بازار املاک / احداث بیش از ۲۷۰۰۰ واحد مسکونی برای اقشار کم درآمد

احداث بیش از ۲۷۰۰۰ واحد مسکونی برای اقشار کم درآمد

احداث بیش از ۲۷۰۰۰ واحد مسکونی برای اقشار کم درآمد

مدیر نظارت پروژه های هلدینگ ساختمانی تدبیر مطرح کرد اشتغال زایی برای ۱۳۴۰۰ نفر در ۱۰ استان پیرزاده، مدیر نظارت پروژه های هلدینگ ساختمانی تدبیر به بازار گفت: از ۳۰ هزار واحد مسکونی، تجاری و اداری در دست گروه توسعه ساختمان تدبیر بیش از ۲۷ هزار واحد مربوط به پروژه مسکن ملی است.

گروه توسعه ساختمان تدبیر فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ زیر نظر ستاد فرمان اجرایی حضرت امام (ره) آغاز کرده است.
 این هلدینگ دارای چهار شرکت زیر مجموعه، با نام‌ های شرکت توسعه و عمران امید، شرکت بهساز کاشانه تهران، شرکت رویا ساختمان آریا و شرکت رنج هاسپیتالیتی کیش است که در زمینه‌ ساخت‌ و ساز پروژه‌ های مسکونی، تجاری، اداری، اقامتی و ... در نقاط مختلف کشور فعالیت دارد.

از جمله پروژه های در دست اجرا و شاخص این هلدینگ ساختمانی می توان به اجرای مشترک طرح مسکن ملی با دولت سیزدهم اشاره کرد که قرار است
 بر اساس آن چندین هزار واحد مسکونی در مناطق کم برخوردار تر برای اقشار کم درآمد کشور ساخته و بخشی از مشکلات حوزه مسکن را مرتفع سازد.
در این راستا سید سیاوش پیرزاده، مدیر نظارت و راهبری پروژه های هلدینگ ساختمانی تدبیر در گفت و گو با بازار توضیح می دهد.

امروز گروه توسعه ساختمان تدبیر حدود ۲۷ هزار و ۵۰۰ واحد برای قشر کم درآمد جامعه در قالب طرح مسکن ملی در بیش از ۱۵ استان کشور همچون قزوین، زنجان، زاهدان و... در دست اجرا دارد

* با توجه به اینکه چندی پیش خبری مبنی بر افزایش جمعیت اجاره نشینان به نیمی از جمعیت کشور منتشر شد.
بفرمایید در هلدینگ توسعه ساختمان تدبیر برای کاهش معضل اجاره نشینی چه تدبیری اندیشیده شده است؟

گروه ساختمانی تدبیر با چهار شرکت زیر مجموعه خود در نقاط مختلف کشور پروژه هایی را در سطح دهک های مختلف در دست اجرا دارد.
به طوری که امروز مجموعه حدود ۲۷ هزار و ۵۰۰ واحد برای قشر کم درآمد جامعه در قالب طرح مسکن ملی در بیش از ۱۵ استان کشور همچون قزوین، زنجان، زاهدان و... در دست اجرا دارد.

همچنین تعداد ۸۸ پروژه با زیر بنای ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار متر مربع در قالب ۲۷ هزار واحد مسکونی در ۲۹ استان برای طرح مسکن ملی در دست اجرا داریم.
این حجم از پروژه در حال حاضر از ۳۷ درصد پیشرفت فیزیکی به صورت متوسط برخوردار است که هر چقدر روند پرداختی ها تسریع شود، روند ساخت واحدها هم سرعت می گیرد.

* با توجه به اینکه اشاره کردید طرح مسکن ملی در حال حاضر از ۳۷ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است و این رقم به زودی بیشتر می شود.
 بفرمایید به نظرتان بر اساس زمان بندی انجام شده طرح مسکن ملی چه زمانی به بهره برداری کامل می رسد؟

هر بخش از طرح مسکن ملی در زمان های مختلف آغاز شده است که بر اساس زمان بندی انجام شده به نظر می رسد
 سه ماه اول سال ۱۴۰۱، ۴۴ واحد در کوچکترین پروژه در دست، مورد افتتاح قرار گیرد.

