بازار املاک / سورپرایز جدید دولت

 سورپرایز جدید دولت

سورپرایز جدید دولت

سورپرایز جدید دولت برای خریداران مسکن اجرای نهضت ملی مسکن تغییر کرد؟ قاسمی، وزیر راه و شهرسازی: اکنون در سطح کشور ۸ میلیون مستاجر داریم، حدود ۵۰ درصد از هزینه سبد خانوار مربوط به مسکن است که تصمیم داریم در این ۴ سال به طور میانگین سالانه یک میلیون واحد مسکن بسازیم. نهضت ملی مسکن طرحی برای اقشار با درآمد پایین است. نهضت ملی مسکن برای کسانی است که شرایط خاصی را همچون بیوگی، اعتیاد و ... داشته باشند.

نهضت ملی مسکن می تواند برای خارجیان مقیم در کشور مانند افغان ها که شرایط زندگی در کشور را ندارند نیز مناسب باشد. 

نهضت ملی مسکن از طرح هایی است که دولت آن را به صورت پروژه در برخی اراضی اجرا می کند. افراد زیادی در جامعه برای ثبت نام نهضت ملی مسکن اقدام کرده اند.

رستم قاسمی: در نهضت ملی مسکن هدف اصلی صرفا خانه سازی نیست بلکه شهرسازی است.  

 اقبال شاکری، از اعضای کمیسیون عمران مجلس، گفت: اراضی یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن تامین شده و حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن هم پیشرفت ۱۰ تا ۱۵ درصدی داشته است.

به گفته عضو کمیسیون عمران مجلس در داخل کشور به اندازه کافی سازنده و انبوه ساز داریم که اقدام به صنعتی سازی کنند و بنابراین نیازی به استفاده از سازندگان چینی نداریم.

دولت ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی را از پارسال آغاز کرده و بیش از ۵ میلیون نفر در این طرح ثبت نام کرده‌اند، هم اکنون امکان ویرایش برای اطلاعات متقاضیان فراهم شده، بنابراین باید ثبت نام کنندگان تا پایان اردیبهشت در صورت نیاز اطلاعات خود را ویرایش کنند.

بهترین زمان خرید بیت کوین همین حالاست

از ابتدای اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد متقاضیانی که در زمان ثبت‌نام در طرح‌های اقدام ملی مسکن و نهضت ملی مسکن، شهر محل درخواست و یا مشخصات و اطلاعات خود را در سامانه ثبت‌نام، اشتباه درج کرده‌اند می‌توانند از روز پنج‌شنبه اول اردیبهشت به مدت یک‌ماه با مراجعه به سامانه طرح‌های حمایتی مسکن به آدرس http://saman.mrud.ir نسبت به اصلاح شهر محل درخواست مسکن و یا مشخصات و اطلاعات خود اقدام کنند. همچنین متقاضیان پیش از تغییر شهر محل درخواست خود به «اطلاعیه ثبت‌نام از متقاضیان نهضت ملی مسکن» مورخ ۲۰ دی ۱۴۰۰ مندرج در سامانه توجه کنند. در صورت عدم امکان تأمین زمین در شهر محل درخواست، در نزدیکترین شهر ممکن به شهر محل درخواست تأمین زمین انجام می‌شود.

پس از پایان مهلت فراخوان ثبت نام طرح نهضت ملی مسکن در پایان اسفندماه سال گذشته حدود ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر ثبت نام کردند که از این تعداد ۱۰۸ هزار واحد خودمالکی است. بر اساس آخرین آمار ۹۹ هزار و ۵۴ واحد به بانک معرفی و قرارداد ۱۱ هزار و ۸۶۵ واحد منعقد شده است. این رقم در اوایل فروردین ماه سال جاری ۶۹۰۹ واحد بود.

