بازار املاک / افزایش تعهد بیمه نامه مخاطرات طبیعی برای واحدهای مسکونی روستایی

افزایش تعهد بیمه نامه مخاطرات طبیعی برای واحدهای مسکونی روستایی

افزایش تعهد بیمه نامه مخاطرات طبیعی برای واحدهای مسکونی روستایی

مدیرکل بیمه ایران در گیلان مطرح کرد گیلان مدیرکل بیمه ایران در گیلان، از افزایش حق بیمه تعیین شده در سال جاری خبر داد و بیان کرد: تعهد بیمه ایران در حوزه مخاطرات طبیعی طی امسال ۱۰۰ میلیون تومان شامل ۶۰ میلیون برای ساختمان و ۴۰ میلیون برای اثاثیه است.


حجت الله فلکیان، با اشاره به فعالیت حدود ۳۰ شرکت بیمه خصوصی در بخش های بازرگانی کشور، اظهار کرد: حدود ۲۷ شرکت در استان گیلان فعال هستند و دفتر و شعبه دارند.

وی با بیان اینکه بیمه ایران در این رقابت به تنهایی بیش از ۳۰ درصد بازار بیمه استان را در بخش بیمه های غیر زندگانی در اختیار دارد، تصریح کرد: همچنین حدود شش درصد بیمه های زندگانی استان در اختیار بیمه ایران است.

مدیرکل بیمه ایران در گیلان، ۳۷ درصد حق بیمه تولیدی صنعت بیمه در استان را متعلق به شرکت سهامی بیمه ایران دانست و افزود: ضریب نفوذ بیمه یکی از مهمترین شاخص های توسه یافتگی کشورهاست و سهم حق بیمه تولیدی صنعت بیمه را در درآمد ناخالص ملی کشور و استان نشان می دهد.

فلکیان، با اشاره به آشنایی مردم گیلان با مباحث بیمه ای، عنوان کرد: ضریب نفوذ بیمه در گیلان و کشور به ترتیب ۲.۸۶ و ۲.۵۲ درصد می باشد که نشان می دهد مردم گیلان از نظر فرهگ بیمه ای توسعه یافته هستند.

وی گیلان را جزو سه استان برتر در ضریب نفوذ بیمه دانست و گفت: بیمه های اتومبیل در سبد حق بیمه های تولیدی نقش پررنگی دارد که ناشی از اجباری بودن بیمه نامه شخص ثالث است لذا دارندگان وسائط نقلیه الزاما باید بیمه نامه شخص ثالث داشته باشند.

مدیرکل بیمه ایران در گیلان در گفت وگوی ویژه خبری شبکه باران، با اشاره به افزایش قابل توجه استفاده از بیمه نامه بدنه اتومبیل در سال های اخیر، اضافه کرد: بیش از ۶۰ درصد حق بیمه تولیدی در کشور مربوط به بیمه اتومبیل است. در استان گیلان نیز طی نیمه نخست امسال ۵۷ درصد حق بیمه تولیدی در اختیار بیمه نامه های شخص ثالث و پس از آن بیمه درمان تکمیلی بوده است.

وی مجموع حق بیمه تولیدی صنعت بیمه در دو بخش اتومبیل و درمان استان گیلان را ۷۰ درصد دانست و یادآور شد: شرکت های بیمه در قالب بیمه نامه های آتش سوزی واحدهای مسکونی سه خطر اصلی آتش سوزی، صاعقه و اتفجار را تحت پوشش قرار می دهند.

فلکیان، سیل، زلزله و رانش زمین را از دیگر خطرات طبیعی مربوط به واحدهای مسکونی دانست و خاطرنشان کرد: میانگین کشوری این رشته بیمه ای شش درصد است که در استان گیلان هفت درصد می باشد.

