بازار املاک / احداث بیش از ۲۷۰۰۰ واحد مسکونی برای اقشار کم درآمد

احداث بیش از ۲۷۰۰۰ واحد مسکونی برای اقشار کم درآمد

احداث بیش از ۲۷۰۰۰ واحد مسکونی برای اقشار کم درآمد

مدیر نظارت پروژه های هلدینگ ساختمانی تدبیر مطرح کرد اشتغال زایی برای ۱۳۴۰۰ نفر در ۱۰ استان پیرزاده، مدیر نظارت پروژه های هلدینگ ساختمانی تدبیر به بازار گفت: از ۳۰ هزار واحد مسکونی، تجاری و اداری در دست گروه توسعه ساختمان تدبیر بیش از ۲۷ هزار واحد مربوط به پروژه مسکن ملی است.

گروه توسعه ساختمان تدبیر فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ زیر نظر ستاد فرمان اجرایی حضرت امام (ره) آغاز کرده است.
 این هلدینگ دارای چهار شرکت زیر مجموعه، با نام‌ های شرکت توسعه و عمران امید، شرکت بهساز کاشانه تهران، شرکت رویا ساختمان آریا و شرکت رنج هاسپیتالیتی کیش است که در زمینه‌ ساخت‌ و ساز پروژه‌ های مسکونی، تجاری، اداری، اقامتی و ... در نقاط مختلف کشور فعالیت دارد.

از جمله پروژه های در دست اجرا و شاخص این هلدینگ ساختمانی می توان به اجرای مشترک طرح مسکن ملی با دولت سیزدهم اشاره کرد که قرار است
 بر اساس آن چندین هزار واحد مسکونی در مناطق کم برخوردار تر برای اقشار کم درآمد کشور ساخته و بخشی از مشکلات حوزه مسکن را مرتفع سازد.
در این راستا سید سیاوش پیرزاده، مدیر نظارت و راهبری پروژه های هلدینگ ساختمانی تدبیر در گفت و گو با بازار توضیح می دهد.

امروز گروه توسعه ساختمان تدبیر حدود ۲۷ هزار و ۵۰۰ واحد برای قشر کم درآمد جامعه در قالب طرح مسکن ملی در بیش از ۱۵ استان کشور همچون قزوین، زنجان، زاهدان و... در دست اجرا دارد

* با توجه به اینکه چندی پیش خبری مبنی بر افزایش جمعیت اجاره نشینان به نیمی از جمعیت کشور منتشر شد.
بفرمایید در هلدینگ توسعه ساختمان تدبیر برای کاهش معضل اجاره نشینی چه تدبیری اندیشیده شده است؟

گروه ساختمانی تدبیر با چهار شرکت زیر مجموعه خود در نقاط مختلف کشور پروژه هایی را در سطح دهک های مختلف در دست اجرا دارد.
به طوری که امروز مجموعه حدود ۲۷ هزار و ۵۰۰ واحد برای قشر کم درآمد جامعه در قالب طرح مسکن ملی در بیش از ۱۵ استان کشور همچون قزوین، زنجان، زاهدان و... در دست اجرا دارد.

همچنین تعداد ۸۸ پروژه با زیر بنای ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار متر مربع در قالب ۲۷ هزار واحد مسکونی در ۲۹ استان برای طرح مسکن ملی در دست اجرا داریم.
این حجم از پروژه در حال حاضر از ۳۷ درصد پیشرفت فیزیکی به صورت متوسط برخوردار است که هر چقدر روند پرداختی ها تسریع شود، روند ساخت واحدها هم سرعت می گیرد.

* با توجه به اینکه اشاره کردید طرح مسکن ملی در حال حاضر از ۳۷ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است و این رقم به زودی بیشتر می شود.
 بفرمایید به نظرتان بر اساس زمان بندی انجام شده طرح مسکن ملی چه زمانی به بهره برداری کامل می رسد؟

هر بخش از طرح مسکن ملی در زمان های مختلف آغاز شده است که بر اساس زمان بندی انجام شده به نظر می رسد
 سه ماه اول سال ۱۴۰۱، ۴۴ واحد در کوچکترین پروژه در دست، مورد افتتاح قرار گیرد.

