بازار املاک / خانه‌دار شدن ۶ هزار جوان زرین دشتی

خانه‌دار شدن ۶ هزار جوان زرین دشتی

خانه‌دار شدن ۶ هزار جوان زرین دشتی

اجرای طرح ملی مسکن کسب رتبه نخست زرین دشت در تامین زمین با الحاق ۱۷۰ هکتار در فارس با شروع به کار دولت سیزدهم و وعده ساخت یک میلیون واحد مسکونی در هر سال بارقه ای از امید در دل جوانان فاقد مسکن در سراسر کشور دمیده شد.مسکنی که اولویت اصلی زندگی هر جوانی برای تشکیل زندگی شده است و حتی در خیلی از موارد نداشتن مسکن مستقل و کشمکش های زندگی مختلط با خانواده ها باعث فروپاشی بنیان خانواده ها شده است.

 جوانی ۳۲  ساله به نظر می‌رسد،سیگار گوشه لبش رو جابجا میکند و دوباره مشتش را زیر چانه اش قرار میدهد.
امتداد نگاهش به زمین های روبرویش میرسد که قرار است یک گوشه از آن سهم زندگیش برای گذران روزگارش باشد. 

هنوز نتوانسته جشن عروسی اش را بر پا کند، شغل کارگری و مزد بخور و نمیر به او اجازه شروع زندگیش را نداده است.
طرح اقدام ملی مسکن امیدی برای او به ارمغان آورده تا روزی بتواند زیر سقفی خستگی در کند که سهم خودش باشد و بی دغدغه صاحبخانه هر جا که دلش خواست قاب زندگیش  را آویزان کند. 

هیجان زده و با کمی تردید از زندگی آپارتمان نشینی میپرسد، و من  بی هیچ وقفه ای از مزایا و معایب  این شیوه از زندگی میگویم. 

لذت خانه دار شدن پس از سالها خانه به دوشی 


از لذت خانه دار شدن‌پس از سالها آواره گی و خانه به دوشی و غرو لُند صاحبخانه میگویم.
 از زندگی اشتراکی در ساختمانی که سهم دیگر ساکنینی  دیگری هم هست که اگر به درستی و با انصاف با یکدیگر مراوده داشته باشند، همانها میشوند عضوی از خانواده ات و در مواقع بحران کنار آدم می مانند. 

از معایب زندگی آپارتمان نشینی هم گفتم که اگر مساحت ساختمان کم باشد روزگار با صاحبخانه سخت تا میکند ولی این جوان با اشتیاق از متراژ ساختمانی گفت که حداقل دو و نیم برابر مساحت ساختمانی بود که روزی در آن زندگی کرده بودم. 
با این اوصاف به نظرم طرح خوبی بود که هم متراژ و متریال آن با مسکن ما فرق داشت و هم اینکه در جای خوب نیز قرار بود احداث شود. 

خانمی نزدیک به چهل ساله توجهم را به خود جلب میکند، با تکه ای از چوب روی زمین طرح میکشد.
در خیالم به این رسیدم که شاید دارد برای ساکن شدن در منزلش رویا بافی میکند، مثل همه زن های دیگر که عاشق چینش لوازم زندگیشان در خانه رویاهای خود هستند‌.

آرام طوری که سررشته خیالش پاره نشود، دقایقی کنارش مینشینم  و او وقتی متوجه حضورم میشود، با لحنی آرام میگوید خدا کند که هر چه زودتر اینجا ساخته شود که دیگر کمرمان زیر اجاره بها خورد شده است. 

همسرش را از دست داده و  و حالا بدون داشته سایه سر به دنبال سرپناهیست که بتواند با دو بچه اش  بدون رنج اجاره نشینی گذران عمر کند. 

دلم میگیرد و تا عمق جان حرفهای او و سایرین را درک میکنم که درد اجاره نشینی گران است و تا زمانی که صاحبخانه نشوی نمیدانی چه نعمتی بدست آورده ای.
 
حرف دل همه متقاضیان همین است تا هر چه زودتر  صاحبخانه شوند، چرا که این روز‌ها، تهیه مسکن برایشان تبدیل به کابوسی شبانه شده است. 

