بازار املاک / بازار مسکونی دبی به دلیل فروش پیش‌فروش

بازار مسکونی دبی به دلیل فروش پیش‌فروش

بازار مسکونی دبی به دلیل فروش پیش‌فروش

در سه‌ماهه سوم سال ۲۰۲۵، بازار املاک مسکونی در دبی روند صعودی خود را حفظ کرد و فروش پیش‌فروش به عنوان محرک اصلی رشد ظاهر شد. جدیدترین تحلیل بازار کاوندیش مکسول بیان می‌کند که تقاضا ناشی از اعتماد سرمایه‌گذاران و گسترش جمعیت بوده است که منجر به افزایش ۱۷.۱ درصدی کل معاملات مسکونی نسبت به سال گذشته به ۵۵۳۰۰ قرارداد شده است.

کاهش راه‌اندازی پروژه‌های جدید 

با سهم شگفت‌انگیز ۷۶ درصدی از کل فعالیت بازار، بخش پیش‌فروش بهترین عملکرد را داشته است. 

با وجود کاهش راه‌اندازی پروژه‌های جدید در این دوره، فروش پیش‌فروش به رکورد ۴۲۰۰۰ قرارداد رسید که نسبت به سه‌ماهه قبل ۱۸.۱ درصد و نسبت به سال قبل ۲۳.۶ درصد افزایش داشته است. 

در این گزارش آمده است: «افزایش حجم پیش‌فروش با وجود کاهش تعداد راه‌اندازی‌های جدید رخ داده است که نشان می‌دهد تقاضای خریداران برای واحدهای پیش‌فروش در سه‌ماهه سوم ۲۰۲۵ همچنان قوی بوده است.»

تحلیلگران این تسلط را به برنامه‌های پرداخت انعطاف‌پذیر و مشوق‌های جذاب توسعه‌دهندگان نسبت می‌دهند که همچنان سرمایه‌گذاران و کاربران نهایی را جذب می‌کند. 

در این گزارش آمده است: «بازار به طور فزاینده‌ای بر توسعه‌های آینده متمرکز شده است که عمدتاً ناشی از انعطاف‌پذیری پرداخت و مشوق‌های توسعه‌دهندگان است.» 

فروش اولیه توسعه‌دهندگان ۹۳.۹ درصد از فعالیت‌های خارج از برنامه را تشکیل می‌دهد که نسبت به ۹۰.۳ درصد سال گذشته افزایش یافته است و جذابیت خرید مستقیم از توسعه‌دهندگان را برجسته می‌کند. 

در مقابل، فروش مجدد خارج از برنامه به ۶.۱ درصد کاهش یافت که نشان‌دهنده کاهش اشتها در میان سرمایه‌گذاران سوداگر است که به طور سنتی قبل از تکمیل، ملک را معامله می‌کنند.

دسته‌بندی املاک آماده، تصویر خاموش‌تری را نشان داد در حالی که فروش خارج از برنامه به شدت افزایش یافت. 

۱۳۳۰۰ معامله خانه تکمیل شده انجام شد که ۵.۴ درصد کاهش نسبت به سه‌ماهه دوم و تنها ۰.۶ درصد افزایش نسبت به سال قبل را نشان می‌دهد. 

این کاهش می‌تواند نتیجه اصلاح موقت یا حساسیت به قیمت در بین خریداران باشد. در این گزارش هشدار داده شده است: «اگر این الگو ادامه یابد، می‌تواند نشان‌دهنده کاهش اندک در بخش املاک آماده باشد.»

به دلیل موجی از راه‌اندازی واحدهای آپارتمانی متمرکز در اوایل سال، آپارتمان‌ها همچنان بر همه بخش‌ها، به ویژه واحدهای پیش‌ساخته، تسلط داشتند و ۸۹.۴ درصد از فروش را به خود اختصاص دادند. 

در حالی که درصد معاملات آماده آنها به دلیل تقاضای خانواده‌هایی که به دنبال طرح‌های بزرگتر و فضاهای باز بودند، اندکی افزایش یافت، ویلاها و خانه‌های شهری شاهد پیشرفت کندتری در فروش پیش‌ساخته بودند.

روند عرضه و قیمت‌ها
قیمت‌ها با وجود عملکرد ناهموار بخش‌های مختلف، همچنان رو به افزایش بودند. به دلیل تقاضای بالا از سوی مشتریان داخلی و خارجی، قیمت فروش واحدهای مسکونی به صورت فصلی ۴.۵ درصد و سالانه ۱۶.۱ درصد افزایش یافت.