بعد از اولین بهره برداری، با سرعت بیشتر و به صورت ماهانه و فصلی پروژه های دیگر با سرعت بیشتری مورد افتتاح قرار می گیرند.
 به طور کلی به نظر می رسد تا حدود ۲ سال آینده تمام طرح اهی مسکن ملی افتتاح و به دست متقاضیان برسد. البته در این روند شرایط پرداختی ها تاثیر به سزایی دارد.

جانمایی پروژه های مسکن ملی در محدوده شهری انجام شده، لذا تمام زیرساخت های مورد نیاز برای مناطق مسکونی از پیش مورد توجه قرار گرفته و مشکلی در این زمینه وجود ندارد

* به نظرتان طرح مسکن ملی چه ویژگی های متمایزی نسبت به مسکن مهر دارد؟

با توجه به اینکه جانمایی پروژه های مسکن ملی در محدوده شهری انجام شده.
لذا تمام زیرساخت های مورد نیاز برای مناطق مسکونی از پیش مورد توجه قرار گرفته و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
 همچنین با توجه به کیفیت و ساخت پروژه برای هر متر مربع حدود ۵ الی ۶ میلیون تومان در نظر گرفته شده که همین موضوع گواه بر کیفیت بالای ساختمان های طرح مسکن ملی است که از سوی گروه توسعه ساختمان تدبیر اجرایی می شود.

* علاوه بر طرح مسکن ملی، طرح های دیگری در زمینه خانه دار شدن مردم دارید؟

گروه توسعه ساختمان تدبیر مسئولیت های مختلفی را بر عهده دارد که بیشتر اقتصادی هستند. 
همچنین اکنون از چهار شرکت زیر نظر هلدینگ، دو مجموعه بورسی هستند و به بازار سرمایه پاسخگو هستند.

علاوه بر این در خصوص فعالیت های مجموعه می توان به طرح های خارج از پروژه های مسکن ملی اشاره کرد ۶۶ پروژه است و در زمینه مسکن ملی نیز در حال حاضر این هلدینگ ۱۵۸ پروژه در دست اجرا دارد که مساحت پروژه های خارج از طرح مسکن ملی حدود ۶۰۰ هزار متر مربع است و مساحتی که در طرح مسکن ملی مورد استفاده قرار می گیرد ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار متر مربع است.

تعداد کل واحدهای در حال ساخت بالغ بر ۳۰ هزار واحد است که ۲۷ هزار واحد آن مربوط به طرح مسکن ملی می شود و ۳ هزار واحد آن نیز مربوط به خارج از طرح مسکن ملی است

* با این تفاسیر چه تعداد واحد قرار است هم در طرح های مسکن ملی و هم در طرح های اداری و تجاری ساخته و مورد بهره برداری برسد؟
تعداد کل واحدهای در حال ساخت بالغ بر ۳۰ هزار واحد است که ۲۷ هزار واحد آن مربوط به طرح مسکن ملی می شود و ۳ هزار واحد آن نیز مربوط به خارج از طرح مسکن ملی است.

* بفرمایید هلدینگ ساختمانی تدبیر تاکنون چه تعداد طرح ساختمانی را مورد بهره برداری رسانده است؟
تعداد پروژه هایی که تا این لحظه هلدینگ ساختمانی گروه ساختمان تدبیر به پایان رسانده، یک میلیون و ۴۰۰ هزار متر مربع پروژه بوده است که تقریبا شامل ۶ هزار واحد مسکونی تجاری و اداری می شود.