با توجه به قیمت های سرسام آور زمین و مصالح برای ساخت و ساز ، خانه دار شدن و خرید مسکن برای خانواده‌ها خصوصاً زوجین جوان مشکلی بزرگ‌ محسوب شده و اینجاست که ضرورت طرحی به نام نهضت ملی مسکن بیشتر احساس می‌شود. 

 

رتبه نخست فارس در کشور با۱۴۵ هزار نفر واجد الشرایط طرح اقدام‌ملی مسکن


در حال حاضر در فارس ۱۴۵ هزار نفر  در طرح اقدام و نهضت ملی مسکن تایید نهایی شده اند  که باید برای این تعداد متقاضی زمین تامین شود.
تامین ۳۳۰۰ هکتار زمین برای  برای طرح اقدام  و نهضت ملی مسکن در فارس

محمود رضا طالبان با بیان اینکه در حال حاضر ۳۳۰۰ هکتار زمین برای طرح نهضت ملی مسکن در فارس آماده شده است.
بمنظور تسریع در عملیات ساخت و ساز واحدها، در حال آماده سازی پروانه های ساختمانی هستیم.

 تقریبا پالایش مشخصات متقاضیان تقریبا به اتمام رسیده،افزود: 
در فارس ۴۳۰ هزار نفر در طرح اقدام‌ملی مسکن ثبت نام کرده اند که از این تعداد ۱۴۵ هزار نفر ایید شده اند.

مدیر کل راه و شهرسازی استان فارس بیان داشت: 
این طرح به جز شیراز ، مرودشت، فسا و جهرم که شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر جمعیت استان هستند.
 به همه شهرهای استان قطعه زمین ۲۰۰ و ۲۵۰ متری بصورت دو طبقه اختصاص داده شده است. 

طالبان با اشاره به پیشرفت فیزیکی طرح اقدام‌ملی مسکن در فارس یادآور شد: 
 در شهرهای اقلید، آباده، نورآباد و داراب پیشرفت فیزیکی این طرح بین  ۳۰ تا ۴۰ است.


بهره برداری از نخستین واحدهای طرح اقدام ملی مسکن تا نیمه اول سال ۱۴۰۲ 

او در پاسخ به این سوال که اولین سری این واحدها کی تحویل میشود، ابراز کرد: 
  اگر مشکلی پیش نیاید، نیمه اول سال ۱۴۰۲ یکسری از واحدهایی که بصورت ویلایی دو طبقه در شهرستان ها در حال احداث است، به بهره برداری می رسد.

دبیر شورای مسکن استان فارس به موانع پیش روی این طرح نیز گریزی زد و گفت: 
مشکل  کمبود زمین در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر مثل شیراز، مرودشت،فسا و جهرم از موانع اصلی این طرح بود که سعی کردیم از طریق خرید زمین و توافق با مالکین این مشکل را مرتفع کنیم. 

سهم هزینه مسکن در کلان شهر شیراز از سبد خانوار ۵۰ درصد است


او میانگین رشد قیمت  مسکن در سالهای اخیر در فارس را منوط به ارائه گزارش توسط  مرکز آمار و اطلاعات استان عنوان کرد و افزود: 
سهم هزینه مسکن در کلان شهری مثل شیراز از سبد خانوار حدود ۵۰ درصد است.
فارس بیشترین میزان تاییدنهایی متقاضیان در طرح ملی مسکن را از بین کلان شهرهای تهران ، اصفهان، مشهد و تبریز با ۱۴۵ هزار نفر تاییدیه نهایی به خود اختصاص داده است. 

او با بیان اینکه کلان شهر تهران با جمعیت ۱۰ میلیون نفر تنها  ۱۱۲ هزار نفر تاییدیه داشته، عنوان کرد: 
 فارس با نفر ۴ و نیم‌میلیون نفرجمعیت توانسته است جمعیتی بالغ بر  ۱۴۵ هزار نفر را در طرح اقدام‌ملی مسکن به مرحله تایید برساند که همین آمار نشان میدهد وضعیت اجاره و  نداشتن مالکیت مسکن توسط متقاضیان در فارس به مراتب نسبت به استانهای حادتر است.

مدیر کل راه و شهرسازی استان فارس اعلام کرد: با توجه به آمار بالای تایید شدگان در طرح اقدام ملی مسکن، هم اکنون در سراسر این استان حدود ۲۰ هزار واحد در دست ساخت است  که دارای پیشرفت فیزیکی ۱۰ تا ۴۰ درصدی است. 

