکتار حدود ١١٠ هزار هکتار برای ساخت مسکن مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته‌ که مطالعات این حجم از اراضی برای زیست و زندگی کار بسیار پیچیده‌ای است.


معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: از این اراضی ۴٨ هزار هکتار برای ساخت مسکن قطعی شده و در اختیار نهضت ملی مسکن قرار گرفته‌است. همچنین در این مطالعات با ساخت مسکن در ٣١ هزار هکتار به دلایلی از جمله فرونشست ، گسل زلزله ، نبود منابع آبی و… مخالفت شد.


ثبت نام جدید مسکن دولتی


مالکی با اشاره به اخذ زمین از سایر دستگاه‌ها برای پروژه نهضت ملی مسکن گفت: در بحث اخذ زمین از سایر دستگاه‌ها توانستیم ۵ هزار ٩٠٠ هکتار اراضی مازاد سایر دستگاه‌ها را شناسایی کنیم و برای این اراضی سند اخذ شده تا برای ساخت مسکن مورد استفاده قرار بگیرد.


مدیر عامل معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین درباره تامین مالی برای آماده‌سازی اراضی اظهار داشت: ١۵٧٠ پروژه برای آماده سازی اراضی شروع شده و از محل مولد سازی دارایی‌ها، تامین منابع برای آماده سازی اراضی انجام شد و ١٠٠ نقطه برای ساخت مسکن جانمایی شده‌است. در استان آذربایجان غربی ۵ شهرک و در استان البرز ۴ شهرک مصوب شده همچنین در تهران ۵ شهرک شناسایی شده که ۴ شهرک مصوب شده‌است.


وی ادامه داد: ماهیت مولدسازی درآمد هزینه است و این موضوع در اساسنامه سازمان ملی زمین و مسکن آمده و برای این سازمان موضوع جدیدی نیست. موضوع حجم و میزان آن است، وقتی در گذشته پروژه‌ای تعریف نشده بود نیازی به مولدسازی هم نبوده‌است به همین دلیل میزان مولدسازی در سه سال گذشته افزایش پیدا کرد چراکه پروژه‌ها در حال است و حدود ۶٠ همت شناسایی منابع کردیم که بیش از ٣٠ همت محقق شد در حالی که این عدد در سال ١۴٠٠ حدود ٢ همت بوده‌است.


مالکی در پاسخ به سوال ایلنا مبنی بر اینکه آیا سامانه ثبت نام نهضت ملی مسکن با تامین اراضی برای ثبت نام‌های مجدد باز خواهد شد و امکان ثبت نام وجود دارد، گفت: در حال حاضر سامانه برای ثبت نام مجدد بسته است تا ثبت نام‌های قبلی مورد بررسی قرار بگیرد اما طبق تصمیم وزارت راه و شهرسازی قرار بر این است که در استان‌ها و مناطقی که تامین زمین انجام می‌شود، سامانه دوباره برای ثبت نام نهضت ملی مسکن باز شود.

  • ساخت هزاران خانه توسط تعاونی ها

    ساخت هزاران خانه توسط تعاونی ها

    در راستای اجرای پروژه ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی در کشور، هدفگذاری ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی در چهار سال آینده به تعاونی‌ها سپرده شده است. به گزارش منیبان، با ابلاغ قانون جهش تولید مسکن، طرح دولت سیزدهم درباره ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی از پشتوانه قوی قانونی برخوردار شد. دولت در این راستا بخش تعاون را مکلف کرده که از ۴ میلیون واحد مسکونی، ۴۰۰ هزار واحد در بخش تعاون ساخته شود.

