بازار املاک / وام ۴۰۰ میلیونی برای دهک‌های یک تا سه

وام ۴۰۰ میلیونی برای دهک‌های یک تا سه

وام ۴۰۰ میلیونی برای دهک‌های یک تا سه

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه گفت: تسهیلات قرض‌الحسنه با سقف ۴۰۰ میلیون تومان برای دهک‌های اول تا سوم از طریق نهادهای حمایتی پرداخت می‌شود و نرخ سود آن نیز ۴ درصد در نظر گرفته شده است.

شناسایی ۲.۵ میلیون خانه خالی در سرشماری ۱۳۹۵
نرگس مرزبان، مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی با اشاره به شناسایی دو میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مسکونی خالی در سرشماری سال ۱۳۹۵، افزود: عرضه این واحد‌ها می‌تواند نقش مؤثری در تعادل بازار مسکن داشته باشد. 

سامانه املاک و اسکان از طریق جمع‌آوری و صحت‌سنجی داده‌ها تلاش می‌کند با ترغیب مالکان به عرضه واحد‌های خالی، زمینه را برای دسترسی بیشتر مصرف‌کنندگان و مستأجران به واحد‌های مسکونی فراهم کند.

مرزبان با اشاره به روند مثبت اجرای این سامانه، گفت: در ماه‌های اخیر، فرآیند جمع‌آوری و صحت‌سنجی اطلاعات رشد چشمگیری داشته و تعداد خوداظهاری‌ها افزایش یافته است. 

با همکاری سایر دستگاه‌ها و مجلس شورای اسلامی، این سامانه به اهداف پیش‌بینی‌شده نزدیک‌تر می‌شود. افزایش عرضه مسکن به‌طور غیرمستقیم به نفع مستأجران خواهد بود.

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن افزود: گرچه تمهیدات خاصی برای مستأجران از دل این سامانه استخراج نشده، اما افزایش واحد‌های در دسترس، به بهبود شرایط بازار اجاره کمک می‌کند.

۱۳ خدمت کلیدی مشروط به ثبت‌نام در سامانه املاک
وی با اشاره به ضمانت‌های اجرایی سامانه، گفت: ارائه بیش از ۱۳ نوع خدمت از جمله ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس، دریافت دسته‌چک، صدور و تمدید گواهینامه، تعویض پلاک، بیمه شخص ثالث و سایر بیمه‌ها منوط به ثبت اطلاعات در سامانه است. 

حتی ثبت قرارداد‌های اجاره در سامانه خودنویس نیز منوط به ثبت‌نام اولیه مالک در سامانه املاک و اسکان است.

مرزبان تأکید کرد: هیچ مالکی اجبار به ثبت‌نام ندارد، اما در صورت عدم خود اظهاری، امکان دریافت این خدمات فراهم نخواهد بود. اکنون، میزان مراجعه‌های روزانه به سامانه از ۱۵ هزار به بیش از ۱۰۰ هزار مورد رسیده و همچنان در حال افزایش است.

این مقام مسئول وزارت راه و شهرسازی افزایش مشارکت مالکان در ثبت اطلاعات را گامی مؤثر در ساماندهی بازار مسکن دانست و افزود: کاهش خانه‌های خالی، افزایش عرضه و الزام به پرداخت مالیات، در نهایت به نفع مستأجران تمام خواهد شد.

سقف اجاره‌بها در شهر‌های بالای ۱۰۰ هزار ۲۰ درصد است
وی ادامه داد: سیاست دولت در جهت ساماندهی بازار اجاره، تعیین سقف افزایش اجاره‌بها است. بر همین اساس، سقف افزایش اجاره در تهران ۲۵ درصد و در شهر‌های بالای ۱۰۰ هزار نفر جمعیت استان تهران ۲۰ درصد اعلام شده است.

وی با اشاره به ماده ۷ قانون ساماندهی زمین، مسکن و اجاره‌بها، گفت: طبق این ماده، شورای عالی مسکن موظف است بر اساس تشخیص مصلحت، هر ساله سقف افزایش اجاره را در مراکز استان‌ها، شهر‌های بالای ۱۰۰ هزار نفر و شهر‌های جدید اطراف کلان‌شهر‌ها (مشروط به تورم بالای ۳۰ درصد) تعیین کند.

