بازار املاک / تدوین «پیوست فرهنگی خوابگاه‌های دانشجویی متاهلان»

تدوین «پیوست فرهنگی خوابگاه‌های دانشجویی متاهلان»

تدوین «پیوست فرهنگی خوابگاه‌های دانشجویی متاهلان»

مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت خبر داد .تامین سالانه ۶۰۰۰ واحد مسکونی برای متاهل‌ها مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت از تهیه پیوست فرهنگی خوابگاه‌های متاهلی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی قبل از آغاز سال ۱۴۰۱ خبر داد.حمیدرضا اشراقی، مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت در حاشیه نشست تهیه و تدوین پیوست فرهنگی خوابگاه‌های دانشجویی

متاهلان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گفت: در تلاش هستیم تا قبل از پایان سال ۱۴۰۰، پیوست فرهنگی خوابگاه‌های متاهلی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را نهایی کرده و به صورت آیین‌نامه مصوب به دانشگاه‌ها ابلاغ کنیم، در حال حاضر حدود ۳۴ هزار و ۶۰۰ دانشجوی متاهل در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور مشغول کسب علم هستند که برای این تعداد حدود ۷۹۴ سوئیت خوابگاه متاهلی در نظر گرفته شده است.

اشراقی گفت: با توجه به تصویب و ابلاغ قانون "حمایت از خانواده و جوانی جمعیت"، یکی از تکالیفی که برعهده وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و دانشجویی این وزارتخانه گذاشته شده است تهیه آیین نامه پیوست فرهنگی خوابگاه‌های دانشجویی متاهلان است و بر همین اساس اداره کل دانشجویی به عنوان متولی این موضوع به دنبال کسب نظرات کارشناسی صاحب نظران در این حوزه است.

وی اضافه کرد: البته آیین نامه‌ای در بحث خوابگاه‌های دانشجویی و مقررات عمومی سکونت در خوابگاه‌های دانشجویی وجود دارد که بیشتر در حوزه خوابگاه‌های دانشجویی مجردان است، به همین جهت تلاش بر ایجاد آیین‌نامه خوابگاه‌های دانشجویی متاهلان با رویکرد فرهنگی داریم که اولین کارگروه تخصصی بررسی پیوست فرهنگی در حوزه خوابگاه‌های دانشجویی متاهلان، با حضور نمایندگانی از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، مدیران دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی استان تهران و کارشناسان و صاحب‌نظرانی که در تهیه پیوست‌نگار فرهنگی برای چنین موضوعاتی صاحب تجربه و نظر بودند برگزار شد.

این مقام مسؤول ابراز کرد: در این نشست نظرات ارایه شده در پیش‌نویسی تهیه و به شور و مشورت گذاشته شد تا به صورت تخصصی در خصوص بند‌های این پیش‌نویس نظرات لازم اریه و به پیشنهادات پرداخته شود. سعی ما بر این است که با توجه به فرهنگ بومی و ایرانی اسلامی، خوابگاه‌های متاهلی به لحاظ المان‌های عمرانی، ساخت سازه و شاخص‌های فرهنگی و اجتماعی و روانشناسی مد نظر قرار بگیرد.

اشراقی خطاب به دانشجویان متاهل در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت: ساکنان خوابگاه‌های دانشجویانی، افراد تحصیل کرده و دانشجو هستند که یا یک نفر از زوجین و یا هر دو تن در حال گذراندن دوران دانشجویی خود هستند، بر این اساس سعی ما بر این است که در دوران دانشجویی که از این خوابگاه‌ها استفاده می‌کنند، موضوعات مهمی از باب بوم‌شناسی، بوم‌زیستی، فرهنگی، اجتماعی و روانشناسی مد نظر قرار گیرد و دسترسی لازم به تفریحاتی برای فرزندان این عزیزان وجود داشته باشد.

مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت با بیان اینکه در تلاش هستیم تا در طول ماه‌های آینده و قبل از پایان سال ۱۴۰۰، پیوست فرهنگی خوابگاه‌های دانشجویی متاهلان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را نهایی و به صورت آیین‌نامه مصوب شده به دانشگاه‌ها ابلاغ کنیم، گفت: در حال حاضر حدود ۳۴ هزار و ۶۰۰ دانشجوی متاهل در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور مشغول به کسب علم هستند که برای این تعداد حدود ۷۹۴ سوئیت خوابگاه متاهلی در نظر گرفته شده است، هدف گذاری ما با توجه به ابلاغ طرح "حمایت از خانواده و جوانی جمعیت" که وزارت بهداشت و وزارت علوم را متعهد به تامین خوابگاه‌های متاهلی و وام ودیعه مسکن برای دانشجویان متاهل می‌کند، تامین سالانه ۶۰۰۰ واحد مسکونی برای دانشجویان متاهل است.

وی اضافه کرد: این مهم را با کمک گرفتن از وزارت مسکن و شهرسازی و ظرفیت طرح مسکن ملی تامین خواهیم کرد. جوانان ما آماده به ازدواج هستند و تجربه نشان داده است ازدواج‌های دانشجویی به نسبت دیگر ازدواج‌ها دارای پایداری بیشتری هستند از طرفی دانشجویان به عنوان جمعیت نخبه و هوشمند اجتماعی کشور نقش مهمی در تشکیل خانواده و نگهداری و پایا بودن ازدواج‌های دانشجویی دارند.

اشراقی با بیان این‌که یکی از نیازمندی‌های تشکیل خانواده داشتن مسکن برای سکونت زوجین است، بیان داشت: در دوران دانشجویی در برخی رشته‌ها خصوصا رشته‌هایی که دانشجویان تلاش دارند تخصص خود را کسب کنند، حدود ۱۵ سال زمان نیاز است تا دانشجو دوران دانشجویی خود را بگذراند. دانشجویان در این دوران در سنین ارزشمند بین ۲۰ تا ۳۵ سال یا ۱۸ تا ۳۲ سال قرار دارند که به دلیل این‌که تمام وقت خود را برای آموزش و امر پژوهش صرف می‌کنند، برای تامین هزینه مسکن زندگی متاهلی دچار مشکل می‌شوند و از امر مقدس ازدواج باز می‌مانند که تامین مسکن دانشجویان متاهل می‌تواند در رفع این مشکل قدمی ارزشمند باشد.

این مقام مسؤول افزود: افراد زیادی در دانشگاه‌ها آمادگی تشکیل زندگی را دارند، اما مبحث مسکن برای این عزیزان نگرانی‌هایی ایجاد می‌کند که تامین خوابگاه متاهلی دانشجویی می‌تواند بستر مناسب را برای ازدواج فراهم کند. این نکته را باید مد نظر داشت که دانشجویانی که در این سنین تشکیل خانواده می‌دهند جزء افرادی هستند که با علاقه بیشتری برای رشد و تعالی خانواده و جامعه هدف و مردم اقدام می‌کنند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو

  • شاه‌کلید خانه‌دار شدن مردم در دستان بانک‌ها

    شاه‌کلید خانه‌دار شدن مردم در دستان...

    در حال حاضر بخشی از سرمایه بانک‌ها، خانه‌های خالی است که از همین راه به‌دست آمده که بانک‌ها با افزایش قیمت مسکن از عرضه آن خودداری می‌کنند.

  • پیش بینی بسیار تلخ از بازار اجاره مسکن

    پیش بینی بسیار تلخ از بازار اجاره مسکن

    این روز‌ها بازار اجاره‌بها با افزایش بهای شدیدی روبرو است و راهکاری‌هایی نظیر پرداخت وام ودیعه مسکن نیز نتوانسته گره‌ای از مستاجران باز کند، در چنین شرایطی بسیاری از افراد مجبور به مهاجرت به حاشیه کلان‌شهر‌ها بخصوص تهران شده‌اند.

  • میلگرد ارزان شد/مردم منتظر کاهش قیمت مسکن باشند؟

    میلگرد ارزان شد/مردم منتظر کاهش قیمت...

