بازار املاک / خسارات زلزله ی خوی

خسارات زلزله ی خوی

خسارات زلزله ی خوی

مصدومیت یک هزار و ۱۲۶ نفر در اثر زلزله خوی بازسازی منازل زلزله‌زده تا قبل از شروع فصل سرما زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۴ حوالی خوی در آذربایجان غربی را لرزاند در این زلزله یک هزار و ۱۲۶ نفر دچار مصدومیت شدند و همچنین بین ۲۰ تا ۱۰۰ درصد به یک هزار و ۴۶۱ واحد مسکونی این منطقه خسارت وارد کرد.

 زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۵.۴ درجه در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت ۱۷ و ۲۲ دقیقه چهارشنبه حوالی خوی در شمال آذربایجان غربی را لرزاند.
 این زلزله در عمق ۱۲ کیلومتری زمین به وقوع پیوست و کانون این زلزله در موقعیت ۳۸.۵۱ عرض شمالی و ۴۵.۰۷ طول شرقی ثبت شده است. 
کانون این زمین لرزه در ۱۱ کیلومتری خوی، ۲۶ کیلومتری ائواوغلی و ۳۳ کیلومتری تسوج (از شهر‌های آذربایجان‌شرقی) بود.


دستور وزیر کشور برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان


 وزیر کشور در تماس تلفنی با استاندار آذربایجان غربی، آخرین وضعیت زلزله زدگان شهرستان خوی را جویا شد و بر به کارگیری همه ظرفیت‌ها در امدادرسانی به مردم آسیب دیده تاکید کرد.
در پی وقوع زلزله ۵.۴ ریشتری در شهرستان خوی و وارد آمدن خسارت به ۱۲ روستا در تماس با محمد صادق معتمدیان بر هماهنگی و استفاده از همه ظرفیت‌های استانی برای امداد رسانی فوری به زلزله دیدگان تاکید کرد.
وزیر کشور همچنین درباره نیاز‌های اولیه برای اسکان اضطراری هموطنانی که منازل آن‌ها در این زمین لرزه دچار تخریب شده است، تبادل نظر کرد.


محمدصادق معتمدیان استاندار آذربایجان غربی هم روز چهارشنبه در حاشیه عیادت از مصدومان زمین لرزه خوی
۱۲ روستای این شهرستان به طور جدی درگیر بحران زلزله هستند و بر اثر اعزام ارزیاب‌ها، بیش از ۵۰۰ واحد مسکونی دچار خسارت شده‌اند.

 
این تعداد، حدود ۴۵۰ واحد خسارت بین ۲۰ تا ۵۰ درصد داشته است، اظهار کرد: همچنین خسارت به زیرساخت‌های برق و آب در این شهرستان وارد شده
 ولی مشکل خاصی نداریم و آب و برق هم در همه مناطق شهر و روستایی وصل است.
اورژانس، هلال احمر، پلیس، بنیاد مسکن و دهیاران پای کار بوده و اکیپ‌های هلال احمر و بنیاد مسکن در حال ارزیابی در خوی و شهر‌ها و روستا‌های اطراف هستند.


بخشی از این هزینه‌های تحمیل شده به مردم باید توسط بیمه‌ها تامین شود


به منظور بررسی وضعیت امدادرسانی به زلزله زدگان شهرستان خوی به این منطقه سفر کرده، با حضور در بیمارستان خوی در جریان روند خدمات رسانی به مصدومان زلزله قرار گرفت.
وی همچنین با حضور در محل کمپ اسکان موقت زلزله زدگان، به گفتگو با حاضران در این کمپ پرداخت و امدادرسانی و نیز ارائه خدمات دستگاه‌های خدماتی به مردم را بررسی کرد.


زمین لرزه خوی با شدتی که رخ داده، نباید این میزان خسارت به بار می‌آورد. باید دلیل این حجم از خسارت در مناطق مختلف شهرستان استخراج و بیان شود.
 ضمن تاکید بر همراهی بیمه‌ها در پرداخت خسارات مردم زلزله‌زده افزود: ساخت منازل آسیب دیده با بنیاد مسکن است و باید در این زمینه با قدرت وارد شوند. بخشی از این هزینه‌های تحمیل شده به مردم باید توسط بیمه‌ها تامین شود. مردم نگران منازل خود هستند و این موضوع باید با ورود فوری نظام مهندسی در خصوص میزان پایداری سازه‌ها رفع شود.