 این مطالعه خاطرنشان کرد که رشد در هر مکان متفاوت است، به طوری که برخی از جوامع افزایش دو رقمی و برخی دیگر افزایش ملایم‌تری را تجربه می‌کنند.

در بخش عرضه، حدود ۹۴۰۰ واحد - نرخ تحقق ۴۱.۳ درصد - در سه‌ماهه سوم تحویل داده شد که به طور قابل توجهی کمتر از ۲۲۸۰۰ واحد پیش‌بینی شده بود. ۲۸۱۰۰ واحد در نه ماه اول تکمیل شد که ۶ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته است. 

برنامه‌های ساخت و ساز به طور قابل توجهی کاهش یافته است، به طور متوسط ​​۸۸۰ روز در سال ۲۰۲۵ در مقایسه با ۱۳۴۰ روز در سال ۲۰۲۳، که نشان دهنده تکمیل سریع‌تر پروژه است.

با نگاهی به آینده، بازار با یک آزمون حیاتی روبرو است زیرا ۴۸۲۰۰ واحد برای سه ماهه چهارم و حدود ۳۶۶۰۰۰ واحد تا سال ۲۰۲۸ پیش‌بینی شده است که بخش عمده آن برای سال‌های ۲۰۲۶ و ۲۰۲۷ برنامه‌ریزی شده است. 

رونان آرتور، مدیر و رئیس ارزیابی مسکونی در کاوندیش مکسول، گفت: «اگرچه این خط لوله ممکن است نگرانی‌هایی را در مورد عرضه بیش از حد ایجاد کند، اما واقعیت سنجیده‌تر است. این به جای نشان دادن عدم تعادل، به یک دوره عادی‌سازی سالم در بازار مسکن دبی اشاره دارد.»

چشم‌انداز بازار
با وجود مشکلات قریب‌الوقوع عرضه، اصول اولیه هنوز قوی هستند. اقتصاد دبی همچنان در حال رشد است؛

 پیش‌بینی‌های رشد تولید ناخالص داخلی افزایش یافته است و پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۳۰ جمعیت این شهر نزدیک به ۵ میلیون نفر باشد. 

این عناصر، همراه با قوانین مناسب برای سرمایه‌گذاران و هزینه‌های زیرساختی، از اعتماد به انعطاف‌پذیری بازار پشتیبانی می‌کنند.

جولیان روش، اقتصاددان ارشد، چشم‌انداز را خلاصه کرد: «بحث بر سر اینکه کدام نیرو بازار دبی را شکل می‌دهد - عرضه بیش از حد بالقوه یا افزایش عدم قطعیت جهانی که باعث حرکت به سمت کیفیت می‌شود - فعلاً به نفع مورد دوم حل و فصل شده است. 

با این حال، سال‌های آینده پایداری رشد قیمت را با ارائه خط لوله قابل توجهی از عرضه جدید، آزمایش خواهند کرد.»

در حال حاضر، فروش پیش‌فروش همچنان نقطه کانونی روایت املاک و مستغلات دبی است که رکوردها را می‌شکند و جایگاه شهر را به عنوان یک مقصد بزرگ بین‌المللی املاک و مستغلات تثبیت می‌کند.

  • طاهرخانی خبر داد: وام ملی مسکن ۲۵۰ میلیون تومان شد

    طاهرخانی خبر داد: وام ملی مسکن ۲۵۰...

    معاون وزیر راه و شهرسازی از افزایش وام طرح ملی مسکن به ۲۵۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: این تسهیلات با توجه به هزینه ساخت هر متر مربع چهار میلیون تومان، حدود ۵۰ درصد هزینه‌های ساخت واحدهای طرح مذکور را تامین می‌کند.

  • مالیات مصوب بر خانه های خالی از سکنه

    مالیات مصوب بر خانه های خالی از سکنه

    طی دو مرحله از قانون تصویب شده‌ی مجلس، در ارتباط با خانه‌های خالی از سکنه هم‌اکنون خبری که پیش روی شماست به گزارش ملک هفت و به نقل از اقتصاد آنلاین و تسنیم از تایید طرح نهایی چگونگی برخورداری مالیات خانه‌های خالی از سکنه توسط شورای نگهبان خبر می‌دهد

  • تورم 22 درصدی سال 1400 چه بر سر بازار مسکن ایران می آورد؟

    تورم 22 درصدی سال 1400 چه بر سر بازار...