بعد از اولین بهره برداری، با سرعت بیشتر و به صورت ماهانه و فصلی پروژه های دیگر با سرعت بیشتری مورد افتتاح قرار می گیرند.
 به طور کلی به نظر می رسد تا حدود ۲ سال آینده تمام طرح اهی مسکن ملی افتتاح و به دست متقاضیان برسد. البته در این روند شرایط پرداختی ها تاثیر به سزایی دارد.

جانمایی پروژه های مسکن ملی در محدوده شهری انجام شده، لذا تمام زیرساخت های مورد نیاز برای مناطق مسکونی از پیش مورد توجه قرار گرفته و مشکلی در این زمینه وجود ندارد

* به نظرتان طرح مسکن ملی چه ویژگی های متمایزی نسبت به مسکن مهر دارد؟

با توجه به اینکه جانمایی پروژه های مسکن ملی در محدوده شهری انجام شده.
لذا تمام زیرساخت های مورد نیاز برای مناطق مسکونی از پیش مورد توجه قرار گرفته و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
 همچنین با توجه به کیفیت و ساخت پروژه برای هر متر مربع حدود ۵ الی ۶ میلیون تومان در نظر گرفته شده که همین موضوع گواه بر کیفیت بالای ساختمان های طرح مسکن ملی است که از سوی گروه توسعه ساختمان تدبیر اجرایی می شود.

* علاوه بر طرح مسکن ملی، طرح های دیگری در زمینه خانه دار شدن مردم دارید؟

گروه توسعه ساختمان تدبیر مسئولیت های مختلفی را بر عهده دارد که بیشتر اقتصادی هستند. 
همچنین اکنون از چهار شرکت زیر نظر هلدینگ، دو مجموعه بورسی هستند و به بازار سرمایه پاسخگو هستند.

علاوه بر این در خصوص فعالیت های مجموعه می توان به طرح های خارج از پروژه های مسکن ملی اشاره کرد ۶۶ پروژه است و در زمینه مسکن ملی نیز در حال حاضر این هلدینگ ۱۵۸ پروژه در دست اجرا دارد که مساحت پروژه های خارج از طرح مسکن ملی حدود ۶۰۰ هزار متر مربع است و مساحتی که در طرح مسکن ملی مورد استفاده قرار می گیرد ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار متر مربع است.

تعداد کل واحدهای در حال ساخت بالغ بر ۳۰ هزار واحد است که ۲۷ هزار واحد آن مربوط به طرح مسکن ملی می شود و ۳ هزار واحد آن نیز مربوط به خارج از طرح مسکن ملی است

* با این تفاسیر چه تعداد واحد قرار است هم در طرح های مسکن ملی و هم در طرح های اداری و تجاری ساخته و مورد بهره برداری برسد؟
تعداد کل واحدهای در حال ساخت بالغ بر ۳۰ هزار واحد است که ۲۷ هزار واحد آن مربوط به طرح مسکن ملی می شود و ۳ هزار واحد آن نیز مربوط به خارج از طرح مسکن ملی است.

* بفرمایید هلدینگ ساختمانی تدبیر تاکنون چه تعداد طرح ساختمانی را مورد بهره برداری رسانده است؟
تعداد پروژه هایی که تا این لحظه هلدینگ ساختمانی گروه ساختمان تدبیر به پایان رسانده، یک میلیون و ۴۰۰ هزار متر مربع پروژه بوده است که تقریبا شامل ۶ هزار واحد مسکونی تجاری و اداری می شود.

