بازار املاک / سیمان متهم اصلی گرانی مسکن نیست

سیمان متهم اصلی گرانی مسکن نیست

سیمان متهم اصلی گرانی مسکن نیست

دبیر انجمن سیمان اعلام کرد هزینه سیمان در بدبینانه‌ترین برآوردها کمتر از یک درصد قیمت هر متر مربع مسکن است و نقش تعیین‌کننده‌ای در افزایش قیمت خانه ندارد.

علی‌اکبر الوندیان - دبیر انجمن صنفی صنعت سیمان ایران - در نشست خبری بررسی وضعیت سیمان و چالش‌های روز صنعت، با اشاره به برنامه وزارت نیرو برای اعمال محدودیت‌های جدید برق صنایع در تابستان، اظهار کرد: 
بر اساس ابلاغیه‌های وزارت نیرو، مقرر شده است در تیرماه ۸۵ درصد محدودیت برق برای صنعت سیمان اعمال شود؛ موضوعی که حجم تولید را به‌شدت کاهش داده و صنعت را از تامین نیاز بازار ناتوان خواهد کرد.

وی افزود: این در حالی است که سال گذشته محدودیت ۹۰ درصدی برق برای صنایع سیمانی تنها به مدت ۱۰ روز اعمال شد، اما اکنون قرار است محدودیت‌های گسترده‌تری برای مدت طولانی‌تری اجرا شود.

دبیر انجمن صنفی صنعت سیمان گفت: در ماه جاری تقاضای سیمان نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود هفت درصد افزایش یافته که با وجود رشد تقاضا و همچنین آسیب دیدن برخی واحدهای تولیدی
 در جریان جنگ، صنعت سیمان با همراهی وزارت صمت، نیرو و دستگاه‌های مرتبط توانست نیاز بازار را تامین کند و از بروز کمبود جلوگیری شود.

الوندیان درباره وضعیت تامین برق صنعت سیمان توضیح داد: متوسط برق مورد نیاز صنعت سیمان بر اساس قراردادهای منعقدشده با شرکت توانیر، حدود ۱۵۶۰ مگاوات است.
 با این حال حدود ۱۰۰۰ مگاوات برای این صنعت در نظر گرفته شده که با اعمال محدودیت ۶۰ درصدی، تنها حدود ۴۰۰ مگاوات برق در اختیار واحدهای تولیدی قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: سال گذشته در دوره اوج مصرف، حدود ۶۵۰ مگاوات و در ساعات غیرپیک حدود ۷۵۰ مگاوات برق به صنعت سیمان اختصاص داده می‌شد، 
اما میزان برق تخصیصی برای تابستان امسال به حدی کاهش یافته که در عمل تفاوت چندانی با قطع کامل برق واحدهای تولیدی ندارد.

دبیر انجمن صنفی صنعت سیمان ایران تصریح کرد: اعمال محدودیت ۸۵ درصدی برق در تیرماه عملا بازار سیمان را با اختلال جدی مواجه خواهد کرد 
و می‌تواند به کمبود این محصول در کشور منجر شود. امیدواریم در این تصمیم تجدیدنظر شود و انجمن سیمان، وزارت صمت و سایر نهادهای مرتبط نیز پیگیر این موضوع هستند.
وی با بیان اینکه بسیاری از کارخانه‌های سیمان هم‌اکنون با محدودیت‌های شدید انرژی مواجه‌اند، اظهار کرد: 
در برخی موارد تنها حدود ۴۰ درصد برق مورد نیاز کارخانه‌ها تامین می‌شود و آنچه بیش از همه نگران‌کننده است، وضعیت ماه‌های تیر و مرداد است که تولید کارخانه‌ها به‌شدت کاهش خواهد یافت.

الوندیان هشدار داد: ادامه روند رشد تقاضا در کنار اعمال محدودیت‌های شدید برق، قطعا به افزایش قیمت سیمان در بازار منجر خواهد شد.
 در صورت تداوم این شرایط، امکان پاسخگویی کامل به نیاز کشور وجود نخواهد داشت و بخشی از ظرفیت تولید عملا متوقف می‌شود.

صنعت سیمان تاب‌آوری تولید با برق آزاد را ندارد
دبیر انجمن صنفی صنعت سیمان ایران با اشاره به تجربه سال گذشته گفت: تنها در دوره ۱۰ روزه اعمال محدودیت ۹۰ درصدی برق در سال گذشته، قیمت سیمان در بورس کالا به بیش از سه برابر قیمت فروش کارخانه رسید.

