بازار املاک / تعمیر رایگان خانه نیازمندان

 تعمیر رایگان خانه نیازمندان

تعمیر رایگان خانه نیازمندان

این جهادگران خانه نیازمندان را رایگان تعمیر می‌کنند کاهش اجاره‌خانه مستاجران کم‌درآمد به سبک جوانان فرحزادی این روزها که مشکلات اقتصادی گذران زندگی را برای خانوارهای کم‌درآمد و کم‌برخوردار را دشوار کرده، جوان‌های دلسوز و جهادگر محله فرحزاد آستین همت بالا زده‌اند. آنها چند سالی است که با تشکیل یک گروه جهادی هوای خانوارهای کم‌درآمد محله را دارند؛ از تعمیر خانه‌ نیازمندان و معلولان تا تلاش برای تامین اجاره‌بهای مستاجران کم‌درآمد و تهیه سبد ارزاق.

جهاد

 حسن حسن‌زاده: در کوچه‌های هزارتو و هزارپله فرحزاد که قدم بگذاریم، زخم مهاجرت‌ بی‌رویه اتباع و اقوام مختلف به این محله از خانه‌ها و آلونک‌های فرسوده محله پیداست. 
در ۲ دهه اخیر و پس از شدت گرفتن مهاجرت‌ها به فرحزاد ، این معضل هم به فهرست مشکلات محله  افزوده شد. 

اگرچه به مدد مسئولان محلی، شهرداری و نهادهای دولتی اکنون شمار کارتن‌خواب‌ها و معتادانی که دره فرحزاد را قرق کرده بودند کمتر از گذشته شده اما هنوز هم فرحزاد با معضلات بسیاری دست و پنجه نرم می‌کند.
در این میان اما برخی گروه‌های جهادی و موسسات خیریه مردمی تلاش می‌کنند باری از روی محله بردارند و به ویژه با کمک به خانوارهای کم‌بضاعت زمینه رشد و توسعه در فرحزاد را فراهم کنند.

 یکی از همان گروه‌های جهادی فعال در این محله است 
که با استفاده از ظرفیت جوان‌های دلسوز محله در این سال‌ها قدم‌های بلندی برای دستگیری از خانواده‌های کم‌برخوردار برداشته است.

 این روزها که قیمت برخی اقلام اساسی افزایش پیدا کرده و گذران زندگی برای خانوارهای کم‌درآمد دشوار شده است، اعضای قرارگاه با تهیه سبدهای ارزاق در کنار این خانواده‌ها هستند.
 جوان‌ها برای بسته‌بندی ارزاق در محوطه پایگاه دور هم جمع می‌شوند تا مهربانی را میان اهالی کم‌برخوردار محله تقسیم کنند.

«ابوالفضل مشایخی» مسئول گروه جهادی پایگاه بسیج شهدای فرحزاد می‌گوید:

 «اگرچه قیمت اقلام اساسی گران‌تر شده و تهیه آن برای ما هم سخت‌تر است اما حالا همان روزهایی است که باید در کنار خانواده‌های کم‌برخوردار باشیم. 
اکنون حدود ۳۰۰ خانواده در فرحزاد زیر پوشش قرارگاه هستند که به صورت مرتب سبد ارزاق دریافت می‌کنند. 
در یک سال و نیم گذشته بیش از هزار و پانصد سبد ارزاق میان این خانواده‌ها توزیع شده است. 
این اقلام با کمک خیران محله، شماری از اعضای نیکوکار قرارگاه و کمک معاونت سپاه ناحیه شهید باهنر منطقه ۲ تهران تهیه و با دست جوان‌های دلسوز محله توزیع می‌شود.»


وقتی همه اشک شوق ریختیم

فرحزاد پر از کوچه‌های پلکانی، معابر تنگ و ترش و البته مملو از خانه‌های فرسوده و آلونک‌هایی است که نیاز به مقاوم‌سازی و ایمن‌سازی دارند.
 این میان یکی از اقدامات جالب جوان‌های این گروه جهاد، ایمن‌سازی و تعمیرخانه‌های فرسوده است. 