    بانک مرکزی طی بیانیه‌ای، چارچوب هدف‌گذاری نرخ تورم را اعلام و هدف نرخ تورم را برای یک‌سال آینده ۲۲ درصد، با دامنه مثبت و منفی دو واحد درصد تعیین کرد یس کل بانک مرکزی از آمادگی این بانک برای اجرای هدف‌گذاری نرخ تورم خبر داد. در قالب این هدف‌گذاری، قطب نمای اصلی سیاست‌های پولی و ارزی بانک مرکزی، "تورم هدف" خواهد بود و برای تحقق آن، از ابزار مدیریت نرخ سود در بازار باز استفاده خواهد شد.

  • شرایط و نحوه ثبت نام دومین مرحله طرح ملی مسکن سال 1400

    شرایط و نحوه ثبت نام دومین مرحله طرح...

    ثبت نام طرح ملی مسکن 1400,ثبت نام طرح ملی مسکن تهران,ثبت نام طرح ملی مسکن چابهار,ثبت نام طرح ملی مسکن کرمانشاه,ثبت نام طرح ملی مسکن اصفهان,ثبت نام طرح ملی مسکن مشهد,ثبت نام طرح ملی مسکن بم,ثبت نام طرح ملی مسکن زاهدان,ثبت نام,طرح ملی مسکن کارگران در سال 1400,شرایط ثبت نام طرح ملی مسکن,پیگیری ثبت نام مسکن ملی,ثبت نام سری دوم مسکن ملی,سامانه ثبت نام طرح ملی مسکن 1400,ثبت نام طرح ملی مسکن تهران سایت,قبول شدگان طرح ملی مسکن,مرحله چهارم ثبت نام مسکن ملی,نتیجه ثبت نام طرح اقدام ملی مسکن

  • یک پیش بینی متفاوت از قیمت مسکن در سال 1400

    یک پیش بینی متفاوت از قیمت مسکن در سال...

    اقتصادنیوز : رئیس اتحادیه صنف مشاوران املاک کشور گفت: ما معتقدیم که قیمت ملک حداقل باید 30 درصد کاهش پیدا کند اما بعضی بساز و بفروش ها نمی خواهند باور کنند که قیمت ملک روندی کاهش دارد.

  • سقف افزایش اجاره‌بها در سال ۱۴۰۰ اعلام شد

    سقف افزایش اجاره‌بها در سال ۱۴۰۰ اعلام...

    معاون دفتر اقتصادی وزارت راه و شهرسازی در خصوص تمدید خودکار اجاره‌نامه‌ها و سقف افزایش اجاره‌بها توضیحاتی داد.

  • هفت راه برای خریدن خانه ارزان

    هفت راه برای خریدن خانه ارزان

    خانه دار شدن و خریدن خانه یکی از معضلات جوانان امروزی است. اگر شما هم به دنبال راه هایی برای خریدن خانه هستید به شما راه های زیر را پیشنهاد می کنیم

  • پیش بینی های جدید از افزایش قیمت مسکن در تابستان

    پیش بینی های جدید از افزایش قیمت مسکن...

    به گزارش رکنا، بانک مرکزی چند روز پیش گزارش وضعیت بازار مسکن در فروردین امسال را منتشر کرد که حکایت از آن داشت که در فروردین امسال متوسط قیمت مسکن که در اسفند ماه سال گذشته برای نخستین بار به بالای ۳۰ میلیون تومان رسیده بود، به زیر ۳۰ میلیون تومان بازگشته و کاهش ۳.۱ درصدی متوسط قیمت مسکن ثبت شده است

  •  پیش‌بینی کاشناسان از قیمت مسکن در آینده

    پیش‌بینی کاشناسان از قیمت مسکن در...

    برخی کارشناسان اقتصاد مسکن معتقدند: کاهش ۳ درصدی متوسط قیمت مسکن در فروردین ماه امسال، می تواند سرآغاز توقف رشد جهش گونه قیمت مسکن در سال جاری باشد. بانک مرکزی چند روز پیش گزارش وضعیت بازار مسکن در فروردین امسال را منتشر کرد که حکایت از آن داشت که در فرودین امسال متوسط قیمت مسکن که در اسفند ماه سال گذشته برای نخستین بار به بالای ۳۰ میلیون تومان رسیده بود، به زیر ۳۰ میلیون تومان بازگشته و کاهش ۳.۱ درصدی متوسط قیمت مسکن ثبت شده است