تعیین سقف اجاره‌بها به استان‌ها واگذار شد
مرزبان افزود: در جلسه شورای عالی مسکن به تاریخ ۲۴ فروردین ۱۴۰۴، تصمیم‌گیری درباره سقف افزایش اجاره‌بها به استان‌ها واگذار شد. پیشنهادات استانداران، پس از بررسی در دبیرخانه شورای عالی مسکن در وزارت راه و شهرسازی، ملاک عمل قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: این تصمیم با هدف افزایش دقت در سیاست‌گذاری و متناسب‌سازی سقف اجاره با واقعیت‌های میدانی گرفته شده است؛ چراکه در برخی شهرها، بازار خود به‌طور طبیعی نرخ‌های پایین‌تری از آنچه به‌عنوان سقف تعیین می‌شود، اعمال کرده و مداخله غیرضروری می‌تواند سیگنال افزایش نرخ به بازار ارسال کند.

اجاره‌بها در ۵ استان مشمول سقف‌گذاری نیست
به گفته مرزبان، برخی استان‌ها مانند زنجان، سیستان‌وبلوچستان، چهارمحال و بختیاری، بوشهر و کرمانشاه، به دلیل تورم کمتر از ۳۰ درصد، مشمول این سیاست نیستند. 

همچنین بسیاری از استان‌ها پیش از ابلاغ مصوبه، جلساتی برای تعیین نرخ برگزار کرده‌اند و نتایج آنها نیز مورد تأیید وزارتخانه قرار گرفته است. همچنین اعلام نرخ سایر استان‌ها نیز به‌زودی انجام خواهد شد.

تعیین سقف اجاره‌بها تا ۲۵ درصد است، نه الزام افزایش
وی درباره سقف ۲۵ درصدی افزایش اجاره در تهران و نگرانی‌ها نسبت به اجرای یکنواخت این نرخ در محله‌های مختلف، گفت: رقم اعلام‌شده سقف افزایش است، نه الزام برای همه. در مناطق مختلف تهران با سطح اجاره متفاوت، درصد افزایشی ۲۵ درصدی تأثیرات مختلفی دارد. مثلاً در مناطق پایین شهر، اجاره ماهانه ممکن است ۱۰ میلیون تومان یا کمتر باشد و افزایش ۲۵ درصدی در این مناطق معادل افزایش قابل‌توجهی نخواهد بود، در حالی که همین درصد در مناطق شمالی، با اجاره‌های ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومانی، عدد بالاتری خواهد شد.

مرزبان افزود: ورود به تفکیک منطقه‌ای در تعیین سقف اجاره، با پیچیدگی‌هایی همراه است. زیرا عوامل مختلفی مانند سن بنا، موقعیت جغرافیایی و سطح تقاضا، به‌طور طبیعی در نرخ اجاره منعکس می‌شوند و نظام قیمت‌گذاری در بازار مسکن از ابتدا این تفاوت‌ها را لحاظ کرده است.

مستأجران می‌توانند از مالکان متخلف شکایت کنند
وی با اشاره ضمانت‌های اجرایی این سیاست، گفت: طبق تبصره‌های ۱ و ۲ ماده ۷ قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها، ضمانت‌های سخت‌گیرانه‌ای در نظر گرفته شده است. مستأجران در صورت مشاهده تخلف، می‌توانند شکایت کنند و پرونده‌ها از سوی شورای حل اختلاف، سازمان تعزیرات حکومتی و مراجع قضائی بررسی می‌شود.

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن با اشاره به نقش وزارت راه و شهرسازی در ایجاد تعادل میان حقوق مالک و مستأجر، تأکید کرد: سیاست‌های تشویقی نباید فراموش شود. در بسته اجاره‌بها، تسهیلاتی برای مالکین در نظر گرفته شده تا بتوانند از «تسهیلات جعاله مسکن» را دریافت کنند و از حمایت‌های مالی بهره‌مند شوند. همچنین برنامه‌هایی برای تقدیر از موجران منصف و ایجاد مشوق برای رعایت سقف اجاره تدوین شده است.

حکم تخلیه مستأجران به‌راحتی صادر نمی‌شود
مرزبان تصریح کرد: مراجعه به شورا‌های حل اختلاف و فرآیند حقوقی طبیعتاً با پیچیدگی‌ها و صرف زمان همراه است، اما این موضوع به معنای صدور راحت حکم تخلیه نیست. قانون، پشتوانه‌ای برای حمایت از مستأجران و موجران منصف ایجاد کرده و قضات نیز بر اساس اسناد و مستندات تصمیم‌گیری خواهد کرد.