طبق آماری که اواخر فروردین ماه امسال توسط محمود محمودزاده ـ معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی ارائه شد ۵۳۰ هزار واحد طرح اقدام ملی مسکن، ۳۲۱ هزار واحد نهضت ملی مسکن و ۱۰۸ هزار واحد طرح خودمالکی که برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شده، در حال اجرا است. دولت وظیفه‌ی ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال را دارد که در مسکن شهری معادل سالی ۸۰۰ هزار واحد می‌شود و ۲۰۰ هزار واحد دیگر ساخت مسکن روستایی است؛ اکنون از سقف ساخت‌وساز مسکن شهری هم جلوتر هستیم.

بدون کارمزد بیت کوین بخر

به گفته محمودزاده، در هفت ماه اخیر مهم‌ترین کار اجرایی در بخش مسکن که تامین زمین بوده، انجام شده است. تاییدیه طرح، اخذ پروانه ساختمان، تایید نقشه‌های فنی و فراخوان برای تعیین سازنده در مراحل بعدی است که انجام شده است و تا امروز (در هفت ماه اخیر) بیش از ۳۲۱ هزار واحد نهضت ملی مسکن وارد مراحل اجرا شده که این تعداد واحد جدا از سایر طرح‌های حمایتی است که در دولت‌های قبل شروع شده بود. اکنون این واحدها مراحل خاکبرداری را طی می‌کنند و به مرحله تکمیل پی‌سازی و اجرای فیزیکی ساختمان رسیده‌اند.

 معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: علاوه بر ساخت ۳۲۱ هزار واحد، ۱۰۸ هزار واحد نیز در قالب پروژه‌های خودمالک اخذ تسهیلات شده و به بانک معرفی شده‌اند. جمع این ارقام ۴۳۰ هزار واحد مربوط به ساخت مسکن شهری است و آمار ساخت مسکن روستایی جدا است.

با اینکه مهلت ثبت نام طرح نهضت ملی مسکن به پایان رسیده، بسیاری از متقاضیان شهرهای جدید عنوان می‌کنند هنوز پیامکی مبنی بر تایید، رد یا تعیین پروژه برای آنها ارسال نشده است؛ پیگیری از مسئولان مربوطه حاکی از آن است که وضعیت متقاضیان بلاتکلیف به زودی مشخص و به آنها اطلاع‌رسانی می‌شود.

 بسیاری از متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن که اغلب ثبت‌نامی‌های شهرهای جدید هستند عنوان می‌کنند هیچ پیامکی مبنی بر تایید، رد، میزان آورده یا مشخص شدن پروژه برای آنها ارسال نشده است. پیگیری‌ها در این زمینه بدانجا ختم شد که وضعیت متقاضیان بلاتکلیف به زودی مشخص و به آنها اطلاع‌رسانی می‌شود.

آخرین اخبار از وضعیت طرح نهضت ملی مسکن گویای آن است که در بخش خودمالکی طی حدود یک و نیم ماه گذشته تعداد افرادی که قرارداد پرداخت تسهیلات آنها در بانک منعقد شده به دو برابر رسیده اما تعدادشان چندان زیاد نیست؛ چرا که اولا بجز بانک مسکن، سایر بانکها هنوز به این پروژه ورود نکرده‌اند و دوما تقاضای چندانی در بخش خودمالکی وجود ندارد.

از ابتدای اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد متقاضیانی که در زمان ثبت‌نام در طرح‌های اقدام ملی مسکن و نهضت ملی مسکن، شهر محل درخواست و یا مشخصات و اطلاعات خود را در سامانه ثبت‌نام، اشتباه درج کرده‌اند می‌توانند از روز پنج‌شنبه اول اردیبهشت به مدت یک‌ماه با مراجعه به سامانه طرح‌های حمایتی مسکن به آدرس http://saman.mrud.ir نسبت به اصلاح شهر محل درخواست مسکن و یا مشخصات و اطلاعات خود اقدام کنند.

