بازار املاک / ۳۳۰ هزار جلد سند قدیمی در اردبیل به تک برگ تبدیل می‌شود

۳۳۰ هزار جلد سند قدیمی در اردبیل به تک برگ تبدیل می‌شود

۳۳۰ هزار جلد سند قدیمی در اردبیل به تک برگ تبدیل می‌شود

مدیرکل ثبت اسناد اردبیل: اردبیل- مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان اردبیل گفت: ۳۳۰ هزار جلد سند قدیمی به صورت مجلد در دست مردم است که تلاش می‌کنیم آنها را به اسناد تک برگی تبدیل کنیم.

رحیم محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این اسناد تا آخر امسال دارای اعتبار است و از هموطنان انتظار داریم هر چه سریع‌تر اسناد قدیمی و مجلد که در دستشان است، به ثبت اسناد تحویل داده و در کمترین زمان اسناد تک برگی معتبر دریافت کنند.

وی تصریح کرد: از یک میلیون و ۸۰۰ هزار هکتار مساحت استان ۹۶۸ هزار هکتار اراضی ملی و مابقی زراعی و شهری است که تا آخر سال ۹۸ تنها ۲۸۷ هزار هکتار اراضی ملی در قالب طرح کاداستر منجر به صدور اسناد تک برگی شده بود.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان اردبیل گفت: در سال گذشته و با یک اقدام جهادی ۳۶۵ هزار هکتار از اراضی ملی در سامانه تثبیت، جانمایی و صدور اسناد تک برگی آنها صادر شد که این میزان صدور اسناد ۱.۵ برابر ۱۰ سال گذشته بوده است.

محمدی افزود: تا آخر شهریورماه امسال تمام اراضی ملی استان اردبیل به سند مالکیت تک برگی تبدیل خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت با تعیین محدوده نقشه‌برداری و برداشت اطلاعات انجام شده و در سامانه کاداستر این اطلاعات به ثبت رسیده است.

محمدی ضرورت رفع تداخل روستاها را از دیگر رویکردهای اجرای طرح کاداستر اعلام کرد و ادامه داد: در تمامی روستاها با تعیین حدود و محدوده برداشت اراضی ملی با استفاده از تصاویر و عکس‌های هوایی و بررسی مستندات قانونی انجام شده و سند مالکیت رسمی صادر می‌شود تا اختلاف مردم و منابع طبیعی به حداقل برسد.

وی اضافه کرد: در ۲۰۰ روستا رفع تداخل که یک کار سنگین و زمان‌بر بوده، انجام شده و این کار در برخی از مناطق استان اردبیل همچنان ادامه دارد.

محمدی بیان کرد: ۶۵ مسیر رودخانه مشخص و سند مالکیت برای آنها صادر شده و تصمیم داریم برای کل بسترهای رودخانه استان سند مالکیت صادر کنیم.

وی اظهار کرد: حتی جاده‌های استان اردبیل نیز دارای سند مالکیت خواهند بود تا هیچ‌گونه دخل و تصرفی در آینده در این اراضی و محدوده‌های آن انجام نشود.

۱۴ هزار پرونده چک، اسناد بانکی و مهریه مختومه شد

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان اردبیل به فعالیت‌های حوزه اجرا نیز اشاره کرد و گفت: ما از تمامی دستگاه‌های دولتی خواسته‌ایم تا برای زمین‌ها و اراضی خود سند مالکیت دریافت کنند که با تاکید رئیس کل سابق دادگستری استان و دادستان، نهادها و ارگان‌های دولتی پای کار آمدند تا در سامانه کاداستر بارگذاری اطلاعات انجام شود.

محمدی تصریح کرد: در سال ۹۸ از لحاظ ثبت اراضی دستگاه‌های دولتی رتبه ۲۹ کشور را داشتیم که سال گذشته با فعالیت گسترده در این حوزه این جایگاه به ششم ارتقا یافت.

وی در ادامه سخنان خود افزود: ۶۰ درصد اراضی دستگاه‌های دولتی تثبیت و سند مالکیت برای آنها صادر شده به طوری که در آموزش و پرورش یک‌هزار قطعه زمین برداشت اطلاعات و نقشه‌برداری انجام و صدور اسناد مالکیت به انجام رسیده است.

محمدی خاطر نشان کرد: در سه حوزه چک‌، اسناد بانکی و مهریه تا آخر سال ۹۸، ۲۳ هزار پرونده فعال داشتیم که سال قبل با حرکت جهادی ۱۴ هزار پرونده در طول یک سال مختومه شده و ما امروز وضعیت به روزتری را در این حوزه داریم.