طالبان به اعتراضات مردم شهرستان زرین دشت در ساخت واحدهای مشارکتی ۴ واحدی نیز اشاره کرد و گفت: 


در شهرستان زرین دشت از همان ابتدا بنا بر این بوده است که پروژه های مسکن طرح اقدام ملی بصورت ویلایی در  دو طبقه چهار واحدی احداث شود اما با توجه به اعتراضات برخی از متقاضیان، برخی از واحدها بصورت دو واحدی دو طبقه و برخی دیگر نیز بصورت ۴ واحدی دو طبقه احداث میشود.
در هیچیک از  شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر استان قرار نیست که واحدهای طرح اقدام ملی بصورت آپارتمانی و‌چند طبقه احداث شود و تنها  دو و چهار واحدی احداث میشود. 

در ادامه معاون‌مسکن شهری بنیاد مسکن استان فارس در گفتگو با خبرنگار فارس با اشاره به درصد پیشرفت طرح اقدام ملی مسکن در این استان بیان داشت: 
طرح نهضت ملی مسکن به واسطه اینکه در بخشهای مختلف و به شکل گروه ساخت ، انبوه ساز و خودمالک و در شهرستانهای مختلف با تعداد متفاوت در حال ساخت است.
 نمیتوان درصد پیشرفت مشخصی برای آن منظور کرد ولی میتوان گفت که بنیاد مسکن استان فارس در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت در کشور جز استانهای پیشرو است.

 تعداد واحدها در شهرهای استان متفاوت است،اعلام کرد: 
واحدهای طرح نهضت ملی مسکن در شهر نی ریز به دلیل اینکه متقاضیان خودشان اقدام به احداث کرده اند تا یکماه آینده آماده سکونت میشود.

برنامه ساخت مسکن ملی در فارس را معادل ۶۰ درصد ساخت ۴ میلیون مسکن در چهارسال و برابر ۲۴۰ هزار واحد عنوان کرد و گفت: 
این رقم در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت و بالای ۱۰۰ هزارنفرجمعیت و همچنین شهرهای جدید است. 

سهم ۲۶ هزار واحدی فارس در طرح اقدام ملی مسکن در هر سال 


تا به الان در سراسر فارس زمین مورد نیاز نزدیک به ۳۰ هزار واحد مسکونی تامین شده که در قالب گروههای ساخت و انبوه سازی  در حال انجام است. 
در این چهار سال سهم بنیاد مسکن انقلاب اسلامی فارس در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر ۱۱۰ هزار واحد است که در قالب شهری و روستایی انجام میشود. 
با این تفاسیر تقریبا ۲۶ هزار واحد در سال سهم بنیاد فارس از طرح اقدام ملی مسکن است که از این تعداد تقریبا نزدیک به ۱۵ هزار واحد روستایی و ۱۱ هزار واحد شهری است‌.

 

امید نزدیک به ۶ هزار جوان زرین دشتی برای خانه دار شدن

 
سه شهر حاجی آباد ، دبیران و شهرپیر را ۱۰ هزار و ۶۵۹ نفر اعلام کرد و گفت:  
از این تعداد ۵ هزار ۲۳۴ نفر متقاضی شهر حاجی آباد، هستند که  تعداد هزار و ۱۴۳ نفر تخصیص پروژه و ۵۶۶ نفر هم افتتاح حساب شده اند.


در شهر شهرپیر شهرستان زرین دشت نیز یک هزار و ۹۳۲ نفر متقاضی ثبت نام شده داریم که از این تعداد ۴۷۹ نفر تخصیص پروژه شده  و ۱۸۲ نفر هم افتتاح حساب شده اند‌. 
در شهر دبیران از توابع بخش مرکزی زرین دشت هم تعداد ۳هزار و ۴۹۳ نفر متقاضی وجود دارد که از این تعداد ۷۷ نفر تخصیص پروژه و ۱۲ نفر افتتاح حساب  شده است. 

 براساس برنامه چهار ساله طرح اقدام‌ ونهضت ملی مسکن  در شهرستان زرین دشت، زمین مورد نیاز بصورت صد درصدی تامین شده است . 
رئیس شورای مسکن شهرستان زرین دشت میزان زمینی تامین شده  برای طرح اقدام‌ملی مسکن در این شهرستان ۱۷۶.۸ دهم  هکتار اعلام کرد .