 همچنین متقاضیان پیش از تغییر شهر محل درخواست خود به «اطلاعیه ثبت‌نام از متقاضیان نهضت ملی مسکن» مورخ ۲۰ دی ۱۴۰۰ مندرج در سامانه توجه کنند. در صورت عدم امکان تأمین زمین در شهر محل درخواست، در نزدیکترین شهر ممکن به شهر محل درخواست تأمین زمین انجام می‌شود.

  •  ممکن است ساخت ۴ میلیون مسکن ملی!

    ممکن است ساخت ۴ میلیون مسکن ملی!

    شروطی که برای ساخت‌وساز ضروری است .برخی کارشناسان ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی را ممکن و برخی دیگر غیرممکن می‌دانند.از همان ابتدای شروع کار خود اعلام کرد که برنامه ویژه‌ای برای بخش مسکن دارد. آنطور که گفته شد، قرار است ۴ میلیون واحد مسکونی طی ۴ سال ساخته شود تا بازار مسکن قدری رونق بگیرد و متقاضیان بیشتری خانه‌دار شوند.اما در طول بیشتر از ۶ ماهی که از فعالیت دولت سیزدهم می‌گذرد، خبر دقیق و گزارش شفافی از این طرح که با عنوان نهضت ملی مسکن شناخته می‌شود به میان نیامد.

  • چهار دیواریهای نجومی

    چهار دیواریهای نجومی

    یکی از مهم ترین دل مشغولی های کنونی بسیاری از خانواده های کشورمان موضوع مسکن است، به طوری که اغلب با موضوع قیمت های نجومی برای خرید یا اجاره بهای سرسام آور روبه رو هستند و موضوع مسکن را به یک معضلی جدی تبدیل کرده است.نبود ثبات در قیمت مسکن همه اقشار را آسیب پذیر کرده است.م _ افراسیاب مشاور املاک در ارومیه ضمن ابراز تاسف از اینکه تعداد زیادی از خانوارهای ایرانی زیر خط فقر مسکن به سر می‌برند، ادامه داد: خانواده‌هایی که بخش عمده درآمد ماهانه یا سالانه خود را صرف اجاره بها و هزینه‌های مرتبط با تهیه

  • هزینه ساخت یک واحد مسکونی سال ۱۴۰۱

    هزینه ساخت یک واحد مسکونی سال ۱۴۰۱

    در حالی که اسفند سال قبل هزینه های ساخت و ساز برای سال جاری اعلام شده بود نظام مهندسی مجددا فهرستی از هزینه ساخت را منتشر کرده است. هزینه ساخت یک واحد مسکونی در ایران در سال ۱۴۰۱ چقدر است؟ بر اساس مباحث ۲ مقررات ملی، سازمان نظام مهندسی وظیفه دارد ابتدای هر سال میانگین قیمت ساخت را اعلام کند و بر اساس آن تعرفه خدمات مهندسی تعیین شود. رئیس سازمان نظم مهندسی می گوید: این کار حدود ۲۵ سال یا انجام نمی شده یا بسیار دیر صورت می گرفته است.

  • رابطه مستقیم قیمت دلار و مسکن

    رابطه مستقیم قیمت دلار و مسکن

    نائب رئیس اتحادیه مشاورین املاک کرج گفت: در شرایط کنونی جاذبه سرمایه‌گذاری در مسکن کاهش یافته است. فریدون کردلو در گفت : با توجه به اینکه قیمت مصالح ساختمانی از قیمت دلار تاثیر زیادی می‌پذیرد، قیمت مسکن در ایران ارتباط مستقیمی به قیمت دلار دارد . اگر توافقی صورت بگیرد بدون استثنا قیمت ملک شیب نزولی خواهد داشت. زیرا هم از لحاظ روانی در بازار مسکن موثر است هم به کاهش قیمت مصالح کمک می‌کند.

