بازار املاک / احداث بیش از ۲۷۰۰۰ واحد مسکونی برای اقشار کم درآمد

احداث بیش از ۲۷۰۰۰ واحد مسکونی برای اقشار کم درآمد

احداث بیش از ۲۷۰۰۰ واحد مسکونی برای اقشار کم درآمد

مدیر نظارت پروژه های هلدینگ ساختمانی تدبیر مطرح کرد اشتغال زایی برای ۱۳۴۰۰ نفر در ۱۰ استان پیرزاده، مدیر نظارت پروژه های هلدینگ ساختمانی تدبیر به بازار گفت: از ۳۰ هزار واحد مسکونی، تجاری و اداری در دست گروه توسعه ساختمان تدبیر بیش از ۲۷ هزار واحد مربوط به پروژه مسکن ملی است.

گروه توسعه ساختمان تدبیر فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ زیر نظر ستاد فرمان اجرایی حضرت امام (ره) آغاز کرده است.
 این هلدینگ دارای چهار شرکت زیر مجموعه، با نام‌ های شرکت توسعه و عمران امید، شرکت بهساز کاشانه تهران، شرکت رویا ساختمان آریا و شرکت رنج هاسپیتالیتی کیش است که در زمینه‌ ساخت‌ و ساز پروژه‌ های مسکونی، تجاری، اداری، اقامتی و ... در نقاط مختلف کشور فعالیت دارد.

از جمله پروژه های در دست اجرا و شاخص این هلدینگ ساختمانی می توان به اجرای مشترک طرح مسکن ملی با دولت سیزدهم اشاره کرد که قرار است
 بر اساس آن چندین هزار واحد مسکونی در مناطق کم برخوردار تر برای اقشار کم درآمد کشور ساخته و بخشی از مشکلات حوزه مسکن را مرتفع سازد.
در این راستا سید سیاوش پیرزاده، مدیر نظارت و راهبری پروژه های هلدینگ ساختمانی تدبیر در گفت و گو با بازار توضیح می دهد.

امروز گروه توسعه ساختمان تدبیر حدود ۲۷ هزار و ۵۰۰ واحد برای قشر کم درآمد جامعه در قالب طرح مسکن ملی در بیش از ۱۵ استان کشور همچون قزوین، زنجان، زاهدان و... در دست اجرا دارد

* با توجه به اینکه چندی پیش خبری مبنی بر افزایش جمعیت اجاره نشینان به نیمی از جمعیت کشور منتشر شد.
بفرمایید در هلدینگ توسعه ساختمان تدبیر برای کاهش معضل اجاره نشینی چه تدبیری اندیشیده شده است؟

گروه ساختمانی تدبیر با چهار شرکت زیر مجموعه خود در نقاط مختلف کشور پروژه هایی را در سطح دهک های مختلف در دست اجرا دارد.
به طوری که امروز مجموعه حدود ۲۷ هزار و ۵۰۰ واحد برای قشر کم درآمد جامعه در قالب طرح مسکن ملی در بیش از ۱۵ استان کشور همچون قزوین، زنجان، زاهدان و... در دست اجرا دارد.

همچنین تعداد ۸۸ پروژه با زیر بنای ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار متر مربع در قالب ۲۷ هزار واحد مسکونی در ۲۹ استان برای طرح مسکن ملی در دست اجرا داریم.
این حجم از پروژه در حال حاضر از ۳۷ درصد پیشرفت فیزیکی به صورت متوسط برخوردار است که هر چقدر روند پرداختی ها تسریع شود، روند ساخت واحدها هم سرعت می گیرد.

* با توجه به اینکه اشاره کردید طرح مسکن ملی در حال حاضر از ۳۷ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است و این رقم به زودی بیشتر می شود.
 بفرمایید به نظرتان بر اساس زمان بندی انجام شده طرح مسکن ملی چه زمانی به بهره برداری کامل می رسد؟

هر بخش از طرح مسکن ملی در زمان های مختلف آغاز شده است که بر اساس زمان بندی انجام شده به نظر می رسد
 سه ماه اول سال ۱۴۰۱، ۴۴ واحد در کوچکترین پروژه در دست، مورد افتتاح قرار گیرد.