    -دولت وعده کاهش قیمت سیمان را داده و میلگرد هم کمی ارزان شده است. دبیر انجمن انبوه‌سازان می‌گوید اگر قیمت مصالح ساختمانی بیشتر نشود و ثبات قیمتی ادامه داشته باشد، مسکن در ادامه سال گران نمی‌شود. اما مردم منتظر کاهش قیمت مسکن نباشند.

  • جدیدترین قیمت مسکن در مناطق مختلف پایتخت

    جدیدترین قیمت مسکن در مناطق مختلف...

    بررسی قیمت روز آپارتمان‌ها در مناطق مختلف تهران نشان می‌دهد برای خرید آپارتمان در مناطق مختلف بسته به متراژ و سال ساخت باید هزینه‌های مختلفی پرداخت کرد.

  • آخرین قیمت خرید مسکن سه‌شنبه ۳۰ شهریور

    آخرین قیمت خرید مسکن سه‌شنبه ۳۰ شهریور

    در این مطلب به آخرین قیمت خرید مسکن در روز سه شنبه ۳۰ شهریور پرداخته‌ایم.

  • قانون جهش تولید و تأمین مسکن؛ زمینه‌ساز حرکت لوکوموتیو اقتصاد کشور

    قانون جهش تولید و تأمین مسکن؛ زمینه‌ساز...

    بر اساس ماده یک قانون جهش تولید مسکن، دولت موظف است نیاز سالانه مسکن کشور را بر اساس اعلام وزارت راه و شهرسازی مستند به مطالعات طرح جامع مسکن، در مناطق شهری و روستایی تأمین کند.

  • بازار مسکن در همدان؛ از گرانی تا رکود

    بازار مسکن در همدان؛ از گرانی تا رکود

    وضعیت گرانی مسکن در همدان به داستانی دنباله‌دار تبدیل شده و از حدود چهار سال گذشته استارت افزایش بی مهابای قیمت مسکن در همدان زده شد و تا به امروز ادامه دارد. قیمت‌های عجیب و غریب و به دور از واقعیت مسکن در نقاط مختلف همدان گواه این است که این قیمت‌گذاری‌ها به صورت دلخواه مالکان و کارشناسی نشده گذاشته شده است.

  •  شهروندان از قدرت خرید خانه و وام مسکن می‌گویند

    شهروندان از قدرت خرید خانه و وام مسکن...

    در سال‌های اخیر با افزایش سرسام آور قیمت مسکن بسیاری از مردم قدرت خرید خود را از دست داده‌اند؛ به طوری که به گفته کارشناسان ۹۵ درصد متقاضیان توانایی خرید مسکن ۵۰ متری در شهرهای بزرگ را ندارند. این نشان‌دهنده تورم موجود در بازار مسکن است.

  • قیمت مسکن در تهران بیشتر از اروپا

    قیمت مسکن در تهران بیشتر از اروپا

    یک کارشناس بازار مسکن با بیان اینکه قیمت خانه در تهران با برخی شهرهای اروپایی برابری می کند و بعضا بیشتر شده است گفت: از سال ۹۰ به بعد دچار رکود ساخت و ساز شدیم که نتیجه آن به شکل رشد لجام گسیخته قیمت مسکن بروز پیدا کرد.

  • رشد قیمت مسکن در چهارمحال‌وبختیاری

    رشد قیمت مسکن در چهارمحال‌وبختیاری

    کمبود زمین به‌ویژه در شهرکرد، بروجن و لردگان از مهم‌ترین دلایل گرانی افسارگسیخته مسکن در چهارمحال‌وبختیاری است.

  • آغاز ساخت ۵۰ واحدمسکونی درتالش ساخت ۵۰ واحد مسکن مددجویی امروز در تالش شروع شد.

    آغاز ساخت ۵۰ واحدمسکونی درتالش ساخت ۵۰...

    آغاز ساخت ۵۰ واحدمسکونی درتالشبه مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) گیلان با اشاره به اینکه ساخت مسکن در ۶۲ منطقه محروم کشور که به همت بنیاد مستضعفان و کمیته امداد امام خمینی (ره) اجرایی شد گفت: ۱۰۰ واحد سهم گیلان است که ۵۰ واحد به غرب و ۵۰ واحد به شرق استان اختصاص داده شد.