اجرای طرح های مشارکتی برای ۱۳ هزار و ۴۰۰ نفر اشتغالزایی داشته است و پراکندگی پروژه ها برای طرح های مشارکتی نیز شامل ۱۰ استان می شود

* اجرای این حجم از طرح های ساختمانی برای چه تعداد از افراد جویای کار، اشتغال زایی کرده است؟

تاکنون اجرای طرح های مشارکتی برای ۱۳ هزار و ۴۰۰ نفر اشتغالزایی داشته است و پراکندگی پروژه ها برای طرح های مشارکتی نیز شامل ۱۰ استان می شود. 
البته طرح های اجرایی از سوی گروه توسعه ساختمان تدبیر به همین تعداد محدود نمی شود .
 به جز موارد کاربری های مسکونی، تجاری، اداری، برنامه احداث خوابگاه های دانشجویی را هم در دست اقدام داریم 
که هفت پروژه با زیربنای ۳۷ هزار متر مربع با ظرفیت هزار و ۶۰۰ تخت است که شش پروژه به اتمام رسیده و پروژه آخر نزدیک به مرحله بهره برداری است.

برای سال ۱۴۰۱ نیز برآورد می کنیم ۲۵۰ هزار متر مربع پروانه اخذ کنیم و ۳۲۰ هزار متر مربع نیز پایان کار بگیریم.
 شروع عملیات اجرایی نیز حدود ۲۰۰ هزار متر مربع است که تمام این آمارها در حوزه پروژه های مشارکتی است

* سال ۱۴۰۰ برای گروه توسعه ساختمانی تدبیر چگونه بود؟

خوشبختانه برای سال ۱۴۰۰ خیلی جلوتر از برنامه هدف گذاری شده پیش رفتیم؛ به طوری که در گرفتن پایان کار و صدور پروانه توانستیم ۲۱۷ هزار متر مربع پروانه و ۸۹ هزار متر مربع پایان کار بگیریم که این رقم در صدور پروانه ۱۴۱ هزار متر مربع بوده است.

همچنین برای سال ۱۴۰۱ نیز برآورد می کنیم ۲۵۰ هزار متر مربع پروانه اخذ کنیم و ۳۲۰ هزار متر مربع نیز پایان کار بگیریم. 
شروع عملیات اجرایی نیز حدود ۲۰۰ هزار متر مربع است که تمام این آمارها در حوزه پروژه های مشارکتی است.

* اگر در مذاکرات بین المللی توافقاتی شکل بگیرد چه تاثیری بر مجموعه شما دارد؟

خوشبختانه تاکنون فعالیت هایمان را به تحریم ها گره نزده ایم و از مواد اولیه داخلی استفاده کرده ایم و تلاش داریم از بهترین و با کیفیت ترین تولیدات داخلی بهره ببریم.
 البته به هر حال مذاکرات در اقتصاد کشور بی تاثیر نیست اما به نظر تاثیر چندانی برای ما ندارد.

  • رکورد فروش مسکن در تهران

    رکورد فروش مسکن در تهران

    شیب صعودی قیمت ارز در اردیبهشت‌ ماه، عامل اصلی تغییر قیمت در بازار مسکن بوده به طوری که هر متر مربع واحد مسکونی در تهران با رشد 6 درصدی مواجه شده است. با توجه به آمار‌های اعلام شده از سوی بانک مرکزی، شاخص قیمت مسکن در تهران به رشد 6.1 درصدی خود رسید. بررسی رشد ماهانه شاخص قیمت مسکن نشان می‌دهد که طی یک‌ سال گذشته این دومین رکورد در افزایش قیمت مسکن است.

  • بافت فرسوده و غیر مسکونی بازار جیرفت

    بافت فرسوده و غیر مسکونی بازار جیرفت

    دستگاه قضایی به موضوع بافت فرسوده و غیر مسکونی مخروبه در حاشیه بازار جیرفت ورود کرد دادگستری شهرستان جیرفت کرمان به موضوع بافت فرسوده و غیر مسکونی مخروبه در حاشیه بازار این شهرستان ورود کرد. اصغر ستایی مختاری، در بازدید از بافت فرسوده وغیر مسکونی جیرفت که با همراهی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان و رئیس پلیس پیشگیری انجام شد، افزود:

  • غول‌های مزاحم در آسمان مشهد

    غول‌های مزاحم در آسمان مشهد

    ماجرای انتقال فرودگاه مشهد به بیرون از محدوده شهر قصه امروز و دیروز نیست سال‌هاست مشکلات قرار گرفتن فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد در نزدیکی بافت مسکونی و عبور هواپیماها از آسمان شهر از رسانه‌ها منتشر شده و هر بار سخنی از سوی مسئولان برای حل این مشکلات به خورد مردم داده شده بدون اینکه اقدامی در پی آن باشد.به بحث انتقال فرودگاه و پروژه دهن پرکنی مثل شهرفرودگاهی کاری نداریم که خود سنگی بزرگ و در شرایط موجود بی‌تردید علامت نزدن است.

  •  با ساخت و سازهای ناایمن برخورد میشود

    با ساخت و سازهای ناایمن برخورد میشود

    دادستان تبریز هشدار داد دستگاه قضایی با ساخت و سازهای ناایمن قاطعانه برخورد می‌کند حادثه متروپل آبادان، تجربه تلخی است که بر ضرورت ساخت و سازهای مجاز و ایمن و نظارت بر روند اجرای آنها از سوی مسئولان مربوطه صحه گذاشت، گفت: تمام ساختمان‌های تجاری و مسکونی ناایمن در کلانشهر تبریز و سایر شهرستان‌های استان باید هر چه زود شناسایی و نسبت به مقاوم‌سازی آنها اقدام شود.

  • مالیات از خانه های لوکس

    مالیات از خانه های لوکس

    در حال حاضر عملاً تا صاحب‌خانه لوکسی که شناسایی شده، قصد خرید و فروش نداشته و ناگزیر از گرفتن برگه مفاصا حساب مالیاتی نباشد. نمی‌توانیم از وی مالیات بگیریم؛ یعنی اگر فردی قصد فروش خانه خود را نداشته باشد، ابزاری برای وصول نداریم. پیش نویس آیین نامه اجرایی قانون مالیات بر خانه های لوکس را برای تصویب در هیئت وزیران به کمیسیون اقتصاد دولت ارائه داد.

  • شناسایی ساختمان‌های ناایمن

    شناسایی ساختمان‌های ناایمن

    دادستان تبریز دستور شناسایی ساختمان‌های ناایمن استان را صادر کرد دادستان آذربایجان شرقی ساختمان های تجاری و مسکونی ناایمن در شهر تبریز و سایر شهرستان های استان باید شناسایی شده و ضمن آسیب شناسی نقاط ضعف آنها احصا و برای رفع این نقاط راهکارهای لازم ارائه شود.

  • وام مسکن ملی ثبت نام وام مسکن شروع شد

    وام مسکن ملی ثبت نام وام مسکن شروع شد

    از امروز متقاضیان دریافت وام مسکن می‌توانند در سایت ارائه شده ثبت نام کنند. وام مسکن چیست و چگونه می‌شود وام مسکن را دریافت کرد؟ وام مسکن گونه‌ای از وام است، که جهت تأمین هزینه خریداری، ساخت‌وساز یا نوسازی ملک، در اختیار اشخاص حقیقی یا حقوقی قرار می‌گیرد. بانک مسکن به عنوان شناخته‌شده‌ترین بانک در زمینه‌ی «وام مسکن»، چندین نوع وام‌ مسکن را ارائه می‌دهد.

  • انتقاد  از تسهیلات ۴۵۰ میلیون تومانی خرید مسکن

    انتقاد از تسهیلات ۴۵۰ میلیون تومانی...

    انتقاد نایب رئیس مجلس از تسهیلات ۴۵۰ میلیون تومانی خرید مسکن/ مردم با مشکلات زیادی مواجه می‌شوند نایب رییس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه نرخ تسهیلات کنونی ساخت مسکن به دلیل گرانی مصالح و هزینه‌ها، اجرای طرح را با مشکل مواجه می‌کند، گفت: تسهیلات مسکن باید ۸۰ درصد بها تمام شده خانه‌ها را پوشش دهد.