بعد از اولین بهره برداری، با سرعت بیشتر و به صورت ماهانه و فصلی پروژه های دیگر با سرعت بیشتری مورد افتتاح قرار می گیرند.
 به طور کلی به نظر می رسد تا حدود ۲ سال آینده تمام طرح اهی مسکن ملی افتتاح و به دست متقاضیان برسد. البته در این روند شرایط پرداختی ها تاثیر به سزایی دارد.

جانمایی پروژه های مسکن ملی در محدوده شهری انجام شده، لذا تمام زیرساخت های مورد نیاز برای مناطق مسکونی از پیش مورد توجه قرار گرفته و مشکلی در این زمینه وجود ندارد

* به نظرتان طرح مسکن ملی چه ویژگی های متمایزی نسبت به مسکن مهر دارد؟

با توجه به اینکه جانمایی پروژه های مسکن ملی در محدوده شهری انجام شده.
لذا تمام زیرساخت های مورد نیاز برای مناطق مسکونی از پیش مورد توجه قرار گرفته و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
 همچنین با توجه به کیفیت و ساخت پروژه برای هر متر مربع حدود ۵ الی ۶ میلیون تومان در نظر گرفته شده که همین موضوع گواه بر کیفیت بالای ساختمان های طرح مسکن ملی است که از سوی گروه توسعه ساختمان تدبیر اجرایی می شود.

* علاوه بر طرح مسکن ملی، طرح های دیگری در زمینه خانه دار شدن مردم دارید؟

گروه توسعه ساختمان تدبیر مسئولیت های مختلفی را بر عهده دارد که بیشتر اقتصادی هستند. 
همچنین اکنون از چهار شرکت زیر نظر هلدینگ، دو مجموعه بورسی هستند و به بازار سرمایه پاسخگو هستند.

علاوه بر این در خصوص فعالیت های مجموعه می توان به طرح های خارج از پروژه های مسکن ملی اشاره کرد ۶۶ پروژه است و در زمینه مسکن ملی نیز در حال حاضر این هلدینگ ۱۵۸ پروژه در دست اجرا دارد که مساحت پروژه های خارج از طرح مسکن ملی حدود ۶۰۰ هزار متر مربع است و مساحتی که در طرح مسکن ملی مورد استفاده قرار می گیرد ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار متر مربع است.

تعداد کل واحدهای در حال ساخت بالغ بر ۳۰ هزار واحد است که ۲۷ هزار واحد آن مربوط به طرح مسکن ملی می شود و ۳ هزار واحد آن نیز مربوط به خارج از طرح مسکن ملی است

* با این تفاسیر چه تعداد واحد قرار است هم در طرح های مسکن ملی و هم در طرح های اداری و تجاری ساخته و مورد بهره برداری برسد؟
تعداد کل واحدهای در حال ساخت بالغ بر ۳۰ هزار واحد است که ۲۷ هزار واحد آن مربوط به طرح مسکن ملی می شود و ۳ هزار واحد آن نیز مربوط به خارج از طرح مسکن ملی است.

* بفرمایید هلدینگ ساختمانی تدبیر تاکنون چه تعداد طرح ساختمانی را مورد بهره برداری رسانده است؟
تعداد پروژه هایی که تا این لحظه هلدینگ ساختمانی گروه ساختمان تدبیر به پایان رسانده، یک میلیون و ۴۰۰ هزار متر مربع پروژه بوده است که تقریبا شامل ۶ هزار واحد مسکونی تجاری و اداری می شود.