وی وجه تمایز شرکت های بیمه را در بخش خسارت و خدمات پس از فروش دانست و عنوان کرد: شرکت سهامی بیمه ایران واحد اختصاصی خسارت در بخش اتومبیل را فعال کرده تا فرایند دریافت خسارت به حداقل زمان ممکن برسد.

مدیرکل بیمه ایران در گیلان، با اشاره به استفاده از خدمات شرکت های ارزیاب خسارت توسط بیمه ایران، یادآور شد: کار تخصصی این شرکت ها ارزیابی خسارت در رشته های مختلف است و بیمه ایران برای کاهش فرایند رسیدگی این اقدام را انجام داده است و لذا در حوزه بیمه نامه شخص ثالث بهترین عملکرد را داریم و رسیدگی به پرونده های کامل بیش از یک ماه زمان نمی برد.

فلکیان، با بیان اینکه در ایام شیوع بیماری کرونا اقدام به تقبل تمام هزینه های بستری بیمه شدگان در قالب بیمه نامه های تکمیلی کردیم، گفت: با توجه به سردرگمی مردم در نخستین روزهای شیوع کرونا و عدم تمدید بیمه نامه ها به واسطه شرایط قرنطینه، طی چهار ماه اول اقدام به تامین خسارت بیمه نامه های تمدید نشده کردیم.

وی با اشاره به پیش بینی بیمه آتش سوزی ۳۰۰ هزار واحد مسکونی روستایی در سال گذشته، اضافه کرد: بیش از ۷۵ هزار واحد مسکونی روستایی معادل ۳۰ درصد جامعه آماری استان، بیمه نامه آتش سوزی با خطرات طبیعی متنوع را دارند.

مدیرکل بیمه ایران در گیلان، از افزایش حق بیمه تعیین شده در سال جاری خبر داد و بیان کرد: تعهد بیمه ایران در حوزه مخاطرات طبیعی معادل ۴۰ میلیون تومان شامل ۳۰ میلیون تومان برای ساختمان و ۱۰ میلیون تومان برای اثاثیه بود که امسال به ۱۰۰ میلیون تومان شامل ۶۰ میلیون برای ساختمان و ۴۰ میلیون برای اثاثیه افزایش پیدا کرده است. همچنین بنیاد برکت ۳۰ درصد حق بیمه را متقبل می شود.

ایسنا

  • تخریب ۸۰ درصدی واحدهای مسکونی در ۲۵ روستای زلزله‌زده اندیکا

    تخریب ۸۰ درصدی واحدهای مسکونی در ۲۵...

    مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان گفت: ارزیابی‌های انجام شده در ۲۵ روستا نشان می‌دهد حدود ۸۰ درصد واحدهای مسکونی در زلزله اخیر به‌طور کامل تخریب‌شده که احداثی تشخیص داده شده است.اتمام ارزیابی‌ها طی دو روز آینده

  • جزئیات زلزله خوزستان_ تخریب ۱۰۰ درصدی ۴۰۰ روستا

    جزئیات زلزله خوزستان_ تخریب ۱۰۰ درصدی...

    بامداد امروز (۱۷ مهر) زلزله‌ای به بزرگی ۵ ریشتر استان خوزستان، حوالی قلعه خواجه، را لرزاند و ساعت ۹:۳۵ نیز پس‌لرزه‌ای به قدرت ۴.۶ ریشتر رخ داد. این زلزله باعث تخریب برخی منازل مسکونی و مصدومیت ۳ نفر تاکنون شده است.

  •  معرفی تولید کنندگان برتر میلگرد ایران

    معرفی تولید کنندگان برتر میلگرد ایران

    لیست تولید کنندگان میلگرد ایران را قرار داده شده است تا شناخت مناسبی نسبت به آن ها پیدا کنید. همچنین در انتها یک روش مطمئن برای خرید میلگرد از کارخانه های فولادی مشهور ایران معرفی خواهد شد.