وی اضافه کرد: امسال سعی می‌کنیم تا با رسیدگی کامل به پرونده‌های معوق به روزرسانی پرونده‌ها را انجام دهیم.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان اردبیل بیان کرد: در بحث استعلامات و پاسخ به دفاتر اسناد رسمی ۹۹ درصد این فعالیت‌ها در بستر الکترونیکی و در کمتر از دو روز پاسخگویی به این استعلامات انجام شده و با لینک به سامانه احراز هویت ثبت احوال به سرعت کارهای تنظیم سند در دفاتر به انجام می‌رسد.

منبع خبرگزاریه مهر

  • پشت پرده گرانی خانه فاش شد

    پشت پرده گرانی خانه فاش شد

    واحدهای طرح نهضت ملی مسکن که قرار بود زیر یک میلیارد تومان ساخته شوند

  • هزینه اوراق وام بانک مسکن چقدر است؟

    هزینه اوراق وام بانک مسکن چقدر است؟

    وام مسکن یکی از روش‌های اصلی تأمین مالی خرید خانه در ایران است که از طریق روش‌های مختلفی مانند وام‌های بانکی، صندوق‌های پس‌انداز مسکن، وام جوانان و اوراق تسهیلات مسکن (تسه) ارائه می‌شود.

  • احیای بازار مسکن با روش مجلس

    احیای بازار مسکن با روش مجلس

    در شرایطی که یکی از اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون عمران مجلس از وقوع تحولات مثبت در بازار مسکن طی ماه‌های آینده خبر داده و ابراز امیدواری کرده است، برخی فعالان این حوزه نظر دیگری دارند و به شیوه‌های جدید و متفاوتی که متقاضیان برای تأمین نیازهای خود به کار می‌گیرند، اشاره می‌کنند.

  • مسکن مهر ارزان تر است یا مسکن ملی؟

    مسکن مهر ارزان تر است یا مسکن ملی؟

    بررسی بازار مسکن نشان می‌دهد، خرید واحدهای آماده مسکن مهر به مراتب ارزان‌تر از واحدهای در حال ساخت نهضت ملی مسکن بوده و برای مردم مقرون‌به‌صرفه تر است.

  • بحران مسکن چگونه به پایان می رسد؟

    بحران مسکن چگونه به پایان می رسد؟

    در هفته های اخیر بازار مسکن شاهد نوسانات رفتار معامله گران و قیمت ها بود. بر اساس گزارش اتاق تعاون ایران، دو عامل اصلی در افزایش اخیر قیمت مسکن مؤثر بوده‌اند: در هفته های اخیر بازار مسکن شاهد نوسانات رفتار معامله گران و قیمت ها بود.

  • حال بازار مسکن چطور است؟

    حال بازار مسکن چطور است؟

    موتور اصلی تورم مسکن که خریداران سرمایه‌ای بودند، اکنون تقریباً خاموش شده و این موضوع به رکود سنگین در معاملات مسکن منجر شده است.

  • وام قرض‌الحسنه 750 میلیون تومانی

    وام قرض‌الحسنه 750 میلیون تومانی

    این وام با شرایطی خاص و بازپرداخت بلند مدت طراحی شده است تا این قشر از جامعه بتوانند با هزینه‌ ای مناسب و امکانات بهتر به خرید یا ساخت مسکن اقدام کنند.

  • شوک بزرگ به خریداران مسکن!

    شوک بزرگ به خریداران مسکن!

    قیمت مسکن طی سال‌های اخیر افزایش بی‌سابقه‌ای داشته و بازارهای موازی نیز بر این روند تاثیر گذاشته‌اند. در این میان قیمت دلار یکی از اصلی‌ترین مولفه‌های تاثیرگذار بر بازار مسکن بوده است.

  • خبر خوش برای خریداران مسکن

    خبر خوش برای خریداران مسکن

    همزمان با نوسانات ایجاد شده در بازار مسکن شاهد آن هستیم که استقبال خریداران از واحدهای مسکن اقتصادی با توجه به پایین بودن قیمت‌ها بیشتر شده که طبق آمارها تا ۴۸ ماه آینده فاز اول آن افتتاح می‌شود.

  •  منتظر ریزش قیمت مسکن باشید

    منتظر ریزش قیمت مسکن باشید

    یک کارشناس بازار مسکن از اینکه فعالیت بانک‌ها در حوزه مسکن موجب افزایش قیمت ۱۰ تا ۱۵ درصدی ملک در بازار مسکن شد، گفت: دارایی بانک‌ها باید به جامعه مصرفی و تولید مسکن اختصاص یابد.