وی افزود: حداقل انتظار ما این است که محدودیت‌های اعمال‌شده از سطح سال گذشته فراتر نرود.
 در غیر این صورت، خرید و فروش خارج از شبکه رسمی افزایش یافته و زمینه برای شکل‌گیری فساد و حتی قاچاق کالا فراهم می‌شود و بخشی از محصول از چرخه قانونی توزیع خارج خواهد شد.

الوندیان با تاکید بر لزوم مدیریت هدفمند محدودیت‌های انرژی اظهار کرد: همه فعالان اقتصادی پذیرفته‌اند که کشور با محدودیت انرژی روبه‌رو است، 
اما ضروری است این محدودیت‌ها در قالب برنامه‌ای مشخص، منظم و قابل پیش‌بینی اعمال شود تا هم بازار با کمبود مواجه نشود و هم صنایع بتوانند متناسب با رشد تقاضا به فعالیت خود ادامه دهند.

وی ادامه داد: بدون حضور و مدیریت موثر دستگاه‌های متولی، به‌ویژه وزارت صنعت، معدن و تجارت، بازار با چالش‌های جدی مواجه خواهد شد و پاسخگویی به نیاز کشور در حوزه سیمان دشوار می‌شود.

دبیر انجمن صنفی صنعت سیمان ایران با بیان اینکه مسئله انرژی موضوع جدیدی برای این صنعت نیست، 
گفت: سال‌هاست که صنعت سیمان با چالش انرژی روبه‌رو است. در بسیاری از کشورهای دارای اقتصاد مبتنی بر بازار، سرمایه‌گذاری‌های گسترده‌ای برای افزایش بهره‌وری انرژی انجام شده و الگوهای مشخصی برای قیمت‌گذاری انرژی وجود دارد.

الوندیان یکی از راهکارهای مهم در این زمینه را سرمایه‌گذاری در پروژه‌های بازیافت حرارت و بهینه‌سازی مصرف انرژی دانست 
و گفت: بسیاری از شرکت‌های سیمانی کشور هنوز از توان مالی لازم برای اجرای چنین طرح‌هایی برخوردار نیستند.

وی درباره افزایش تعرفه برق نیز اظهار کرد: مشکل اصلی صنعت سیمان صرفا قیمت انرژی نیست، بلکه تأمین پایدار آن است. 
حتی در صورت افزایش قیمت‌ها، اگر انرژی مورد نیاز واحدهای تولیدی تأمین نشود، مشکلات فعلی همچنان پابرجا خواهد بود.

دبیر انجمن صنفی صنعت سیمان ایران تاکید کرد: صنعت سیمان مخالف آزادسازی یارانه انرژی نیست، اما معتقد است این فرآیند باید به‌صورت تدریجی، هماهنگ و برنامه‌ریزی‌شده اجرا شود. 
اعمال ناگهانی محدودیت‌ها و تغییرات یکباره، تاب‌آوری صنایع را کاهش داده و آثار منفی گسترده‌ای بر تولید و بازار خواهد داشت.

الوندیان همچنین با انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری در این صنعت گفت: صنعت سیمان به‌شدت تحت تاثیر سیاست‌های قیمت‌گذاری دستوری قرار دارد.
 در سطح بین‌المللی فاصله قیمتی میان فولاد و سیمان معمولا از یک نسبت حدود هفت برابری پیروی می‌کند، در حالی که در ایران بر اساس داده‌های بورس کالا، این فاصله به حدود ۲۸ برابر رسیده که نشان‌دهنده شدت مداخلات قیمتی در این صنعت است.

وی با اشاره به وضعیت مصرف سوخت در صنعت سیمان اظهار کرد: متوسط مصرف روزانه سوخت در این صنعت حدود ۲۸ میلیون مترمکعب است که به‌طور میانگین حدود هشت میلیون مترمکعب آن از طریق گاز طبیعی و مابقی از طریق مازوت تأمین می‌شود.

الوندیان در ادامه با ارائه آماری از میزان تولید ماهانه این صنعت برای نیاز داخل گفت: متوسط مصرف ماهانه سیمان در کشور ۵ میلیون تن است، 
بنابراین از دولت انتظار داریم که حداقل انرژی و سوخت لازم برای تامین نیاز داخل را فراهم کند.