افزایش ۱۵۰ درصدی وام ودیعه مسکن به ۲۰۰ همت
وی با اشاره به تسهیلات «کمک ودیعه مسکن»، بیان کرد: سقف کلی تسهیلات ودیعه مسکن که پیش‌تر ۸۰ هزار میلیارد تومان بود، با تصویب شورای عالی مسکن و حمایت بانک مرکزی، به ۲۰۰ همت افزایش یافت، که معادل رشدی بیش از ۱۵۰ درصد برآورد می‌شود.

بانک‌ها تاکنون بیش از ۳ هزار میلیارد وام ودیعه مسکن دادند
این مقام مسئول وزارت راه و شهرسازی افزود: سقف فردی این تسهیلات در تهران ۲۷۵ میلیون تومان، در مراکز استان‌ها ۲۱۰ میلیون، در سایر شهر‌ها ۱۴۰ میلیون و در روستا‌ها ۵۵ میلیون تومان است. طی دو تا سه هفته اخیر، با آغاز رسمی پرداخت وام، روند پرداخت رشد قابل توجهی داشته و تاکنون بیش از ۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.

مرزبان با بیان اینکه ثبت‌نام متقاضیان از طریق سامانه انجام می‌شود، اظهار کرد: استقبال عمومی مطلوب بوده و بانک‌های عامل نیز همکاری مناسبی دارند. پیش‌بینی می‌شود بخش زیادی از متقاضیان واجد شرایط، امکان بهره‌مندی از این تسهیلات را پیدا کنند.

پرداخت وام ودیعه فعلاً فقط یک‌بار برای هر فرد
به گفته وی، ضوابط بانکی در برخی موارد با هماهنگی بانک مرکزی تسهیل شده تا سخت‌گیری کمتری در دریافت وثایق اعمال شود، هرچند حداقل‌های الزامی همچنان رعایت می‌شود. این تسهیلات فعلاً به صورت یک‌بار برای هر فرد پرداخت می‌شود و ادامه آن در سال آینده با توجه به میزان اعتبار و تعداد متقاضیان، مورد تصمیم‌گیری قرار خواهد گرفت.

وام ودیعه فقط با اجاره‌نامه رسمی و کد رهگیری
مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن تأکید کرد: متقاضی پیش از دریافت تسهیلات باید اقدام به اجاره ملک کند و ارائه اجاره‌نامه دارای کد رهگیری الزامی است.

مرزبان همچنین از اختصاص تسهیلات قرض‌الحسنه با سقف فردی ۴۰۰ میلیون تومان برای دهک‌های اول تا سوم خبر داد و بیان کرد: این افراد از طریق نهاد‌های حمایتی نظیر کمیته امداد، بهزیستی، بنیاد شهید و بنیاد مسکن معرفی می‌شوند. این تسهیلات با نرخ سود پایین‌تری ارائه شده و نقش مؤثری در حمایت از اقشار کم‌درآمد ایفا خواهد کرد.

وی ادامه داد: در شورای عالی مسکن مصوب شده که وزارت راه و شهرسازی بخشی از منابع و امکانات خود را به احداث مسکن استیجاری اختصاص دهد. هدف از این طرح، حمایت از زوج‌های جوان و اقشار کم‌درآمد است تا این گروه‌ها بتوانند با اجاره‌نشینی از طریق دولت، در مسیر توانمندی و ورود به بازار مالکیت مسکن قرار گیرند.

مرزبان افزود: اجرای این سیاست در بسیاری از کشور‌های توسعه‌یافته نیز رایج است و نیاز بازار مسکن ایران ایجاب می‌کند چنین مدلی عملیاتی شود. برنامه اجرایی این طرح در حال تدوین است.

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی در پایان با اشاره به نقش بخش خصوصی در اجرای طرح ساخت و اجاره مسکن، گفت: دولت امکان مداخله کامل در حوزه مالکیت خصوصی را ندارد، اما بسته‌های حمایتی ویژه‌ای برای نوسازی بافت‌های فرسوده شهری طراحی شده که شامل تسهیلات مالی، مشوق‌های شهرسازانه و حمایت‌های حقوقی است. 

این سیاست با هدف ترغیب مالکان برای بازسازی واحد‌های فرسوده و تأمین مسکن مناسب برای اقشار فاقد سرپناه دنبال می‌شود.

