بازار املاک / افزایش تعهد بیمه نامه مخاطرات طبیعی برای واحدهای مسکونی روستایی

افزایش تعهد بیمه نامه مخاطرات طبیعی برای واحدهای مسکونی روستایی

افزایش تعهد بیمه نامه مخاطرات طبیعی برای واحدهای مسکونی روستایی

مدیرکل بیمه ایران در گیلان مطرح کرد گیلان مدیرکل بیمه ایران در گیلان، از افزایش حق بیمه تعیین شده در سال جاری خبر داد و بیان کرد: تعهد بیمه ایران در حوزه مخاطرات طبیعی طی امسال ۱۰۰ میلیون تومان شامل ۶۰ میلیون برای ساختمان و ۴۰ میلیون برای اثاثیه است.


حجت الله فلکیان، با اشاره به فعالیت حدود ۳۰ شرکت بیمه خصوصی در بخش های بازرگانی کشور، اظهار کرد: حدود ۲۷ شرکت در استان گیلان فعال هستند و دفتر و شعبه دارند.

وی با بیان اینکه بیمه ایران در این رقابت به تنهایی بیش از ۳۰ درصد بازار بیمه استان را در بخش بیمه های غیر زندگانی در اختیار دارد، تصریح کرد: همچنین حدود شش درصد بیمه های زندگانی استان در اختیار بیمه ایران است.

مدیرکل بیمه ایران در گیلان، ۳۷ درصد حق بیمه تولیدی صنعت بیمه در استان را متعلق به شرکت سهامی بیمه ایران دانست و افزود: ضریب نفوذ بیمه یکی از مهمترین شاخص های توسه یافتگی کشورهاست و سهم حق بیمه تولیدی صنعت بیمه را در درآمد ناخالص ملی کشور و استان نشان می دهد.

فلکیان، با اشاره به آشنایی مردم گیلان با مباحث بیمه ای، عنوان کرد: ضریب نفوذ بیمه در گیلان و کشور به ترتیب ۲.۸۶ و ۲.۵۲ درصد می باشد که نشان می دهد مردم گیلان از نظر فرهگ بیمه ای توسعه یافته هستند.

وی گیلان را جزو سه استان برتر در ضریب نفوذ بیمه دانست و گفت: بیمه های اتومبیل در سبد حق بیمه های تولیدی نقش پررنگی دارد که ناشی از اجباری بودن بیمه نامه شخص ثالث است لذا دارندگان وسائط نقلیه الزاما باید بیمه نامه شخص ثالث داشته باشند.

مدیرکل بیمه ایران در گیلان در گفت وگوی ویژه خبری شبکه باران، با اشاره به افزایش قابل توجه استفاده از بیمه نامه بدنه اتومبیل در سال های اخیر، اضافه کرد: بیش از ۶۰ درصد حق بیمه تولیدی در کشور مربوط به بیمه اتومبیل است. در استان گیلان نیز طی نیمه نخست امسال ۵۷ درصد حق بیمه تولیدی در اختیار بیمه نامه های شخص ثالث و پس از آن بیمه درمان تکمیلی بوده است.

وی مجموع حق بیمه تولیدی صنعت بیمه در دو بخش اتومبیل و درمان استان گیلان را ۷۰ درصد دانست و یادآور شد: شرکت های بیمه در قالب بیمه نامه های آتش سوزی واحدهای مسکونی سه خطر اصلی آتش سوزی، صاعقه و اتفجار را تحت پوشش قرار می دهند.

فلکیان، سیل، زلزله و رانش زمین را از دیگر خطرات طبیعی مربوط به واحدهای مسکونی دانست و خاطرنشان کرد: میانگین کشوری این رشته بیمه ای شش درصد است که در استان گیلان هفت درصد می باشد.

وی وجه تمایز شرکت های بیمه را در بخش خسارت و خدمات پس از فروش دانست و عنوان کرد: شرکت سهامی بیمه ایران واحد اختصاصی خسارت در بخش اتومبیل را فعال کرده تا فرایند دریافت خسارت به حداقل زمان ممکن برسد.

مدیرکل بیمه ایران در گیلان، با اشاره به استفاده از خدمات شرکت های ارزیاب خسارت توسط بیمه ایران، یادآور شد: کار تخصصی این شرکت ها ارزیابی خسارت در رشته های مختلف است و بیمه ایران برای کاهش فرایند رسیدگی این اقدام را انجام داده است و لذا در حوزه بیمه نامه شخص ثالث بهترین عملکرد را داریم و رسیدگی به پرونده های کامل بیش از یک ماه زمان نمی برد.

فلکیان، با بیان اینکه در ایام شیوع بیماری کرونا اقدام به تقبل تمام هزینه های بستری بیمه شدگان در قالب بیمه نامه های تکمیلی کردیم، گفت: با توجه به سردرگمی مردم در نخستین روزهای شیوع کرونا و عدم تمدید بیمه نامه ها به واسطه شرایط قرنطینه، طی چهار ماه اول اقدام به تامین خسارت بیمه نامه های تمدید نشده کردیم.

