بازار املاک / بازار مسکن شیراز همچنان بر مدار گرانی می‌چرخد

بازار مسکن شیراز همچنان بر مدار گرانی می‌چرخد

بازار مسکن شیراز همچنان بر مدار گرانی می‌چرخد

عضو کمیسیون عمران مجلس: بعید می‌دانم خانه ارزان شود بازار مسکن شیراز همچنان بر مدار گرانی می‌چرخد/ عضو کمیسیون عمران مجلس: بعید می‌دانم خانه ارزان شود افزایش نرخ تورم، مصالح ساختمانی، زمین و........ باعث شده تا روز به روز قیمت مسکن در شیراز افزایش یابد و افراد سالانه قدرت اجاره منزل نقلی هم در کلانشهر شیراز از دست بدهند و سال به سال برای ادامه زندگی به نقطه پایین تر مهاجرت کنند.



 شیراز خرید مسکن موضوع دور و درازی است که قرار نیست در آینده نزدیک حل شود و هم مجلس و هم دولت جدید از روز آغاز به کارش تاکنون نتوانسته هیچ اتفاق مناسبی در حوزه مسکن رقم بزنند. با  سر زدن به مشاوران املاک به راحتی می‌توان وضعیت بد مسکن و اجاره بها را در شیراز  فهمید. به طوری که یک کارگر با احتساب دریافتی ماهیانه 5 میلیون تومان باید برای خانه دار شدن 20 سال حقوقش را بدون هیچ‌گونه دریافتی پس انداز کند.

حباب تورمی باعث شد تا خریداران واقعی قدرت خرید مسکن را از دست بدهند

آن طور که یزدان پناه کارشناس و نائب رئیس سابق اتحادیه مشاوران املاک شیراز می گوید: قیمت خانه در شیراز از متری 8 میلیون تومان آغاز و به متری 50 الی 60 میلیون تومان می رسد.

یک کارشناس حوزه مسکن با بیان اینکه در حال حاضر و طبق معمول چندین سال گذشته بازار مسکن شیراز همچنان راکد است، می گوید: متاسفانه ایجاد حباب تورمی در نرخ ها سبب شده تا خریداران واقعی قدرت خرید مسکن در شیراز را از دست بدهند و این در حالی است که تنها افرادی که خواستار تغییر خانه و سرمایه گذاری در حوزه مسکن هستند از خرید ملک در شیراز استقبال می کنند.

عقیل یزدان پناه در گفت و گو با ایلنا با اشاره به اینکه در شرایط فعلی بعضی افراد هم با خرید خانه ارزان قیمت قصد دارند در این حوزه سرمایه گذاری کنند، می افزاید: در حال حاضر به ندرت خرید وفروش خانه در شیراز انجام می شود.

افزایش نرخ تسهیلات مسکن را گران تر می کند

نائب رئیس سابق اتحادیه مشاورین املاک شیراز می گوید: ذکر این نکته ضروری است که پرداخت تسهیلات و افزایش نرخ وام باعث ایجاد تورم می شود و این در حالی است که افزایش نرخ تسهیلات باعث گرانی قیمت خانه می شود.

یزدان پناه با اشاره به اینکه هنوز پدیده خانه های اشتراکی در شیراز رخ نداده است، بیان می کند: اما در صورت پیش‌روی روند فعلی و افزایش نرخ و اجاره بها مسکن قطعا در سال های آینده شاهد چنین اتفاقاتی در حوزه مسکن در شیراز خواهیم بود.

مهاجرت حاشیه نشین‌ها به روستاها

این کارشناس حوزه مسکن با بیان اینکه در حال حاضر مردم هم قدرت خرید و هم پرداخت اجاره بها در شیراز را از دست داده اند، تصریح می کند: در حال حاضر افرادی که درون شهر زندگی می‌کردند و اجاره نشین بودند افزایش نرخ اجاره‌ها باعث شده تا به حاشیه های شهر شیراز مهاجرت کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه متاسفانه افرادی که در گذشته در حاشیه شهر شیراز زندگی می‌کردند در حال حاضر به شهر‌ستان‌های اطراف و روستاها مهاجرت کرده‌اند، می گوید: در حال حاضر افرادی که در شهرک‌های شیراز زندگی می‌کردند افزایش نرخ مسکن و تورم در حوزه مسکن باعث شد تا حاشیه نشین شده و  به سمت شهرستان ها و روستاها مهاجرت کنند.