  • سرمایه گذاری در املاک

    سرمایه گذاری در املاک

    اگر قصد سرمایه گذاری در حوزه املاک را داریدسرمایه‌ گذاری در املاک، مسئله‌ای است که افراد زیادی را به سمت خود جذب می‌کند. این روش سرمایه‌ گذاری، اگر با دقت کافی و رعایت نکات و قوانین انجام شود. سود کلانی برای شما به همراه دارد. این املاک می‌تواند خانه یا مغازه باشد. اما سوال اصلی این است که خرید کدام یک بهتر است؟

  • خانه دار شدن مردم

    خانه دار شدن مردم

    تصمیم دولت برای خانه دار شدن مردم؟ فردین یزدانی کارشناس مسکن گفت: هیچ سیاستی برای بهبود بازار مسکن نمی تواند در کوتاه مدت تاثیر مثبتی بر بازار بگذارد ولی سیاست هایی مثل تولید مسکن اجاره ای و کمک به سرمایه گذاری برای ساخت و عرضه مسکن می تواند به بهبود وضع بازار کمک کند. بازار نابسامان مسکن در سال های اخیر بسیاری از اقشار کم در آمد را برای خرید خانه و تمدید اجاره بها با مشکل روبرو کرده است.

  • طرح دو فوریتی ساماندهی اجاره‌بهای مسکن

    طرح دو فوریتی ساماندهی اجاره‌بهای مسکن

    نماینده مردم تهران در مجلس جزئیات طرح دو فوریتی ساماندهی اجاره بهای مسکن را تشریح کرد. علی خضریان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی مجلس با اشاره به تصویب طرح کنترل و ساماندهی اجاره بها املاک مسکونی در کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: تصویب دوفوریتی طرح کنترل و ساماندهی اجاره بها املاک مسکونی در صحن علنی نشان دهنده دغدغه نمایندگان در این مورد است.

  • کوچ مستاجران به حاشیه شهرها

    کوچ مستاجران به حاشیه شهرها

    افزایش ۲۵ درصدی اجاره‌بها برای پایتخت‌نشینان تصویب شد با فرا رسیدن فصل جابه‌جایی مستاجران و افزایش سرسام‌آور اجاره مسکن در هفته‌های اخیردستگاه‌های سیاست‌گذار بخش مسکن کنترل‌کننده بازارها و نهاد قانون‌گذاری به‌دنبال یافتن راه‌هایی هستند تا بازار اجاره مسکن از وضعیت کنونی رهایی یابد. بر همین اساس مجلس شورای اسلامی با هدف ساماندهی بازار، بررسی دوفوریت طرح کنترل و ساماندهی اجاره‌بهای املاک مسکونی را در دستور کار قرار داد و نمایندگان با ۱۵۰ رأی موافق با فوریت این طرح موافقت کردند.

  • خرید میلگرد از کارخانه به پروژه شما

    خرید میلگرد از کارخانه به پروژه شما

    با شناسایی نزدیک ترین کارخانه به محل پروژه، بیشترین سود را از پروژه‌هایتان داشته باشید. میلگردها به دو شکل ساده و آجدار تولید می‌شوند و برای صنایع مختلف، از جمله ساخت‌وساز یا صنایعی که به جوشکاری نیاز دارند، به کار می‌روند. میلگرد یکی از اصلی‌ترین محصولاتی است که کارخانه‌های فولاد در ایران تولید می‌کنند. پیمانکاران پروژه‌ها هنگام خرید میلگرد و برآورد بودجه مورد نیاز برای پروژه‌شان، به عوامل مختلفی توجه می‌کنند

  • ریزش ساختمان تجاری ۱۰ طبقه در آبادان

    ریزش ساختمان تجاری ۱۰ طبقه در آبادان

    سگ های زنده‌یاب و امدادگران هلال‌احمر اعزام شدند فرماندار آبادان هم گفت: آمار دقیقی از تلفات درحال حاضر وجود ندارد. تمامی دستگاه ها در منطقه حضور دارند و درحال انجام وظایف خود هستند. پساختمان درحال ساخت بوده و احتمال افزایش تلفات به دلیل حضور در منطقه مسکونی را دارد. دستور تخلیه مناطق اطراف ساختمان داده شده است.

