بازار املاک / پرداخت وام ویژه به متقاضیان مسکن ملی

پرداخت وام ویژه به متقاضیان مسکن ملی

پرداخت وام ویژه به متقاضیان مسکن ملی

پرداخت وام به متقاضیان مسکن ملی از ضروری‌ترین پیش‌شرط‌های موفقیت این طرح به شمار می‌رود. در شرایطی که قیمت زمین و مصالح ساختمانی روزبه‌روز افزایش می‌یابد، بخش بزرگی از جامعه توان مالی کافی برای ورود به پروژه‌های مسکن را ندارد.

حتی اگر دولت زمین و زیرساخت‌های اولیه را فراهم کند، بدون پشتوانه مالی مناسب، بسیاری از متقاضیان قادر به تکمیل سهم آورده خود نخواهند بود. 

وام‌های بلندمدت و با سود مناسب می‌تواند شکاف میان توان مالی مردم و هزینه واقعی ساخت را پوشش دهد و امکان خانه‌دار شدن را برای اقشار متوسط و کم‌درآمد فراهم کند.

علاوه بر این، پرداخت وام‌های هدفمند به متقاضیان مسکن ملی باعث افزایش اعتماد عمومی به طرح می‌شود. 

در سال‌های گذشته تجربه‌های مشابه به دلیل کمبود منابع مالی و نبود حمایت بانکی به سرانجام نرسیده و همین موضوع باعث بی‌اعتمادی بخش بزرگی از مردم شده است.

 با تأمین مالی شفاف و ارائه تسهیلات بانکی پایدار، دولت می‌تواند پیام روشنی به متقاضیان بدهد که این بار طرح در مسیر اجرا قرار گرفته و سرنوشت آن مانند پروژه‌های نیمه‌تمام گذشته نخواهد شد.

از منظر اقتصادی نیز اعطای وام به متقاضیان مسکن ملی نوعی سرمایه‌گذاری بلندمدت برای کشور محسوب می‌شود. 

ساخت و تکمیل واحدهای مسکونی علاوه بر خانه‌دار کردن مردم، باعث رونق بازار کار، اشتغال‌زایی در بخش ساختمان و تحریک صنایع وابسته نظیر فولاد، سیمان و لوازم خانگی خواهد شد. 

در واقع، هر ریالی که در این مسیر پرداخت می‌شود، چندین برابر در اقتصاد ملی بازگشت دارد.

به همین دلیل، بسیاری از کارشناسان معتقدند که مجلس و دولت باید در تأمین منابع مالی و وام‌های بانکی همکاری نزدیکی داشته باشند. 

اگر منابع تسهیلاتی با سود معقول، بازپرداخت بلندمدت و شرایط آسان‌تر برای دهک‌های پایین‌تر جامعه طراحی شود، مسکن ملی می‌تواند به یک راه‌حل عملی برای بحران مسکن تبدیل گردد.


وام دهک به ۱۳۲ متقاضی مسکن ملی اراک پرداخت شد

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی گفت: استان مرکزی پیشرو در پرداخت وام دهک است که در مرحله نخست تعداد ۱۳۲ نفر دریافت این وام را دریافت کرده‌اند و وضعیت مالی پروژه‌ها بهبود یافته و هیچ مشکلی در مسیر تأمین منابع مالی وجود ندارد.

جواد لنجابی، سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی ظهر امروز در نشست با پیمانکاران پروژه ۸۱۱۲ واحدی اراک پیرامون مسائل و مشکلات این پروژه گفت: تاکید ما بر تسریع در تکمیل هرچه سریعتر واحدهای پروژه ۸۱۱۲ واحدی است تا بتوانیم هر چه سریع‌تر واحدها را به متقاضیان تحویل نماییم.

وی افزود: استان مرکزی پیشرو در پرداخت وام دهک است که در مرحله نخست تعداد ۱۳۲ نفر دریافت این وام را دریافت کرده‌اند و برای باقی متقاضیان هم پیگیر این وام هستیم و در جلسات قرارگاه مسکن استان که به صورت هفتگی برگزار می شود مباحث و مشکلات پروژه‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد.