یزدان پناه با بیان اینکه با بررسی از ورودی شیراز مسیر دروازه قرآن و ..... به راحتی متوجه می شوید که خیل عظیمی از مردم از بیرون وارد شیراز می شوند می افزاید: بسیاری از افراد از شهرهایی مانند زرقان، لپویی و .... برای کار به شیراز می آیند و در زمان های آخر شب به شهر و محل سکونت‌شان باز می گردند.

وی با اشاره به اینکه مالکان در شیراز به بهانه افزایش نرخ تورم و افزایش 60 درصدی قیمت رهن و اجاره به دنبال بلند کردن مستأجران هستند، می‌گوید: مالکان پیش از شیوع کرونا نرخ اجاره بها را حداکثر میان 12 الی 15 درصد گران می کردند.

رهن یک میلیاردی خانه در شیراز

این مشاور املاک در ادامه با اشاره به اینکه قیمت رهن کامل در بعضی از نقاط شیراز به یک میلیارد تومان رسیده، می افزاید: در نقاطی هم مالکان میزان نرخ اجاره بها را 10 الی 15 میلیون تومان عنوان می کنند به طوری که افراد در سال‌های گذشته با یک میلیارد تومان هزینه رهن می توانستند یک منزل خوب در نقطه عالی شیراز خریداری کنند.

طرح تولید جهش مسکن خانه را ارزان نمی‌کند

پاک فطرت عضو کمیسیون عمران هم در ادامه با بیان اینکه ذکر این نکته ضروری است که طرح جهش تولید مسکن هم نمی تواند قیمت خانه را خیلی ارزان کند می گوید: نرخ مسکن هم از اقتصاد کشور و وضعیت ارز خارجی، طلا، خودرو تورم و ..... تبعیت می کند و این در حالی است که قیمت تمام این موارد ذکر شده تاثیر مستقیمی بر روی نرخ مسکن دارد.

علی رضا پاک فطرت در گفت و گو با ایلنا با اشاره به اینکه امکان دارد طرح تولید جهش مسکن باعث ایجاد رکود در بازار مسکن شود می افزاید: اجرای طرح تولید جهش مسکن باعث کاهش تعداد خریداران خانه می شود که در نهایت این مهم سبب می‌شود تا فروشندگان ملک‌شان را با قیمتی ارزان تر به مردم بفروشند.

نماینده شیراز و زرقان با اشاره به اینکه متاسفانه قیمت مصالح ساختمانی روز به روز در حال افزایش است، ادامه می دهد: اگر قرار است قیمت مسکن کاهش یابد و ارزان شود دولت نباید اجازه گرانی مصالح ساختمانی را بدهد.

ساختمان سازی دیگر برای سازندگان صرفه اقتصادی ندارد

رئیس مجمع نمایندگان استان فارس در ادامه با بیان اینکه افزایش قیمت بعضی از مصالح ساختمانی بیش از نرخ دلار بوده است می افزاید: تمام این موارد بیانگر این است که با روند وضع موجود دیگر ساختمان سازی برای سازنده ها هم صرفه اقتصادی ندارد.

مسکن 12

ساخت و ساز ها در مناطق لوکس نشین شیراز انجام می شود

عضو کمیسیون عمران با اشاره به اینکه در حال حاضر تنها افراد و ساخت و ساز کاران در مناطق گران قیمت و لوکس شیراز اقدام به ساخت و احداث خانه و آپارتمان می کنند، می گوید: متاسفانه در شرایط فعلی آیین نامه های سنگین و گرانی محصولات و مصالح ساختمانی سبب شده تا قیمت هر متر ساخت مسکن بدون در نظر گرفتن قیمت زمین متری 7 میلیون در آید که تمام این موارد سبب شده تا سازندگان رغبتی برای ساخت مسکن در مناطق کمتر برخوردار شیراز نداشته باشند.

وی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی تنها سازندگان مسکن از ساخت خانه در مناطق خوب شیراز استقبال می کنند ادامه می دهد: اما این مهم با نیاز مردم و قشر متوسط به پایین جامعه همخوانی ندارد و قشر ضعیف همواره در مناظق کمتر برخوردار شیراز حضور دارند.

بعید می دانم خانه در شیراز ارزان شود

عضو کمیسیون عمران در ادامه با بیان اینکه هرچند امکان دارد که با ایجاد رکود نرخ مسکن ثابت بماند اما این اتفاق که بتواند قیمت مسکن را ارزان کند در شیراز رخ نخواهد داد وبعید می دانم قیمت مسکن در شیراز ارزان شود.