  •  شرط خانه‌دار شدن کارگران

    شرط خانه‌دار شدن کارگران

    عضو کانون عالی شوراهای اسلامی کار اولین شرط برای خانه دار شدن کارگران را داشتن امنیت شغلی آنها دانست و گفت: کارگری که قرارداد کارش موقت و سه ماهه و شش ماهه باشد چطور می تواند خانه ای را یکسال اجاره کند یا از عهده پرداخت اقساط وام مسکن برآید؟ علی اصلانی درباره پروژه ساخت ۴۰۰ هزار مسکن کارگری اظهار کرد: معتقدم ساخت سالی یک میلیون واحد مسکونی با شعار صورت نمی گیرد و باید در عمل به تولید مسکن روی آوریم.در حال حاضر شرایط برای ورود به طرح‌های مسکن دشوار است چون کارگران آورده ای ندارند و اگر داشته

  • قیمت آپارتمان تهران 1 خرداد

    قیمت آپارتمان تهران 1 خرداد

    قیمت آپارتمان در مناطق ۲۲ گانه تهران در 1 خرداد اعلام شد. جدول قیمت آپارتمان در مناطق ۲۲ گانه تهران | این منطقه سر به فلک کشید!

  • عمیق‌تر شدن فقر مسکن

    عمیق‌تر شدن فقر مسکن

    نیک نفس با اشاره به سخنان اخیر رئیس‌جمهور در شورای عالی مسکن، بیان کرد: با شناختی که از ساختار وزارت مسکن دارم، بعید می‌دانم که مقامی در این نهاد حضورداشته باشد که مانع تحقق محوری‌ترین وعده رئیس‌جمهور شود و آقای رئیسی توان برکناری او را نداشته باشد. رئیس‌جمهور در سومین جلسه شورای عالی مسکن در خصوص وعده ساخت ۴ میلیون مسکن در طول 4 سال

  • هیزم در آتش گرانی مسکن

    هیزم در آتش گرانی مسکن

    عضو هیات رئیسه کمیسیون عمران مجلس: دلالان مسکن هیزم در آتش گرانی کرایه خانه می‌ریزند چارچوب گذاری مجلس برای اجاره مسکن شاوردیان، عضو هیات رئیسه کمیسیون عمران مجلس از بررسی و چکش کاری طرح دوفوریتی کنترل و ساماندهی اجاره مسکن در کمیسیون متبوع خود خبر داد.

  •  سورپرایز جدید دولت

    سورپرایز جدید دولت

    سورپرایز جدید دولت برای خریداران مسکن اجرای نهضت ملی مسکن تغییر کرد؟ قاسمی، وزیر راه و شهرسازی: اکنون در سطح کشور ۸ میلیون مستاجر داریم، حدود ۵۰ درصد از هزینه سبد خانوار مربوط به مسکن است که تصمیم داریم در این ۴ سال به طور میانگین سالانه یک میلیون واحد مسکن بسازیم. نهضت ملی مسکن طرحی برای اقشار با درآمد پایین است. نهضت ملی مسکن برای کسانی است که شرایط خاصی را همچون بیوگی، اعتیاد و ... داشته باشند.

  • ارزان‌ترین خانه‌های تهران

    ارزان‌ترین خانه‌های تهران

    به گزارش زنهار، قیمت آپارتمان در مناطق ۲۲ گانه تهران را می‌توانید در این گزارش مشاهده کنید.

  • تسهیلات نوسازی بافت فرسوده

    تسهیلات نوسازی بافت فرسوده

    نحوه دریافت وام نوسازی بافت فرسوده متقاضیان باید چه شرایطی داشته باشند؟ بافت فرسوده قزوین مدیرعامل بانک مسکن از پرداخت ۲ هزار و ۷۰۰ میلیاردتومان تسهیلات نوسازی در بافت فرسوده از ابتدای سال ۹۸ تاکنون خبر داد.