  • افرایش ۱۵ درصدی ملک توسط بنگاه‌داری بانک‌ها

    افرایش ۱۵ درصدی ملک توسط بنگاه‌داری...

    یک کارشناس بازار مسکن از اینکه فعالیت بانک‌ها در حوزه مسکن موجب افزایش قیمت ۱۰ تا ۱۵ درصدی ملک در بازار مسکن شد، گفت: دارایی بانک‌ها باید به جامعه مصرفی و تولید مسکن اختصاص یابد.

  • ثبت‌نام در طرح نهضت ملی مسکن ادامه دارد

    ثبت‌نام در طرح نهضت ملی مسکن ادامه دارد

    معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی روند ثبت‌نام در نهضت ملی مسکن و وضعیت تأمین تسهیلات مسکن پرداخت. وی با بیان اهداف و اقدامات دولت در حوزه مسکن، به تحلیل چالش‌ها و راهکارهای موجود در این بخش پرداخته و از تلاش‌ها برای بهبود وضعیت مسکن در کشور سخن گفت.

  • چرا قیمت مسکن رشد کرد ؟

    چرا قیمت مسکن رشد کرد ؟

    افزایش شهرنشینی در ایران طی چند دهۀ گذشته منجر به رشد سریع جمعیت شهری و افزایش تقاضای مسکن و قیمت آن شده است. این رشد اغلب بدون برنامه‌ریزی مناسب اتفاق افتاده است.

  • آخرین وضعیت معاملات مسکن در یک ماه اخیر

    آخرین وضعیت معاملات مسکن در یک ماه اخیر

    نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران از کاهش چشم گیر معاملات مسکن در طی یک ماه گذشته خبر داد.

  • بازار مسکن دوباره قفل شد سازنده، توان فروش ندارد !

    بازار مسکن دوباره قفل شد سازنده، توان...

    در گذشته، زمانی که پیش‌فروش مسکن از طریق مشاوران املاک انجام می‌شد، سرمایه‌های کوچک به سمت تولیدکنندگان هدایت می‌شد و این موضوع به رونق بازار کمک می‌کرد.

  • با اصلاح این قانون قفل مسکن شکسته می شود

    با اصلاح این قانون قفل مسکن شکسته می...

    با توجه به وضعیت بازار مسکن به نوعی گردش سرمایه در این بازار مختل شده، بر همین اساس اگر قانون پیش‌فروش ساختمان اصلاح نشود، رکود در بازار ملک عمیق‌تر می‌شود.

  • مستاجران متقاضی وام اجاره عجله کنند

    مستاجران متقاضی وام اجاره عجله کنند

    مبلغ وام ودیعه مسکن که به اسم تسهیلات مستاجران معروف شده، برای متقاضیان ساکن تهران ۲۰۰ میلیون تومان است. متقاضیان ساکن مراکز استان‌ها و شهر‌هایی با جمعیت بالای نیم‌میلیون نفر می‌توانند روی دریافت تسهیلات ۱۵۰ میلیونی حساب باز کنند.

  • پیش بینی مشاورین املاک از قیمت مسکن

    پیش بینی مشاورین املاک از قیمت مسکن

    تحرکات بازارهای موازی نشان می‌دهد که قیمت در بازار مسکن تا پایان سال افزایشی خواهد بود، افزایش قیمت در بازارهای موازی از جمله ارز، طلا و خودرو قیمت مسکن را هم بالا برد که در این شرایط احتمال افزایش نرخ حامل‌های انرژی به این عوامل گرانی مسکن اضافه شده است.

  • خبر مهم برای خرید و فروش امتیاز نهضت ملی مسکن

    خبر مهم برای خرید و فروش امتیاز نهضت...

    خرید و فروش امتیاز نهضت ملی مسکن نه تنها غیرمجاز است، بلکه متقاضیان مسکن نباید امتیاز خود را به دیگران منتقل کنند

  • معاملات کم‌سو در بازار مسکن

    معاملات کم‌سو در بازار مسکن

    نایب رئیس اتحادیه املاک تهران گفت: تمایل خریداران به خرید واحدهای قدیمی‌تر به دلیل محدودیت‌های مالی، می‌تواند آینده تولید مسکن را با چالش جدی مواجه کند.

  • بازار مسکن به خواب زمستانی فرو رفت

    بازار مسکن به خواب زمستانی فرو رفت

    اگرچه برخی بازارهای موازی به دلیل تغییرات نرخ ارز روزهای پر هیجانی را پشت سر گذاشتند و حتی با افزایش قیمت مواجه شدند، اما بازار مسکن بدون مشکل به حیات خود ادامه می دهد.