رئیس مجمع نمایندگان فارس در ادامه با اشاره به اینکه تعداد حاشیه نشینی در شیراز به عنوان یک کلانشهر بزرگ امری قابل درک است می گوید: خشکسالی ها در سال‌های گذشته در استان فارس باعث شد تا کشاورزان و دامداران با مشکلات متعددی مواجه شوند و جوانان پر انرژی در شهر های کوچک و روستاها  به شهر‌ها مهاجرت کنند و با خرید خانه در حاشیه شیراز در این بخش سکنا گزینند.

پاک فطرت با بیان اینکه زمین های مرغوب در حاشیه شهر ها که می تواند مکانی مناسب برای مراکز علمی و دانشگاهی باشند در حال حاضر به صورت شبانه ساخته شوند می افزاید: متاسفانه این ساختمان ها شبانه و به صورت غیر علمی ساخته می شوند که در آینده این مهم مشکلات متعددی  را ایجاد  خواهد کرد.

عضو کمیسیون عمران با بیان اینکه دولت باید از ایجاد اشتغال در روستاها با پرداخت تسهیلات حمایت کند ، می گوید: متاسفانه زمانی که یک بانک در کشور تمام سپرده های مردم را به 5 نفر و به دلالان می پردازد و این مبلغ را به بخش های طلا، ارز و سکه وارد می کند و در نهایت از کشور هم خارج می کند، طبیعی است که باعث  فقیر شدن شهروندان شهر‌های کوچک و روستاها شده و آنها را   مجبور به مهاجرت وحاشیه نشینی کند.
به گزارش خبرنگار ایلنا 

  • خانه دار شدن

    خانه دار شدن

    این صندوق شما را خانه دار می کند! ساده ترین مسیر برای خانه دار شدن! با توجه به شرایط تورمی کشور سرمایه گذاری در صندوق های سرمایه‌گذاری زمین و مسکن، بهترین روش برای حفظ سرمایه و ایجاد قدرت خرید برای متقاضیان خرید مسکن خواهد بود با نگاهی به اوضاع بازار مسکن و میزان قدرت خرید مردم، متاسفانه نیم قرن زمان لازم است تا با این درآمد‌ها و پس انداز‌های موجود، فردی قادر به خرید خانه باشد.

  • درآمد عملیاتی شش ماهه فولاد

    درآمد عملیاتی شش ماهه فولاد

    اکسین خوزستان نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۴۶ درصد افزایش یافت احمد صادقیان مدیر عامل شرکت فولاد اکسین خوزستان درخصوص درآمد عملیاتی کارخانه در شش ماهه اول سال جاری گفت: بر اساس بودجه پیش بینی شده شرکت و شرایط بازار نسبت به خرید مواد اولیه مورد نیاز و همچنین فروش محصولات فولادی برنامه ریزی های لازم صورت گرفت که علی رغم کاهش جهانی قیمت محصولات فولادی، قطعی برق کارخانه در تابستان و کاهش ساعت تولید

  •  اوراق ارزی، مسکن موقتی است؟

    اوراق ارزی، مسکن موقتی است؟

    پیش‌بینی تازه از آینده قیمت دلار امکان کنترل نرخ ارز با تورم ۴۰ درصدی وجود دارد؟ ​از نگاه کارشناسان، ابزار جدید بانک مرکزی برای مهار بازار ارز و انتشار اوراق ارزی، تنها جنبه مسکنی برای بازار ارز دارد و به طور موقت می‌تواند جلوی رشد قیمت دلار را بگیرد این برای دومین بار در کمتر از ۱۰ روز است که بانک مرکزی با رونمایی از ابزار و سیاست جدیدی، در جهت مهار و کنترل نرخ قیمتی در بازارها برمی‌آید.