  • آغاز عملیات ساخت واحدهای مسکونی

    آغاز عملیات ساخت واحدهای مسکونی

    آغاز عملیات اجرایی ساخت بیش از ۲۴ هزار واحد مسکونی در سه شهر جدید اصفهان همزمان با سراسر کشور و با دستور رئیس جمهور، ساخت واحدهای طرح نهضت ملی مسکن در سه شهر جدید بهارستان، مجلسی و فولادشهر استان اصفهان آغاز شد. علیرضا قاری‌قرآن مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان اظهار کرد: در جلسه ویدئو کنفرانسی شورای عالی مسکن، فرمان آغاز عملیات اجرایی ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در قالب طرح نهضت ملی تولید مسکن از سوی رئیس جمهور صادر شد، که از این میزان بیش از ۲۴ هزار واحد مربوط به شهرهای جدید استان اصفهان بود.

  • شوک به خریداران مسکن مهر

    شوک به خریداران مسکن مهر

    مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران گفت: آخر خرداد امسال پایان زمان دریافت کارت تقسیط مسکن مهر استان تهران است.

  • مصوبه مجلس برای کنترل اجاره بها

    مصوبه مجلس برای کنترل اجاره بها

    موجرها و مستاجرها بخوانند: مصوبه جدید مجلس برای کنترل اجاره بها نمایندگان مجلس شورای اسلامی با دو فوریت طرح کنترل و ساماندهی اجاره‌ بهای املاک مسکونی موافقت کردند. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،نمایندگان مجلس شورای اسلامی با دو فوریت طرح کنترل و ساماندهی اجاره‌ بهای املاک مسکونی موافقت کردند. در جلسه علنی چهارشنبه، علی خضریان نماینده تهران تقاضای بررسی دو فوریت طرح کنترل و ساماندهی اجاره‌ بهای املاک مسکونی را مطرح کرد.

  •  طرح ساماندهی اجاره بهای املاک

    طرح ساماندهی اجاره بهای املاک

    تصویب دو فوریت طرح ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی نمایندگان مجلس شورای اسلامی با دو فوریت طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی موافقت کردند. در جلسه علنی امروز(چهارشنبه) علی خضریان نماینده تهران تقاضای بررسی دو فوریت طرح کنترل و ساماندهی اجاره‌ بهای املاک مسکونی را مطرح کرد.

  • وام ۷۰۰ میلیون تومانی مسکن

    وام ۷۰۰ میلیون تومانی مسکن

    رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی از ارائه پیشنهاد افزایش سقف وام خرید مسکن به ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان در شهر تهران به شورای‌عالی مسکن خبر داد. پس از اوج گرفتن تنش‌های بازار مسکن و پیش بینی‌هایی که در زمینه آغاز دور جدید رشد قیمت‌ها در این بازار مطرح شده بود از برگزاری جلسه‌ای با حضور رئیس‌جمهور و پیشنهاد افزایش وام خرید مسکن به ۷۰۰ میلیون تومان و همچنین وام ودیعه ۱۰۰ میلیون تومانی خبر داده بود.

  • طرح نهضت ملی مسکن قزوین

    طرح نهضت ملی مسکن قزوین

    با دستور رئیس‌جمهوری و با حضور وزیر راه و شهرسازی در مراسمی به صورت ویدئوکنفرانس، طرح نهضت ملی مسکن در چند استان کشور از جمله قزوین آغاز شد. در این مراسم که با حضور هاشمی مدیر کل راه و شهرسازی استان و اصغر گونجی مدیرکل بنیاد مسکن و جمعی از مدیران استان همراه بود، کلنگ ساخت ۱۸ هزار و ۱۷۰ واحد مسکونی در طرح نهضت ملی مسکن استان قزوین به زمین زده شد.

  • دریافت پیامک مسکن مهر

    دریافت پیامک مسکن مهر

    اخیرا پیامکی با عنوان «متقاضی محترم خرید عرصه شما اجباری می باشد حضورا به واحد عرصه مراجعه نمایید». به برخی متقاضیان مسکن مهر شهر جدید پرند ارسال شده است. با توجه به این‌که قیمت فروش عرصه در حال حاضر به ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان رسیده، نگرانی‌هایی از این بابت ایجاد شد.