وضعیت مالی پروژه‌ها بهبود یافته است

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان با اشاره به میزان واریزی‌های متقاضیان در پروژه‌ها اظهار کرد: در حال حاضر بابت صورت وضعیت‌های تکمیل شده به پیمانکاران بدهی نداریم و برای صورت وضعیت‌های انجام شده مبالغ در حساب متقاضیان وجود دارد که پس ازبررسی‌ها و تایید نهایی به پیمانکار پرداخت می‌شود.

لنجابی عنوان کرد: وضعیت مالی پروژه‌ها بهبود یافته و روند پرداخت‌ها به خوبی در حال انجام است. متقاضیان می‌توانند با اطمینان خاطر ادامه روند تحویل و ساخت پروژه‌ها را دنبال کنند، چرا که هیچ مشکلی در مسیر تأمین منابع مالی وجود ندارد. 

ما دنبال کارگاه پویا، فعال و رو به جلو هستیم و تمام تلاش خود را برای این امر انجام داده تا سبب رضایتمندی متقاضیان شویم.

  • ۷۰ درصد حقوق کارگران صرف اجاره‌بها می‌شود

    ۷۰ درصد حقوق کارگران صرف اجاره‌بها...

    ​رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگری کشور با اشاره به اینکه اصل ۳۱قانون اساسی درباره تأمین مسکن همواره رعایت نشده است گفت: کدام کارگری با ۱۱ میلیون حقوق می تواند از پس هزینه های مسکن در کشور برآید؟

  •  خرید خانه با سرمایه کم

    خرید خانه با سرمایه کم

    خرید خانه با سرمایه کم ممکن است چالش بزرگی به نظر برسد، اما با برنامه‌ریزی دقیق و استراتژی‌های مناسب می‌توانید به این هدف دست یابید. به بررسی روش‌ها و نکات کلیدی برای خرید خانه با حداقل سرمایه پرداخته و راهکارهای عملی برای شما ارائه خواهیم داد.

  • آرامش قیمت مسکن و تب تند اجاره بها

    آرامش قیمت مسکن و تب تند اجاره بها

    بانک مرکزی داده های خود از وضعیت بازار مسکن تهران را برای اردیبهشت و خرداد امسال به روزرسانی کرد. با استفاده از این داده ها مشخص می شود که در سه ماهه نخست امسال، معاملات مسکن در این شهر حدود ۸ درصد بیشتر شده و این اتفاق همزمان با تورم ۵.۵ درصدی مسکن رخ داده است.

  • دریافت وام اجاره 200 میلیون تومانی

    دریافت وام اجاره 200 میلیون تومانی

    وام ودیعه مسکن یکی از راه هایی است که افراد برای رهایی خود از کرایه خانه به آن امید دارند. در این فصل که همه درگیر اسباب کشی هستند خیلی از مستأجران به وام ودیعه مسکن فکر میکنند ولی وقتی مبلغ و سود آن را می‌بینند از این فکر خیلی ها منصرف می‌شوند و به دنبال راه دیگری برای جبران هستند.

  • خبر مهم برای مستاجران

    خبر مهم برای مستاجران

    سقف اجاره بهای مسکن به ۳۱ استان کشور ابلاغ شد که با اجرای آن شاهد قانونی شدن کامل سقف اجاره بهای مسکن خواهیم بود.

  • کمک سامانه خودنویس به مستاجران

    کمک سامانه خودنویس به مستاجران

    انتفاع مالی مستاجران و موجران از محل ثبت رایگان قرارداد اجاره در سامانه خودنویس به مرز هزار میلیارد تومان رسیده است. طبق آمار‌های وزارت راه و شهرسازی، در دوره فعالیت سامانه خودنویس ۵۷۰ هزار و ۷۵۴ قرارداد اجاره در این سامانه ثبت شده و کل حق کمیسیون این قرارداد‌ها در هزینه طرفین معامله صرفه جویی شده است.