  • طرح نهضت ملی مسکن البرز

    طرح نهضت ملی مسکن البرز

    استان مهاجر پذیر البرز با گستره ای حدود پنج هزارو ۸۰۰ کیلومتر مربع سالانه بین ۱۰۰ هزار تا ۲۰۰ هزار نفر به جمعیت آن افزوده می شود که به همین دلیل در کنار توسعه زیر ساخت ها ، تامین سرپناه یکی از مهمترین دغدغه های مردم و مسوولان در این استان است. عدم تناسب رشد جمعیت و واحد های مسکونی در پرتراکم ترین استان کشور یعنی البرز سبب شده تا طرح مسکن مهر دولت های نهم و دهم و اقدام ملی دولت های یازدهم و دوازدهم نتواند پاسخگوی جمعیت متقاضی مسکن در البرز باشد، طرح هایی که تکمیل بخشی از بناها و زیر ساخت های

  • کیفیت در برنامه‌های خانه‌های هلال احمر

    کیفیت در برنامه‌های خانه‌های هلال احمر

    زنجان-نماینده دبیر کل جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران گفت: به دنبال ارتقای کیفیت در برنامه‌های خانه‌های هلال هستیم تا آموزش‌ها را توسعه داده و مهارت آموزی مردم محقق شود. حسن فراهانی شامگاه دوشنبه در حاشیه اجرای مانور زلزله تخلیه و اسکان اضطراری در مجتمع مسکونی رضوان به مناسبت سالروز زلزله کرمانشاه با محوریت خانه هلال طی سال جاری به دنبال ارتقای کیفیت در برنامه‌های خانه‌های هلال هستیم تا آموزش‌ها افزایش یابد.

  • قیمت آپارتمان در محله اکباتان تهران

    قیمت آپارتمان در محله اکباتان تهران

    قیمت های متنوع خانه ها در محله اکباتان چقدر است؟ می گفتند روزانه ۶ تا ۷ هزار تماس برای تغییر نام اکباتان به کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران شده اما مردم این شهرک هم به نام شهرک خود علاقمند هستند و هم به مکان زندگی شان . عمر سکونت در این شهرک بالاست و معمولا کم تر ساکنان این شهرک به نقاط دیگر تهران کوچ می کنند .یکی از دلایل آن امکانات این شهرک است و معمولا ساکنان آن برای رفع نیازهای روزمره ، تفریحی، آموزشی و درمانی و... نیازی به خروج از شهرک ندارند ، آپارتمان های آن مقاوم هستند و فضای سب

  • رکود بیش از 900 واحد مسکن مهر

    رکود بیش از 900 واحد مسکن مهر

    مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی: بیش از 900 واحد مسکن مهر در آذربایجان‌غربی راکد مانده است ۶۰۰ واحد مسکن مهر آذربایجان‌غربی به دلیل مشکل حقوقی و ۳۷۸ واحد نیز به دلیل عدم تمایل شرکت مجری به اتمام طرح، راکد مانده است.

  • بازار سیاه خرید مسکن

    بازار سیاه خرید مسکن

    تاریخ در حال تکرار شدن است و نهضت ملی مسکن که قرار بود جایگزین بهینه‌ای برای طرح مسکن مهر باشد، در همین ابتدای مسیر با چالش‌های متعددی روبه‌رو شده است.کمبود زمین و پول، کار را به‌جایی رسانده که مدتی است متقاضیان اولیه نهضت ملی مسکن دنبال فرصتی برای خروج از این طرح هستند و چه بهتر که بتوانند در مسیر فرار از این مخمصه سودی هم ببرند.

  • آواربرداری واحدهای مسکونی سیل‌زده

    آواربرداری واحدهای مسکونی سیل‌زده

    تعدادی از واحدهای مسکونی سیل‌زده روستای بارده چهارمحال و بختیاری آواربرداری شد اگر چه هنوز تسهیلات مصوب در هیات دولت برای جبران خسارت سیل روستای بارده ابلاغ نشده است. اما با همکاری مردم تعداد ۷۵ واحد مسکونی تاکنون آواربرداری شده است. با توجه به اینکه اعتبارات جبران خسارت سیل در هیات دولت به تازگی مصوب شده است . هنوز اختصاص پیدا نکرده، از همین رو امکان ساخت و ساز واحدهای مسکونی آسیب‌دیده از سیلاب تابستان امسال، فراهم نشد.

  •  قیمت پایین چاهی تاریک برای خریداران

    قیمت پایین چاهی تاریک برای خریداران

    خرید ملک در حالت پیش‌فروش نیازمند بررسی‌های دقیق‌تر در پیش‌فروش املاک، مخصوصا ملک‌هایی که چند شریک دارند، باید اسناد مربوط به آن مثل قرارداد مشارکت بررسی شود. قیمت ملک‌های پیش‌فروش غالبا زیر قیمت بازار است و خریدار باید از تله‌هایی که قیمت کم می‌تواند ایجاد کند، خود را تا حد ممکن دور کند. فرض کنید فردی تمام سرمایه و پس‌انداز خود را برای خرید خانه کنار گذاشته است. خانه‌ای که محل سکونت اوست یا به چشم یک سرمایه به آن نگاه می‌کند.