وی افزود: طی دو ماهه نخست امسال میزان تولید کلینکر به ۱۳ میلیون تن رسید که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۵ درصد کاهش و میزان تولید سیمان به ۱۱.۳ میلیون تن رسید
 که حاکی از رشد ۹.۶ درصدی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته است میزان صادرات سالانه کشور به صورت میانگین نیز ۱۳ میلیون تن برآورد می‌شود که به کشورهای حوزه اوراسیا، ارمنستان، افغانستان پاکستان و حوزه خلیج فارس صادر می‌شود.

دبیر انجمن صنفی صنعت سیمان تصریح کرد: از پاییز سال گذشته که صادرات صنعت سیمان منوط به عرضه در بورس کالا شد بالغ بر ۹ میلیون تن اقلام صادراتی در صنعت سیمان از طریق بورس کالا عرضه شد که در ایجاد شفافیت اطلاعات در این حوزه بسیار اثرگذار بود.

الوندیان تاکید کرد: در ابتدای سال جاری متوسط قیمت هر کیلوگرم سیمان پاکتی ۲۶۰۰ تومان بود که در ماه اخیر به ۳۹۰۰ تومان رسیده که حاکی از رشد ۴۹ درصدی است 
با این حال قیمت پاکت سیمان از سال گذشته تا امروز قریب به ۴۰۰ درصد رشد داشته که نشان می‌دهد بخش قابل توجهی از این افزایش قیمت ناشی از افزایش مواد بسته‌بندی بوده است.

وی در پایان در پاسخ به انتقاداتی مربوط به افزایش قیمت سیمان و تاثیر آن بر افزایش قیمت مسکن گفت: به صورت متوسط و بر اساس آمارها به ازای هر متر مربع ساختمان سه پاکت سیمان استفاده می‌شود که در بدبینانه‌ترین حالت قیمت آن به یک میلیون تومان می‌رسد
 که نشان می‌دهد این مبلغ سهمی حتی کمتر از یک درصد از متوسط قیمت مسکن دارد.

  • گلایه مردم شهر مشکان شهرستان نی ریز

    گلایه مردم شهر مشکان شهرستان نی ریز

    نهضت ملی مسکن طرحی برای خانه‌دار شدن یا بدهکار شدن؟ طرح ملی مسکن در شهر مشکان شهرستان نی ریز اینگونه شده است که بنیاد مسکن قراردادی را به متقاضیان زمین این طرح ارسال کرده که بر اساس آن سالانه هر شخص می‌بایست بسته به متراژ زمینی که تحویل گرفته است مبالغ زیادی اجاره پرداخت نماید.، یکی از وعده های مهم دولت آیت الله رئیسی به مردم قشر ضعیف خصوصا جوانان، خانه دار کردن آنان است.

  • گرانقیمت ترین خانه ها  در جهان

    گرانقیمت ترین خانه ها در جهان

    بالاترین ثروتی که یک سلبریتی در 2021 کسب کرده، چیزی حدود 580 میلیون دلار بوده است. سلبریتی‌ها ثروت زیادی که دارند را خرج خرید چیزهایی مانند عمارت‌های لوکس، جواهرات گران‌قیمت، لباس‌های خاص، خودروهای لوکس و … می‌کنند. به عنوان مثال اخیرا جنیفر لوپز و بن افلک برای خرید یک عمارت 64 میلیون دلاری اقدام کرده‌اند.خانه‌های بزرگ و لوکس سلبریتی‌ها امکانات رفاهی عالی و گاهی عجیب و غریب دارد. خانه‌هایی که متراژ بسیار بالایی دارند و از قسمت‌های متعددی تشکیل شده‌اند. در ادامه می‌توانید گران‌قیمت‌ترین خانه‌های

  • قیمت اجاره خانه در قشم برای عید نوروز

    قیمت اجاره خانه در قشم برای عید نوروز

    از آنجایی که طی فروردین ماه دمای جزیره قشم استان هرمزگان نهایتا 24 درجه خواهد بود بسیاری از مردم عید نوروز را برای سفر به این جزیره انتخاب می‌کنند. البته سفر نیازمند محلی برای اقامت است که برخی اچاره خانه را ترجیح می‌دهند. براساس بررسی‌های صورت گرفته در سایت‌های اجاره خانه، قیمت اجاره خانه در قشم برای عید نوروز در ارزان‌ترین حالت شبی 700 هزارتومان قیمت دارد.