اجرای طرح های مشارکتی برای ۱۳ هزار و ۴۰۰ نفر اشتغالزایی داشته است و پراکندگی پروژه ها برای طرح های مشارکتی نیز شامل ۱۰ استان می شود

* اجرای این حجم از طرح های ساختمانی برای چه تعداد از افراد جویای کار، اشتغال زایی کرده است؟

تاکنون اجرای طرح های مشارکتی برای ۱۳ هزار و ۴۰۰ نفر اشتغالزایی داشته است و پراکندگی پروژه ها برای طرح های مشارکتی نیز شامل ۱۰ استان می شود. 
البته طرح های اجرایی از سوی گروه توسعه ساختمان تدبیر به همین تعداد محدود نمی شود .
 به جز موارد کاربری های مسکونی، تجاری، اداری، برنامه احداث خوابگاه های دانشجویی را هم در دست اقدام داریم 
که هفت پروژه با زیربنای ۳۷ هزار متر مربع با ظرفیت هزار و ۶۰۰ تخت است که شش پروژه به اتمام رسیده و پروژه آخر نزدیک به مرحله بهره برداری است.

برای سال ۱۴۰۱ نیز برآورد می کنیم ۲۵۰ هزار متر مربع پروانه اخذ کنیم و ۳۲۰ هزار متر مربع نیز پایان کار بگیریم.
 شروع عملیات اجرایی نیز حدود ۲۰۰ هزار متر مربع است که تمام این آمارها در حوزه پروژه های مشارکتی است

* سال ۱۴۰۰ برای گروه توسعه ساختمانی تدبیر چگونه بود؟

خوشبختانه برای سال ۱۴۰۰ خیلی جلوتر از برنامه هدف گذاری شده پیش رفتیم؛ به طوری که در گرفتن پایان کار و صدور پروانه توانستیم ۲۱۷ هزار متر مربع پروانه و ۸۹ هزار متر مربع پایان کار بگیریم که این رقم در صدور پروانه ۱۴۱ هزار متر مربع بوده است.

همچنین برای سال ۱۴۰۱ نیز برآورد می کنیم ۲۵۰ هزار متر مربع پروانه اخذ کنیم و ۳۲۰ هزار متر مربع نیز پایان کار بگیریم. 
شروع عملیات اجرایی نیز حدود ۲۰۰ هزار متر مربع است که تمام این آمارها در حوزه پروژه های مشارکتی است.

* اگر در مذاکرات بین المللی توافقاتی شکل بگیرد چه تاثیری بر مجموعه شما دارد؟

خوشبختانه تاکنون فعالیت هایمان را به تحریم ها گره نزده ایم و از مواد اولیه داخلی استفاده کرده ایم و تلاش داریم از بهترین و با کیفیت ترین تولیدات داخلی بهره ببریم.
 البته به هر حال مذاکرات در اقتصاد کشور بی تاثیر نیست اما به نظر تاثیر چندانی برای ما ندارد.

  • مالیات اجاره بی حساب

    مالیات اجاره بی حساب

    محمد معتمدی: صاحبخانه آموزش ما اجاره را گران نکرده ولی سازمان مالیاتی از او مالیات اجاره بیشتر می‌گیرد!!!

  • فروش مسکن در ترکیه ۲ برابر شد

    فروش مسکن در ترکیه ۲ برابر شد

    آمارهای رسمی نشان داد که فروش املاک مسکونی ترکیه در ماه مه بیش از دو برابر شد زیرا تعداد خریداران جهش یافت و روس‌ها برای دومین ماه متوالی در صدر خریداران قرار گرفتند. به گزارش منیبان، داده‌های موسسه آمار ترکیه (TurkStat) نشان می‌دهد که باوجود هزینه‌های وام‌گیری بالا و قیمت‌های مارپیچ، فروش خانه در ماه گذشته ۱۰۷.۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافت و به ۱۲۲هزار و ۷۶۸ خانه رسید. اقدامات قرنطینه برای مهار پاندمی ویروس کرونا در ماه مه سال گذشته شاهد کاهش فروش به ۵۵هزار و ۱۶۶ دستگاه بود.