  •  خطر تخریب منازل ‌جان اهالی

    خطر تخریب منازل ‌جان اهالی

    سال‌هاست مردم منطقه "اَمیرده" پل‌سفید با بحران "رانش‌ و لغزش" زمین روبه‌رو شده‌اند به‌نحوی که خطر تخریب منازل مسکونی را تهدید می‌کند و جان اهالی در خطر است. بحران‌ها گاهی بر اثر حوادث غیرمترقبه که عوامل انسانی نقشی در آن ندارند. به وجود می‌آیند اما از سویی نقش انسان در به وجود آمدن بسیاری از بحران‌ها را نیز نمی‌توان نادیده گرفت

  • پیامک به ۵۱۵ هزار مالک

    پیامک به ۵۱۵ هزار مالک

    مالیات بر خانه‌های خالی با جدیت دولت سیزدهم و برای جلوگیری از سوداگری در بازار مسکن و اجاره‌بها در حال اجراست. نمایندگان مجلس شورای اسلامی در تیرماه سال ۱۳۹۹ کلیات طرح دوفوریتی اصلاح ماده ۵۴ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم (اعمال مالیات بر خانه‌های خالی) را تصویب کردند همچنین دولت سیزدهم در لایحه بودجه ۱۴۰۱ مبلغی را به عنوان سهم دولت از مالیات بر خانه‌های خالی در تعیین کرد. مالیات بر خانه‌های خالی از سوی دولت به خانه‌هایی تعلق می‌گیرد که مالکان نه قصد فروش خانه و نه اجاره آن را دارند.

  • بازار آپارتمان‌های ۳۰ متری در تهران

    بازار آپارتمان‌های ۳۰ متری در تهران

    ضوابط ساخت و ساز اجازه ساخت واحدهای با متراژ حداقل ۳۵ متری را به سازندگان داده اما عملا کمتر کسی نسبت به ساخت یا خرید این واحدها تمایل نشان می‌دهد. بر این اساس در شهر تهران تعداد آپارتمان‌های ۳۰ تا ۴۰ متر چندان زیاد نیست و سهم این واحدها از معاملات مسکن در مهرماه ۱۴۰۱ فقط ۳.۴ درصد بوده است. خرید و فروش یا ساخت واحدهای ۳۰ تا ۴۰ متر در تهران چندان رواج ندارد. قانون هم اجازه ساخت آپارتمان‌های کمتر از ۳۵ متر را نمی‌دهد، اما آمار و ارقام مهرماه امسال می‌گوید که

  • ظرفیتِ بحرانِ مسکن

    ظرفیتِ بحرانِ مسکن

    بازدید از صفحه اول نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره فایلالفالف هشداری جدی در رابطه با آینده وضعیت سکونت شهروندان مستند به آمارهای رسمی‌ منتشر شده در رابطه با «زمان انتظار برای خرید مسکن» برای تهران، طی سال‌های 1398، 1399 و 1400 به ترتیب 28 سال، 66 سال و 109 سال بوده است. این زمان برای کشور طی سال‌های 1398 و 1399 اعداد 23 سال و 49 سال را نشان می‌دهد.

  • مالخرها بازار اجاره خانه و مغازه را کساد کردند

    مالخرها بازار اجاره خانه و مغازه را...

    ضایعات‌فروشی‌ها در سال‌های اخیر زخمی عمیق بر پیکر محله «وفادار» و «استخر» برجای گذاشته‌اند که با افزایش تعداد مغازه‌های این شغل در این محدوده روز به روز بیشتر می‌شود. این معضل وقتی به ناهنجاری بزرگتری تبدیل می‌شود که سارقان مبلمان و تاسیسات شهری برای فروش آهن‌آلات پایشان به این مغازه‌ها باز شود. عقربه‌های ساعت حدود ۸ و ۳۰دقیقه شب را نشان می‌دهد و ۲مرد در تلاش هستند تا نرده سبزرنگ را از عرض بزرگراه شهید زین‌الدین به حاشیه خیابان ببرند، نرده‌ای که شبیه نرده‌های میانی بزرگراه است.