 «وقتی در فرآیند تحقیق و تفحص برای شناسایی نیازمندان محله به خانه‌های افراد نیازمند سرکشی می‌کردیم، ناایمن بودن برخی از خانه‌ها توجه ما را به خود جلب کرد. 
خانه‌هایی که هر آن ممکن بود در اثر فرسودگی حادثه‌سازشود و یا خانه‌هایی که برای تردد افراد معلول مناسب‌سازی نشده بود.
 در یک سال و نیم گذشته به کمک خیران و البته مشارکت جوان‌های فعال قرارگاه، ۲۵ مورد از این خانه‌های ناایمن، تعمیر و ایمن‌سازی شد.»

حرف ایمن‌سازی خانه‌ها که می‌شود، مشایخی خاطره‌ای شیرین ازهمت جهادی اعضای گروه برای‌مان تعریف می‌کند:

«خانه‌ که می‌گوییم همان آلونک‌های کوچک ۲۰ تا ۳۰ متری مد نظرمان است.
 اینجا در فرحزاد آلونک‌های ناایمن زیادی داریم که فقط در حکم سقف بالای سر افراد نیازمند است.
 شنیده بودیم یکی از اهالی محله که پیرمردی دارای معلولیت ازناحیه پا است تنها به دلیل مناسب‌سازی نشدن خانه‌اش سال‌ها در یک اتاقک حبس شده و امکان خروج از خانه را ندارد. 
با اعضای قرارگاه سراغ خانه‌ نقلی‌اش رفتیم.
 یکی بنایی را برعهده گرفت و دیگری کارهای نصب یک بالابر کوچک برای ورود و خروج پیرمرد را انجام داد. وقتی پیرمرد توانست بعد از مدت‌ها از آن اتاقک نمور بیرون بیاید،

همه ما از شاد اشک شوق ریختیم.» مشایخی از ادامه این کار خداپسندانه می‌گوید:

 «این روزها به دلیل افزایش قیمت مصالح، مشکل جدی برای ادامه کار پیدا کرده‌ایم. اما ده‌ها خانه‌ دیگر در فهرست‌مان داریم که به زودی با تامین منابع مالی از سوی خیران، سراغ ایمن‌سازی آن خانه‌ها می‌رویم.»


با مستاجرت راه بیا!

اما این روزها که افزایش اجاره‌بها به دغدغه اصلی مستاجران تبدیل شده، اعضای قرارگاه به فکر چاره‌ای برای کمک به مستاجران کم‌درآمد محله افتاده‌اند. 
«افزایش اجاره‌ها و البته توقع بالای برخی صاحبخانه‌ها برای مستاجران کم‌درآمد مشکل‌ساز شده است. 

این روزها اعضای قرارگاه علاوه بر صحبت با صاحبخانه‌ها و تلاش برای راه آمدن آنها با مستاجر، تلاش می‌کنند بخشی از هزینه اجاره مستاجران کم‌برخوردار را تامین کنند.
 اکنون اجاره خانه حدود ۱۵ مستاجر با همین روش تامین می‌شود و همزمان تلاش برای اشتغال‌زایی هم ادامه دارد.
 می‌خواهیم اعضای این خانواده‌ها با مهارت‌آموزی و اشتغال به کار خودشان از پس هزینه‌ها بربیایند.»

  • سقفِ بی سقف

    سقفِ بی سقف

    خبری از مصوبه اجاره‌بها نیست! در سال­های اخیر قیمت­‌ها در حوزه مسکن چه در بخش خرید و فروش و یا در رهن و اجاره به شکل قابل توجهی رشد داشته است­، این در حالی است که در مقایسه با توان اقتصادی، درصد افزایش حقوق و سایر موارد وابسته به قیمت­‌گذاری­، این سیر صعودی همگام با باقی نرخ‌های موجود حرکت نکرده و هر روز دستیابی به این نیاز اولیه(سرپناه) برای افراد سخت‌تر می‌شود.

  • خدمات بانکی و ثبت‌نام مدارس محدود می شود

    خدمات بانکی و ثبت‌نام مدارس محدود می...