  •  مالکیت زمین‌های وقفی حصه اصفهان

    مالکیت زمین‌های وقفی حصه اصفهان

    ضرغامی: مالکیت زمین‌های وقفی بافت مسکونی منطقه حصه در شمال شرق اصفهان تعیین تکلیف می‌شود گروه استان‌ها- وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در بازدید از منطقه حصه از لزوم تعیین تکلیف اسناد مالکیت مردم از یک سو و ارائه خدمات عمومی از جمله لزوم آزادسازی برخی زمین‌های وقفی برای ایجاد مدرسه، مسجد و اماکن تفریحی خبر داد.

  • ورود بازرس کل و بررسی ساختمان های ناایمن

    ورود بازرس کل و بررسی ساختمان های...

    ورود بازرسی کل استان قزوین به رفع مشکل ساختمان های ناایمن بازرس کل قضایی استان قزوین گفت: با تشکیل کمیته ای، واحدهای مسکونی ناامن و در معرض خطر شناسایی و برای رفع مشکل آنها اقدام می شود. عبدالله آقاعلیخانی با حضور در سازمان نظام مهندسی ساختمان استان گفت:

  • تیغ تیز اجاره مسکن روی گلوی مردم

    تیغ تیز اجاره مسکن روی گلوی مردم

    وزیر راه و شهرسازی: تیغ تیز بی‌سروسامانی اجاره مسکن را از گلوی مردم بر می‌داریم رستم قاسمی از ارائه بسته جدید خروج بازار اجاره‌بها از بحران به رئیس‌جمهور خبر داد و گفت: با تایید سران قوا این بسته حرکتی اساسی به جای مُسکن‌های زودگذر است.

  • آغاز عملیات احداث واحد مسکونی

    آغاز عملیات احداث واحد مسکونی

    آغاز عملیات احداث پنج هزار واحد مسکونی در ایلام مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در جلسه شورای تأمین مسکن استان ایلام با اشاره به اینکه سهم این استان از نهضت ملی مسکن ۳۲ هزار و ۶۰۱ واحد است گفت: عملیات احداث پنج هزار واحد مسکونی در استان ایلام آغاز شده است. عملیات احداث این واحدها شامل پروژه واقع در بلوار دانشجو شهر ایلام با مساحت چهار هزار و ۶۹۹‌ متر مربع و زیربنای ۲۱ هزار و ۲۰۰ متر مربع در ۹ طبقه احداث خواهد شد.

  • منزلتان را با سوسک ها شریک شوید

    منزلتان را با سوسک ها شریک شوید

    مسئولان این شرکت اعلام کردند درمان‌هایی که برای مبارزه با سوسک‌ها کشف شده کاملاً بی‌خطرند و برای اعضای خانواده یا حیوانات خانگی ضرری نخواهند داشت. 2 هزار دلار پول بگیرید ولی منزلتان را با سوسک ها شریک شوید پیشنهاد عجیب یک شرکت کنترل آفاتبه گزارش ورنداز : مسئولان این شرکت اعلام کردند درمان‌هایی که برای مبارزه با سوسک‌ها کشف شده کاملاً بی‌خطرند و برای اعضای خانواده یا حیوانات خانگی ضرری نخواهند داشت.شرکتی به صاحب‌خانه‌ها 2 هزار دلار پیشنهاد می‌دهد تا 100 سوسک را در خانه‌‌شان رها کنند

  • دلار مانع رشد بازار مسکن

    دلار مانع رشد بازار مسکن

    ورود تعداد قابل‌توجهی از تقاضای سرمایه‌ای به بازار معاملات مسکن و اثرگذاری تورمی افزایش نرخ دلار دو عامل تاثیرگذار بر جهش قیمت مسکن در سال ۹۷ بودند که بازار این روز‌های مسکن را نیر تحت‌تاثیر قرار داده‌اند. رشد شدید قیمت دلار در دو ماه ابتدایی سال‌جاری، به‌عنوان یک مانع مهم در مسیر بازگشت قیمت مسکن به سطح متعارف، شناسایی شد. وضعیت قیمت در بازار معاملات مسکن همواره با دو دماسنج درونی و بیرونی ملکی مورد سنجش و ارزیابی قرار می‌گیرد.