  • مسکن در نیمه اول ۱۴۰۰ چطور گران شد؟

    مسکن در نیمه اول ۱۴۰۰ چطور گران شد؟

    برآیند تغییرات قیمتی نشان می‌دهد که در نیمه اول سال ۱۴۰۰، رشد ۴.۷ درصدی قیمت مسکن اتفاق افتاده است.

  • افزایش قیمت اوراق مسکن

    افزایش قیمت اوراق مسکن

    قیمت این اوراق در تیر و مرداد و شهریور سال جاری نیز به ترتیب ۷۳ هزار و ۱۰۰، ۷۳ هزار و ۴۰۰ و ۷۴ هزار و ۳۰۰تومان است و این گزارش بر اساس قیمت شهریور ماه نوشته شده است.

  • خسارت 60 درصدی به واحد های مسکونی کوهرنگ

    خسارت 60 درصدی به واحد های مسکونی...

    زلزله 30 تا 60 درصد به واحد های مسکونی،مراکز خدماتی و تاسیسات در شهرستان کوهرنگ خسارت وارد کرد.

  • کدام دسته از خبرنگاران و اصحاب هنر مشمول مسکن دولتی خواهند شد؟

    کدام دسته از خبرنگاران و اصحاب هنر...

    معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: اگر خبرنگار و هنرمندی قبل‌تر از امکانات دولتی برای خانه‌دار شدن استفاده کرده باشد و یا مالک خصوصی باشد نمی‌تواند مشمول تفاهمنامه ساخت مسکن بین وزارت راه و وزارت ارشاد شود.

  • زلزله به ۲۰۰ منزل مسکونی در ایذه خسارت زد

    زلزله به ۲۰۰ منزل مسکونی در ایذه خسارت...

    سرپرست فرمانداری ایذه گفت: زلزله ۵.۷ ریشتری صبح روز دوشنبه، به ۲۰۰ واحد مسکونی در شهرستان ایذه خسارت وارد کرد.

  • بهره‌برداری از 147 واحد مسکونی روستایی در خراسان جنوبی همزمان با روز روستا

    بهره‌برداری از 147 واحد مسکونی روستایی...

    مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی گفت: به مناسبت روز روستا 147 واحد مسکونی در روستاهای استان آماده بهره برداری است.

  • فعلا منتظر کاهش تورم در دولت رئیسی نباشید

    فعلا منتظر کاهش تورم در دولت رئیسی...

    افزایش تورم و گرانی فزاینده قیمتها منتشر می شود نوشت:تورم مانند تب، نشانه بیماری و پیامد آن است و نه خود بیماری.

  • سقف جدید تسهیلات خرید و ساخت خانه به شعب بانک مسکن ابلاغ شد

    سقف جدید تسهیلات خرید و ساخت خانه به...

    بانک عامل بخش مسکن از ابلاغ مصوبه شورای پول و اعتبار درباره افزایش سقف تسهیلات خرید و ساخت مسکن از محل اوراق به تمامی شعب بانک در سراسر کشور خبر داد.

  • خانه » اخبار » قیمت خانه در محدوده قیطریه

    خانه » اخبار » قیمت خانه در محدوده...

    هر متر مربع یک دستگاه واحد مسکونی ۱۳۵ متری، با عمر بنای ۱۵ سال، واقع در منطقه قیطریه تهران، نبش اتوبان صدر به مبلغ ۶۵ میلیون تومان در بازار به فروش می‌رسد

  • مشکل سند ۱۳۵ هکتار زمین مسکونی پس از ۲۵ سال مرتفع شد

    مشکل سند ۱۳۵ هکتار زمین مسکونی پس از ۲۵...

    نماینده مردم فیروزآباد، قیروکارزین و فراشبند گفت: طی جلسه‌ای، زمین های ۱۳۵ هکتاری بلوار شهید بهشتی فیروزآباد، نیروی انتظامی و زمین های تعاونی سه‌گانه‌ای دادگستری، منابع طبیعی و ثبت اسناد تعیین تکلیف شد.