  • ساخت مسکن وکارخانه برای جوانان

    ساخت مسکن وکارخانه برای جوانان

    امام جمعه همدان: خیّرین به سمت ایجاد کارخانه و ساخت مسکن برای جوانان حرکت کنند. شرایط فعلی که طرح مسکن ملی مطرح شده، خوب است تا مقداری زمین را در اختیار خیرین قرار دهیم و آنها نیز چند واحد مسکونی برای جوانانی که تازه ازدواج کرده‌اند را ساخته و در اختیار جوانان قرار دهند.

  •  وام مجردان/هر مجرد 280 میلیون

    وام مجردان/هر مجرد 280 میلیون

    مجردهای ساکن تهران می‌توانند تا ۲۸۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت کنند که شامل ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات خرید مسکن و ۸۰ میلیون تومان وام جعاله می‌شود. هزینه وام مسکن که مدتی است روند افزایشی به خود گرفته طی ۱۰ روز گذشته صعودی نبوده و تقریبا ثابت مانده است.بررسی آخرین وضعیت قیمت اوراق مسکن نشان می‌دهد که هر برگ اوراق تسهیلات مسکن در فروردین و اردیبهشت و خرداد سال گذشته به ترتیب ۱۲۹ هزار و ۴۰۰، ۱۲۹ هزار و ۵۰۰ و ۱۳۱ هزار و ۵۰۰ تومان قیمت دارند.

  • ساختمان‌های پزشکان استاندارد نیست

    ساختمان‌های پزشکان استاندارد نیست

    رئیس نظام پزشکی‌همدان:‌ ساختمان‌های پزشکان همدان استاندارد نیست گروه استان‌ها_رئیس سازمان نظام پزشکی همدان گفت: یکی از دغدغه و نگرانی‌های اصلی ما، غیر استاندارد بودن ساختمان‌های پزشکان همدان است.

  • شاهکار بانک مسکن

    شاهکار بانک مسکن

    شاهکار بانک مسکن: ۳۰۰ وام می‌دهد و یک میلیارد پس می‌گیرد! انتقاد از وام مسکن و بازپرداخت آن در ۱۲ سال، با انتقاد روزنامه‌نگاران همراه شد.

  •  صدور سند برای اراضی تصرفی

    صدور سند برای اراضی تصرفی

    معاون وزیر راه: صدور سند مالکیت برای اراضی تصرفی بدون معارض تسهیل می‌شود به گزارش ایران آنلاین،معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: با توجه به لزوم تعیین تکلیف اراضی تصرفی بدون معارض، فرآیندهای صدور سند مالکیت برای صاحبان املاک و ساختمان های احداثی در این اراضی تسهیل می‌شود.

  • وزارت مسکن تغییر قانون نظام مهندسی

    وزارت مسکن تغییر قانون نظام مهندسی

    مهندس غرضی، رییس سابق نظام مهندسی: «وزارت مسکن در تغییر قانون نظام مهندسی دست برده است»/ به جای اینکه متخصص نظر بدهد سیستم اداری جواب می‌دهد و از این گرفتاری‌ها ‹حادثه متروپل› در آینده بیشتر هم می‌شود مهندس محمد غرضی، رییس پیشین نظام مهندسی درباره روند ساخت و ساز ساختمان ها در ایران و جلوگیری از پیشامد حوادثی نظیر متروپل آبادان در آینده اظهار داشت:

  • سیاست مالیاتی بازار مسکن

    سیاست مالیاتی بازار مسکن

    سیاست مالیاتی موثر بر وضعیت بازار مسکن مقایسه آماری فعالیت‌های ساختمانی و وضعیت معاملات نشان می‌دهد در تهران میزان عرضه و تقاضای آپارتمان‌های تازه‌ساز در صورتی که با کاهش ریسک متغیر غیراقتصادی (مذاکرات رفع تحریم‌ها) همراه شود، تقریبا برابر است.جریان ورودی آپارتمان به بازار مسکن تهران و کشور طی پارسال و البته سه سال جهش قیمت -۹۷ تا ۱۴۰۰- نزدیک به ۵۰درصد کاهش پیدا کرد و باعث شد خشکسالی کاملا بحرانی و پرمخاطره در بازار معاملات خانه‌های نو شکل بگیرد.