  • آپارتمان 70 متری در پیروزی

    آپارتمان 70 متری در پیروزی

    پیروزی در حال حاضر یکی از پرطرفدارترین محدوده‌های شرق تهران به شمار می‌رود که به سبب افزایش قیمت خانه درتهران در کمترین حالت خریدار برای آپارتمان 70 متری در پیروزی باید حدود 3 میلیارد تومان بودجه داشته باشد.

  • خانه 64 میلیون دلاری جنیفر لوپز و بن افلک

    خانه 64 میلیون دلاری جنیفر لوپز و بن...

    زوج مشهور هالیوودی، جنیفر لوپز و بن افلک در حال بازسازی خانه 64 میلیون دلاری خود که به تازگی در لس آنجلس خریداری کرده‌اند، دیده شده‌اند. پس از هفته‌ها جست و جو، جنیفر لوپز و بن افلک بلاخره خانه رویایی خود را در منطقه پسیفیک پلسیدس پیدا کردند! جنیفر لوپز و بن افلک در خانه باورنکردنی و 64 میلیون دلاری خود در لس آنجلس دیده شده‌اند. این زوج پس از ازدواجشان در جولای گذشته به دنبال خانه رویایی و مناسب برای خانواده جدید خود بودند.

  • قیمت مسکن ارزان می‌شود؟

    قیمت مسکن ارزان می‌شود؟

    ناراحتی شدید دلالان مسکن از قانون جدید با سیستمی شدن تعیین حق کمیسیون املاک و کاهش نفع مشاوران در قیمت‌گذاری، نقش این صنف در تغییرات قیمت مسکن کاهش می‌یابد.وزارت راه و شهرسازی در حال تدوین آیین‌نامه‌ای برای اجرای قانون جدید کد رهگیری معاملات مسکن است که براساس آن ضمن اجباری شدن صدور کد رهگیری برای معاملات املاک، ارتباط مستقیم تعیین حق کمیسیون مشاوران املاک و دلالان ملکی با قیمت معامله قطع شده و نفع و نقش این صنف در افزایش یا کاهش غیرواقعی قیمت مسکن کاهش پیدا می‌کند.

  • قیمت آپارتمان 90 متری در قیطریه

    قیمت آپارتمان 90 متری در قیطریه

    برخی از متقاضیان مسکن برای خرید خانه به منطقه یک مراجعه می‌کنند و قیمت خانه در تهران محدوده قیطریه را موردبررسی قرار می‌دهند. آپارتمان 90 متری 2 خوابه با عمر بنا 10سال 8 میلیارد و 600 میلیون تومان قیمت‌گذاری شده و متقاضی برای هر متر آن باید 95 میلیون و 555 هزارتومان هزینه کند. این واحد در طبقه چهارم واقع شده و امکاناتی همچون آسانسور، پارکینگ و انباری دارد.

  • مدیریت نرخ ارز و تقویت پول ملی

    مدیریت نرخ ارز و تقویت پول ملی

    دولت برای مدیریت نرخ ارز و تقویت پول ملی برنامه ریزی داشته باشد.نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متاسفانه هیچ کنترلی در زمینه نرخ ارز در کشور وجود ندارد،گفت:دولت نیرو و امکانات و تجهیزات زیادی برای مدیریت بازار ارز دارد لذا دولت هرجا که لازم است باید نظارت خود را در این بخش تقویت کند.افزایش قیمت دلار و به تبع آن کاهش ارزش پول ملی گفت:نگرانی در زمینه کاهش ارزش پول ملی و افزایش بی رویه قیمت دلار در جامعه محسوس است متاسفانه هیچ کنترل موثری در زمینه نرخ ارز در کشور وجود ندارد

  • اجاره‌بهای یک واحد آپارتمان درفرمانیه

    اجاره‌بهای یک واحد آپارتمان درفرمانیه

    برای اجاره در محدوده فرمانیه حداقل باید به میزان ۳ میلیون تومان اجاره و ۲۰۰ میلیون تومان پول پیش داشته باشید. در ادامه قیمت‌های اجاره مسکن در این منطقه تهران منتشر می‌شود:

  •  آپارتمان 70 متری در تهرانپارس

    آپارتمان 70 متری در تهرانپارس

    بررسی قیمت خانه‌ در تهران نشان می‌دهد که متقاضی برای خرید آپارتمان 70 متری در تهرانپارس در کمترین حالت باید مبلغی حدود 3 میلیارد تومان بپردازد. قیمت 6 آپارتمان 70 متری در تهرانپارس را بررسی می‌کند؛ آپارتمان 70 متری در تهرانپارس شرقی با عمر بنا 22 سال متری 47 میلیون و 142 هزارتومان قیمت‌گذاری شده و متقاضی برای خرید این بنا باید 3 میلیارد و 300 میلیون تومان بپردازد. از امکانات این آپارتمان می‌توان به پارکینگ، 2 اتاق و انباری اشاره کرد.

  • وام نوسازی بافت فرسوده تمام شد

    وام نوسازی بافت فرسوده تمام شد

    مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران خواستار واگذاری همه اراضی دولتی به شهرداری شد و گفت:‌ تسهیلات بانک‌ها برای نوسازی بافت فرسوده تمام شده است. مهدی هدایت در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با اشاره به وجود برخی موانع در مباحث مربوط به مسکن شهر تهران، اظهار کرد:‌ یکی از مسائل این است که دولت‌ها به عنوان اصلی‌ترین متعهد ساخت مسکن در کشور، زمین فراوانی در شهر تهران دارد که می‌تواند این‌ها (زمین‌ها)‌ را در برنامه‌ریزی مسکن با شهرداری مشارکت دهد.

  • قرار نیست به هر قیمتی مسکن احداث کنیم

    قرار نیست به هر قیمتی مسکن احداث کنیم

    وزیر راه و شهرسازی : از تجربه های گذشته درس بگیریم بذرپاش گفت: برای ارتقاء کیفیت مسکن ملی می توان از شرکت آزمایشگاه مکانیک خاک کمک گرفت. مهرداد بذر پاش، وزیر راه و شهرسازی در گردهمایی مدیران شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک شرکت آزمایشگاه فنی مکانیک خاک با فدمتی ۷۰ ساله یکی از فنی ترین مجموعه های وزارت راه و شهرسازی است و ماموریت های نظارتی و محاسباتی را بر عهده دارد.

  • خانه‌های + 20میلیارد تومان مشمول مالیات می‌شود

    خانه‌های + 20میلیارد تومان مشمول مالیات...

    براساس مصوبه تازه مجلس، از خانه‌ها و ویلاهای لوکس که قیمت بیش از 20 میلیارد تومان داشته باشند مالیات اخذ می‌شود. محمدرضا میرتاج‌‌الدینی عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست امشب کمیسیون تلفیق بودجه گفت:‌ در این جلسه اعضای کمیسیون مالیات برخانه و ویلاهای لوکس را مصوب کردند. براساس این مصوبه خانه‌ها و ویلاهای لوکس که قیمت بیش از 20 میلیارد تومان داشته باشند مشمول مالیات بر خانه‌های لوکس می‌شوند که در این مصوبه قید جمعیت شهرهایی که این ویلا‌ها و خانه‌ها در آن قرار دارد نیز حذف شده ا

  • قیمت آپارتمان 80 متری در پرند

    قیمت آپارتمان 80 متری در پرند

    نوسانات اقتصادی و تغییر قیمت خانه در تهران سبب شده تا متقاضیان خرید مسکن به حومه پایتخت مراجعه کنند که همین امر سبب شده تا قیمت این محدوده‌ها نیز تا 12 برابر نسبت به چهارسال گذشته افزایشی شود. قیمت آپارتمان در پرند که طی سال‌های گذشته حدود 300 تا 400 میلیون تومان بود براساس بررسی‌های انجام شده حداقل بودجه موردنیاز برای خرید آپارتمان 80 متری در پرند در حال حاضر یک میلیارد تومان است.