  • قیمت مسکن بعد از انتخابات

    قیمت مسکن بعد از انتخابات

    نتظار از دولت چهاردهم آن است که بهبود فضای کسب و کار، رفع موانع تامین مالی شامل پیش‌فروش و تسهیلات مسکن، دیپلماسی فعال برای توسعه خدمات مهندسی و ارتقای توان علمی صنعت ساختمان را مدنظر قرار دهد.

  • وام نهضت ملی مسکن ۸۰۰ میلیون شد

    وام نهضت ملی مسکن ۸۰۰ میلیون شد

    در هجدهمین جلسه شورای عالی مسکن با افزایش سقف تسهیلات نهضت ملی مسکن در شهرها به ۸۰۰ میلیون تومان موافقت شد.

  • مستاجران از قراردادهای زیرزمینی پرهیز کنند

    مستاجران از قراردادهای زیرزمینی پرهیز...

    نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران با بیان اینکه در حال بازار مسکن در طی ماه گذشته متوقف شده و بازار وارد دوران رکود شده است گفت: بازار مسکن به گونه ای است که خریدار و فروشنده آپارتمان طی یک ماه گذشته صبر کردند به گونه ای که نه معامله خرید انجام شده و نه معامله فروش انجام شده است.

  • افزایش وام نهضت ملی مسکن

    افزایش وام نهضت ملی مسکن

    یکی از روش‌های کمک به خرید خانه، که زوج‌های جوان از آن استفاده می‌کنند، دریافت تسهیلات وام مسکن است. محاسبه اقساط وام مسکن نیز موضوع مهمی است که ممکن است باعث پیش آمدن سوالات زیادی شود.

  • مسکن در قفس انتخابات!

    مسکن در قفس انتخابات!

    گزارش‌ های میدانی و بررسی گفته‌های مشاوران املاک نشان می‌دهد این انتخابات قریب‌الوقوع و غیرمنتظره، بازار خرید و فروش املاک را به کمایی موقت فرو برده است. فروشندگان و خریداران مسکن در فاز انتظار فرو رفتند.

  • رشد ۴۰ درصدی قیمت مسکن در یک سال

    رشد ۴۰ درصدی قیمت مسکن در یک سال

    نرخ تورم خردادماه، امروز از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد. بر این اساس، مسکن در بازه ماهانه رشد قیمتی برابر با ۲.۳ درصد داشته و بازار اجاره نیز در این بازه تورمی برابر ۲.۲ درصد رشد داشته است. در این بین تورم سالانه مسکن نیز ۴۰.۷ درصد اعلام شده است.

  • اخطار به املاکی ها

    اخطار به املاکی ها

    در شرایط کنونی اگر مالکی قصد داشت اقدام به انعقاد قرارداد بیش از ۲۶ درصد کند اداره کل راه و شهرسازی ، مشاور املاک را متخلف می‌داند و با آن برخورد خواهد کرد.

  • بازار مسکن در دوره کدام دولت آرام بود؟

    بازار مسکن در دوره کدام دولت آرام بود؟

    مشاوران املاک توقف روند «خرید سرمایه‌ای ملک» را در روزهای گذشته به مراتب بیشتر از ابتدای تیر ماه توصیف می‌کنند و تا حدودی هم این «صبر» را بیش‌از «توقف روند فروش» می‌دانند که همین اثر ثبات یا کاهشی روی قیمت گذاشته است. با این حال، هنوز «داده فراگیر از نبض قیمت فروش آپارتمان در کل شهر تهران» در دسترس نیست و با این تحقیق میدانی از برخی محله‌ها و برخی مناطق، نمی‌توان «تصویر مشخص از اینکه قیمت مسکن در تیرماه نسبت به خرداد کاهش پیدا کرد یا افزایش یافت»، ارائه کرد.