  •  دلایل رشد نجومي اجاره‌بها

    دلایل رشد نجومي اجاره‌بها

    وضعيت اجاره‌نشيني در تهران به نقطه بحراني رسيده است مهدي سلطان‌محمدي، كارشناس بخش مسكن در خصوص وضعيت اجاره‌بها در تهران به «اعتماد» گفت: همان‌گونه كه شاهد آن هستيم، سقف 25 درصدي كه از سوي دولت براي اجاره مسكن مطرح شده بود از سوي مالكين رعايت نشد. با نزديك شدن به فصل تابستان، فصل جابه‌جايي مستاجران هم شروع مي‌شود. اما گراني اجاره‌ها باعث نگراني بسيار شديد مستاجران شده كه اين خود تهديدي براي افزايش حاشيه‌نشيني نيز شده است.

  • راه اندازی سامانه پایش ساختمان‌های نا ایمن

    راه اندازی سامانه پایش ساختمان‌های نا...

    مدیرکل بازرسی لرستان مطرح کرد؛ راه اندازی سامانه پایش ساختمان‌های نا ایمن در استان مدیرکل بازرسی لرستان گفت: سامانه الکترونیکی پایش ساختمان‌های ناایمن در استان باید با همکاری سازمان نظام مهندسی ساختمان و شهرداری‌های راه اندازی شود.

  • قیمت سیمان  صعودی شد

    قیمت سیمان صعودی شد

    همانند سال گذشته محدودیت‌های ایجاد شده برای برق کارخانجات فولاد و سیمان منجر به گران شدن این کالاها در بازار شده. به نحوی که قیمت سیمان در خرده فروشی‌ها از حدود پاکتی ۵۰ هزار تومان به ۶۵ هزار تومان و در مناطقی تا ۹۰ هزار تومان رسیده است. پس از اعمال محدودیت برق صنایع فولادی و سیمانی، سازندگان مسکن از افزایش ۲۰۰۰ تومانی هر کیلوگرم میلگرد خبر می‌دهند و می‌گویند . که قیمت‌ها از کیلویی ۱۸ هزار تومان در روزهای اخیر به کیلویی ۲۰ هزار تومان رسیده و احتمال افزایش این نرخ نیز وجود دارد.

  • افتتاح بخشی از واحدهای نهضت ملی

    افتتاح بخشی از واحدهای نهضت ملی

    معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی خبر داد افتتاح بخشی از واحدهای نهضت ملی تا پیش از تابستان محمودزاده، معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت: تا قبل از پایان تابستان تعداد قابل ملاحظه‌ای از طرح نهضت ملی افتتاح می‌شوند. بیش از یک میلیون و ۳۵۰ هزار واحد مسکونی در مراحل مختلف اجرا قرار دارد و تا قبل از پایان تابستان تعداد قابل ملاحظه‌ای از طرح نهضت ملی افتتاح می‌شوند.

  • 5خانه در آمل تخریب شد

    5خانه در آمل تخریب شد

    رئیس کل دادگستری مازندران: ۵ واحد مسکونی ویلایی غیرمجاز در آمل تخریب شد رئیس کل دادگستری مازندران گفت: دو مورد احکام قضایی موضوع ماده ۳ قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها در بخش مرکزی شهرستان آمل اجرا شد.

  • تخلیه مجتمع مسکونی در پاکدشت

    تخلیه مجتمع مسکونی در پاکدشت

    یک مجتمع مسکونی در پاکدشت به دلیل بروز ترک‌های عمیق با دستور مقام قضایی تخلیه شد. به علت ایجاد ترک‌های عمیق در یکی از واحدهای یک مجتمع مسکونی در پاکدشت با دستور مقام قضائی این مجتمع تخلیه شده است. بر اساس این گزارش طبق بررسی‌های آتش نشانی در قسمت بالکن قسمتی به مساحت خانه اضافه شده که به دلیل عدم استحکام احتمال ریزش را قوت داده است.