  • بررسی چهار دلیل عدم خوش­‌بینی به طرح دولتی مسكن‌­سازی

    بررسی چهار دلیل عدم خوش­‌بینی به طرح...

    واکنش طیف فعال در بازار ملک به طرح «یک میلیون مسکن‌سازی در سال» با تحقیق میدانی از واسطه‌های بازار بررسی شد. نتایج تحقیق میدانی نشان می‌دهد متقاضیان مصرفی خرید خانه به‌دلیل دست‌کم سه نوع تردید نسبت به اثرگذاری مثبت طرح دولت، به آینده بازار خوش‌بین نیستند.

  • صدور کد رهگیری از سوی مشاوران املاک رایگان شد

    صدور کد رهگیری از سوی مشاوران املاک...

    طبق قانون جهش تولید مسکن، وزارت صمت مکلف شد تا ظرف یک ماه آینده سامانه معاملات املاک و مستغلات اتحادیه مشاوران املاک را به وزارت راه و شهرسازی منتقل کند.

  • کالبدشکافی تسهیلات مسکن؛ چرا وام‌های مسکن جذاب نیست؟

    کالبدشکافی تسهیلات مسکن؛ چرا وام‌های...

    بازار متشنج مسکن، تقاضای مصرفی را کاهش داده و تمام راه‌ها را برای خانه‌دارشدن بسته است؛ در این شرایط، تسهیلات خرید مسکن با همان ایراد‌های قبلی ازجمله دوره بازپرداخت کم و مبلغ اقساط بالا، افزایش پیدا کرده است.

  • ۱۰ میلیون واحد مسکونی نیاز داریم

    ۱۰ میلیون واحد مسکونی نیاز داریم

    عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: در «طرح جهش تولید مسکن» دولت قرار نیست خانه بسازد بلکه از سازندگان به ویژه انبوه سازان حمایت می‌کند.

  • کاهش ۵۰ درصدی ساخت و ساز مسکن

    کاهش ۵۰ درصدی ساخت و ساز مسکن

    مسکن قابلیت این را دارد که قیمتش بین ۳۰ تا ۴۰ درصد کاهش یابد و باید این اتفاق بیفتد کما اینکه در دو دوره در سال‌های دور این اتفاق افتاد. کاهش ۵۰ درصدی ساخت و ساز مسکن

  • برای گرفتن وام جدید مسکن چقدر باید هزینه کنیم؟

    برای گرفتن وام جدید مسکن چقدر باید...

    هفته گذشته بانک مرکزی طی مکاتبه‌ای،‌ افزایش سقف‌ تسهیلات ساخت و خرید مسکن از محل اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن را به بانک مسکن ابلاغ کرد که طبق آن، متاهل تهرانی برای اخذ این وام باید بیش از ۵۸ میلیون تومان بپردازند.

  • عضو کمیسیون عمران مجلس:مسئولیت فعلی بنگاه‌های معاملات ملکی دربرابر دریافت حق کمیسیون تقریباً هیچ است

    عضو کمیسیون عمران مجلس:مسئولیت فعلی...

    عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: به دلیل وابسته بودن تعرفه بنگاه‌های معاملات ملکی به نرخ مسکن، برخی از بنگاه‌ها باسفته‌بازی و دریافت مبالغی مازاد بر حق کمیسیون به افزایش کاذب قیمت مسکن دامن می‌زنند.

  • مستاجران برای اجاره خانه در منطقه سهروردی تهران چقدر هزینه کنند؟

    مستاجران برای اجاره خانه در منطقه...

    یک دستگاه واحد مسکونی ۹۰ متری با عمر بنای ۱۱ سال، واقع در سهروردی، خیابان نوبهار، با ۲۰۰ میلیون تومان ودیعه و ۵ میلیون تومان اجاره معامله می‌شود.

  • کلنگ ساخت 100 واحد مسکونی محرومان در جاسک زمین زده شد

    کلنگ ساخت 100 واحد مسکونی محرومان در...

    مرحله نخست کلنگ زنی و ساخت ۱۰۰ واحد مسکن ویژه محرومان در شهرستان جاسک آغاز شد.