    تمامی مردم باید در سامانه املاک و اسکان ثبت‌نام کنند و در صورتی که ثبت‌نام انجام نشود طبق قانون، خدمات بانکی نباید ارائه شود.رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی درباره نهضت ملی مسکن با بیان این‌که ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی بسیار مشکل و سیر برنامه‌های طولانی است، اظهار کرد: ۵.۲ میلیون نفر در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند و تاکنون برای ۳ میلیون واحد زمین تأمین شده است.

  •  تغییر کاربری اراضی پیشکوه متوقف شد

    تغییر کاربری اراضی پیشکوه متوقف شد

    با حکم دادستانی تغییر کاربری اراضی پیشکوه تربت‌حیدریه متوقف شد مدیر راه و شهرسازی تربت‌حیدریه اظهار کرد: هرگونه ساخت و ساز با کاربری مسکونی در بوستان پیشکوه این شهرستان ممنوع و با افراد متخلف برابر قانون رفتار خواهد شد. مشاهده شده فردی حقیقی در رابطه با 29 هکتار زمین پیشکوه حکم مستثنیات از دولت گرفته و به طبع آن اقدام به تسطیع، قطعه‌بندی و فروش با کاربری مسکونی به غیر کرده‌است.

  • پروژه‌ای رها شد احداث فاز ۱۱ پردیس

    پروژه‌ای رها شد احداث فاز ۱۱ پردیس

    احداث فاز ۱۱ پردیس، یکی از پروژه‌های مسکن مهر بود که در اواخر دولت احمدی‌نژاد آغاز شد و در زمان انتقال دولت به دوره حسن روحانی و وزارت عباس آخوندی، در‌حالی‌که پیشرفت فیزیکی بین ۷۰ تا ۸۰ درصد داشت، تقریبا به کلی رها شد و سال‌ها معلق ماند تا زمان وزارت محمد اسلامی که با شیبی کند دوباره فعال شد؛ اگرچه علیرغم وعده‌های مکرر، نهایتا در این دوره نیز به سرانجام نرسید.

  • بازار مسکن پایین‌تر از تورم

    بازار مسکن پایین‌تر از تورم

    با این‌که رشد سنگین قیمت مسکن در پنج سال گذشته اقتصاد خانوار‌ها را با مشکل مواجه کرده، بازار مسکن در یک سال اخیر و حتی ماه گذشته پایین‌تر از تورم عمومی حرکت کرده و نظر کارشناسان این است که روال نسبتا آرام آن تا پایان سال ادامه خواهد یافت. بازار مسکن تا پایان سال متعاذل است

  • بسته جدید برای بازار اجاره

    بسته جدید برای بازار اجاره

    وزیر راه و شهرسازی از تدوین بسته جدیدی برای بازار اجاره مسکن خبر داد که در جلسه هیات دولت برای تصویب هیات وزیران مطرح می‌شود، این در حالی است که مجلس هم طرح ساماندهی بازار اجاره با موضوعاتی از قبیل اجاره‌داری حرفه‌ای و ساخت واحدهای استیجاری را در دستور کار دارد که بخش خصوصی و شهرداری‌ها در اجرای آن نقش دارند.

  • تورم از ۴۰%به ۵۲ % رسیده

    تورم از ۴۰%به ۵۲ % رسیده

    وزیر راه و شهرسازی مطرح کرد عدم ضمانت اجرایی پاشنه آشیل تعیین حد مجاز برای قراردادهای اجاره از تدوین بسته جدیدی برای اجاره مسکن خبر داد که روز یکشنبه در جلسه هیات دولت برای تصویب هیات وزیران مطرح می‌شود.

  • جریمه مالیاتی بانک‌هاکه وام اجاره ندهند

    جریمه مالیاتی بانک‌هاکه وام اجاره ندهند

    بانک‌ها برای امسال نیز باید ودیعه مسکن را با سقف‌های جدید بپردازند و اگر بدون دلیل موجه بانکی از پرداخت این وام امتناع کنند، مشمول جریمه مالیاتی خواهند شد. با تصویب پرداخت تسهیلات کمک ودیعه مسکن در سال جاری، حضور این وام در شبکه بانکی وارد سومین سال شد.