  • بار گرانی آهن‌آلات روی دوش مسکن

    بار گرانی آهن‌آلات روی دوش مسکن

    رئیس مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن معتقد است تاثیر افزایش قیمت کنونی آهن‌آلات بر صنعت ساختمان از دو جهت حائز اهمیت است، اولی تاثیر مستقیم به دلیل کاربرد فولاد و آهن‌آلات در تمام بخش‌های ساختمان و دیگری تاثیر تورم موجود در کشور در اثر افزایش نرخ ارز است.قیمت‌ انواع محصولات فولادی در روزهای اخیر علاوه بر اینکه در بازار جهانی صعود داشته، در بازار داخلی نیز روند صعودی را تجربه کرده است.

  •  قیمت اوراق برای مجردها و متأهل‌های تهرانی

    قیمت اوراق برای مجردها و متأهل‌های...

    آخرین قیمت وام مسکن در سراسر کشور | اوراق مسکن برای مجردها و متأهل‌های تهرانی چقدر تمام می شود؟ آخرین آمارها حاکی از آن است که روند کاهشی هر برگ اوراق مسکن همچنان ادامه دارد و متاهل‌های ساکن تهران می‌توانند با پرداخت بیش از ۱۱۳ میلیون تومان نسبت به اخذ این اوراق اقدام کنند، درحالی که هفته قبل باید ۱۱۹ میلیون تومان پرداخت می‌کردند.

  • اتمام آواربرداری714واحدمسکونی در خوی

    اتمام آواربرداری714واحدمسکونی در خوی

    مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان‌غربی گفت: با استقرار ستادهای معین آذربایجان‌غربی در مناطق زلزله زده شهرستان خوی عملیات آواربرداری و ابلاغ دستورکارهای واحدهای مسکونی تعمیری تا پایان اسفندماه به اتمام خواهد رسید.جعفر برزگر مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان‌غربی : دستورکارهای تعمیری تاکنون به ۸۹۰۰ واحد مسکونی در مناطق شهری و روستایی زلزله زده شهرستان خوی برای تعمیر و سکونت شهروندان ابلاغ شده است.

  • مسکن‌های چینی

    مسکن‌های چینی

    تهاتر نفت در قبال ساخت مسکن یک نماینده مجلس از نهایی شدن قرارداد «انبوه‌سازی مسکن در برابر نفت» با شرکت چینی خبر داد. احمدحسین فلاحی، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس از قرارداد ساخت یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار مسکن ملی توسط سرمایه‌گذاری خارجی خبر داد و گفت: این شرکت خارجی با مبلغی معادل ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به ازای هر متر مربع و بهره‌گیری از مصالح و نیروی انسانی داخلی و بومی عهده‌دار ساخت و سرمایه‌گذاری شده است.

  • ریزش  بافت فرسوده در پی زلزله درز

    ریزش بافت فرسوده در پی زلزله درز

    مدیر جمعیت هلال احمر لارستان گفت: به دنبال وقوع زمین لرزه 5.5 ریشتری در منطقه درز و سایبان لارستان فارس که صبح امروز به وقوع پیوست، ترک خوردگی و شکستگی شیشه‌ها در برخی منازل مسکونی رخ داد و بافت فرسوده ریزش جزئی داشت.زمانی در گفتگو با خبرنگار فارس در لارستان با اشاره به وقوع دومین زلزله در مناطق درز و سایبان که با هرمزگان نیز هم مرز است، گفت: روز گذشته زلزله ای با قدرت 5.2 و صبح امروز نیز زلزله ای به بزرگی 5.5 ریشتر در این منطقه رخ داد.

  • خبر خوش صندوق بازنشستگی از مسکن

    خبر خوش صندوق بازنشستگی از مسکن

    بازنشستگانی که برای مسکن ملی ثبت‌نام کرده‌اند، به ادارات صندوق بازنشستگی در هر استان مراجعه کنند و اطلاعات خود را ارائه کنند تا در الویت واگذاری مسکن قرار بگیرند. مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از تامین مسکن برای بازنشستگان این صندوق خبر داد.

  •  اجاره ۹ میلیون تومانی در تجریش

    اجاره ۹ میلیون تومانی در تجریش

    اجاره روزانه ملک رونق گرفت اجاره بهای روزانه خانه در محله تجریش از ۸ هزار تومان آغاز تا ۹ میلیون تومان است. تهران شهری است که مأموریت‌ها و مسافران زیادی می آیند . ساکنان در منطقه یک پایتخت خانه‌هایشان را روزانه اجاره داده می‌شود . برای اجاره روزانه باید حداکثر ۹ میلیون تومان پرداخت شود.