  •  با 2 تا 3 میلیارد کجا خانه رهن کنم

    با 2 تا 3 میلیارد کجا خانه رهن کنم

    در حالی که بسیاری از افراد جامعه توان پرداخت ودیعه‌های چند صد میلیونی و اجاره‌های چند میلیونی برای تهیه سرپناه خود وخانواده‌شان را ندارند، در پایتخت آپارتمان‌هایی با ودیعه‌های میلیاردی رهن داده می‌شوند.بررسی فایل‌های اجاره نشان می‌دهد رهن آپارتمان 170 تا 305 متری در محله‌های اعیان نشین پایتخت با رقمی بین 2 تا 3 میلیارد تومان امکان‌پذیر است.

  • نهضت ملی مسکن

    نهضت ملی مسکن

    طرح "نهضت ملی مسکن" راهی برای آرامش بازار مسکن در لرستان؛ دستگاه‌های اجرایی استان برای تامین زمین همکاری کنند.راهی برای آرامش بازار مسکن در لرستان؛ دستگاه‌های اجرایی استان برای تامین زمین همکاری کنندگروه استان‌ها- مدیرکل راه و شهرسازی لرستان با بیان اینکه با اجرای "طرح نهضت ملی مسکن" دراستان شاهد کنترل افزایش قیمت مسکن و اجاره‌بها خواهیم بود گفت: دستگاه‌های اجرایی استان درتامین زمین همکاری و طبق قانون زمین‌هایی که در اختیار دارند معرفی کنند.

  • اجاره خانه در  خواجه عبدالله تهران

    اجاره خانه در خواجه عبدالله تهران

    یک دستگاه واحد مسکونی ۱۷۰ متری با عمر بنای ۱۵ سال واقع در منطقه خواجه عبدالله، با ۷۰۰ میلیون تومان ودیعه و ۷ میلیون تومان اجاره معامله می‌شود. هزینه اجاره خانه در منطقه خواجه عبدالله تهران

  • کرایه خانه نیمه اول سال

    کرایه خانه نیمه اول سال

    در شرایطی که معمولا بازار اجاره در نیمه دوم سال افت می‌کند، بررسی‌ها از رشد محسوس اجاره بها نسبت به نیمه اول امسال حکایت دارد؛ این در حالی است که دی ماه امسال تورم سالیانه اجاره ۳۰ درصد بالاتر از تورم خرید و فروش مسکن بود.بازار اجاره مسکن در سال جاری مسیری متفاوت از بازار خرید و فروش در پیش گرفت؛ به طوری که نرخ رشد آن در شهر تهران ۳۰ درصد بالاتر از نرخ افزایش سالیانه قیمت مسکن بوده است.

  •  هزینه ساخت خانه ویلای در مسکن رئیسی

    هزینه ساخت خانه ویلای در مسکن رئیسی

    وعده وزیر راه و شهرسازی مبنی بر ساخت واحدهای مسکونی یک طبقه در نهضت ملی مسکن مزایای بسیاری از جمله کاهش هزینه ساخت را به همراه دارد.به گزارش صبحانه، وزیر راه و شهرسازی چندی پیش در یک برنامه تلویزیونی از برنامه دولت برای ساخت واحدهای مسکونی یک طبقه ویلایی در قالب برنامه نهضت ملی مسکن سخن به میان آورد.رستم قاسمی ضمن تاکید بر ساخت واحدهای مسکونی ویلایی در نهضت ملی مسکن

  • کاهش قیمت خانه های کلنگی

    کاهش قیمت خانه های کلنگی

    عرضه‌‌کنندگان واحدهای مسکونی کلنگی به بازار مسکن شهر تهران طی روزهای اخیر اقدام به اعمال انعطاف در قیمت‌‌های پیشنهادی خود برای فروش این واحدها به متقاضیان کرده‌‌اند. خانه های کلنگی .بررسی‌‌های میدانی از آخرین و‌ضعیت بازار معاملات خرید‌ و فروش خانه های کلنگی (واحدهای مسکونی با عمربنای بیش از ۲۰ سال) نشان می‌دهد، در روزهای اخیر نوعی انعطاف قیمتی در بازار این واحدها از سوی مالکان اعمال شده است.