  •  سهم اجرای نهضت ملی مسکن

    سهم اجرای نهضت ملی مسکن

    سهم 130 هزار واحدی‌ ‌بسیج مستضعفین در‌ اجرای نهضت ملی مسکن سالانه 130 هزار واحد مسکونی از وعده ساخت یک میلیون مسکن رئیس جمهور با استفاده از ظرفیت جهادگران و بسیج مستضعفین ساخته خواهد شد.استفاده از ظرفیت جهادگران و بسیج مستضعفین در نهضت ملی مسکن زمینه رونق ساخت و ساز در این حوزه به حساب می‌آید.

  • خروج پول از بورس و ورود به مسکن

    خروج پول از بورس و ورود به مسکن

    خروج سنگین پول از بورس و ورود به بازار مسکن در تهران و شمال مطابق گزارش اخير بانك مركزي، قيمت مسكن در تهران با افزايش ۸ درصدي روبه‌رو بوده و متوسط قيمت هر مترمربع مسكن در تهران به۳۹.۴ ميليون تومان رسيده است.اين در حالي بود كه در ارديبهشت امسال اين شاخص متري۳۶ ميليون و ۳۵۱ هزار تومان برآورد شده بود كه در خرداد امسال با رشد ماهانه ۸.۴ درصدي همراه شد. متوسط قيمت مسكن در ماه گذشته (خرداد ۱۴۰۱) نسبت به خرداد سال قبل كه هر مترمربع ۲۹ ميليون و ۶۷۳ هزار تومان بود، افزايش ۳۲.۸ درصدي داشته است.

  • حاشیه سود ۸۴ درصدی «ثامید»

    حاشیه سود ۸۴ درصدی «ثامید»

    حاشیه سود ۸۴ درصدی «ثامید» از فروش واحدهای مسکونی و تجاری «ثامید» از مزایده ۳۰ میلیارد تومان سود شناسایی کرده و حاشیه سود شرکت از محل این فروش حدود ۸۴ درصد بوده است.

  •  تعاونی‌ها به تعهدات خود عمل نمی کنند

    تعاونی‌ها به تعهدات خود عمل نمی کنند

    تعاونی‌ها به تعهدات خود در آماده.سازی محوطه شهرک‌های مسکونی عمل نمی کنند. بار مالی مضاعف تعاونی‌های مسکن بر شهرداری‌ها معاون شهرسازی و معماری شهرداری سنندج گفت: تعاونی‌های به تعهدات خود در تسطیح و آماده‌سازی محوطه شهرک‌های مسکونی عمل نمی کنند و این مسئله بار مالی مضاعفی به شهرداری‌های تحمیل کرده است.

  • افزایش معاملات مسکونی  تهران

    افزایش معاملات مسکونی تهران

    تعداد آپارتمان های مسکونی معامله شده در شهر تهران در خردادماه سال 1401 به حدود 13.9 هزار واحد مسکونی رسید که نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتیب افزایش 32.3 و 171.9درصدی را نشان می دهد.

  • نظر ساعد سهیلی درباره قیمت خانه‌

    نظر ساعد سهیلی درباره قیمت خانه‌

    ساعد سهیلی با انتشار توییتی واکنش طنزی نسبت به پیامک‌های تبلیغاتی خرید خانه نشان داد. ساعد سهیلی: بازیگر سینما به تازگی توییتی را منتشر کرده و نسبت به اس‌ام‌اس‌های تبلیغاتی خرید خانه واکنش نشان داده است.

  •  صاحبخانه‌ها دست بالا را گرفتند

    صاحبخانه‌ها دست بالا را گرفتند

    خرداد امسال بازار مسکن شهر تهران به‌لحاظ قیمت‌های پیشنهادی با تغییر نسبت به اردیبهشت مواجه شد. داده‌های غیررسمی حاکی از آن است که متوسط قیمت‌های پیشنهادی هر مترمربع مسکن در پایتخت طی یک ماه اخیر ۳ درصد افزایش یافته است. تمایل برای خرید نیز که از بازدید آگهی‌ها استنباط می‌شود، با ۵ درصد رشد مواجه شد.

