بازار املاک / مشکل سند ۱۳۵ هکتار زمین مسکونی پس از ۲۵ سال مرتفع شد

مشکل سند ۱۳۵ هکتار زمین مسکونی پس از ۲۵ سال مرتفع شد

مشکل سند ۱۳۵ هکتار زمین مسکونی پس از ۲۵ سال مرتفع شد

نماینده مردم فیروزآباد، قیروکارزین و فراشبند گفت: طی جلسه‌ای، زمین های ۱۳۵ هکتاری بلوار شهید بهشتی فیروزآباد، نیروی انتظامی و زمین های تعاونی سه‌گانه‌ای دادگستری، منابع طبیعی و ثبت اسناد تعیین تکلیف شد.


مشکل سند ۱۳۵ هکتار زمین مسکونی پس از ۲۵ سال مرتفع شد
در سال ۱۳۷۵ بنیاد تعاون سپاه با خرید تضمینی از مسکن و شهرسازی طی قراردادی ۸۷۸ قطعه زمین که ۶۳ قطعه مازاد بر سهم خود فروخته بود، قطعات به نام دولت صادر شد.

در این اختلاف مشکل زمین، سند ۷۷۸ نفر صادر نشده و تاکنون بیش از ۲۵ سال بلاتکلیف مانده است.

مشکل زمین نیروی انتظامی در محدوده یکصد هزار متر و تفکیک در ۲۳ هزار متر آن از دیگر مشکلات زمین است این شهرستان بوده که از سال ۱۳۴۷ که بلاتکلیف مانده است.

همچنین مشکلات تعاونی سه گانه  مسکن دادگستری منابع طبیعی و ثبت اسناد که ۱۲۱ قطعه به مردم واگذار شده و ساخت و ساز صورت گرفته امروز برای واگذاری سند با مشکل روبرو شده که در این جلسه مطرح و بر اساس توافقاتی تعیین تکلیف شد.

در این راستا  نماینده مردم فیروزآباد، قیروکارزین و فراشبند در  روند جلسه ای جهت تعیین تکلیف این زمین ها در گفتگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: ۱۳۵هکتار از زمین‌های این منطقه که بیش از ۲۵ سال پیش به مردم واگذار و در ثبت و صدور با مشکل روبرو شده از جمله مباحث این جلسه بود که با دعوت از هیات مدیره سازمان ملی زمین و اداره کل مسکن و شهرسازی و...تلاش شد تا تکلیف مالکیت ۷۷۸ ملک مشخص شود.

محمدمهدی فروردین افزود: با این مشکل مردم در خصوص ملک شخصی خریداری شده خود نمی توانستند تصمیم گیری کنند و ۲۵ سال به این مردم نگرانی هایی وارد شده است.

وی  ادامه داد: تاخیر و نگرانی بیش از دو دهه دوره مسئولانی که برای رفع مشکلات مردم پا در عرصه خدمت گذاشته اند و به میدان آمده زمان بسیار  طولانی است.

فروردین اضافه کرد: امروز دولت و مجلس انقلابی برای کاهش رفع مشکلات و نگرانی‌های مردم تمام وقت به میدان آمده تا گرهی از مشکلات مردم باز کنند.

وی بیان داشت: بر اساس منویات مقام معظم رهبری ما حق نداریم حتی یک روز کار مردم را به تاخیر اندازیم و این تفکر در اندیشه رئیس‌جمهور انقلابی یافت می‌شود و به جد پیگیر رفع مشکلات و دغدغه های مردم می باشد.

نماینده مردم فیروزآباد قیروکارزین و  فراشبند ابراز داشت: مسئولان نباید دست روی دست گذاشته تا مشکلات مردم انباشته و دردی از درد مردم دوا نشود.

فروردین خاطرنشان کرد: امید است این تصمیم‌گیری مقدمه راهی باشد که مردم را به دولت انقلابی و مردمی امیدوار کند.

وی تصریح کرد: در این جلسه زمینهای ۱۳۵ هکتاری شمال بلوار شهید بهشتی فیروزآباد، نیروی انتظامی و زمینهای تعاونی سه‌گانه‌ای دادگستری، منابع طبیعی و ثبت اسناد با توافق اداره کل راه و شهرسازی و سازمان ملی زمین و مسکن بنیاد تعاون سپاه و دیگر ادارات تعیین تکلیف شده و با انعقاد قرارداد فی مابین، اسناد مالکیت مالکان صادر می‌شود.