وی با اشاره به پیش بینی بیمه آتش سوزی ۳۰۰ هزار واحد مسکونی روستایی در سال گذشته، اضافه کرد: بیش از ۷۵ هزار واحد مسکونی روستایی معادل ۳۰ درصد جامعه آماری استان، بیمه نامه آتش سوزی با خطرات طبیعی متنوع را دارند.

مدیرکل بیمه ایران در گیلان، از افزایش حق بیمه تعیین شده در سال جاری خبر داد و بیان کرد: تعهد بیمه ایران در حوزه مخاطرات طبیعی معادل ۴۰ میلیون تومان شامل ۳۰ میلیون تومان برای ساختمان و ۱۰ میلیون تومان برای اثاثیه بود که امسال به ۱۰۰ میلیون تومان شامل ۶۰ میلیون برای ساختمان و ۴۰ میلیون برای اثاثیه افزایش پیدا کرده است. همچنین بنیاد برکت ۳۰ درصد حق بیمه را متقبل می شود.

ایسنا

  • معاون اسبق وزارت راه و شهرسازی در گفتگو با دانشجو

    معاون اسبق وزارت راه و شهرسازی در گفتگو...

    فاطمی عقدا: امکان ساخت ۱ میلیون مسکن وجود دارد/ دهک‌های درآمدی تفکیک شود

  • آیا دارایی های پاسارگاد از کیفیت برخوردار هستند؟

    آیا دارایی های پاسارگاد از کیفیت...

    بانک پاسارگاد املاک تملیکی اش را ۲۰۰۰ میلیارد تومان حساب کرد بانک پاسارگاد بیش از هزار و ۱۱۸ واحد مسکونی، تجاری و زمین را تحت تملیک خود درآورده که در اموال تملیکی بسیاری از آنها در مرحله رسیدگی است و در اموال بانک نیز بیش از ۱۰۰ مورد فاقد سند ویا سرقفلی است.

  • صاحبخانه شدن در منطقه امین حضور تهران چقدر خرج دارد

    صاحبخانه شدن در منطقه امین حضور تهران...

    صاحبخانه شدن در منطقه امین حضور تهران چقدر خرج دارد؟هر متر مربع یک دستگاه واحد مسکونی ۹۴ متری، با عمر بنای ۴ سال، واقع در منطقه امین حضور تهران، خیابان نیک دامغانی به مبلغ ۱۴ میلیون تومان در بازار به فروش می‌رسد.

  • وقوع انفجار و آتش‌سوزی در یک مجتمع مسکونی در سوئد

    وقوع انفجار و آتش‌سوزی در یک مجتمع...

    انفجار و آتش‌سوزی در یک مجتمع مسکونی در گوتنبرگ سوئد به زخمی شدن ۲۵ تن انجامید.

  • چهار گروهی که با قانون جدید صاحب خانه می شوند

    چهار گروهی که با قانون جدید صاحب خانه...

    آخرین وضعیت تسهیلات مسکن محمود زاده معاون وزیر مسکن و شهرسازی گفت: استفاده نکردن از تسهیلات دولتی در حوزه مسکن از اول انقلاب، نداشتن مالکیت شخصی، متاهل بودن و حداقل ۵ سال سکونت در شهری که تقاضا دارند از شرایط واگذاری مسکن در قانون جدید است.

  • شرایط استفاده از طرح جهش تولید مسکن

    شرایط استفاده از طرح جهش تولید مسکن

    محمود محمودزاده، معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی شب گذشته با حضور در شبکه خبر به تشریح جزئیات قانون جهش تولید و تامین مسکن پرداخت و گفت: قانون جهش تولید مسکن قانون مساله محور است

  • برج‌ها و مجتمع‌های مسکونی را به دیزل ژنراتور مجهز کنید

    برج‌ها و مجتمع‌های مسکونی را به دیزل...

    آذربایجان شرقی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز بر الزام نصب دیزل ژنراتور در برج‌ها، مجتمع‌های مسکونی و ساختمان‌های بلند مرتبه تاکید کرد.

  •  یارانه، حقوق بازنشستگی و اجاره، بیشترین منبع درآمد خانوارها

    یارانه، حقوق بازنشستگی و اجاره،...

    نتایج بررسی ها نشان می دهد که بیشترین سهم منابع درآمدی خانوارهای شهری و روستایی در سال گذشته از محل یارانه ها، حقوق بازنشستگی و اجاره مسکن شخصی بوده است.

  • نوسازی تمامی واحد‌های مسکونی روستای دهگاه بروجرد

    نوسازی تمامی واحد‌های مسکونی روستای...

    رئیس بنیاد مسکن انقلاب: تمامی واحد‌های مسکونی روستای دهگاه بروجرد نوسازی می‌شوند

  • ایرانی‌ها چند خانه در ترکیه خریدند؟

    ایرانی‌ها چند خانه در ترکیه خریدند؟

    خرید مسکن توسط ایرانی‌ها در ترکیه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۱ درصد افزایش داشته است.