 ساخت اماکن نگهداری حیوانات در روستا‌ها با مدیریت بسیج سازندگی و استقرار نیازمندی‌های بهداشتی نظیر سرویس بهداشتی و حمام در روستا‌هایی که دارای منازل تخریبی هستند، جزو الزاماتی است که باید در خصوص آن اقدام جدی انجام شود.
 با اشاره به در پیش رو بودن فصل سرما، گفت: باید اقدامات مربوط به آواربرداری سریعا به پایان برسد و ساخت و ساز‌ها سریعا آغاز شود تا مردم دچار مشکل نشوند.
وزیر کشور در این بازدید، خطاب به مسئولان حاضر و دستگاه‌های خدمات رسان به خانواده‌های آسیب دیده از زلزله، گفت: تمامی امکانات باید برای آواربرداری، ساخت و ساز و ارائه خدمات مناسب به مردم زلزله زده در روستا‌ها و مناطق آسیب دیده به کار گرفته شود.


ارزیابی خسارات وارده به منازل به منظور برآورد میزان اعتبار لازم در راستای ساخت این منازل باید به سرعت انجام شود و عملیات برآورد خسارات، آواربرداری و ساخت و ساز منازل آسیب دیده از زلزله باید قبل از آغاز فصل سرما انجام شود تا مردم بیش از این دچار خسارت و زحمت نشوند.

 

یک هزار و ۱۲۶ نفر دچار مصدومیت شدند


در ادامه جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان خوی که با حضور وزیر کشور، رئیس سازمان مدیریت بحران و جمعی از مدیران کشوری و استانی برگزار شد، محمدصادق معتمدیان، استاندار آذربایجان‌غربی اظهار داشت: بیشترین خسارت زمین لرزه خوی به ۱۲ روستا بوده که اقدامات مربوط به بررسی و برآورد میزان خسارات در این مناطق انجام شده است.

در این زلزله، یک هزار و ۱۲۶ نفر دچار مصدومیت شدند که بر اثر ترس و فرار از زمین لرزه مجروح شده‌اند. هم اکنون ۸۶ نفر از افراد بستری و تحت مراقبت پزشکی قرار دارند و مابقی به صورت سرپایی یا پس از انجام مداوا ترخیص شده‌اند.
استاندار آذربایجان‌غربی، به آغاز عملیات آواربرداری و ساخت و ساز منازل خسارت دیده در زلزله اشاره کرد و گفت: این عملیات با نظارت نهاد‌های متولی و به صورت ایمن و مطمئن انجام خواهد شد.

اقدامات مناسب و درخور شان مردم این منطقه ارائه شده، از توزیع ۲ هزار تخته چادر اسکان موقت، ۵ هزار پرس غذای گرم، ۶ هزار و ۵۰۰ بسته غذایی ۷۲ ساعته، ۲۰ تن میوه و ۲۰ هزار آبمیوه در میان زلزله زدگان تنها بخشی از اقدامات مربوط به دستگاه‌های خدمات رسان بوده است.
 دولت و دستگاه‌های امدادی در کنار مردم هستند و از همان ساعات اولیه وقوع زمین لرزه نیز به ارائه خدمات مختلف مشغول بوده‌اند.

  • افزایش سقف وام ویژه مستأجران

    افزایش سقف وام ویژه مستأجران

    وزیر راه از برنامه جدید دولت برای حمایت از مستاجران خبر داده که با توجه به مشکلات گذشته، اصلاح فرآیند پرداخت وام ودیعه مسکن برای کاهش دغدغه اجاره‌نشین‌ها ضروری است.

  •  کاهش سرمایه گذار در بازار مسکن

    کاهش سرمایه گذار در بازار مسکن

    ساخت و ساز مسکن در سال جاری، به دلیل رکود اقتصادی با کاهش قابل توجهی مواجه شده است و بسیاری از سرمایه‌گذاران از ورود به این بخش خودداری کرده‌اند.

  • مژده بزرگ دولت به مستاجران و اجاره نشینان در آستانه نوروز

    مژده بزرگ دولت به مستاجران و اجاره...

    رئیس اتاق تعاون ایران در نشست با اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از ۲ سال گذشته در قالب تفاهم‌نامه‌ای بین اتاق تعاون و وزارت راه و شهرسازی مقرر شد تا ۲۰۰ هزار واحد مسکونی توسط تعاونی‌های مسکن ساخته شود.