اجرای طرح های مشارکتی برای ۱۳ هزار و ۴۰۰ نفر اشتغالزایی داشته است و پراکندگی پروژه ها برای طرح های مشارکتی نیز شامل ۱۰ استان می شود

* اجرای این حجم از طرح های ساختمانی برای چه تعداد از افراد جویای کار، اشتغال زایی کرده است؟

تاکنون اجرای طرح های مشارکتی برای ۱۳ هزار و ۴۰۰ نفر اشتغالزایی داشته است و پراکندگی پروژه ها برای طرح های مشارکتی نیز شامل ۱۰ استان می شود. 
البته طرح های اجرایی از سوی گروه توسعه ساختمان تدبیر به همین تعداد محدود نمی شود .
 به جز موارد کاربری های مسکونی، تجاری، اداری، برنامه احداث خوابگاه های دانشجویی را هم در دست اقدام داریم 
که هفت پروژه با زیربنای ۳۷ هزار متر مربع با ظرفیت هزار و ۶۰۰ تخت است که شش پروژه به اتمام رسیده و پروژه آخر نزدیک به مرحله بهره برداری است.

برای سال ۱۴۰۱ نیز برآورد می کنیم ۲۵۰ هزار متر مربع پروانه اخذ کنیم و ۳۲۰ هزار متر مربع نیز پایان کار بگیریم.
 شروع عملیات اجرایی نیز حدود ۲۰۰ هزار متر مربع است که تمام این آمارها در حوزه پروژه های مشارکتی است

* سال ۱۴۰۰ برای گروه توسعه ساختمانی تدبیر چگونه بود؟

خوشبختانه برای سال ۱۴۰۰ خیلی جلوتر از برنامه هدف گذاری شده پیش رفتیم؛ به طوری که در گرفتن پایان کار و صدور پروانه توانستیم ۲۱۷ هزار متر مربع پروانه و ۸۹ هزار متر مربع پایان کار بگیریم که این رقم در صدور پروانه ۱۴۱ هزار متر مربع بوده است.

همچنین برای سال ۱۴۰۱ نیز برآورد می کنیم ۲۵۰ هزار متر مربع پروانه اخذ کنیم و ۳۲۰ هزار متر مربع نیز پایان کار بگیریم. 
شروع عملیات اجرایی نیز حدود ۲۰۰ هزار متر مربع است که تمام این آمارها در حوزه پروژه های مشارکتی است.

* اگر در مذاکرات بین المللی توافقاتی شکل بگیرد چه تاثیری بر مجموعه شما دارد؟

خوشبختانه تاکنون فعالیت هایمان را به تحریم ها گره نزده ایم و از مواد اولیه داخلی استفاده کرده ایم و تلاش داریم از بهترین و با کیفیت ترین تولیدات داخلی بهره ببریم.
 البته به هر حال مذاکرات در اقتصاد کشور بی تاثیر نیست اما به نظر تاثیر چندانی برای ما ندارد.

  • بازار مسکن از خواب زمستانه بیدار شد !

    بازار مسکن از خواب زمستانه بیدار شد !

    پشت پرده افزایش قیمت مسکن تازه‌ترین آمارهای بانک مرکزی نشان می‌دهد قیمت هر متر مربع واحد مسکونی در آبان‌ماه دست‌کم سه میلیون تومان معادل 6.7 درصد افزایش یافته است اگرچه رقم اعلامی تنها ناظر بر متوسط قیمت واحدهای مسکونی معامله‌شده است تمام واقعیت را نشان نمی‌دهد اما به هر روی بیانگر حرکت تورمی بازار مسکن در هشتمین ماه سال است.

  • رقابت مسکن و دلار

    رقابت مسکن و دلار

    تحرک بازار مسکن در دومین ماه از پاییز امسال در حالی رقم خورد که به دلیل پایان فصل جابه‌جایی انتظار رشد حدود ۷ درصد قیمت‌ها و ۴۸ درصد معاملات دور از ذهن بود؛ اما کارشناسان معتقدند نوسانات نرخ ارز، بخشی از سرمایه‌ها را به منظور محافظت در برابر تورم به سمت بازار ملک سوق داد.