  • جزییات ساخت مسکن مددجویان تهران

    جزییات ساخت مسکن مددجویان تهران

    در گفتگو با مهر مطرح شد؛ جزییات ساخت مسکن مددجویان استان تهران تعمیر ۱۵۱۱ واحد مسکونی مدیر کل کمیته امداد استان تهران جزئیات تامین و تعمیر مسکن مددجویان تحت پوشش این استان را تشریح کرد.

  • خبر مدیرعامل بانک مسکن

    خبر مدیرعامل بانک مسکن

    خبر بد مدیرعامل بانک مسکن برای خریداران خانه مدیرعامل بانک مسکن گفت: شورای پول و اعتبار با افزایش سقف تسهیلات خرید مسکن برای زوجین تهرانی به ۷۰۰ میلیون تومان موافقت نکرد و در حاضر این تسهیلات با همان سقف های قبلی اعطا می شود. رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی ۲۶ اردیبهشت ماه در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر، از ارائه پیشنهاد افزایش سقف تسهیلات خرید مسکن زوجین تهرانی به ۷۰۰ میلیون تومان به شورای پول و اعتبار خبر داده بود.

  • مخالفت شورای پول و اعتبار با پرداخت وام

    مخالفت شورای پول و اعتبار با پرداخت وام...

    مخالفت شورای پول و اعتبار با پرداخت وام مسکن۷۰۰ میلیون تومانی وام مسکن چقدر شد؟ مدیرعامل بانک مسکن گفت: شورای پول و اعتبار با افزایش سقف تسهیلات خرید مسکن برای زوجین تهرانی به ۷۰۰ میلیون تومان موافقت نکرد و در حاضر این تسهیلات با همان سقف های قبلی اعطا می شود. رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی ۲۶ اردیبهشت ماه ، از ارائه پیشنهاد افزایش سقف تسهیلات خرید مسکن زوجین تهرانی به ۷۰۰ میلیون تومان به شورای پول و اعتبار خبر داده بود.

  • ۳۷۰۰ سازه نقص ایمنی در کرج

    ۳۷۰۰ سازه نقص ایمنی در کرج

    شناسایی ۳۷۰۰ سازه با نقص ایمنی در کرج رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج گفت: تا پایان سال ۱۴۰۰، سه هزار و هفتصد دستگاه سازه با نقص ایمنی آتش‌نشانی در کرج شناسایی شد.

  • طرح مجلس برای ساماندهی اجاره‌ بها

    طرح مجلس برای ساماندهی اجاره‌ بها

    از ۳ برابر شدن جریمه‌ها تا الزام به ارسال قرارداد متن کامل طرح کنترل و ساماندهی اجاره‌ بهای املاک مسکونی که دو فوریت آن اخیرا در صحن علنی مجلس شورای اسلامی به تصویب نمایندگان رسیده بود؛ منتشر شد.جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرح کنترل و ساماندهی اجاره‌ بهای املاک مسکونی را تهیه و تدوین کرده اند؛ دو فوریت این طرح در صحن علنی مجلس شورای اسلامی به تصویب نمایندگان مجلس رسیده است و برای بررسی های لازم به کمیسیون عمران ارسال شده است.

  • اجاره داری حرفه‌ای حل مشکلات مسکن

    اجاره داری حرفه‌ای حل مشکلات مسکن

    عضو هیات مدیره کانون سراسری انبوه‌سازان مطرح کرد اجاره داری حرفه‌ای راهی برای حل مشکلات بخش مسکن عضو هیات مدیره کانون سراسری انبوه‌سازان با اشاره به افزایش اجاره‌نشینی به ۴۳ درصد، گفت: کاستی‌ها در حوزه تولید مسکن طی سال‌های گذشته منجر به افزایش اجاره‌ها و اجاره‌نشینی شده است.