  • مالیات خانه‌های خالی

    مالیات خانه‌های خالی

    پس از کش‌وقوس‌های بسیارمالیات خانه‌های خالی در ۱۴۰۰ کلید خورد پس از معطلی‌های بسیار در سال گذشته برای اخذ مالیات از خانه‌هالی خالی، سازمان امور مالیاتی سرانجام در اواخر دی ماه سال گذشته، لیست خانه‌های خالی را اعلام و فرایند اخذ مالیات از این واحدهای مسکونی را آغاز کرد که توانست حدود یک میلیارد وصول مالیات از این محل داشته باشد.

  • تأمین مصالح  واحدهای مسکونی وجود دارد

    تأمین مصالح واحدهای مسکونی وجود دارد

    دبیر کانون سراسری انجمن های انبوه سازان: توان تأمین مصالح یک میلیون واحد مسکونی در کشور وجود دارد گرگان- پورحاجت، دبیر کانون سراسری انجمن های انبوه سازان با اشاره به طرح جهش تولید مسکن، گفت: توان تولید و تأمین مصالح یک میلیون واحد مسکونی در کشور وجود دارد. فرشید پورحاجت در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: اولویت بنگاه‌های اقتصادی تولیدی کشور مانند سیمان و فولاد، صادرات است و آنها تحت هیچ شرایطی صادرات خود را قطع نمی‌کنند.

  • وام ارزان 600 میلیونی دریافت کنید

    وام ارزان 600 میلیونی دریافت کنید

    معاون وزیر راه و شهرسازی از تسهیلات دولت در قالب وام ارزان و تخفیف در پروانه ساخت برای نوسازی ۱۵۰ هزار واحد مسکونی بافت‌های فرسوده خبر داد. در مورد نقش نوسازی بافت‌های فرسوده در ایجاد اشتغال گفت: بخش مسکن به صورت مستقیم ۵ درصد و به صورت غیرمستقیم ۱۲ تا ۱۳ درصد از تولید ناخالص کشور را تشکیل می‌دهد که با ساخت هر یک میلیون واحد مسکونی می‌توان انتظار داشت، حدود یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر اشتغال مستقیم و یا یک میلیون و ۵۵۰ هزار نفر اشتغال غیرمستقیم در کشور ایجاد و یا تثبیت شود.

  • فرار سرمایه گذاران از بازار مسکن

    فرار سرمایه گذاران از بازار مسکن

    رویکرد تقابلی شهرداری گرگان با سیاست دولت| فرار سرمایه گذاران از بازار مسکن محتمل است قدس مفیدی، عضو هیئت مدیره نظام مهندسی ساختمان گلستان با بیان این که رویکرد شهرداری گرگان در افزایش عوارض با سیاست دولت همخوانی ندارد، گفت: این امر به فرار سرمایه گذاران از بازار ختم می شود.

  • ساخت ۱۲ واحد مسکونی در محله عشایر

    ساخت ۱۲ واحد مسکونی در محله عشایر

    ساخت ۱۲ واحد مسکونی در محله عشایری گراب سبزوار محله عشایری گراب بخش روداب سبزوار در ایام نوروز میزبان گروه‌های جهادی است.

  •  رویکرد کمیسیون عمران در سال جدید

    رویکرد کمیسیون عمران در سال جدید

    نظارت بر ساخت یک میلیون واحد مسکونی است.رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از پیگیری اجرای قانون جهش تولید مسکن در سال ۱۴۰۱ در ذیل تحقق شعار سال با عنوان «تولید،دانش بنیان و اشتغالزایی» خبر داد.

  • قیمت‌های بالا و نبود جای خواب

    قیمت‌های بالا و نبود جای خواب

    گزارش‌های ستاد خدمات سفر حاکی از این است که ظرفیت اقامتی بعضی شهرها از جمله شیراز، مشهد و جزایر جنوبی ۱۰۰درصد تکمیل شده و فعلا جالی خالی برای اسکان مسافران نوروزی در شهرهای بزرگ نیست، حتی در مدارس، حسینه‌ها و یا سالن‌های ورزشی. این وضعیت دست‌مایه‌ای شده تا عده‌ای خانه‌های شخصی خود را با قیمت‌های نجومی به مسافران اجاره بدهند.