  • ۴۷ هکتار اراضی بنیاد برای ساخت مسکن کرمانشاه واگذار شد

    ۴۷ هکتار اراضی بنیاد برای ساخت مسکن...

    رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه ۹٠٠ هکتار از زمین‌های بنیاد مستضعفان در سراسر کشور به صورت رایگان برای ساخت مسکن به دولت واگذار شده است، گفت: ۳۰۰ بلوک ۲٠ واحدی در منطقه دولت آباد کرمانشاه در ۴۷ هکتار از زمین‌های بنیاد مستضعفان ساخته می‌شود.

  • سبد هزینه خانوار‌های شهری  ۴۸ درصد مربوط به مسکن

    سبد هزینه خانوار‌های شهری ۴۸ درصد...

    وزیر راه و شهرسازی گفت: ۴۸ درصد از سبد هزینه خانوار‌های شهری مربوط به مسکن است و در شهر‌های بزرگ این رقم به ۶۰ درصد سبد خانوار می‌رسد. قاسمی امروز یکشنبه در مراسم گلنگ زنی ساخت واحد‌های مسکونی نهضت ملی مسکن در کرمانشاه از وجود ۹ میلیون جوان ازدواج نکرده در کشور خبر داد : مشکل بخش قابل توجهی از این جوانان برای ازدواج، موانع اقتصادی بویژه نداشتن مسکن است که ما در این راستا ثبت‌نام مجرد‌ها در طرح نهضت ملی مسکن را پیش‌بینی کردیم.

  • دومین مراسم کلنگ‌زنی  احداث مسکن رهبر کره شمالی حضور داشت

    دومین مراسم کلنگ‌زنی احداث مسکن رهبر...

    رهبر این کشور در دومین مراسم کلنگ‌زنی برای ساخت 10 هزار دستگاه واحد مسکونی در پیونگ‌یانگ شرکت کرد و این پروژه را "آرزوی دیرینه" این کشور خواند.کره شمالی روز شنبه در دومین بخش از پروژه احداث مسکن، مراسم کلنگ‌زنی را در منطقه "هواسونگ" برگزار و کیم جونگ اون، رهبر این کشور در آن سخنرانی کرد.کیم جونگ اون گفت:‌ ساخت 10 هزار واحد مسکونی در منطقه هواسونگ که یکی از وظایف اصلی بخش ساخت و ساز در سال جاری میلادی محسوب می‌شود.

  • مسائل مستاجری

    مسائل مستاجری

    داشتن سرپناه از نیازهای اساسی هر فرد است که تامین آن گاه می‌تواند به یکی از دردسرهای اصلی خانوارها تبدیل شود، به ویژه آنکه در چند سال اخیر و با توجه به تحولات بازار و تورم افسارگسیخته، قیمت مسکن نیز از این بازار تأثیر گرفته و شاهد افزایش غیرمتعارف اجاره بهای مسکن بوده‌ایم.علاوه بر افزایش افسارگسیخته قیمت مسکن در سالهای اخیر، اجاره‌بهای آن نیز رشد غیرقابل‌ تصوری داشته است و مستاجران نا امید و ناتوان از تامین سرپناه به دلیل کاهش قدرت خرید، زیربار گرانی اجاره خانه کمر خم کرده اند.

  • مُسکنی برای مَسکن

    مُسکنی برای مَسکن

    آذربایجان غربی یکی از مهم ترین دل مشغولی های کنونی بسیاری از خانواده های کشورمان موضوع مسکن است، به طوری که اغلب با موضوع قیمت های نجومی برای خرید یا اجاره بهای سرسام آور روبه رو هستند.در این بین قشر کم درآمد بیشترین آسیب را از تورم موجود در مسکن می بینند.