  •  بازار سیمان و عرضه‌ در بورس کالا

    بازار سیمان و عرضه‌ در بورس کالا

    بررسی روند معاملات سیمان طی یک ماه گذشته در بورس کالای ایران بیانگر ثبات و آرامش ادامه‌دار این معاملات است. نهم شهریور سال ۱۴۰۰ بود که وزارت صنعت، معدن و تجارت در راستای حمایت از تولیدکنندگان و حذف قیمت‌های کاذب بازار، عرضه کل سیمان کشور در بورس کالای ایران را مصوب کرد.

  • گزارش تحولات بازار معاملات مسکن

    گزارش تحولات بازار معاملات مسکن

    تعداد آپارتمان های مسکونی معامله شده در شهر تهران در آبان ماه سال ۱۴۰۱، به ۸ هزار واحد مسکونی رسید که نسبت به ماه قبل ۴۷.۸ و ماه مشابه سال قبل ۹.۶ درصد افزایش نشان می دهد.

  • خانه 500 میلیاردی در تهران آگهی شد!

    خانه 500 میلیاردی در تهران آگهی شد!

    زعفرانیه و نیاوران یکی از گران‌ترین مناطقی هستند که بیشترین آگهی فروش ویلاهای سوپرمیلیاردی و لوکس را به خود اختصاص داده‌اند. در زعفرانیه یک عمارت و ویلای فول امکانات ۲۵۰۰ متری (با قدمت ۳۰ سال) ۵۰۰ میلیارد تومان آگهی شده یعنی متری ۲۰۰ میلیون تومان.

  • کمبود یونولیت در بازار مسکن

    کمبود یونولیت در بازار مسکن

    پور حاجت گفت:کمبود یونولیت همچنان در بازار وجود دارد و این موضوع روز به روز بر قیمت مسکن اثرگذارتر می شود. فرشید پور حاجت با تاکید بر کمبود یونولیت در بازار گفت: با وجود پیگیری های صورت گرفته هنوز تغییری در قیمت یونولیت ساختمانی صورت نگرفته است و همچنان قیمت آن نسبت به چند ماه گذشته بیش از ۴۰۰ درصد افزایش یافته است.

  • سقف بیمه ساختمانی ۳۰ میلیون تومان شد

    سقف بیمه ساختمانی ۳۰ میلیون تومان شد

    هیات وزیران به استناد اصل (۱۳۸) قانون اساسی و در اجرای ماده (۲) قانون تأسیس صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی حداکثر تعهد صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان به ازای هر واحد مسکونی را تعیین کرد.

  • کلید حل بحران بازار مسکن

    کلید حل بحران بازار مسکن

    ساخت مسکن در سال‌های گذشته ۵۰ درصد کاهش یافت دریافت مالیات املاک، دولت همانند بسیاری از کشور‌های توسعه‌یافته بایستی با یک اهرم مالیاتی مؤثر، سوداگری در بازار مسکن را کاهش داده و بازار مسکن را به سمت مصرفی بودن هدایت کند. گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در چند سال اخیر و با رشد مداوم نرخ اجاره و خرید مسکن، تهیه سرپناه برای تمام اقشار جامعه به‌خصوص جوانان در شرف ازدواج به رویا تبدیل شده است.

  • اعجاب انگیزترین طرح شهرسازی در مرکز اروپا

    اعجاب انگیزترین طرح شهرسازی در مرکز...

    ساختمان‌هایی با معماری متفاوت و سبز در مهم‌ترین منطقه تجاری آمستردام هلند مجموعه مسکونی، اداری و تجاری «دره» به عنوان یکی از نوین ترین طرح‌های شهرسازی خودنمایی می‌کند. این مجموعه قلب بافت تجاری منطقه «زویداس» را تبدیل به منطقه مسکونی با حفظ فضای سبز و منظر مناسب شهری کرده است.