  • وام 480 میلیونی برای مردم کمرشکن است

    وام 480 میلیونی برای مردم کمرشکن است

    عضو کمیسون عمران مجلس گفت: عمده افراد فاقد مسکن از اقشار کم درآمد کارگر و کارمند هستند که حقوق آنها کفاف پرداخت اقساط این وام را نمی‌دهد.

  • شاه‌کلید خانه‌دار شدن مردم در دستان بانک‌ها

    شاه‌کلید خانه‌دار شدن مردم در دستان...

    در حال حاضر بخشی از سرمایه بانک‌ها، خانه‌های خالی است که از همین راه به‌دست آمده که بانک‌ها با افزایش قیمت مسکن از عرضه آن خودداری می‌کنند.

  • پیش بینی بسیار تلخ از بازار اجاره مسکن

    پیش بینی بسیار تلخ از بازار اجاره مسکن

    این روز‌ها بازار اجاره‌بها با افزایش بهای شدیدی روبرو است و راهکاری‌هایی نظیر پرداخت وام ودیعه مسکن نیز نتوانسته گره‌ای از مستاجران باز کند، در چنین شرایطی بسیاری از افراد مجبور به مهاجرت به حاشیه کلان‌شهر‌ها بخصوص تهران شده‌اند.

  • میلگرد ارزان شد/مردم منتظر کاهش قیمت مسکن باشند؟

    میلگرد ارزان شد/مردم منتظر کاهش قیمت...

    -دولت وعده کاهش قیمت سیمان را داده و میلگرد هم کمی ارزان شده است. دبیر انجمن انبوه‌سازان می‌گوید اگر قیمت مصالح ساختمانی بیشتر نشود و ثبات قیمتی ادامه داشته باشد، مسکن در ادامه سال گران نمی‌شود. اما مردم منتظر کاهش قیمت مسکن نباشند.

  • جدیدترین قیمت مسکن در مناطق مختلف پایتخت

    جدیدترین قیمت مسکن در مناطق مختلف...

    بررسی قیمت روز آپارتمان‌ها در مناطق مختلف تهران نشان می‌دهد برای خرید آپارتمان در مناطق مختلف بسته به متراژ و سال ساخت باید هزینه‌های مختلفی پرداخت کرد.

  • آخرین قیمت خرید مسکن سه‌شنبه ۳۰ شهریور

    آخرین قیمت خرید مسکن سه‌شنبه ۳۰ شهریور

    در این مطلب به آخرین قیمت خرید مسکن در روز سه شنبه ۳۰ شهریور پرداخته‌ایم.

  • قانون جهش تولید و تأمین مسکن؛ زمینه‌ساز حرکت لوکوموتیو اقتصاد کشور

    قانون جهش تولید و تأمین مسکن؛ زمینه‌ساز...

    بر اساس ماده یک قانون جهش تولید مسکن، دولت موظف است نیاز سالانه مسکن کشور را بر اساس اعلام وزارت راه و شهرسازی مستند به مطالعات طرح جامع مسکن، در مناطق شهری و روستایی تأمین کند.

  • بازار مسکن در همدان؛ از گرانی تا رکود

    بازار مسکن در همدان؛ از گرانی تا رکود

    وضعیت گرانی مسکن در همدان به داستانی دنباله‌دار تبدیل شده و از حدود چهار سال گذشته استارت افزایش بی مهابای قیمت مسکن در همدان زده شد و تا به امروز ادامه دارد. قیمت‌های عجیب و غریب و به دور از واقعیت مسکن در نقاط مختلف همدان گواه این است که این قیمت‌گذاری‌ها به صورت دلخواه مالکان و کارشناسی نشده گذاشته شده است.

  •  شهروندان از قدرت خرید خانه و وام مسکن می‌گویند

    شهروندان از قدرت خرید خانه و وام مسکن...

    در سال‌های اخیر با افزایش سرسام آور قیمت مسکن بسیاری از مردم قدرت خرید خود را از دست داده‌اند؛ به طوری که به گفته کارشناسان ۹۵ درصد متقاضیان توانایی خرید مسکن ۵۰ متری در شهرهای بزرگ را ندارند. این نشان‌دهنده تورم موجود در بازار مسکن است.

  • قیمت مسکن در تهران بیشتر از اروپا

    قیمت مسکن در تهران بیشتر از اروپا

    یک کارشناس بازار مسکن با بیان اینکه قیمت خانه در تهران با برخی شهرهای اروپایی برابری می کند و بعضا بیشتر شده است گفت: از سال ۹۰ به بعد دچار رکود ساخت و ساز شدیم که نتیجه آن به شکل رشد لجام گسیخته قیمت مسکن بروز پیدا کرد.

  • رشد قیمت مسکن در چهارمحال‌وبختیاری

    رشد قیمت مسکن در چهارمحال‌وبختیاری

    کمبود زمین به‌ویژه در شهرکرد، بروجن و لردگان از مهم‌ترین دلایل گرانی افسارگسیخته مسکن در چهارمحال‌وبختیاری است.