در  حاجی آباد مرکز شهرستان زرین دشت  ۸۴.۶ هکتار زمین، در شهر دبیران ۷۰ هکتار و در شهرپیر نیز ۲۲/۲هکتار زمین به محدوده شهرها بمنظور احداث واحدهای مسکونی طرح اقدام ملی مسکن ادغام شده است.

 از جایگاه نخست این شهرستان در تامین زمین  این طرح در فارس ابراز خرسندی کرد و گفت: 
شهرستان زرین دشت در نسبت تامین زمین به متقاضیان تایید نهایی شده و نسبت زمین به برنامه ابلاغی، رتبه نخست استان را کسب کرده است.

میزان آورده متقاضیان این طرح را ۴۰ میلیون‌تومان اعلام کرد و از معافیت پرداخت آورده اولیه مددجویان نهادهای حمایتی طبق بخش نامه ارسالی خبر داد . 

فرماندار زرین دشت با تشریح جزییات ساخت و ساز واحدهای طرح اقدام ملی مسکن در این شهرستان بیان‌کرد:
 عملیات احداث واحدهای این طرح بصورت شخصی و خود ساخت است که در شهر حاجی آباد در قطعه ۱۰ هکتاری و ۵۴ هکتاری بصورت واحدهای دوطبقه چهار واحدی و در شهرک ۲۰ هکتاری بصورت دو طبقه دو واحدی مصوب و اجرایی میشود. 

 به نحوه ساخت این طرح ملی در شهرهای دبیران و شهرپیر نیز گریزی زد و گفت: 
در این دو شهر نیز عملیات احداث ساختمان های مسکونی  بصورت دو طبقه دو واحدی به اجرا در می آید.
 همچنین از صدور ۳۲۸ پروانه ساختمانی این طرح در حاجی آباد و ۳۸۴ پروانه در شهرپیر خبر داد. 
فرماندار زرین دشت همچنین تعداد افرادی که از این طرح انصراف داده اند را به تفکیک در شهر حاجی آباد ۳۰۵ نفر، در  شهرپیر ۹۴ نفر و در شهر دبیران را ۱۷۷ نفر عنوان کرد.


او در خاتمه از رفع تصرف ۲۸ هزار متر مربع اراضی دولتی توسط راه و شهرسازی از دست سودجویان تا شهریور سال گذشته در زرین دشت خبر داد و افزود: هفته گذشته نیز ۱۵ هزار متر مربع اراضی دولتی در شهر حاجی آباد  توسط اداره راه و شهرسازی خلع ید و از چنگال متجاوزین به اراضی ملی خارج شد. 

  • سال آینده مسکن به کدام سو می رود

    سال آینده مسکن به کدام سو می رود

    کاهش انتظارات تورمی به دلیل اخبار مثبت از مذاکرات هسته‌ای و ثبات بازار ارز در آرامش بازار مسکن تاثیرگذار بوده و برخی افراد منتظر افت قیمت مسکن هستند اما اگرچه قیمت خانه در یک سال گذشته افزایش محسوسی نداشته، با کاهش نیز مواجه نشده است. از طرف دیگر رشد تا ۵۰ درصدی قیمت ساخت می‌تواند به عنوان یک عامل بازدارنده در کاهش قیمت خانه عمل کند.

  • با شعار‌های توخالی مشکلات ‌مردم حل نمی‌شود

    با شعار‌های توخالی مشکلات ‌مردم حل...

    کرباسچی: بحران‌های اقتصادی شدیدتر از آن است که به دعواهای سیاسی‌ ادامه دهیم.وضعیت اقتصادی این روزهای ایران به‌قدری سخت است که شاید مردم هیچ‌گاه در چهار دهه گذشته چنین شرایطی را تجربه نکرده باشند.گرانی‌ها به میزانی بر مردم فشار آورده که حتی خرید نان هم برای بخش‌هایی از مردم به یک‌ بحران تبدیل شده است، چه رسد به نیازهای اساسی دیگر مانند مسکن، پوشاک، آموزش و… . چنین شرایطی پیامدهای جانبی بسیاری را هم به‌ دنبال داشته است.