  • چشم انداز منفی واردات فولاد

    چشم انداز منفی واردات فولاد

    تحلیلگران بازار چین معتقدند واردات فولاد به این کشور در کوتاه مدت روند نزولی خواهد داشت. در اکتبر نیز آمار ضعیفی ثبت شده چراکه بازار مسکن در رکود به سر می برد و تقاضای فولاد کم بود. واردات محصولات نیمه نهایی فولادی در اکتبر ۵۴۵ هزار تن ثبت شد که ۱۹.۳ درصد نسبت به ماه قبل و ۶۰ درصد در مقایسه با اکتبر سال گذشته افت داشت.

  • نوسانات بازار مسکن با دلار

    نوسانات بازار مسکن با دلار

    در حالی که بازار ارز کشور در چند وقت اخیر با رشد قیمتی روبرو بوده است که بازار مسکن به ویژه مصالح ساختمانی از این بازار تاثیر ۱۰۰ درصدی گرفته است. ارزیابی‌های صورت گرفته در ماه گذشته در بازار مسکن حاکی از آن است . که بازار مسکن همزمان با افزایش قیمت دلار شاهد نوسانات جدیدی در حوزه قیمت گذاری شده . همین امر خود در کاهش حجم تقاضا و همچنین وارد شدن این بازار به جریان رکود تورمی اثر بسیار زیادی خواهد گذاشت.

  • نه کارگران مشغول کارند، نه مسکن در حال ساخته شدن

    نه کارگران مشغول کارند، نه مسکن در حال...

    دولت سیزدهم ماموریت ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال برای چهار سال متوالی را در دستور کار قرار داده است؛ اما کارنامه یک‌ساله اجرای این برنامه، عملکرد مطلوب و موفقی را نشان نمی‌دهد. برای آنکه وزیر جدید راه و شهرسازی (وزیر مسکن) بتواند بر مشکلات موجود در این بخش غلبه کند، یک پازل پیش‌روی خود دارد که برای حل آن باید چهار حرکت اصلی انجام دهد.

  • کوچ اجاره‌نشینان به مناطق حاشیه‌ای شهر

    کوچ اجاره‌نشینان به مناطق حاشیه‌ای شهر

    ​یک کارشناس مسکن درباره وضعیت کنونی بازار اجاره می‌گوید: با توجه به این‌که قیمت مسکن افزایش پیدا کرده، گروهی که قبلا قصد خرید مسکن را داشتند، به سمت بازار اجاره رفته و به همین دلیل در فصل غیراجاره شاهد رشد اجاره‌بها هستیم. نرخ اجاره‌بها متاثر از تورم موجود در بازار مسکن روند رو به رشدی داشته است. آمارهای رسمی چنین شرایطی را تایید می‌کند؛ به طوری که آخرین گزارش بانک مرکزی که مربوط به مهرماه امسال است، نشان می‌دهد که در شهر تهران اجاره‌بها رشد ۴۰.۹ درصدی داشته است.

  • پردیس و تهرانپارس محبوب‌ترین در تهران

    پردیس و تهرانپارس محبوب‌ترین در تهران

    برای خرید خانه خصوصا در کلانشهرها، نکات بسیاری وجود دارد که باید به آن توجه کنید. برای مثال از موارد اولیه که باید درنظر داشت، تعیین محدوده جغرافیایی خانه است، چرا که هر منطقه‌ای از شهر تهران مزایا و معایب خاص خود را دارد و شما باید براساس نیاز و شرایطی که دارید منطقه مورد نظر را انتخاب کنید.