  • شایعه گران شدن شن و ماسه

    شایعه گران شدن شن و ماسه

    فشار مضاعف بر مردم زلزله‌زده سی‌سخت با شایعه گران شدن شن و ماسه در روزهایی که بیشتر مردم شهر زلزله‌زده سی‌سخت خانه های خود را تکمیل نکرده‌اند شایعه گران شدن شن و ماسه فشار مضاعقی بر آن ها وارد کرده است.

  • سیمان در بازار نرخ روز

    سیمان در بازار نرخ روز

    طبق بررسی های صورت گرفته پاکت های ۵۰ کیلوگرمی سیمان تیپ ۲ سیمان فیروزکوه در بازار ۵۴ هزار تومان قیمت خورده است. به گزارش روزگارمعدن، در علم اقتصاد هر زمان تقاضا از عرضه پیشی گیرد قیمت محصول بالا خواهد رفت. در اواسط سال گذشته قطعی برق‌های گسترده‌ای در کشور ایجاد شد که در راستای آن خط تولید کارخانه‌های سیمان نیز متوقف شد و این امر قیمت سیمان را به سقف رساند.

  • وام ۶۰۰ میلیونی به چه افرادی تعلق دارد

    وام ۶۰۰ میلیونی به چه افرادی تعلق دارد

    طبق وعده معاون وزیر راه و شهرسازی، به کسانی که دارای مسکن فرسوده هستند مبلغی بین ۳۵۰ تا ۶۰۰ میلیون تومان وام پرداخت می‌شود روش دریافت این وام چگونه است؟ در شروع سال جدید معاون وزیر راه و شهرسازی، از افزایش سقف وام نوسازی مسکن خبر داد. با این که دریافت وام از بانک مسکن نیاز به سپرده گذاری یا خرید اوارق مسکن دارد. اما این بانک وام نوسازی را برای ملکی که در بافت فرسوده شهر قرار داشته باشد بدون سپرده‌گذاری پرداخت می‌کند.

  • کاهش اجاره بها در سال ۱۴۰۱

    کاهش اجاره بها در سال ۱۴۰۱

    کارشناس بازار مسکن گفت: متأسفانه در کشور ما خانه‌های استیجاری وجود ندارد و باوجود تأکید کارشناسان به این موضوع این بخش هنوز در کشور فعال نشده است. احمدرضا سرحدی در گفت‌وگو با میزان، در خصوص راهکار‌های کاهش اجاره‌بها در سال ۱۴۰۱، گفت: یکی از کمبود‌هایی که در بخش مسکن و ساخت و ساز کشور احساس می‌شود نبود مسکن استیجاری است.

  • وام بانکی بدون ضامن دریافت کنید

    وام بانکی بدون ضامن دریافت کنید

    زمانی که برای خرید کالاها، مسکن، ازدواج، آغاز کسب و کار یا کارهای اینچنینی نیاز به بودجه بالایی داریم، یکی از راه‌های متداول پیش رو، وام گرفتن از بانک است. بانک‌ها وام‌های مختلفی را به منظورهای متنوعی به متقاضیان ارائه می‌کنند که هر کدام شرایط و مبالغ مختلفی دارد.

  • پیش بینی قیمت مسکن در سال 1401

    پیش بینی قیمت مسکن در سال 1401

    بررسی و پیش بینی قیمت مسکن در سال 1401 برای عمده خانوارهای ایرانی یک ضرورت است. زیرا بخش مسکن و مستغلات در فرهنگ ایرانی و اقتصاد خانوار سهم مهمی را دارا می باشد. میز بازار تحریریه در اسفند سال 1399 پیش بینی کرد که قیمت مسکن در سال 1400 کمتر از 10 درصد افزایش می یابد که داده های آماری نشان می دهد صحت آن اثبات شده است. اما در سال 1401 بر بازار مسکن چه خواهد گذشت؟

  • بازار اجاره در تهران سامان می‌گیرد

    بازار اجاره در تهران سامان می‌گیرد

    شهردار تهران از ساخت 180 هزار واحد مسکونی در پایتخت برای سال 1401 خبر داد که در راستای آن شاهد ساماندهی بازار اجاره بها خواهیم بود. علیرضا زاکانی گام مهم شهرداری تهران در حوزه معیشت پایتخت‌نشینان را ساخت مسکن دانست و تاکید کرد: به دنبال این هستیم تا سال پیش رو ۱۸۰ هزار واحد مسکن در شهر تهران ساخته شود. این اقدام باعث می‌شود تا ضمن جبران عقب‌ماندگی پایتخت در حوزه تولید مسکن، بی‌سامانی حوزه اجاره‌نشینی را نیز ساماندهی کند.