  • وام قرض‌الحسنه ۷۵۰میلیونی برای اجاره‌نشینان

    وام قرض‌الحسنه ۷۵۰میلیونی برای...

    برای همه افرادی که در طرح نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده‌اند، تسهیلات و وام پیش بینی شده است. مقرر شد در یک ماه و طی سه نوبت به متقاضیانی که بانک‌های آنان مشخص شده، اطلاع رسانی شود و در صورتی که به بانک مراجعه نداشته باشند، در گروه افرادی لحاظ می‌شوند که از گرفتن تسهیلات منصرف شده‌اند.

  • سقف مجاز افزایش اجاره‌بها

    سقف مجاز افزایش اجاره‌بها

    با توجه به قانون ساماندهی بازار زمین و مسکن و تعیین نرخ تورم سقف اجاره بها با نظر شورای عالی مسکن و اعلام نهایی شورای مسکن استان تهران در جلسه صد و هشتم این شورا در محل شهرستان پردیس، افزایش ۲۶ درصدی برای سال جاری اعلام شده است، این مساله کاملاً رسمی و قانونی بوده و اتحادیه مشاوران املاک تهران نیز موضوع را رسماً اعلام کرده است.

  • نگاه کاندیداهای انتخابات ریاست‌ جمهوری به مسکن

    نگاه کاندیداهای انتخابات ریاست‌ جمهوری...

    نگاه نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری، به غیر از یک نفر از کاندیداها، نسبت به «یکی از مهم‌ترین مسائل اقتصادی خانوارها، یعنی تامین مسکن» از اظهارنظرهای آنها و همچنین اعضای ستادهای انتخاباتی‌شان مشخص شد. بررسی‌های دنیای‌اقتصاد از آنچه محمدباقر قالیباف، مسعود پزشکیان، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی و همچنین امیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی درنظر دارند برای خانه‌اولی‌ها انجام دهند، نشان می‌دهد دو کاندیدا با مداخله مستقیم دولت در مسکن‌سازی به شیوه‌هایی که از دهه ۸۰ روی زمین‌های دولتی پیاده شد، زاویه دارند. یکی از ا

  • واکنش بازار به قیمت‌گذاری دولتی مسکن

    واکنش بازار به قیمت‌گذاری دولتی مسکن

    یک کارشناس اقتصاد مسکن با بیان اینکه اعلام سقف اجاره‌بها براساس نرخ تورم موضوع جدیدی در بازار مسکن نیست، گفت: در بحث خرید‌و‌فروش مسکن قیمت‌گذاری برای یک کالای ناهمگن از سوی دولت یک شوخی است.

  • ثبت نام وام ودیعه مسکن

    ثبت نام وام ودیعه مسکن

    به دلیل اینکه وارد فصل تغییر خانه شده ایم تمامی مستاجر ها در فکر افزایش پول پیش هستند و برای همین به دریافت وام ودیعه مسکن فکر میکنند. وام ودیعه مسکن به دلیل سود زیادی که دارد خیلی از افراد را از دریافت آن منصرف میکند چرا که بازپرداختش برای مستاجران سنگین میشود.

  • ساخت مسکن ۲۵ متری آغاز شد

    ساخت مسکن ۲۵ متری آغاز شد

    در طرح مسکن اقتصادی، قیمت زمین صفر در نظر گرفته شده است. با توجه به طراحی این پروژه به صورت مجتمع اقامتی و تجاری از طریق الحاقات زمین، هزینه برای متقاضیان صفر شده است.

  • سقف افزایش اجاره خانه در تهران ۲۶ درصد شد

    سقف افزایش اجاره خانه در تهران ۲۶ درصد...

    در جلسۀ شورای مسکن میزان افزایش اجاره‌ مسکن در سال ۱۴۰۳ برای شهر تهران ۲۶ و برای شهرهای استان ۲۴ درصد نسبت به سال گذشته تعیین شد.