  •  پرداخت وام مسکن روستایی

    پرداخت وام مسکن روستایی

    رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی درباره تسهیلات مسکن روستایی آخرین اخبار را اعلام کرد. در خصوص وضعیت مقاوم‌سازی واحد‌های مسکونی روستایی، پیشرفت واحد‌های مقاوم‌سازی شده وضعیت بازسازی و نوسازی مناطق زلزله زده و سیل‌زده توضیحاتی را ارایه کرد. رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه هم‌اکنون در کشور ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار واحد مسکونی روستایی وجود دارد

  • خطر گرانی مصالح

    خطر گرانی مصالح

    افزایش عجیب قیمت یونولیت، زمزمه گرانی سیمان، سه برابر شدن قیمت میلگرد در حالی که رکود کم سابقه ای در ساخت و ساز مسکن حاکم شده ،هزینه های ساخت مسکن هرروز بیشتر می شود! به گزارش دنیای معدن، دو روز پیش رئیس اتحادیه مصالح ساختمانی از نصف شدن فروش مصالح ساختمانی در ماه‌های اخیر خبر داده و گفته بود که بازار ساخت‌وساز قفل شده است. اما نکته عجیب این است که همزمان با این رکود،برخی خبرها از افزایش عجیب ساخت و ساز حکایت دارد.

  • بازار آجر یزد

    بازار آجر یزد

    بازار آجر یزد در دست اتباع بیگانه کیفیت پایین تولید آجر باعث کاهش تقاضا و عرضه در بازار است افزایش افسار گسیخته قیمت مسکن و نبود شرایط خرید آن از چالش‌های اساسی برای بسیاری از خانواده‌ها و جوانان است که علت بخشی از این گرانی هم افزایش بی‌رویه و خارج از چارچوب قیمت مصالح ساختمانی است.

  • آیا در زعفرانیه، زعفران کشت می‌شد؟

    آیا در زعفرانیه، زعفران کشت می‌شد؟

    چند روایت متفاوت درباره نامگذاری محله اعیانی تهران محله زعفرانیه را با آپارتمان‌های اعیانی و خانه‌های گرانقیمت می‌شناسیم؛ محله‌ای که چند دهه پیش، پر بود از مزارع گندم و سر و شکل روستایی داشت. درباره وجه تسمیه محله زعفرانیه هم روایت‌های مختلفی وجود دارد؛ از کشت گل زعفران تا املاکی که به نام زعفران‌باجی بود. این روایت‌ها را در ادامه بخوانید.

  • ضامن کارمند برای دریافت تسهیلات حذف شد

    ضامن کارمند برای دریافت تسهیلات حذف شد

    خرم‌آباد- مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان تاکید کرد: ضامن کارمند برای دریافت تسهیلات مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی روستایی حذف و ضمانت «سفته زنجیری» جایگزین آن شد. مقاوم سازی واحدهای مسکونی در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت در لرستان، اظهار داشت: حدود چهار هزار و ۸۰۰ واحد در این شهرها مقاوم سازی شده است.

  • اعطای تسهیلات ارزان قیمت مشاغل خانگی

    اعطای تسهیلات ارزان قیمت مشاغل خانگی

    امکان بهره مندی دارندگان گواهینامه جهاددانشگاهی از تسهیلات مشاغل خانگی دارندگان گواهینامه جهاد دانشگاهی می توانند از تسهیلات مشاغل خانگی بهره مند شوند. پذیرش مدارک و گواهینامه‌های جهاددانشگاهی به عنوان یکی از مصوبات در آخرین نشست ستاد ساماندهی حمایت از مشاغل خانگی در روزهای اخیر به تصویب نهایی رسید.

  • خانه دار شدن

    خانه دار شدن

    این صندوق شما را خانه دار می کند! ساده ترین مسیر برای خانه دار شدن! با توجه به شرایط تورمی کشور سرمایه گذاری در صندوق های سرمایه‌گذاری زمین و مسکن، بهترین روش برای حفظ سرمایه و ایجاد قدرت خرید برای متقاضیان خرید مسکن خواهد بود با نگاهی به اوضاع بازار مسکن و میزان قدرت خرید مردم، متاسفانه نیم قرن زمان لازم است تا با این درآمد‌ها و پس انداز‌های موجود، فردی قادر به خرید خانه باشد.