  •  قیمت مسکن در 50 سال!

    قیمت مسکن در 50 سال!

    بیت‌الله ستاریان، کارشناس اقتصاد مسکن، بیان کرده که نرخ مسکن در 40 تا 50 سال گذشته رشد عجیبی پیدا کرد.

  • بهره‌برداری ۱۵۰ واحد مسکونی در سی‌سخت

    بهره‌برداری ۱۵۰ واحد مسکونی در سی‌سخت

    ۱۵۰ واحد مسکونی با حضور سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران در شهر سی‌سخت به بهره‌برداری رسید. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام دفاع‌پرس،۱۵۰ واحد مسکونی با حضور سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران در شهر سی‌سخت به بهره‌برداری رسید.

  • منتظر کاهش قیمت مسکن باشیم؟

    منتظر کاهش قیمت مسکن باشیم؟

    فعالان بازار مسکن معتقدند با توجه به سیاست‌های دولت در بخش مسکن، روند نزولی رشد نرخ تورم و افزایش تولید مسکن در سال آینده قیمت‌ها در بازار املاک کاهشی و حتی ریزشی خواهد بود.پیش‌بینی قیمت مسکن .مشاهدات میدانی از وضعیت قیمت مسکن در چند منطقه پایتخت، از تعادل نسبی و منطقی‌تر شدن قیمت‌ ها خبر می‌دهد. افزایش قیمت مسکن که این سال‌ها تحت تاثیر افزایش قیمت دلار و کمبود عرضه، روند صعودی به خود گرفته بود.

  • مدت زمان خانه دار شدن در پایتخت ۷۰ سال

    مدت زمان خانه دار شدن در پایتخت ۷۰ سال

    شهرداری تهران در بازار مسکن و قیمت مسکن ورود جدی می کند زاکانی، شهردار تهران با بیان اینکه ۶۵ درصد حقوق مستاجران در تهران به اجاره خانه اختصاص می یابد، گفت: متقاضیان مسکن با یک حقوق متعارف در تهران، ۷۰ سال زمان می برد که صاحب مسکن شوند.

  • لوکوموتیو مسکن، قطار اقتصاد را می‌کِشد؟

    لوکوموتیو مسکن، قطار اقتصاد را می‌کِشد؟

    بخش مسکن به عنوان یک حوزه پیشران که با دست کم ۱۳۴ بخش اقتصادی ارتباط دارد، سال ۱۴۰۰ را در شرایطی به پایان می‌رساند که با کمبود منابع مالی، رکود ساخت و ساز، رکود معاملات، جهش قیمت‌ها در بخش فروش و اجاره دست و پنجه نرم کرد اما اخبار امیدوارکننده‌ای برای رونق تولید از طریق طرح ساخت یک میلیون واحد در سال و تزریق ۴۴۰ هزار میلیارد تومان به وزارت راه و شهرسازی شنیده می‌شود.

  • بازار املاک کشش قیمت‌‌ها را ندارد

    بازار املاک کشش قیمت‌‌ها را ندارد

    قیمت ملک را به عناوین مختلف بالا ببرند و جو جامعه را آماده پذیرش روند افزایشی قیمت ها کنند، اینها اینگونه القاء می‌ کنند که قیمت ملک در حال افزایش است تا مردم هرچه سریعتر با قیمت‌ های بالا کنار بیایند و ملک مورد نظر خود را با قیمت پیشنهادی خریداری کنند.مصطفی قلی خسروی، رییس اتحایه مشاوران املاک درباره قیمت معتقدم با توجه به افزایش بی رویه قیمت مسکن در سالهای گذشته و ایجاد یک قیمت کاذب، بازار، کشش قیمت‌ های نجومی جدید را نخواهد داشت و شاهد ثبات بازار و رونق معاملات باشیم.

  •  بازار اجاره در کوتاه‌مدت به ثبات نمی‌رسد

    بازار اجاره در کوتاه‌مدت به ثبات...

    یک عضو هیات علمی دانشگاه تهران معتقد است با شرایط اقتصادی موجود، بعید است بتوانیم در بازار اجاره مسکن در کوتاه مدت به آرامش و ثبات برسیم.