  • تحلیل قیمت مسکن

    تحلیل قیمت مسکن

    تعادل شکننده بازار مسکن در ایران با تهدید افزایش احتمالی قیمت‌ها در سال ۱۴۰۴، به‌دلیل عدم همسویی تورم بخش مسکن با سایر بازارها، احتمال یک جهش قیمتی را تقویت می‌کند. آیا شاهد انفجار قیمت خواهیم بود؟

  • بهترین زمان برای خرید مسکن و ملک در ایران

    بهترین زمان برای خرید مسکن و ملک در...

    رکود معاملات مسکن در پی نوسانات ارز و طلا؛ فرصتی برای خرید خانه با قیمت‌های پایدار فراهم شده است. آیا باید از این زمان طلایی بهره برد؟

  • تاثیر قیمت دلار بر بازار مسکن

    تاثیر قیمت دلار بر بازار مسکن

    بررسی‌ها نشان می‌دهد به دلیل نبود مشتری و رکود معاملات مسکن، این بازار در وضعیت کسادی به سر می‌برد و از ناحیه قیمت ارز و طلا تاثیر نگرفته؛ اما به گفته عضو هیات مدیره اتحادیه مشاوران املاک در سال جدید تعاونی‌های مسکن معتبر می‌توانند گره‌گشا باشند تا افراد با سرمایه‌های اندک و به تدریج صاحب مسکن شوند.

  • اشتراک نشینی مستاجران در پی افزایش اجاره بها و تورم

    اشتراک نشینی مستاجران در پی افزایش...

    افزایش سرسام‌آور اجاره‌بها و تورم، مستاجران را به اجاره خانه‌های اشتراکی مجبور کرده و این سبک زندگی حالا نه‌تنها مهاجران، بلکه خانوارهای ایرانی را نیز درگیر کرده است.

  • انفجار قیمت مسکن با سیگنال مجلس قطعی شد

    انفجار قیمت مسکن با سیگنال مجلس قطعی شد

    نوسانات شدید در بازار ارز و افزایش بی‌سابقه نرخ دلار در روزهای اخیر، نگرانی‌های گسترده‌ای را در میان مردم و فعالان اقتصادی ایجاد کرده است. بسیاری از کارشناسان بر این باورند که اگر این روند ادامه پیدا کند، اثرات دومینویی آن به زودی دامن‌گیر سایر بخش‌های اقتصادی خواهد شد.

  • افزایش ۱۰۰ درصدی تسهیلات

    افزایش ۱۰۰ درصدی تسهیلات

    وام دو میلیاردی خرید مسکن در شهری مثل تهران اولا به چیزی نزدیک ۴۰۰ میلیون برای خرید اوراق تسه احتیاج دارد و در وهله دوم اقساط تقریبا ۳۸ میلیونی در ماه به‌جا می‌گذارد

  • پیش بینی حساس قیمت مسکن بعد از عید 1404

    پیش بینی حساس قیمت مسکن بعد از عید 1404

    زمزمه‌هایی در بازار مسکن از احتمال گرانی در سال آینده شنیده می‌شود. فعالان این حوزه معتقدند که قیمت مسکن در حال حاضر در پایین‌ترین سطح خود قرار دارد و پیش‌بینی می‌شود جهش قیمت‌ها رخ دهد. اما برخی دیگر بر این باورند که بازار مسکن در دو سال اخیر در رکود بوده و این وضعیت تا زمانی که سرمایه‌های موجود در بازار طلا و ارز به سمت بازار مسکن هدایت نشود، ادامه خواهد داشت.

  • شرایط جدید وام ودیعه مسکن

    شرایط جدید وام ودیعه مسکن

    دریافت این نوع وام معمولاً به شرایط خاصی متصل است که باید توسط درخواست‌کننده رعایت شود.

  • تسهیلات ساخت ۵۵۰ میلیون تومانی

    تسهیلات ساخت ۵۵۰ میلیون تومانی

    شورای عالی مسکن پیش از این تصویب کرده بود که‌ بانک ها ۲۰ درصد از تسهیلات خود را به حوزه مسکن پرداخت کنند اما متاسفانه شاهد آن هستیم که این قانون اجرایی نمی شود و همین امر خود باعث کاهش میزان ساخت وساز در کلان شهرها از جمله تهران شده است.