  • ۷۰ تا ۸۰ متری‌های پایتخت

    ۷۰ تا ۸۰ متری‌های پایتخت

    در بازار مسکن برای خرید آپارتمان‌های 70 تا 80 متری نوساز تا 16 سال باید بودجه‌ای بین حدود یک میلیارد و 700 میلیون تا 7.5 میلیارد تومان در نظر بگیرید. بررسی فایل‌های فروش آپارتمان‌های 70 تا 80 متری نشان می‌دهد در قیطریه و در نزدیکی پارک یک واحد 80 متری را می‌توان به قیمت 93 میلیون و 750 هزار تومان و با قیمت کل 7.5 میلیارد تومان خریداری کرد.

  • افتتاح و کلنگ زنی۳۶ پروژه در لردگان

    افتتاح و کلنگ زنی۳۶ پروژه در لردگان

    فرماندار لردگان: لردگان- فرماندار لردگان از کلنگ زنی و افتتاح ۳۶ پروژه همزمان با دهه فجر در این شهرستان خبر داد. رضا بابامیر در گفتگو اظهار کرد: همزمان با دهه فجر ۲۸ پروژه در شهرستان لردگان افتتاح و به بهره برداری می‌رسد.

  • یک نفر  رانتی ۳۰۰۰ واحد مسکن مهر را به جیب زد

    یک نفر رانتی ۳۰۰۰ واحد مسکن مهر را به...

    فردی که ۳۰۰۰ واحد را به تملک خود درآورده ۳۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه دارد؛ در حالی که اوایل دهه ۹۰ تمامی این واحدها را کمتر از ۸۰ میلیارد تومان خریداری کرده است.روز گذشته خبر رسید که یک نفر ۳۰۰۰ واحد مسکن مهر در اختیار دارد؛ این در حالی است که ارزش این تعداد واحد در اوایل دهه ۹۰ به کمتر از ۸۰ میلیارد تومان می‌رسید، حالا اما به دلیل برخورداری مالک این تعداد واحد از زیرساخت‌ها و امکانات دولتی، صاحب حدود ۳۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه است.

  • خرید زمین خارج از محدوده شهر خودداری کنید

    خرید زمین خارج از محدوده شهر خودداری...

    رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر قم گفت: شهروندان باید از خرید زمین خارج از محدوده و در حریم شهری خودداری کنند و قبل از خرید زمین در هر منطقه از شهر، استعلامات لازم از شهرداری در خصوص کاربری آن بگیرند تا دچار مشکل نشوند.

  • تسهیلات ۹۲ میلیون یورویی پرداختی یک بانک به یک فرد خاص

    تسهیلات ۹۲ میلیون یورویی پرداختی یک...

    سرپرست معاونت هماهنگی اقتصادی استانداری گلستان از پرداخت تسهیلات ۹۲ میلیون یورویی یک بانک در چند سال اخیر به یک فرد خاص خبر داد. سیدمحمد دهنوی سرپرست معاونت هماهنگی اقتصادی استانداری گلستان بعدازظهر امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان گلستان اظهار کرد: این تسهیلات میلیاردی به یک فرد خاص با ضمانت ملک یک فرد خاص پرداخت شده آن وقت تولیدکننده ما در استان باید پشت درب بانک‌ها التماس کند و ضجه بزند تا بتواند یک تسهیلات چندصد میلیون تومانی دریافت کند.

  • مشکل اسناد مالکیت در محلات شهر بندرعباس حل خواهد شد

    مشکل اسناد مالکیت در محلات شهر بندرعباس...

    فاطمه جراره رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس از تلاش برای رفع مشکل سند مالکیت منازل مسکونی در محلات بافت محله‌ چاهستانی‌های و..بندرعباس خبرداد.هدف از تشکیل جلسات در مساجد و دل محلات دیدن و شنیدن مشکلات مردم از نزدیک است چرا که یکی انتقاداتی که در سال‌های گذشته وجود داشت همین عدم حضور مسئولین در بین مردم بود و بنای شورای ششم بر حضور بین مردم قرار گرفته‌ است که هم مشکلات ببینیم، هم بشنویم و هم از شهرداری دعوت کنیم تا آن‌ها هم موضوعات را زبان مردم بشنوند.

  • مالیات بر خودرو و مسکن دلال‌ها پولدارتر

    مالیات بر خودرو و مسکن دلال‌ها پولدارتر...