در ادامه فرماندار شهرستان فیروزآباد اظهار داشت: جهت بررسی زمین های فاز ۳ با حضور نماینده مردم فیروزآباد، قیروکارزین و فراشبند در مجلس شورای اسلامی، هیئت ‌مدیره سازمان ملی مسکن و معاونین مسکن و املاک اداره کل راه و شهرسازی، نمایندگان بنیاد تعاون سپاه و دیگر مسئولان محلی کنار هم گرد آمده تا مشکلات زمین را مرتفع کنند.

وی افزود: در تعیین تکلیف انتقال قطعات سهم بنیاد تعاون سپاه و سهم شهرداری قرارداد با توجه به مباحث مطرح شده و مستندات اماده سازی شده و از آنجایی که تعداد ۶۳ قطعه مسکونی از ناحیه بنیاد تعاون سپاه از سهمیه دولت به مردم واگذار شد، مقرر شد نحوه پرداخت مطالبات دولت به شرح اعلامی در محاسبات فی مابین بر اساس تکلیف و پس از اتخاذ تصمیم در خصوص انتقال سند اقدام گردد.

حسین آرگیو در خصوص سهم ۱۰ درصدی شهرداری در طرح ۱۳۵ هکتاری ادامه داد: مقرر شد جلسه ای در محل دفتر معاونت مسکن اداره کل راه و شهرسازی تشکیل و مجدد بررسی شود و در خصوص سهام قانونی شهرداری طبق صورتجلسه مالکان سهام محاسبه به عمل و در صورت عدم تسویه حساب پرداخت گردد.

فرماندار شهرستان فیروزآباد در خصوص تکمیل موضوع عملیات آماده سازی ناشی از قرارداد منعقد شده با شهرداری اعم از رفع نواقص و آسفالت اضافه کرد: تعداد قطعات باقیمانده از سهم شهرداری بابت تکمیل آماده سازی موضوع قرارداد تحویل به شهرداری و در قبال آن شهرداری فیروزآباد نسبت به تکمیل آماده سازی اقدام کند.

وی با اشاره به درخواست فرماندهی انتظامی استان فارس با توجه به صورت جلسه منعقد شده، بیان داشت: مقرر شد مطابق صورتجلسه سال ۱۳۸۳  فرماندهی انتظامی فارس و مسکن و شهرسازی مراتب به صورت هیئت نمایندگی توسط اداره کل راه و شهرسازی فارس به سازمان ملی زمین و مسکن با پیشنهاد معاوضه به صورت معادل سازی پس از تغییر کاربری قطعه فضای سبز به مسکونی و در صورت اخذ تعهد نامه رسمی و تایید و تنفیذ و درصورت قطعه معوضه در مالکیت نیروی انتظامی با توجه به مستندات مشروط به پرداخت سهم شهرداری توسط نیروی انتظامی به صورت خام جهت اخذ مجوز هیئت مدیره مطرح گردد. 

آرگیو همچنین در خصوص تعاونی‌های سه‌گانه منابع طبیعی اداره ثبت و دادگستری تصریح کرد: با توجه به اخذ بهای دولتی توسط سازمان مسکن و شهرسازی وقت و تسویه حساب باید مراتب طی مصوبه هیئت نمایندگی به سازمان ملی زمین و مسکن جهت اخذ مجوز منعکس تا مجوز لازم صادر گردد.

به گزارش خبرگزاری فارس از فیروزاباد

  • اعزام ۱۰۰گروه جهادی به مناطق سیل‌زده هرمزگان_لایروبی ۱۹۲۵ واحد مسکونی توسط جهادگران

    اعزام ۱۰۰گروه جهادی به مناطق سیل‌زده...

    رئیس بسیج سازندگی استان هرمزگان به حضور و اعزام ۱۰۰گروه جهادی جهت کمک به سیل‌زدگان اشاره و عنوان کرد: گروه‌های جهادی تا برگشت زندگی مردم به شرایط عادی در کنار آنها خواهند بود.

  •  میزان اقساط نهضت ملی مسکن اعلام شد

    میزان اقساط نهضت ملی مسکن اعلام شد

    معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی مبلغ اقساط خرید واحدهای مسکونی نهضت ملی مسکن را از دو و نیم میلیون به بالا اعلام کرد.محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در گفتگو با برنامه «فرامتن» شبکه افق در خصوص موضوع نهضت ملی مسکن گفت: با برنامه ریزی انجام شده در دولت جدید تأمین زمین، ارائه تسهیلاتی مانند تخفیف در مالیات ساختمان، انشعابات و مصالح ساختمانی توسط دولت انجام می‌شود و ساخت مسکن توسط اشخاص صورت می‌گیرد.