  • صاحبخانه‌ ی عروس و دامادها

    صاحبخانه‌ ی عروس و دامادها

    صاحبخانه‌ای که کام عروس و دامادها را شیرین می‌کند علی کلهر صاحبخانه‌ مهربانی است که سال نخست زندگی عروس و دامادها را با اختصاص منزل رایگان به آنان شیرین می‌کند. مهربانی و دلسوزی فقط برای روزهای خوشحالی نیست، این روزها در شرایط دشوار اقتصادی، افرادی هستند که خوبی را بی‌منت در حق دیگران تمام می‌کنند.

  • تورم 700 درصدی بخش مسکن به دولت رئیسی

    تورم 700 درصدی بخش مسکن به دولت رئیسی

    روزنامه کیهان نوشت: ارگان مطبوعاتی حزب کارگزاران ادعا کرد دولت در بخش مسکن تورم درست می‌کند و بعد مانند سوپرمن وارد می‌شود تا قیمت‌ها را دستوری کاهش دهد. روزنامه سازندگی در گزارشی با عنوان «بنگاه املاک دولت» نوشت: این روزها مستاجران روزهای سختی را بـرای اجاره کردن خانــه دارند.

  • قیمت اوراق مسکن رشد کرد

    قیمت اوراق مسکن رشد کرد

    قیمت اوراق مسکن در ماه های ابتدایی سال گذشته افزایش داشته است. به طوریکه هر برگ این اوراق در فروردین سال ۱۴۰۰، ۱۴۳ هزار و ۶۰۰ و تسه سال ۱۴۰۱؛ ۱۳۳ هزار و ۹۰۰ تومان قیمت دارد. هزینه اوراق تسهیلات مسکن نسبت به هفته قبل اندکی رشد داشته و بر این اساس متاهل های ساکن پایتخت برای تهیه این اوراق باید بیش از ۱۳۴ میلیون تومان پرداخت کنند. بررسی آخرین وضعیت قیمت اوراق مسکن نشان می‌دهد که هر برگ اوراق وام مسکن در فروردین و اردیبهشت و خرداد سال گذشته

  • پشت پرده افزایش قیمت مسکن

    پشت پرده افزایش قیمت مسکن

    در حالی بازار مسکن در یک آرامش نسبی به سر می‌برد که برخی سایت‌های ارائه دهنده خدمات این بخش، با اتکا به اطلاعات آگهی‌های خود از افزایش قیمت مسکن خبر می‌دهند. احتمالا طی روزهای آینده، بانک مرکزی جدیدترین گزارش تحولات بازار مسکن تهران را منتشر می‌کند. پیش بینی می‌شود در این ماه شاهد افزایش قیمت مسکن زیادی نباشیم. مطابق آمار بانک مرکزی در اردیبهشت سال 1401، متوسط قیمت خرید و فروش یک متر مربع زیربنای واحد مسکونی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی شهر تهران 36 میلیون و 350 هزار تومان بود.

  • واگذاری ۱۲۲ قطعه زمین مسکونی

    واگذاری ۱۲۲ قطعه زمین مسکونی

    ۱۲۲ قطعه زمین در سه ماه ابتدای امسال، به منظور احداث مسکن به متقاضیان در ۱۶ روستای شهرستان خواف واگذار شد. رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خواف گفت: سهمیه ابلاغی این شهرستان در سالواگذاری ۱۲۲ قطعه زمین مسکونی در مناطق روستایی خواف ۱۴۰۱،

  •  وعده دادیم ۴میلیون مسکن می سازیم اما...

    وعده دادیم ۴میلیون مسکن می سازیم...

    وزارت راه و شهرسازی : وعده دادیم ۴میلیون مسکن می سازیم،اما گفتیم در دو مرحله و هرمرحله ۲میلیون / ۳۸۰۰ واحد را هم شروع کرده ایم وزارت راه و شهرسازی اعلام کرده بر اساس وعده داده شده دولت که بارها بر اجرای آن تاکید شده است ساخت ۴ میلیون واحد در دو مرحله و طی ۴ سال انجام می‌شود که به زودی آغاز ساخت ۲ میلیون واحد مرحله اول تکمیل می‌شود.