    حجم مالیات‌های دریافتی از دارایی‌هایی، چون خودرو و مسکن به اندازه‌ای نازل است که کمکی به حل مشکل کسری بودجه نمی‌کند، تنها تاثیری که این تصمیم در ساختار اقتصادی کشور به جای می‌گذارد آن است که باعث افزایش قیمت خودرو می‌شود.آلبرت بغزیانآلبرت بغزیان؛ این روزها، موضوع دریافت مالیات از ثروت که اخیرا از سوی دولت در بطن بودجه ۱۴۰۱ گنجانده شده، منشأ مباحث فراوانی در فضای عمومی و محافل تخصصی کشور شده است.

  • مسکن دولتی چه نتیجه‌ای را در بازار سیمان و فولاد به همراه دارد؟

    مسکن دولتی چه نتیجه‌ای را در بازار...

    بررسی‌ها نشان می‌دهد در فاصله سال‌های ۹۶ تاکنون قیمت مصالح به طور میانگین ۵.۳ برابر شده و قیمت زمین ۶.۱ برابر شده و در عین حال مسکن تقریبا رشد ۸ برابری را تجربه کرده است که نشان می‌دهد مصالح و زمین به‌طور متناسب نقش مهمی در رشد قیمت مسکن داشته اند و سایر مولفه‌ها از جمله انتظارات تورمی و یا فشارهای نقدینگی و ... سهم کمتری را بر عهده داشته است.

  •  100 واحد مسکونی سپاه قزوین برای مددجویان کمیته امداد می‌‌سازد

    100 واحد مسکونی سپاه قزوین برای...

    در چارچوب امضای تفاهم‌نامه بین بسیج سازندگی و کمیته امداد امام خمینی(ره) ۱۰۰ واحد مسکونی برای محرومان و مددجویان کمیته امداد خواهیم ساخت. سردار سرتیپ‌دوم پاسدار رستمعلی رفیعی آتانی در جلسه انعقاد تفاهم‌نامه احداث مسکن مددجویی بین بسیج سازندگی و کمیته امداد امام‌ خمینی(ره) استان قزوین اظهار داشت: در چارچوب امضای این تفاهم‌نامه 100 واحد مسکونی برای محرومان و مددجویان کمیته امداد خواهیم ساخت.

  • زندگی در قوطی کبریت

    زندگی در قوطی کبریت

    ببینید! عدم مهار تورم در باز مسکن مشکلات متعددی ایجاد کرده است.

  • وعده سر خرمن با تشکیل کارگروه کنترل اجاره بهای مسکن

    وعده سر خرمن با تشکیل کارگروه کنترل...

    کارشناسان: با این روشها ثبات نرخ اجاره سخت است.رشد ۱۰۰ درصدی اجاره بها در دو سال صدای دولت و رییس جمهور را درآورد بطوریکه رئیسی دستور داد کارگروهی برای بررسی مقابله با رشد اجاره بها تشکیل شود، اما سوال این است این اقدام می تواند موفقیت آمیز باشد؟ گروه راه و مسکن: آمار دی ماه بانک مرکزی در خصوص تورم و اجاره بها اگر چه تا حدودی به واقعیت های بازار مسکن نزدیک بود اما نکته قابل توجه این گزارش این بود که دلیل تورم در آبان ماه رشد بیش از ۴۰ درصدی اجاره بها بوده است.

  • خانه‌های خالی متعلق به بانکها و دستگاههای دولتی است

    خانه‌های خالی متعلق به بانکها و...

    رییس اتحادیه مشاوران املاک تهران گفت: خانه‌های خالی متعلق به بانکها و دستگاههای دولتی است و قیمت کارشناسی آن به قدری بالاست که هیچ خریداری در مزایده برای آنها پیدا نمی‌شود.مصطفی قلی خسروی رییس اتحادیه مشاوران املاک تهران اظهار کرد: به نظر من وقتی یک خانواده با پس انداز و صرفه جویی، واحدی علاوه بر خانه ای که در آن سکونت دارد خریداری میکند آن را خالی نمیگذارد. اصلا منطقی نیست که خانه را خالی نگه دارد. خانه های خالی متعلق به بانکها و ارگانها است.

  • بازار مسکن با  دلار ۲۵ هزار تومانی چه می‌کند

    بازار مسکن با دلار ۲۵ هزار تومانی چه...