  •  وام اجاره نمی‌دهیم بودجه نداریم

    وام اجاره نمی‌دهیم بودجه نداریم

    با وجود آنکه هنوز مهلت پرداخت وام ودیعه مسکن به پایان نرسیده، بانکها به بهانه نداشتن بودجه از پرداخت این نوع تسهیلات خودداری می‌کنند. برخی متقاضیان می‌گویند که بانک مرکزی در این بین حامی بانکها شده و در پاسخ به اینکه وام اجاره مصوبه دولت است و وزارت راه و شهرسازی گفته باید پرداخت شود جواب می‌دهد «وزارت راه و شهرسازی برای خودش گفته است!»

  • خبر ویژه و مهم برای کارگران صاحبخانه شوید

    خبر ویژه و مهم برای کارگران صاحبخانه...

    معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به برنامه ساخت مسکن کارگری، می گوید: براساس توافق این وزارتخانه و وزارت راه و شهرسازی ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران هدف‌گذاری شده است. با توافق میان وزارت کار و وزارت راه و شهرسازی، ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران هدف‌گذاری شده است که انتظار می رود با تصویب و ابلاغ هرچه سریع تر آیین نامه تعاونی های مسکن کارگری در دولت، آرزوی دیرینه خانه دار شدن کارگران کشور محقق شود.

  • مذاکرات برجامی اثر آن بر روی بازار مسکن

    مذاکرات برجامی اثر آن بر روی بازار مسکن...

    متوسط قیمت‌های پیشنهادی در منطقه ۲ نیز ۴.۳ درصد کاهش یافته و از متری ۶۲.۶ میلیون تومان به ۵۹.۹ میلیون تومان رسیده است. مذاکرات برجامی این اثر را روی بازار مسکن گذاشت/ قیمت‌ها کاهش یافت

  • قیمت دلار در خانه جدید

    قیمت دلار در خانه جدید

    عده‌ای از تحلیلگران و کارشناسان بازار آزاد ارز تهران در رابطه با بازگشت قیمت دلار از سطح ۲۶ هزار و ۴۰۰ تومان به نرخ میانگین هفته یعنی ۲۶ هزار و ۶۰۰ تومان، احتمال برخورد دلار به هسته سخت دوم خود را مطرح کردند. دلار در خانه جدید در ابتدای زمستان نرخ دلار در کانال ۳۰ هزار تومانی معامله می‌شد، اما در نیمه دوم زمستان، این نرخ تا کانال ۲۶ هزار تومان افت کرده است. به نظر می‌رسد افزایش درآمد‌های نفتی ایران در ماه‌های اخیر و اخبار مثبت سیاسی در این عقب‌نشینی قیمت نقش اساسی را ایفا خواهد کرد.

  • رشد شکاف عرضه و تقاضا با افزایش عوارض شه

    رشد شکاف عرضه و تقاضا با افزایش عوارض...

    کارشناس حوزه مسکن طرح کرد: بازار مسکن گرگان ملتهب تر می شود گرگان- زهتابیان، کارشناس حوزه مسکن با اشاره به افزایش عوارض شهری در گرگان، گفت: این امر سبب التهاب بازار مسکن شده و شکاف بین عرضه و تقاضا را عمیق تر می کند.

  • وام مسکن آمپر چسباند !

    وام مسکن آمپر چسباند !

    تخفیف ۵۰ درصدی دریافت تسهیلات اوراق مسکن در حالی تمدید شده است که قیمت این اوراق از ۱۴۰ هزار تومان نیز گذر کرده است و اکنون زوج‌های تهرانی برای دریافت این وام باید بیش از ۶۹ میلیون تومان هزینه کنند، درحالی که این میزان هفته قبل حدود ۵۶ میلیون تومان بود.