  • تصویب اعتبارات جبران خسارات سیل مرداد

    تصویب اعتبارات جبران خسارات سیل مرداد

    شصت میلیارد تومان اعتبار بازسازی طرح‌های زیرساختی و مسکونی به استان مرکزی اختصاص پیدا کرد. با توجه به بارش‌های سهمگین باران در مردادماه ۱۴۰۱ و وقوع سیل در مناطق مختلف استان مرکزی حدود ۳۰ مرتبه شکل گیری سیلاب در شهر‌ها و روستا‌های استان گزارش شد. به دنبال وقوع این سیل ۸۰ منزل مسکونی به صورت کامل تخریب شدند که احتیاج به احداث این منازل وجود دارد و حدود ۲۰۰ واحد مسکونی دچار خساراتی شدند که این منازل تحت عنوان واحد‌های تعمیری تلقی می‌شوند

  • سفر رئیس بنیاد مسکن به مناطق زلزله زده

    سفر رئیس بنیاد مسکن به مناطق زلزله زده

    رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور در بازدید از روند بازسازی مناطق زلزله زده شهرستان خوی از پایان احداث واحد‌های مسکونی تخریب شده تا ۲ ماه آینده خبر داد. سفر به شهرستان خوی از تعدادی از روستا‌های زلزله زده این شهرستان و روند ساخت و ساز و بازسازی واحد‌های مسکونی بازدید کرد. براساس ارزیابی کارشناسان بنیاد مسکن در مناطق زلزله زده خوی بیش از ۱ هزار ۱۰۰ واحد نیازبه نوسازی و احداث و ۴ هزار واحد نیزنیازبه تعمیر و مرمت دارند.

  • ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده

    ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده

    نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس: ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده مهمترین اقدام دولت در تحقق ۴ میلیون واحد مسکونی است نماینده مردم تربت حیدریه ساخت مسکن در عرصه بافت فرسوده و مبتنی بر بازآفرینی شهری را بهترین و سنجیده‌ترین اقدام برای تحقق هدف دولت در ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی عنوان کرد. محسن زنگنه نماینده مردم تربت‌حیدریه در مجلس شورای اسلامی که برای دیدار با معاون وزیر و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در محل این شرکت به همراه مدیران شهری تربت حیدریه حضور پیدا کردند

  •  بی خبری مسئولان بخش مسکن از وضعیت بازار

    بی خبری مسئولان بخش مسکن از وضعیت...

    یک کارشناس بازار مسکن گفت: مسئولان وزارت راه و شهرسازی بعضا درخصوص برنامه‌ریزی و سیاست‌ورزی پروژه نهضت ملی مسکن ایده می‌دهند اما به نظر می‌رسد توجه چندانی به وضعیت بازار مسکن ندارند.نمی‌شود مسئولان وزارت راه و شهرسازی، پشت تریبون درباره ساخت یک میلیون واحد مسکونی صحبت کنند اما از وضعیت بغرنجی که فعالان صنعت ساختمان با آن مواجهند غافل باشند. به دلایل مختلف از جمله تعلل در اجرای پروژه نهضت ملی مسکن، تورم به مهم‌ترین بازیگر این روزهای اقتصاد مسکن تبدیل شده

  • خانه بالای ۱۵ میلیارد تومانی مشمول قانون مالیات

    خانه بالای ۱۵ میلیارد تومانی مشمول...

    خانه‌های گران قیمت و خالی بالای ۱۵ میلیارد تومان در استان مشمول قانون مالیات می‌شوند. در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان گفت: استان مازندارن به دلیل نداشتن صنایع مادر، بیش از ۹۸ درصد درامد خود از محل دریافت مالیات را تامین می‌کند.

  • آپارتمان های ارزان شرق تهران

    آپارتمان های ارزان شرق تهران

    در گزارش زیر به بررسی قیمت و مشخصات آپارتمان‌های ارزان قیمت شرق تهران خواهیم‌ پرداخت. محله های شرق تهران یکی از شلوغ ترین و محبوب ترین بخش های شهر تهران می باشد. خانه در شرق تهران نسبت به مناطق غربی و شمالی پایتخت، قیمتی متعادل‌تر دارد.در این گزارش خانه‌های ارزان قیمت این منطقه را مورد بررسی قرار داده‌ایم.آپارتمانی ۲۳ ساله در محله پیروزی با متراژ ۵۲ متر و ۱ اتاق خواب ارزشی بالغ بر ۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان دارد.