  • رقم اقساط و بازپرداخت تسهیلات مسکن و جعاله

    رقم اقساط و بازپرداخت تسهیلات مسکن و...

    طبق مصوبه بانک مرکزی سقف تسهیلات از محل اوراق گواهی حق‌تقدم در شهر تهران برای زوجین از ۲۰۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان افزیش یافت و مبلغ این وام به صورن انفرادی از ۱۰۰ میلیون تومان به ۲۰۰ میلیون تومان رسید. افزایش سقف تسهیلات «ساخت و خرید مسکن» و «جعاله مسکن» از محل اوراق گواهی حق‌تقدم در یک‌هزار و سیصد و بیستمین جلسه شورای پول و اعتبار در تاریخ ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ تصویب و پس از چندی به بانک مسکن ابلاغ شد.

  • افزایش چند برابری مشاوران املاک

    افزایش چند برابری مشاوران املاک

    افزایش قارچ‌گونه بنگاه‌های معاملاتی که به‌وضوح دیده می‌شود در نگاه اول شاید به‌عنوان یک معضل مطرح نشود اما پیشی‌گرفتن تعداد مشاوران از تعداد مسکن می‌تواند نشان‌دهنده رکود سنگین در بازار مسکن باشد.

  • اخذ پول در ازای ارائه "کد رهگیری"

    اخذ پول در ازای ارائه "کد رهگیری"

    کیسه‌ای که بنگاه‌داران برای وام ودیعه مسکن دوخته‌اند! یکی از شروط دریافت تسهیلات ودیعه مسکن ثبت کد رهگیری است و با این‌که اتحادیه املاک بارها اعلام کرده دریافت کد رهگیری رایگان است، بسیاری از مشاوران املاک طلب هزینه می‌کنند.

  • خانه در جنوب تهران ارزان شد

    خانه در جنوب تهران ارزان شد

    رییس اتحادیه مشاوران املاک با بیان اینکه شهریور امسال در مناطق جنوبی تهران شاهد کاهش ۲ تا ۸ درصدی قیمتها بودیم گفت: تحرک نسبی بازار مسکن در شهریورماه ناشی از پایان فصل جابه‌جایی و رشد تقاضای سرمایه‌گذاری در شمال تهران بوده که بانک مرکزی این موضوع را به کل بازار تعمیم داده است.

  • رشد 41 درصدی تعداد معاملات مسکن تهران

    رشد 41 درصدی تعداد معاملات مسکن تهران

    جدیدترین گزارش بانک مرکزی از بازار مسکن تهران دقایقی پیش منتشر شد که حاوی نکات جالب توجهی بود. اول اینکه نشان از رونق گرفتن خرید خانه در تهران داشت و دوم از تداوم رشد قیمت‌ها در یان بازار خبر می‌داد.

  • ثبت نام وام اجاره تا پایان آذرماه تمدید شد

    ثبت نام وام اجاره تا پایان آذرماه تمدید...

    تاکنون یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر متقاضی ثبت‌نام‌ کرده‌اند و بر این اساس حدود ۳۴۰ هزار متقاضی مدارک خود را بارگذاری و ۱۷ هزار نفر تسهیلات ودیعه مسکن را دریافت کرده‌اند.

  •  قیمت روز آپارتمان در تهران؛ چهارشنبه ۷ مهر ۱۴۰۰

    قیمت روز آپارتمان در تهران؛ چهارشنبه ۷...

    قیمت آپارتمان در تهران با عمر بنای بین یک تا ۳۰ سال را می‌توانید در این گزارش مشاهده کنید.

  • معاون اسبق وزارت راه و شهرسازی در گفتگو با دانشجو

    معاون اسبق وزارت راه و شهرسازی در گفتگو...

    فاطمی عقدا: امکان ساخت ۱ میلیون مسکن وجود دارد/ دهک‌های درآمدی تفکیک شود