  • پرداخت تسهیلات ساخت به مالکان اراضی مسکونی درآذربایجان غربی

    پرداخت تسهیلات ساخت به مالکان اراضی...

    به مالکان اراضی مسکونی در آذربایجان غربی تسهیلات ساخت پرداخت می شود.مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی با اشاره به تسهیلات خودمالکی مسکن گفت: در طرح نهضت ملی، افراد خودمالک نیز می‌توانند از تسهیلات ساخت مسکن استفاده کنند.پرداخت تسهیلات ساخت به مالکان اراضی مسکونی درآذربایجان غربی

  • جزئیات بازپرداخت تسهیلات ساخت طرح نهضت ملی مسکن برای اقشار کم درآمد

    جزئیات بازپرداخت تسهیلات ساخت طرح نهضت...

    معاونت مسکن و ساختمان در گزارشی جزئیات دو روش بازپرداخت تسهیلات ساخت طرح نهضت ملی مسکن را برای اقشارکم و متوسط درآمدی با اقساط ماهانه برای هریک از مناطق شهری و روستایی تشریح کرد.معاونت مسکن و ساختمان در گزارشی به تشریح ویژگی‌های مثبت طرح نهضت ملی مسکن برای خانوارها پرداخت.

  • راهکار کنترل قیمت مسکن چیست؟

    راهکار کنترل قیمت مسکن چیست؟

    رییس کمیسیون عمران مجلس با تاکید بر اینکه بهترین روش برای کنترل قیمت مسکن افزایش تولید است گفت: تولید بالا و مناسب مسکن می‌تواند بر قیمت تمام شده آن تاثیر بسزایی داشته و در نهایت قیمت را کاهش دهد.تولید مسکن پس از یک دوره افت با افزایش نسبی به نیم میلیون واحد در سال ۱۳۹۹ رسید. بر اساس اعلام مرکز آمار ایران در سال ۱۳۹۹ تعداد ۴۹۰ هزار و ۵۹۷ واحد مسکونی در پروانه‌های صادر شده برای احداث ساختمان از سوی شهرداری‌های کشور پیش‌بینی شده که نسبت به سال قبل از آن ۲۲.۸ درصد افزایش داشته است.

  • اتفاق عجیب در بازار مسکن_خرید خانه 40 درصد زیر قیمت؟

    اتفاق عجیب در بازار مسکن_خرید خانه 40...

    سرمایه‌گذاران خارجی امیدوارند که طی ماه‌های آتی روند جهش قیمت مسکن در ترکیه برای جبران افت ارزش لیر آغاز شود. بر اساس داده‌های موسسه آمار ترکیه تعداد فروش مسکن به شهروندان خارجی نزدیک به ۵۰ درصد رشد داشته است و ایرانیان اولین خریداران املاک این کشور محسوب می‌شوند. این در شرایطی است که مشکلات جدید خرید ملک در ترکیه برای سرمایه‌گذاران و بخصوص ایرانی‌ها ایجاد شده است به صورتی که سرمایه گذاران در این بخش به سختی می‌توانند دارایی‌های خود را نقد کنند و شرایط خروج سرمایه‌ها از این کشور بسیار سخت شده اس

  • ۱۵۰ خانه درشهر بیرم غیرقابل سکونت شد

    ۱۵۰ خانه درشهر بیرم غیرقابل سکونت شد

    لارستان - استاندار فارس با اعلام اینکه ۱۵۰ خانه در شهر بیرم غیر قابل سکونت شد، گفت: تسهیلات و کمک های بلاعوض به سیل زدگان بیرم پرداخت می شود. محمد هادی ایمانیه با حضور در جمع مردم منطقه سیل‌زده بیرم لارستان حضور ضمن بررسی مشکلات سیل‌زدگان، دستورهای لازم را برای شتاب بخشی به حل مشکلات آن‌ها صادر کرد.

  • پرداخت وام ساخت مسکن بدون نیاز به سپرده و خرید اوراق

    پرداخت وام ساخت مسکن بدون نیاز به سپرده...

    بر اساس اعلام وزارت راه و شهرسازی، به آن دسته از سازندگانی که قصد ساخت واحدهای مسکونی بر روی زمین‌های خود داشته باشند، تسهیلات ویژه از سوی شبکه بانکی پرداخت می‌شود.بنا بر اعلام وزارت راه و شهرسازی به آن دسته از مالکانی که قصد دارند اقدام به احداث مسکن بر روی زمین‌های خود به قصد سکونت کنند، تسهیلات نهضت ملی مسکن پرداخت می‌شود.

  • ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی توسط تعاونی‌ها

    ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی توسط...

    با توجه به آنکه مسکن سهم بسزایی در سبد هزینه خانوارهای کم درآمد دارد، استفاده از ظرفیت تعاونی‌های مسکن در ساخت و تامین مسکن ارزان قیمت می تواند به عنوان یک راهکار موثر از سوی دولت دنبال شود.مسکن نقش بسزایی در زندگی بسیاری ازخانواده‌ها دارد و به لحاظ تأثیرگذاری در سبد هزینه‌ خانوارهای کم درآمد به ویژه دهک‌های متوسط و پایین جامعه که جزو حداقل بگیرانند، از اهمیت بالایی برخوردار است.

  • رشد 19 درصدی قیمت مسکن در آمریکا

    رشد 19 درصدی قیمت مسکن در آمریکا

    مردم آمریکا در ۲۰۲۱ چقدر وام مسکن گرفتند. در سال ۲۰۲۱ رقم وام دریافتی مردم آمریکا برای خرید خانه به شکل چشم‌گیری افزایش یافت و حجم وام پرداخت شده در تاریخ این کشور بی‌سابقه بوده است.در سال ۲۰۲۱ مردم آمریکا مجموعاً ۱.۶۱ تریلیون دلار وام برای خرید خانه دریافت کردند.

  • دست دلالان را برای تغییر نرخ ها باز گذاشته است

    دست دلالان را برای تغییر نرخ ها باز...

    بازی دلالان با نرخ اجاره مسکن. نبود شفافیت در برخی معاملات از جمله مسکن، هرچند زمستان فصلی برای جا به جایی، مستاجران نیست اما نرخ اجاره مسکن برای آن حائز اهمیت است.چندی پیش بانک مرکزی در جدیدترین گزارشی که ارائه کرده اعلام کرد متوسط قیمت خرید و فروش یک متر مربع زیربنای واحد مسکونی معامله شده در شهر تهران طی این ماه نسبت به ماه قبل ۱.۲ درصد افزایش و نسبت به ماه مشابه سال قبل ۱۷.۷ درصد افزایش را تجربه کرده که همین افزایش یافتن نرخ قیمت مسکن خود باعث می‌شود که نرخ اجاره هم متناسب با آن رشدپیداکند

  • افزایش قیمت مسکن در بهار امسال

    افزایش قیمت مسکن در بهار امسال

    جزییات جدید افزایش قیمت مسکن در بهار امسال در بهار امسال قیمت هر مترمربع زیربنای مسکونی ۱۰۰ درصد، هر مترمربع زمین ۱۰۴ درصد و نرخ اجاره‌ بها ۶۳ درصد رشد داشته است. متوسط قیمت فروش هر مترمربع زیربنای مسکونی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی در سطح کل کشور ۱۱ میلیون و ۵۰۳ هزار تومان با میانگین مساحت ۱۱۵ مترمربع و متوسط عمر بنای ۱۳ سال بوده است، که نسبت به فصل قبل، ۱۲.۲ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ۱۰۰.۲ درصد افزایش داشته است.

  • ویلا‌های ۸ تا ۱۰ میلیارد تومانی

    ویلا‌های ۸ تا ۱۰ میلیارد تومانی

    بر اساس آگهی‌های منتشرشده در پلتفرم‌های مختلف، از ۳ میلیون و ۷۸۲ هزار آگهی خریدوفروش مسکن در دو استان گیلان و مازندران، ۲۱.۸ درصد از آن‌ها زیر ۱۰۰ متر، ۲۵.۷ درصد بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ متر، ۲۰.۷ درصد بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ متر، ۲۸.۹ درصد بالای ۳۰۰ متر و ۲.۹ درصد نیز بدون مشخصات متراژ بوده است. این متراژ بیانگر این موضوع است که سهم ویلا در این استان‌ها نسبتا بالا بوده و آپارتمان‌ها نیز با قواره‌های بیشتر ساخته می‌شود.

  • طرح مسکن دولت موجب کاهش نسبی قیمت‌ها شد

    طرح مسکن دولت موجب کاهش نسبی قیمت‌ها شد

    یک روزنامه اصلاح‌طلب معتقد است آغاز اجرای طرح مسکن در دولت جدید، موجب کاهش نسبی قیمت‌ها در این حوزه شده است.بازار معاملات مسکن در آذرماه همچون ماه گذشته با رشد همراه بود به طوری‌که در این ماه شاهد رشد ۳۴ درصدی معاملات و رشد قیمتی ۱. ۸ درصدی نسبت به ماه قبل بوده‌ایم در واقع بازار مسکن تحت تاثیر سیاست‌های مسکنی دولت و وعده ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال و نگرانی سفته بازان و البته بانک‌هایی که بیشترین سهم را از مسکن احتکاری به خود اختصاص داده‌اند.