  • کلنگ‌ احداث ۱۵ هزار واحد مسکونی

    کلنگ‌ احداث ۱۵ هزار واحد مسکونی

    کلنگ‌ احداث ۱۵ هزار واحد مسکونی در استان با حضور وزیر کشور به زمین زده شد سرپرست معاونت عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: با حضور وزیر کشور احداث ۱۵ هزار واحد مسکونی در طرح نهضت ملی مسکن در استان کلنگ‌زنی شد.

  • خرید و فروش مسکن در بورس

    خرید و فروش مسکن در بورس

    خرید و فروش متری مسکن در بورس ممکن می‌شود رییس اداره مطالعات اقتصادی بورس کالا از دریافت موافقت اصولی دو صندوق سرمایه گذاری املاک و مستغلات برای طی مراحل پذیره نویسی و امکان خرید و فروش متری واحد‌های تجاری یا مسکونی خبر داد.

  • تغییر جدیدکاهش قیمت بازار مسکن

    تغییر جدیدکاهش قیمت بازار مسکن

    احتمال جدی درباره بازار مسکن در تهران وجود دارد. آمارهای رسمی در مدت اخیر، دو سیگنال را درباره بخش عرضه، به بازار مسکن ارسال کرده‌اند؛ نخست روند صعودی در صدور پروانه‌های ساختمانی و دیگری کاهش تعداد پروانه‌ها در تهران و افزایش آن‌ها در شمال کشور. این سیگنال‌ها چه پیامدی برای بازار دارند؟

  •  متقاضیان وام ودیعه مسکن

    متقاضیان وام ودیعه مسکن

    معرفی متقاضیان وام ودیعه مسکن به بانک ظرف ۲۴ ساعت استعلام افراد واجد شرایطی که برای دریافت تسهیلات کمک ودیعه مسکن ثبت نام می‌کنند ظرف ۲۴ ساعت توسط وزارت راه و شهرسازی انجام می‌شوند. متقاضیان وام اجاره به بانک ظرف ۲۴ ساعت معرفی می‌شوند. و گویا فرآیند تشکیل پرونده به وسیله بانک‌ها در حال انجام است.

  • باغ ویلا از آب شرب یارانه ای در نیشابور

    باغ ویلا از آب شرب یارانه ای در نیشابور

    استفاده ۱۵ هزار باغ ویلا از آب شرب یارانه ای در نیشابور در شهرستان نیشابور وجود دارد که با تعرفه مسکونی و یارانه ای از آب شرب استفاده می کنند. شهرستان نیشابور بعد از شهرستان طرقبه و شاندیز بیشترین ییلاقات را در استان دارد . که باعث افت فشار در روزهای آخر هفته و تخریب تاسیسات آب رسانی به روستاها می شود.

  • طرح کنترل و ساماندهي اجاره بهاي املاک

    طرح کنترل و ساماندهي اجاره بهاي املاک

    بررسي طرح کنترل و ساماندهي اجاره بهاي املاک مسکوني؛ فردا در مجلسخبرگزاری آریا-مجلس شورای اسلامی هفته جاری روز‌های یکشنبه، سه شنبه و چهارشنبه جلسات علنی خواهد داشت و قرار است در جلسه فردا به عنوان اولین دستور طرح دو فوریتی محرومیت زدایی به بررسی گذاشته شود.

  • آغاز ساخت ۱۵ هزار واحد مسکونی

    آغاز ساخت ۱۵ هزار واحد مسکونی

    آغاز ساخت ۱۵ هزار واحد مسکونی در منظریه ایستگاه راه‌آهن شهرکرد با حضور وزیر کشور کلنگ‌زنی می‌شود هم‌زمان با سفر استانی رئیس‌جمهور به چهارمحال و بختیاری، ایستگاه راه‌آهن شهرکرد با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و وزیر کشور کلنگ‌زنی می‌شود.