    رئیس اتحادیه مشاوران املاک گفت: به نظر می‌رسد هنوز بخش قابل توجهی از متقاضیان بالقوه در انتظار توافقات هسته‌ای هستند تا نسبت به خرید مسکن تصمیم بگیرند. ثباتی که در بازارهای طلا و ارز ایجاد شده با فاصله زمانی در بازار مسکن تاثیرگذار است اما باید صبور باشیم. اگر قیمت دلار به محدوده ۲۵ هزار تومان برسد و در همان محدوده تثبیت شود مسلما قیمت مسکن کاهش خواهد یافت.

  • افشاگری وزیر کار درباره دولت روحانی

    افشاگری وزیر کار درباره دولت روحانی

    مدیری از بودجه وزارتخانه ۱۲۰۰ سکه خریده و ... حجت الله عبدالملکی، وزیر کار گفت:

  • ساخت منازل مسکونی کارکنان ارتش

    ساخت منازل مسکونی کارکنان ارتش

    واگذاری اسناد مالکیت ۲۱ هکتار از اراضی پایگاه هوایی شهید دوران شیراز اسناد مالکیت ۲۱ هکتار از زمین های پایگاه هوایی شهید دوران شیراز برای ساخت منازل مسکونی به کارکنان این نهاد واگذار شد.فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما،مرکز فارس،گفت: یکی از دغدغه‌های فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران خانه دار شدن کارکنان ارتش در رده‌های مختلف است که بر این اساس و با توجه به مساحت پایگاه هوایی شهید دوران شیراز

  • بهبود قدرت معیشت کارگران در سال آینده ضرورت است

    بهبود قدرت معیشت کارگران در سال آینده...

    یک از مسئولان کارگری بر ضرورت تعیین دستمزد واقعی و بهبود قدرت معیشت خانوارهای کارگری در سال آینده تاکید کرد و گفت: بالا بردن قدرت معیشت کارگران امری حیاتی است تا از عهده تامین هزینه های زندگی، خوراک،‌ پوشاک، درمان و اجاره مسکن برآیند.

  • معاون مسکن شهری بنیاد مسکن :آورده متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن افزایش می یابد

    معاون مسکن شهری بنیاد مسکن :آورده...

    سهرابی، معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه ۵۴ هزار واحد مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن در دست اجرا و احداث است گفت: آورده متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن افزایش می یابد.گروه راه و مسکن: حمیدرضا سهرابی معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار بازار در پاسخ به این پرسش که بنیاد مسکن در طرح نهضت ملی مسکن در حال حاضر چه تعداد واحد مسکونی در دست اجرا و تولید دارد؟

  •  اجاره و کوچ طبقاتی از تهران به حومه

    اجاره و کوچ طبقاتی از تهران به حومه

    همه اسیر یک سیستم ناکارآمد در بخش مسکن شده‌ایم؛ از سازنده گرفته تا مالک و مستاجر. خروجی این وضعیت به این ختم می‌شود که مردم از بالای شهر به مناطق میانی و جنوب شهر می‌روند. برخی افراد به اطراف کلانشهرها می‌روند. عده‌ای هم کارتن‌خواب می‌شوند. اخیرا نیز پدیده اتوبوس‌خوابی در رسانه‌ها مطرح شده است.دولت برای کمک به اقشار اجاره‌نشین تدوین سیاستی را از چند شب قبل در دستور کار خود قرار داده که کارشناسان معتقدند اگر این برنامه از نوع دستورالعمل و بخشنامه باشد تاثیری نخواهد داشت.

  • برنامه‌ ی دولت برای بورس و دلار

    برنامه‌ ی دولت برای بورس و دلار

    رئیس جمهور در گفتگوی تلویزیونی خود به مسائل مختلفی اشاره کرد که ۱۰ موضوع مهم اقتصادی و احتمالا اثرگذار برای بازارها را می‌توانید در این گزارش بخوانید.افزایش مبادلات تجاری ایران و روسیه و احتمال حذف دلار از این مبادلات، درخواست مذاکره مستقیم با ایران، افزایش فشار به بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات، وعده پرداخت تسهیلات اجاره بهای مسکن، افزایش گستره مشمولان مالیاتی، وعده کنترل تورم، وعده استقراض نکردن از بانک مرکزی، کنترل قیمت‌ها، بلاتکلیفی در حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و وعده اعلام برنامه جدید برای بورس از