  • تبخیر وام مسکن به ۳۰‌درصد می‌‌‌رسد

    تبخیر وام مسکن به ۳۰‌درصد می‌‌‌رسد

    وام خرید مسکن در کشور تطابقی با متوسط قیمت هر مترمربع آپارتمان ندارد، درواقع سهم پوشش‌‌‌دهی وام درکل هزینه خرید خانه بسیار پایین بوده و همین امر از جمله دلایل بروز رکود تاریخی در بازار مسکن کشور تلقی می‌شود.

  • آخرین وضعیت بازار مسکن

    آخرین وضعیت بازار مسکن

    در حال حاضر هزینه ساخت در مواردی به بیش از نرخ واحد‌های آماده در بازار مسکن رسیده است. بازار مسکن در رونق نسبی غیرتورمی پیش از عید به سر می‌برد، اما قیمت‌های اعلامی نسبت به سال گذشته تغییر محسوسی نداشته و در مواردی کاهش نیز یافته است.

  • جدیدترین وضعیت بازارجدیدترین وضعیت بازار مسکن مسکن

    جدیدترین وضعیت بازارجدیدترین وضعیت...

    رئیس اتحادیه مشاوران املاک از افزایش نقل و انتقالات در دفاتر املاک از دی‌ماه به دلیل نزدیک شدن به عید نوروز خبر داد، اما تاکید کرد که این رونق با افزایش قیمت همراه نبوده است.

  • پرداخت وام مسکن فقط با حضور واسطه ها

    پرداخت وام مسکن فقط با حضور واسطه ها

    در بازار مسکن ایران پدیده‌ای جدید مشاهده شده است؛ واسطه‌هایی که با همکاری بنگاه‌های املاک، روند دریافت وام بانکی را برای خریداران سرعت می‌بخشند. این افراد که معمولاً در سیستم بانکی نفوذ دارند، با دریافت مبالغی خدمات خود را ارائه می‌کنند. هرچند حضور این واسطه‌ها می‌تواند روند دریافت وام را برای متقاضیان تسهیل کند، اما سوالاتی درباره شفافیت، عدالت و نظارت بانکی بر این فرایندها مطرح شده است.

  • رونق بازار مسکن ایران

    رونق بازار مسکن ایران

    همزمان با کاهش تنش‌ها در منطقه و نزدیک شدن به روزهای پایانی سال، به نظر می‌رسد رکود بازار مسکن نیز رو به بهبود رفته و میزان معاملات مسکن رشد کرده است. در همین راستا، منصور غیبی،‌ کارشناس بازار مسکن، گفته است، میزان معاملات مسکن در دی‌ماه افزایش یافته و بالاترین میزان خرید مربوط به خریدهای سرمایه‌ای بوده است. حالا سوال این است که با تشکیل دولت دونالد ترامپ، بازار مسکن چه وضعیتی پیدا خواهد کرد.

  • قیمت خانه افسار پاره کرد

    قیمت خانه افسار پاره کرد

    مهمترین مولفه‌های مهم اثرگذار در تعیین قیمت مسکن، نرخ ارز است؛ بنابراین دور از انتظار نیست که افزایش قیمت دلار در بازار آزاد بر روی قیمت‌ها در بازار مسکن اثر گذار باشد.

  • افزایش قیمت مسکن تا پایان سال ۱۴۰۳

    افزایش قیمت مسکن تا پایان سال ۱۴۰۳

    تحولات سیاسی می‌تواند به چالش‌های جدیدی برای اقشار کم‌درآمد و متوسط منجر شود. رشد سریع قیمت‌ها در بازار مسکن، توان خرید مردم را کاهش داده و موجب افزایش شکاف طبقاتی در تأمین مسکن خواهد شد. این وضعیت ممکن است به بحران‌های اجتماعی مانند افزایش نرخ بی‌خانمانی و کاهش سطح رفاه عمومی منجر شود.

  • فروش اقساطی مسکن آغاز شد

    فروش اقساطی مسکن آغاز شد

    مدیرعامل بانک مسکن از فروش اقساطی ۷۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن خبر داد و گفت: بانک مسکن باید ۱۷۲ هزار میلیارد تومان برای این طرح تامین مالی انجام دهد.

  • معاملات مسکن از رکود خارج شد

    معاملات مسکن از رکود خارج شد

    بررسی‌ بازار مسکن نشان می‌دهد که برخلاف ماه‌های گذشته، عرضه در اکثر محله‌ها و مناطق افزایش داشته است.