  • روستایی که در آن هیچ چیز گران نشده است

    روستایی که در آن هیچ چیز گران نشده است

    در دهکده فوگری آگسبورگ در آلمان قیمت کرایه خانه ها از سال 1520 تا به حال تغییری نکرده است. با پرداخت کمتر از یک یورو می توان به مدت یک سال در این دهکده زندگی کرد.

  • ۱۲ واحد مسکونی تخلیه شد به علت فرونشست زمین در نسیم شهر

    ۱۲ واحد مسکونی تخلیه شد به علت فرونشست...

    سرپرست شهرداری نسیم‌شهر با بیان اینکه تمامی انشعابات آنها قطع شده است، عنوا ن داشت: بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد فرونشست این قنات تا حیاط این چند ساختمان ادامه دارد؛ اگر میزان فرونشست تا همین اندازه باشد با تزریق بتن مشکل را حل می‌کنیم در غیر این‌صورت ماجرا فرق می‌کند.

  • چرا پرداخت ودیعه مسکن برای بانک‌ها نمی‌صرفد؟

    چرا پرداخت ودیعه مسکن برای بانک‌ها...

    دبیر کمیسیون حقوقی بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی با بیان اینکه الزام بانک‌ها به پرداخت تسهیلات تکلیفی با نرخ پایین‌تر از نرخ مصوب شورای پول و اعتبار یا با نرخ سود پایین‌تر از قیمت تمام شده منابع بانکی به زیان سپرده گذاران و صاحبان سهام بانک‌هاست، گفت: نرخ سود ۱۳ درصدی تسهیلات تکلیفی ودیعه مسکن در جایی که بانک مرکزی سود علی‌الحساب سپرده‌های بانکی را ۱۵ درصد تعیین کرده است، توجیه اقتصادی ندارد.

  • املاکی که در رهن بانک هستند چگونه نقل و انتقال پیدا می‌کنند؟

    املاکی که در رهن بانک هستند چگونه نقل و...

    هنگام خرید و فروش ملک رهنی، گاه لازم است سند از رهن بانک آزاد شود و گاه به این اقدام نیاز نیست. در هر صورت، اگر قصد خرید یا فروش ملک رهنی را دارید، باید نکاتی را رعایت کنید. بانک‌ها برای وام‎ها و تسهیلات اعطایی، ضمانت اجرای مشخصی را در نظر می‌گیرند.

  • بعد از گورخوابی نوبت به اتوبوس خوابی رسید

    بعد از گورخوابی نوبت به اتوبوس خوابی...

    ۱۲ تا ۲۵ هزار تومان هزینه یک شب بی‌آرتی خوابی در تهران است. بسیاری به جای اجاره خانه اینجا می‌خوابند. البته بی‌آرتی خوابی چندان هم راحت نیست، حداقل تا صبح باید پنج بار اتوبوس‌ عوض کنند و چند دقیقه بین هر بار پیاده و سوار شدن سرما را تحمل کنند.

  • آخرین وضعیت وام مسکن ملی

    آخرین وضعیت وام مسکن ملی

    جزئیات جدید نحوه اعطای وام نهضت ملی مسکن اعلام شد_نحوه اعطای وام در طرح نهضت ملی مسکن اعلام شد. آخرین وضعیت وام مسکن ملی | جزئیات جدید نحوه اعطای وام نهضت ملی مسکن اعلام شد

  • قیمت آپارتمان با عمر بنای یک تا ۳۰ سال در تهران

    قیمت آپارتمان با عمر بنای یک تا ۳۰ سال...

    قیمت آپارتمان در تهران با عمر بنای بین یک تا ۳۰ سال را می‌توانید در این گزارش مشاهده کنید. براساس مشاهدات میدانی در مناطق مختلف تهران با توجه به امکانات اطراف منزل و موقعیت آن قیمت‌های مختلفی را می‌بینیم. در این گزارش از مناطق ۲۲ گانه تهران یک مورد قیمت مسکن را با عمر بنای بین یک تا ۳۰ سال و متراژ بین ۴۰ تا ۲۰۰ متر گردآوری کردیم.